Νέα

Τα πιο ξέκωλα κωλόμπαρα της Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zogler gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 919
  • Εμφανίσεις 444K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Giorgos46sex

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα παιδες!παλια το ειχα το σπορ τωρα εχω εγκαταλειψει θυμαμαι ομως που παιζαν φασεις πριν κανα χρονο.1.καβος αν θες να μιλησεις και να πιεις τα ποτακια σου με ωραια κοριτσια ισως τα ωραιοτερα του χωρου αλλα νεροφιδες μαγκες.προτεινεται αν εχεις πολλα να σκασεις. 2Πλειμποι περισσος ωραιος χωρος αν αξιζει καποια εκει μεσα ειναι η ιδιοκτητρια ξενη αλλα ωραιο γκομενακι στις αποκριες γνωρισα ενα θεομουνο που ειχε ντυθει μπατσινα αλλα δεν ξερω αν δουλευει ακομα εκει.3 παν παν καπου στο γκυζη αλεξανδρασ το αφεντικο μαλλον νταβατζης 4 ωρα να ουρλιαζει εξω απο το μαγαζι να πανε να γαμηθουν να βγαλουν μεροκαματο!ξενερωσα τη μερα που πηγα επειδη φερανε ενα πενταχρονο παιδακι.πολλες κοπελες αναλογια πολλα μπαζα μερικες μετριεσ δυο τρια μουνια 4.κορνερ πατησιων προσοχη μαγκες αν δεν προσεχεις η σε κοψουν σουρα χρεωνουν διπλα τα ποτα .διπλα στο στορυ μικρος χωρος που ξεκιναει απο το πρωι 5. Υδροχοος τσακωθηκα και δε θα ειμαι αντικειμενικος 6 δεν θυμαμαι ονομα τριτης σεπτεμβριου κοντα στην αγιου μελετιου μπουρδελοκατασταση μεγαλες πιθανοτητες να γαμησεις μετρια αλλοδαπη με κανα 150αρι. Θα επανελθω για περισσοτερα.και μια ερωτηση ξερετε κανενα μπαρ που να συνδιαζει γκομενες και φρουτα;

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Καλημερα παιδες!παλια το ειχα το σπορ τωρα εχω εγκαταλειψει θυμαμαι ομως που παιζαν φασεις πριν κανα χρονο.1.καβος αν θες να μιλησεις και να πιεις τα ποτακια σου με ωραια κοριτσια ισως τα ωραιοτερα του χωρου αλλα νεροφιδες μαγκες.προτεινεται αν εχεις πολλα να σκασεις. 2Πλειμποι περισσος ωραιος χωρος αν αξιζει καποια εκει μεσα ειναι η ιδιοκτητρια ξενη αλλα ωραιο γκομενακι στις αποκριες γνωρισα ενα θεομουνο που ειχε ντυθει μπατσινα αλλα δεν ξερω αν δουλευει ακομα εκει.3 παν παν καπου στο γκυζη αλεξανδρασ το αφεντικο μαλλον νταβατζης 4 ωρα να ουρλιαζει εξω απο το μαγαζι να πανε να γαμηθουν να βγαλουν μεροκαματο!ξενερωσα τη μερα που πηγα επειδη φερανε ενα πενταχρονο παιδακι.πολλες κοπελες αναλογια πολλα μπαζα μερικες μετριεσ δυο τρια μουνια 4.κορνερ πατησιων προσοχη μαγκες αν δεν προσεχεις η σε κοψουν σουρα χρεωνουν διπλα τα ποτα .διπλα στο στορυ μικρος χωρος που ξεκιναει απο το πρωι 5. Υδροχοος τσακωθηκα και δε θα ειμαι αντικειμενικος 6 δεν θυμαμαι ονομα τριτης σεπτεμβριου κοντα στην αγιου μελετιου μπουρδελοκατασταση μεγαλες πιθανοτητες να γαμησεις μετρια αλλοδαπη με κανα 150αρι. Θα επανελθω για περισσοτερα.και μια ερωτηση ξερετε κανενα μπαρ που να συνδιαζει γκομενες και φρουτα;

Γκόμενες και φρούτα ?  :think:

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
   ειχα  παει 2  φορεs στο συγκεκριμενο , αλλα νωριs.    οσο ημουν εκει δεν ειδα τιποτα.    δεν ειναι δυσκολεs οι λεγαμενεs εκει μεσα, αλλα προσωπικα και να με πληρωναν οι ιδιεs, δεν θα πηγαινα μαζι τουs.      μου ειχε γινει προταση  απο μια  για ξενοδοχειο.    το ζητημα ειναι οτι εκει μεσα το μαγαζι ολο και ολο ειναι 15-18 τμ.  και την μυτη σου να ξυσειs, το παιρνουν χαμπαρι ολοι και ολεs.  τωρα πωs μπορει να γινονται τα παντα σε εναν τετοιο χωρο, τι να πω .  δεν ξερω.

Κυρίως στο τραπεζάκι αυτο κατω απο την σκαλα. Γίνεται όμως και στα όρθια στο μπαρ. Το ότι είναι στριμόκωλα είναι γεγονός, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα. Σιγα μην τις νοιάζει να μην τις δούνε. Επειδή νωρίς (πριν τις 2-3) δεν έχω παει δεν ξερω τι γίνεται. Το ρεπορτάζ είναι για τις τελευταιες ωρες πριν το κλείσιμο και εκεινες τις ωρες σχεδον δεν υπαρχει φως καθόλου ειδικα στο βαθος. Όσο για το υλικό ξεχασα να επισημάνω κάτι. Ότι τα καλα κοματια δεν τα αφηνουν πανω απο κατι ημερες εκει, τα πανε είτε διπλα σην Μασκα, ειτε...αλλου που δεν ξέρω όμως που. Είναι και θεμα τυχης να πετυχεις κατι..καλό. Τα βασικα παντως χαρτιά του μαγαζιου εκει ειναι.

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
[quote a
[/quote]2Πλειμποι περισσος ωραιος χωρος αν αξιζει καποια εκει μεσα ειναι η ιδιοκτητρια....που στον Περισσο?

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
δεν μας ειπες τελικα που ειναι...

kapartinakias

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
   ειχα  παει 2  φορεs στο συγκεκριμενο , αλλα νωριs.    οσο ημουν εκει δεν ειδα τιποτα.    δεν ειναι δυσκολεs οι λεγαμενεs εκει μεσα, αλλα προσωπικα και να με πληρωναν οι ιδιεs, δεν θα πηγαινα μαζι τουs.      μου ειχε γινει προταση  απο μια  για ξενοδοχειο.    το ζητημα ειναι οτι εκει μεσα το μαγαζι ολο και ολο ειναι 15-18 τμ.  και την μυτη σου να ξυσειs, το παιρνουν χαμπαρι ολοι και ολεs.  τωρα πωs μπορει να γινονται τα παντα σε εναν τετοιο χωρο, τι να πω .  δεν ξερω.

καλησπέρα,
πληροφορίες για αυτό το μαγαζί?περιοχη διευθυνση!!

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Δεν έχω να προσθέσω και πολλά για το συγκεκριμένο, αφού ο συναγωνιστής Seihis τα έχει πει όλα και πολλά παραπάνω...

La Luna. Το συγκεκριμένο βρίσκεται στον παράδρομο που υπάρχει σε ένα παρκάκι, απέναντι από το ξενοδοχείο Crown Plaza και το κτίριο της AXA.

Μικρός χώρος, με δυο καναπέδες και καμιά 20-30 σκαμπό. Στο υπόγειο, όπου κατεβαίνεις 4-5 σκαλιά υπάρχει καβάτζα, την οποία δεν τίμησα, μιας και η παραμονή μου στο μαγαζί ήταν πολύ μικρή.

Ρόστερ Πολωνικό. Οι κοπέλες άνω του μετρίου, περίπου 8 όταν πήγα εγώ, με δυο από αυτές να μπορούν άνετα σε εμφάνιση να ανταγωνιστούν CT. Μην ρωτήσετε ονόματα δεν συγκράτησα.

Επίσης να αναφέρω ότι οι κοπέλες δεν σε πρήζουν για ποτό και κέρασμα, είναι ευγενέστατες και μάλιστα όταν είπα σε μια ότι απλά πήγα μόνο για ποτό, αποχώρησε με χαμόγελο.

Μπύρα 6 ευρώ.

Γενικά ζεστό μαγαζί και το πρσωπικό ευγενικό. Μετά από αυτή την πρώτη επίσκεψη σε κωλόμπαρο (Το αμνέζια το θεωρώ κάτι διαφορετικό), θα ξαναπάω, λόγω εμφάνισης των κοριτσιών.

Ακόμα θυμάμαι 7-8 ξανθά πλάσματα, με γόβες και μίνι να κάθονται σε παράταξη στο μπαρ του μαγαζιού...η τέλεια εικόνα για μένα.

Επόμενη στάση το Χαλαρά στο Περιστέρι, να δούμε πότε, όπου θα υπάρξει νέα ενημέρωση.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Επόμενη στάση το Χαλαρά στο Περιστέρι, να δούμε πότε, όπου θα υπάρξει νέα ενημέρωση.
      τζαμπα  θα  παs.( αντε με το ζορι να ξεχωριζει καποια) .        εδω    βρηκεs  τοσα  πολλα μαζεμενα  αστερακια  και  μαλιστα  ξανθα,  γαλαζοπρασινα ματια,  μοντερνα, με ακριβο γουστο ( που να τα βρισκουν αραγε ?  ) ,  παρα πολυ ομορφα , και νεεs ( 25-30 χρ) ,  κορμαρεs διαλεχτεs  μια και μια ( και ολεs με γοβεs  στιλετο).     

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
το λα λούνα ενδιαφέρον ακούγεται.φαντάζομαι έχει φουλ ..εξυπηρέτηση?

gargabikas

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς τι παίζει στο μαγαζί Lotus πίσω απο το ξενοδοχείο Καραβελ.
Ι. Μισθού & Ευρονίου νομίζω ο δρόμος

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16

Εχω να περάσω από το συγκεκριμένο δρόμο από τότε που ήμουν φοιτητής στην Αθήνα (late 80s). Τότε εκεί υπήρχε το "καμπαρέ" La Nuit. Επρόκειτο για στριπτιζάδικο, όπου για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιαστηκε (και καλά) live sex show: ένας τύπος γαμούσε πρώτα μια πλαστική κότα και μετά (αφού είχε φτιαχτεί με την πλαστική κότα) γαμούσε μια γκόμενα επί σκηνής (δεν το είχα δει με τα μάτια μου αλλά είχα ακούσει τότε πολλούς να το λένε -είχε γραφτεί και στον τύπο μετά τις εφοδους της αστυνομίας). Το αστείο του πράγματος είναι ότι ο επιχειρηματίας που είχε το εν λόγω "πολιτιστικό κέντρο" ήταν ταυτοχρονα (όπως είχε δείξει ο "Ιός" της "Ελευθεροτυπίας" σε σειρά δημοσιευμάτων) και "ευσεβής χριστιανός", συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις που είχε διοργανώσει η Εκκλησία της Ελλάδος εναντίον του Νόμου Τρίτση για την εκκλησιαστική περιουσία.

Εγώ τα show με την πλαστική κότα και το live sex δεν τα πρόλαβα, γιατί εντωμεταξύ είχαν συλλάβει τον ιδιοκτήτη 1-2 φορές και αναγκάστηκε να τα "μαζέψει". Πάντως είχα επισκεφτεί το La Nuit 2-3 φορές στα late 80s όπου πια ήταν ένα τυπικό στριπτιζάδικο, χωρις live sex και τέτοια. Ακόμα θυμάμαι αυτές τις επισκέψεις με νοσταλγία γιατί ήταν οι πρώτες φορές που είχα επισκεφτεί στριπτιζάδικο. Καταλαβαίνετε πώς ένιωθα: επαρχιώτης φοιτητής  που σπούδαζε στην Αθήνα και βρέθηκε σε ένα χώρο που ποτέ δεν θα περιμενε να βρεθεί πριν κατεβεί για τις σπουδές του.

Επομένως το νέο μαγαζί Lotus βρίσκεται σε ένα χώρο με πολύ μεγάλη ιστορία. Ας πάει κάποιος να τσεκάρει και ας μάς πει... (πλέον δεν πηγαίνω σε στριπ, άρα είναι μικρή η πιθανότητα να περάσω εγώ ο ίδιος από εκεί όταν ξανακατέβω Αθήνα).

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Τι μου θύμησες? και εγώ (μένω δίπλα) πρώτη φορα είχα πάει σε στριπτιζάδικο και μου ειχε φανεί
σαν όνειρο όταν μπήκα μέσα με αρκέτες πανέμορφες κοπέλες με μίνι απο Πολωνία νομίζω...

τώρα όμως δεν βλέπω κίνηση στο μαγαζί και δεν έχω δοκιμάσει να πάω...

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Τι μου θύμησες? και εγώ (μένω δίπλα) πρώτη φορα είχα πάει σε στριπτιζάδικο και μου ειχε φανεί
σαν όνειρο όταν μπήκα μέσα με αρκέτες πανέμορφες κοπέλες με μίνι απο Πολωνία νομίζω...

τώρα όμως δεν βλέπω κίνηση στο μαγαζί και δεν έχω δοκιμάσει να πάω...

Επιβεβαιώνω αυτό που λες για Πολωνέζες. Τότε μού είχε κάνει μεγάλη εντύπωση γιατί υπήρχε ακόμα το καθεστώς Γιαρουζέλσκι και δεν είχε αρχίσει η αθρόα μετανάστευση Πολωνών στη Δύση. Και ναι, μερικές από αυτές ήταν πανέμορφες (αλλά ζητούσαν πολλά λεφτά για το τότε budget μου αν ήθελες να κάνεις παιχνίδι έξω).

uricom

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1

Εχω περασει 3-4 φορες, είναι των ήπιων καταστάσεων, δηλαδή κουβεντούλα και γνωριμία αλλά μέχρι εκεί.
Μέσα στο μαγαζί πιστεύω δεν γίνεται τίποτα παραπάνω.
Τηλέφωνα δίνουν οι κοπέλες αλλά ξέρεις αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα και κάτι, είναι μέρος του παιχνιδιού για να σε ξαναπροσκαλέσουν να ξαναπάς από εκεί. "Που χάθηκες, σε σκέφτομαι...πέρνα το βράδυ να σε δώ  :jerking: :jerking:"
Εχει και ένα άλλο πιο μικρό ακριβώς δίπλα το οποίο έχω δοκιμάσει και αυτό.
Παρόμοια φάση, πολύ ξανθοκατάσταση, και απλά κερνάς, μιλάς και μαζεύεις κανά τηλέφωνο για να νομίσεις ότι κάτι κατάφερες.

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.885
Πόντοι
3.145

πεταμενα λεφτα αδερφε....η ποπαρα  με τα κοριτσια της...

το σιγουρο...ειναι  το  LA LOUNA  με τα πολωνα...

με 2-3 ποτα  και ενα μικρο χαρτζηλικι 20-30...πας καβατζα...για πιπετο...

OP
OP
Z

zogler gr

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Ρε συναγωνιστές επισκέφτηκα το υπόψη κατάστημα (La Luna.)στις 01:00/16.1.12, αλλά τι να σας πω, απογοήτευση και μόνο. Πέτυχα μια τρελή για δέσιμο που ήταν στην κοσμάρα της, έπινε και χόρευε για πάρτη της στο διάδρομο :headbang:. Επίσης, θεωρώ ότι τα ποτά είναι πολύ ακριβά για την εποχή 12 της κυρίας και 7 το δικό μας. Την έκανα με ελαφριά. :rockon:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
εμενα  παντωs  φορουσε τα εξηs 3   =    γοβεs  - το στρινγκ  -  και ενα δαντελωτο διαφανεs μαυρο μπλουζακι που με το ζορι καλυπτε το στρινγκ τηs.     ωραιο στητο βυζακι,  αρκετα ψηλη  -  παρα πολυ ωραιο σωμα -  ξανθια με γαλανοπρασινα ματια -    27-28 χρ -βραζιλιανικο κολλαρακι,   πολυ  ψηλα ποδια  -   ωραιεs μπουταρεs ( ευχαριστιοσουν να χουφτωνειs)-   τρομερα  παιχνιδιαρα  -   πολυ εμπειρη,   πολυ ομορφη  - φωνουλεs καυλωτικεs  -  στριπτιζακι -  παιχνιδια  και γλυψιματα με τα  βυζακια τηs ,    -  παιχνιδια με το μουνακι τηs , παιχνιδια με το στρινγκ τηs μεχρι να το βγαλει κλπ(  :pipa1:  -   :jerking: )     για να κατσω εγω  μονο κανενα 10λεπτο .   βεβαια την πατησα και εγω λιγο στα ποτα( που τα παρεγγελνε κατω και την αφηνα νομιζονταs οτι χρεωνονται στην απλη τιμη ). παντωs το πηρα το τηλεφωνακι και εχουμε αρχισει τα μηνυματα ( σιγα μην αφηνα τετοια μουναρα. επομενο ραντεβου για φαγητο και μετα ξενοδοχειο).  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom