Νέα

Τα πιο ξέκωλα κωλόμπαρα της Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zogler gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 919
  • Εμφανίσεις 444K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
όταν ένα μαγαζί έχει καβάτζα πολλά μπορούν να γίνουν

το σωστό είναι, όταν ένα μαγαζί έχει έναν μεγάλο φίκο πολλά μπορούν να γίνουν  :2funny:

υγ ειδικά όταν δεν έχει πολύ χώμα και μπορείς να τον μετακινήσεις  :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
παντωs το πηρα το τηλεφωνακι και εχουμε αρχισει τα μηνυματα ( σιγα μην αφηνα τετοια μουναρα. επομενο ραντεβου για φαγητο και μετα ξενοδοχειο).

Είσαι αδιόρθωτος....... Στο ζουμί, με τη μία!!! :grin:

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
κανενα νεο ρε παιδια απο πανορμου και απο χαλαρα ?

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
ρε μαγκες σασ λεει κατι ενα μπαρ στον πειραια πισω απο τον αγιο νικολαο,νομιζω λεγεται step in?

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
τπτ δηλαδη;;;

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
κεφαλληνιαs 48.  ρουμανα με μαυρο κοντο  μαλλι , καπωs καρε.  ξεκωλο  ειναι,   πουτανιαρικο βλεμμα , ψηλη, καλο σωμα, 32-33 χρ.  παει και εξω.  

guccimane

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
326
Πόντοι
281
εμενα  παντωs  φορουσε τα εξηs 3   =    γοβεs  - το στρινγκ  -  και ενα δαντελωτο διαφανεs μαυρο μπλουζακι που με το ζορι καλυπτε το στρινγκ τηs.     ωραιο στητο βυζακι,  αρκετα ψηλη  -  παρα πολυ ωραιο σωμα -  ξανθια με γαλανοπρασινα ματια -    27-28 χρ -βραζιλιανικο κολλαρακι,   πολυ  ψηλα ποδια  -   ωραιεs μπουταρεs ( ευχαριστιοσουν να χουφτωνειs)-   τρομερα  παιχνιδιαρα  -   πολυ εμπειρη,   πολυ ομορφη  - φωνουλεs καυλωτικεs  -  στριπτιζακι -  παιχνιδια  και γλυψιματα με τα  βυζακια τηs ,    -  παιχνιδια με το μουνακι τηs , παιχνιδια με το στρινγκ τηs μεχρι να το βγαλει κλπ(  :pipa1:  -   :jerking: )     για να κατσω εγω  μονο κανενα 10λεπτο .   βεβαια την πατησα και εγω λιγο στα ποτα( που τα παρεγγελνε κατω και την αφηνα νομιζονταs οτι χρεωνονται στην απλη τιμη ). παντωs το πηρα το τηλεφωνακι και εχουμε αρχισει τα μηνυματα ( σιγα μην αφηνα τετοια μουναρα. επομενο ραντεβου για φαγητο και μετα ξενοδοχειο). 

το πας για γαμο βλεπω τυπε μου :P

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
κεφαλληνιαs 48.  ρουμανα με μαυρο κοντο  μαλλι , καπωs καρε.  ξεκωλο  ειναι,   πουτανιαρικο βλεμμα , ψηλη, καλο σωμα, 32-33 χρ.  παει και εξω.

...τι εννοείς έξω? Για ψώνια? :think: :)

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
''ΒΕLLA VITA'' Λεωφορος Αλεξανδρας 20  :rockon:
Μεγαλο μπαρ με πολλες γκομενες,απο τα καλυτερα της Αθηνας!!!!!!!!

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
έχει δίκιο..τουλάχιστον πριν από 1 1/2 μήνα που πήγα πολλές και αρκετά εμφανίσημες κοπέλες.Ανήκει βέβαια στα <<σικ>> ..

ε ναι ειναι κεντρικο μαγαζι,για πιο κυριλε εμφανισεις :rockon:

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Επίσκεψη με παρέα προχθές στο ΧΑΛΑΡΑ μετά από αρκετές εβδομάδες. Εγώ κάθισα πρώτα με την Άννα την Αλβανίδα και στη συνέχεια με Γαλήνη από Ουκρανία. Τα κορίτσια πολύ καλά. Και τι δε μου κάνανε :bounce-glasses: Τελικά θεωρώ το ΧΑΛΑΡΑ μαζί με το LA LUNA  τα καλύτερα μαγαζιά στο θέμα ποιότητας γυναικών by far από τα υπόλοιπα.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Επίσκεψη με παρέα προχθές στο ΧΑΛΑΡΑ μετά από αρκετές εβδομάδες. Εγώ κάθισα πρώτα με την Άννα την Αλβανίδα και στη συνέχεια με Γαλήνη από Ουκρανία. Τα κορίτσια πολύ καλά. Και τι δε μου κάνανε :bounce-glasses: Τελικά θεωρώ το ΧΑΛΑΡΑ μαζί με το LA LUNA  τα καλύτερα μαγαζιά στο θέμα ποιότητας γυναικών by far από τα υπόλοιπα.
Όταν λες ποιότητα να υποθέσω ότι αναφέρεσαι στις υπηρεσίες και όχι στην εμφάνιση..

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.510
Πόντοι
3.172
Δώσε λεπτομερειες παίκτη, τι σου έκανε ,είχε κίνηση,  πόση ώρα έμεινες με την καθεμία, συνολικό κόστος , διψάμε για γνώση παίκτη..

08skl

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1

όταν λές τα καλύτερα κάνε μας και μιά σχετική περιγραφή υπηρεσιών και κόστους

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Καθυστερημένη απάντηση λόγω απουσίας αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ που λένε...
Παίδες, λέγοντας  "και τι δε μου κάνανε" εννοώ ότι η παρέα μου και εγώ πέρασε καλά με τις συγκεκριμένες κοπέλες στα πλαίσια της νορμάλ παρέας - πλάκας - χαβαλέ  μέσα στο μαγαζί.

Νέα βόλτα στο ΧΑΛΑΡΑ αυτή τη εβδομάδα όπου κεράσαμε  τη Βικτώρια μια ξανθιά κοπέλα - νταρντάνα, χορταστική με  :tits:.
Στη συνέχεια με την παρέα κινηθήκαμε προς το LA LUNA όπου διαπιστώσαμε ανανέωση των κοριτσιών προς το νεότερο και ομορφότερο.

Και για να απαντήσω στον συνάδελφο taurus1, θεωρώ το  ΧΑΛΑΡΑ και το LA LUNA από τα καλύτερα μαγαζιά στο θέμα εμφάνισης διότι διαθέτει εμφανίσιμες  γυναίκες με 5+  και 4+ :tits:  (για τους fun του είδους) που δύσκολα το βρίσκεις σε άλλα μαγαζιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom