Νέα

Τα πιο ξέκωλα κωλόμπαρα της Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zogler gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 919
  • Εμφανίσεις 444K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

EktorPro

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2011
Like
8
Πόντοι
1
Ναι αυτό λέω, έτυχε να περάσω πριν κανά χρόνο αλλά μόνο απέξω με τ'αμάξι δεν είχα σκοπό να μπω, άλλωστε τώρα πια άντε να πάω με φίλο για χαβαλέ, ποτέ μόνος.Δυο μπάζα ήταν στημένα, η μία δε τελείως τσατσόφατσα μελαχρινή ελληνίδα μου φάνηκε, η άλλη ξανθιά αλλά αδιάφορη δε πρόλαβα να τη παρατηρήσω.Ηλικιακά σε όριο σύνταξης.Οπότε και μόνο απ'το ''ντέμο'' δε μπαίνεις.

EktorPro

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2011
Like
8
Πόντοι
1
Που βρίσκεις μωρά κάπου στα 20-25 άντε το πολύ, το ΠΟΛΥ, έως 30???Υπάρχει τέτοιο δυναμικό μαζεμένο σε κανά κωλόμπαρ?

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Που βρίσκεις μωρά κάπου στα 20-25 άντε το πολύ, το ΠΟΛΥ, έως 30???Υπάρχει τέτοιο δυναμικό μαζεμένο σε κανά κωλόμπαρ?
Δύσκολο αυτό που ζητάς. "Μωρά" σε τέτοιες ηλικίες παίζουν κυρίως στα strip. Στα κωλόμπαρα δουλεύουν οι μεγαλύτερες. Μικρές σχετικά Πολωνίδες έχουν κατά καιρούς εμφανιστεί στο La Luna.

EktorPro

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2011
Like
8
Πόντοι
1
Το ξέρω γι'αυτό έγινα στριπτιζάκιας  :grin: αλλά είπα μήπως  :grin:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  επι τηs δροσοπουλου  απο την αριστερη μερια ( αριθμοs εκατο και κατι...  δεν  θυμαμαι ακριβωs)  ομορφουλικα και μικρα. 

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Χτες πηγα στο Χαλαρα Περιστερι. Σταθερη αξια αλλα εχει το μειονεκτημα να μην αλλαζει γυναικες μερικες τισ βλεπω να παιρνουν συνταξη εκει μεσα.Πηρα τη Τανια ενταξει τα γνωστα η ιερεια μεχρι και βαζελινη εχει μαζι της μηπως της ζητησετε κατι που χρειαζετε να τη χρησιμοποιησετε.Επιμενω ομως νεο αιμα τις  :fuck1: ολες , η διευθυνση να φροντισει παρακαλω

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Χτες πηγα στο Χαλαρα Περιστερι. Σταθερη αξια αλλα εχει το μειονεκτημα να μην αλλαζει γυναικες μερικες τισ βλεπω να παιρνουν συνταξη εκει μεσα.Πηρα τη Τανια ενταξει τα γνωστα η ιερεια μεχρι και βαζελινη εχει μαζι της μηπως της ζητησετε κατι που χρειαζετε να τη χρησιμοποιησετε.Επιμενω ομως νεο αιμα τις  :fuck1: ολες , η διευθυνση να φροντισει παρακαλω
Συνάδελφε moynakias δώσε περισσότερες πληροφορίες για το μενού που προσφέρει η Τάνια, γιατί είναι ο τύπος της γυναίκας που μου αρέσει πολύ.... :tits: :tits:
Το παιχνίδι είναι στην καβάτζα ή εκτός μαγαζιού. Από κόστος τι γίνεται;

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Συνάδελφε moynakias δώσε περισσότερες πληροφορίες για το μενού που προσφέρει η Τάνια, γιατί είναι ο τύπος της γυναίκας που μου αρέσει πολύ.... :tits: :tits:
Το παιχνίδι είναι στην καβάτζα ή εκτός μαγαζιού. Από κόστος τι γίνεται;
Συναδελεφε η Τανια προσφερει τα παντα στη καβατζα  :pipa1:, :fuck1:, :zfuck:,τα ποτα ειναι αναλογα του τι ζητας τη σειρα τη καταλαβαινεις φυσικα ,για πακετακι θα χρειαστεις γυρω στα 150 λογαριασμο.Εξαρτατε επισης απο τη μερα που θα πας αν εχει κοσμο και τρεχει θα σου στοιχισει πιο ακριβα γι αυτο διαλεξε ησυχη μερα.Για εξω ξερω οτι περνετε αλλα εγω δεν την εχω παρει ποτε ουτε την εχω ρωτησει

~morfeas~

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Συνάδελφε mounakias αν μπορείς σε παρακαλώ αφορέσεις το όνομα της κοπέλας γιατί διάβασε το σχόλιο και έχει πρήξει τα @@ ενός κολλητού μου ότι το έχει γράψει αυτός και τον έχει τρελάνει στα τηλέφωνα.  :jerking:

Αν και βασικά δεν έχω καταλάβει αν τα έχει πάρει στο ότι αναφέρθηκε το όνομα της η της φάνηκαν λίγα τα 150  :think:

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Συναδελεφε η Τανια προσφερει τα παντα στη καβατζα  :pipa1:, :fuck1:, :zfuck:,τα ποτα ειναι αναλογα του τι ζητας τη σειρα τη καταλαβαινεις φυσικα ,για πακετακι θα χρειαστεις γυρω στα 150 λογαριασμο.Εξαρτατε επισης απο τη μερα που θα πας αν εχει κοσμο και τρεχει θα σου στοιχισει πιο ακριβα γι αυτο διαλεξε ησυχη μερα.Για εξω ξερω οτι περνετε αλλα εγω δεν την εχω παρει ποτε ουτε την εχω ρωτησει
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Στο παρακάτω  post δεν κατάλαβα τι έγινε. Ποιος ο λόγος της παρεξήγησης;

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Αν και βασικά δεν έχω καταλάβει αν τα έχει πάρει στο ότι αναφέρθηκε το όνομα της η της φάνηκαν λίγα τα 150  :think:

...μάλλον το δεύτερο!!! :grin:

Γιατί τα έχει πάρει? :think: Τσάμπα διαφήμιση της κάνουν εδώ και διαμαρτύρεται? :jerking:

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Συναδελεφε η - προσφερει τα παντα στη καβατζα  :pipa1:, :fuck1:, :zfuck:,τα ποτα ειναι αναλογα του τι ζητας τη σειρα τη καταλαβαινεις φυσικα ,για πακετακι θα χρειαστεις γυρω στα 150 λογαριασμο.Εξαρτατε επισης απο τη μερα που θα πας αν εχει κοσμο και τρεχει θα σου στοιχισει πιο ακριβα γι αυτο διαλεξε ησυχη μερα.Για εξω ξερω οτι περνετε αλλα εγω δεν την εχω παρει ποτε ουτε την εχω ρωτησει

kleio-atihna

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
για καποιο μικρο διαστημα ειχα κανει ενα μικρο περασμα απο μπαρ...τα περισσοτερα ηταν της φιλοσοφιας -δεν καθομαστε στον πελατη ,το θεμα ειναι να ερχεται να τα ακουμπαει σε ποτα εδω-.το 2007 δουλεψα για 2 ολοκληρες μερες σε ενα στην πλατεια αμερικης, ciao λεγοταν.της μπιμπ το καγκελο γινοταν εκει...εκτος απο οτι στην επεφτε το αφεντικο με τη μια, οι πελατες σου ζητουσαν κατευθειαν συναντηση στο σχολασμα.ειχε καμια 20αρια κοπελες αλλα τοτε ημουν ακομα ενα αθωο πλασμα και δεν παρεμεινα για να σας πω περισσοτερα.δεν ξερω καν αν λειτουργει ακομα

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
650
Πόντοι
86
Εσυ δουλεύεις ακόμα κλειώ κάπου; είσαι στον χώρο αυτό ;

kleio-atihna

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
Εσυ δουλεύεις ακόμα κλειώ κάπου; είσαι στον χώρο αυτό ;
εγω λεω πως ειμαι αματευρ αλλα δε με πολυπιστευουν...σε μπαρ εχω πολυ καιρο να δουλεψω..εχω δουλεψει σε καμια 10αρια μαγαζια αλλα σε κανενα πανω απο 1 βδομαδα.μπορει να ακουστει χαζο αλλα ειναι πολυ πιο δυσκολο απο τον πληρωμενο ερωτα.γιατι στον ερωτα <<πουλας>> το σωμα σου  στα μπαρ ομως πουλας συναισθημα και πιστεψε με αυτο ειναι πραγματικα δυσκολο

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
εγω λεω πως ειμαι αματευρ αλλα δε με πολυπιστευουν...σε μπαρ εχω πολυ καιρο να δουλεψω..εχω δουλεψει σε καμια 10αρια μαγαζια αλλα σε κανενα πανω απο 1 βδομαδα.μπορει να ακουστει χαζο αλλα ειναι πολυ πιο δυσκολο απο τον πληρωμενο ερωτα.γιατι στον ερωτα <<πουλας>> το σωμα σου  στα μπαρ ομως πουλας συναισθημα και πιστεψε με αυτο ειναι πραγματικα δυσκολο
  ελα βρε Κλειω...σιγα να μην τα χωνεις σε καθε αγαπουλη :2funny: το παιζεις και λιγο μαρθα καραγιαννη...δεν εγινε και τιποτε :2funny:

kleio-atihna

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
  ελα βρε Κλειω...σιγα να μην τα χωνεις σε καθε αγαπουλη :2funny: το παιζεις και λιγο μαρθα καραγιαννη...δεν εγινε και τιποτε :2funny:

κοιτα στον αγοραιο ερωτα ειναι πιο ξεκαθαρα τα πραγματα ..θελω αυτα δινω τοσα...στα μπαρ πολλοι ερχονται με τα προβληματα τους η επειδη θελουν μια συντροφια και εσυ πρεπει να το παιζεις οτι ενδιαφερεσαι ενω το μυαλο σου ειναι στο επομενο ποτο...αν δε σε κερασει τον γραφεις τον αφηνεις συξυλο εκει που σου ανοιγει την καρδια του και πας στον επομενο...δεν ξερω για μενα ειναι δυσκολη η ολη διαδικασια.γι αυτο αλλωστε ποτε δε τα πηγαινα καλα σε τετοια μαγαζια

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
κοιτα στον αγοραιο ερωτα ειναι πιο ξεκαθαρα τα πραγματα ..θελω αυτα δινω τοσα...στα μπαρ πολλοι ερχονται με τα προβληματα τους η επειδη θελουν μια συντροφια και εσυ πρεπει να το παιζεις οτι ενδιαφερεσαι ενω το μυαλο σου ειναι στο επομενο ποτο...αν δε σε κερασει τον γραφεις τον αφηνεις συξυλο εκει που σου ανοιγει την καρδια του και πας στον επομενο...δεν ξερω για μενα ειναι δυσκολη η ολη διαδικασια.γι αυτο αλλωστε ποτε δε τα πηγαινα καλα σε τετοια μαγαζια
Αυτα τα μαγαζια Κλειω ειναι και για διασκεδαση νομιζω.Εγω δεν εχω παει ποτε εκει να βγαλω εσωψυχα αν ειναι το κανω μ ενα κολλητο μου σ ενα κουτουκι με κανα κιλο κρασι.Εκει παω για χαλαρες και πικαντικες στιγμες και κερναω οποια εχει διαθεση για κατι αναλογα κι οχι να μου πει την πονεμενη ιστορια της που 99% ειναι ψευτικη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom