Νέα

Τα πιο ξέκωλα κωλόμπαρα της Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zogler gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 919
  • Εμφανίσεις 449K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
Συναγωνιστη το μπαρ ειναι μουφα , δεν εχει χωρο για καβαντζα και ειναι απελπιστικα μικρο.Το εχει ο ιδιος που εχει τη μασκα στη γ σεπτεμβριου πριν φτασεις σ αυτο(ΛΙΛΗ λεγετε το συγκεκριμενο που αναφερεις)
          ετσι ειναι.      και επειδη  ακριβωs δεν υπαρχει ο καταλληλοs χωροs,    φροντιζουν να γινεται το παιχνιδι, ΕΞΩ.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
Συναγωνιστη το μπαρ ειναι μουφα , δεν εχει χωρο για καβαντζα και ειναι απελπιστικα μικρο.Το εχει ο ιδιος που εχει τη μασκα στη γ σεπτεμβριου πριν φτασεις σ αυτο(ΛΙΛΗ λεγετε το συγκεκριμενο που αναφερεις) και στελενει ολες τις πατατες και ξενερωτα milf.
  που και που ερχεται και καμμια καλη.    πχ.    ελληνιδα  40αρα , ομορφουλα στο προσωπο ,  καλο σωμα  και με μεγαλα  :tits: 

Vaggelas_bou

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Εχει φορτώσει ποτέ κανείς από τον Σκαραβέο ?

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Εχει φορτώσει ποτέ κανείς από τον Σκαραβέο ?
Εγω οχι εχω κανει 2-3 προσπαθειες και μιλαμε για φυσιολογικο χρημα προσαρμοσμενο στις δυσκολες εποχες που ζουμε. Απ οτι εχω καταλαβει μονο για καφεδακι και να σε βαλουν στο τρυπακι το βραδι να εισαι εκει να κερνας

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
Αν λεμε την ιδια Μονικα αδυνατη ψηλη με βυζι ανυπαρκτο αλλα καυλιαρικο, που δεν φοραει ποτε σουτιεν και σχεδον παντα ντεκολτε ορθανοιχτο, ειναι χρονια εκει κοντευει για συνταξη.Παντως ομορφη γλυκεια καυλιαρα και τιμαει το υπογειο, φοβερη  :pipa1: αλλα θα χρειαστεις κανενα 150 συνολικα
   τοσα πολλα ?    εμενα  για το υπογειο με ειχε πλησιασει μια φορα που πηγα, μια ρωσσιδα 35-40 χρ.  γλυκια ηταν , καβλιαρα φαινοταν, αρχισε τα τριψιματα και τα χουφτωματα και θυμαμαι οτι ειχε ζητησει γυρω στα 35-40 ευρω  για το ιδιαιτερο ποτο.  

donjuandestel

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
87
Πόντοι
6
γνωριζει κανεισ τον "σκαραβαιο"ενα κωλομπαριαν κατεβαινοντασ την ιπποκρατους σ ενα στενο δεξια?

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
   τοσα πολλα ?    εμενα  για το υπογειο με ειχε πλησιασει μια φορα που πηγα, μια ρωσσιδα 35-40 χρ.  γλυκια ηταν , καβλιαρα φαινοταν, αρχισε τα τριψιματα και τα χουφτωματα και θυμαμαι οτι ειχε ζητησει γυρω στα 35-40 ευρω  για το ιδιαιτερο ποτο.  
Ενταξει κι εγω για συνολικο κοστος μιλαω (πανω και υπογειο) και ισως παει και λιγο πιο κατω το 150 το εβαλα σαν οροφη.Παντως το  :pipa1: της αξιζει. Περνεται κι εξω πριν τη δουλεια αλλα απο κοστος δεν ξερω δεν την εχω παρει

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6

Vaggelas_bou

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ φόρτωσα μια φορά τσάμπα αλλά ήταν γνωστή από πριν και μετά από 5-6 ποτα έλιωσε και φύγαμε μαζί.
Αλλά δεν πιάνετε αυτή.Θα ξαναπάω λέω να δοκιμάσω.

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
γνωριζει κανεισ τον "σκαραβαιο"ενα κωλομπαριαν κατεβαινοντασ την ιπποκρατους σ ενα στενο δεξια?

Σελίδες επί σελίδων έχουν γραφτεί για το Σκαραβαίο σε τούτο το φορουμ. Ιδού το λινκ: www.bourdela.com/forum/index.php?topic=121675.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=121675.0[/url]

Καλό ...διάβασμα!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16

ναι εγω, ο πουρ,ο μυστηριος, ο αγιαννα,ο τσεγιεν ,ο πιτσιρικος ,ο μαθιου .ο σπεεντ ,ο αμτζικ, ο ταυρος ,ο διμιτ , ο αγιος και μερικοι ακομα που ξεχναω.

Ελπίζω να σε κάλυψα!

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Αδελφια προτεινω να αρχιζουμε να κατεβαζουμε δραστικα τις τιμες στα κωλομπαρα, απο μας εξαρτατε . Αν μπειτε στα κωλομπαρα των συναγωνιστων θεσ/νικης θα δειτε τεραστιες διαφορες στο συνολικο κοστος για πληρες μενου.

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Αδελφια προτεινω να αρχιζουμε να κατεβαζουμε δραστικα τις τιμες στα κωλομπαρα, απο μας εξαρτατε . Αν μπειτε στα κωλομπαρα των συναγωνιστων θεσ/νικης θα δειτε τεραστιες διαφορες στο συνολικο κοστος για πληρες μενου.

Το θέμα του συνολικού κόστους στα κολόμπαρα είναι πιο συνθετο. Κι αυτό γιατί ακόμα κι αν μειωθεί η τιμη του "γυναικείου ποτου" αν η κοπέλα που μάς κάνει "παρέα" έχει την ικανότητα να μάς παρασύρει στο να την κερνάμε το ένα ποτό μετά το αλλο (και να τα καταναλώνει σε χρόνο dt) τότε κανένα όφελος οικονομικό δεν θα υπάρχει.

Στα κολόμπαρα θέλει αυτοσυγκράτηση (εύκολο να το λες, δυσκολο να το κάνεις μερικές φορές -ακόμα κι αν δεν είσαι πρωτάρης).

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Το θέμα του συνολικού κόστους στα κολόμπαρα είναι πιο συνθετο. Κι αυτό γιατί ακόμα κι αν μειωθεί η τιμη του "γυναικείου ποτου" αν η κοπέλα που μάς κάνει "παρέα" έχει την ικανότητα να μάς παρασύρει στο να την κερνάμε το ένα ποτό μετά το αλλο (και να τα καταναλώνει σε χρόνο dt) τότε κανένα όφελος οικονομικό δεν θα υπάρχει.

Στα κολόμπαρα θέλει αυτοσυγκράτηση (εύκολο να το λες, δυσκολο να το κάνεις μερικές φορές -ακόμα κι αν δεν είσαι πρωτάρης).
Συμφωνω απολυτως για τον συνδιασμο που αναφερεις και γι αυτο το λεω.Αν εχουμε τηνιδια τακτικη(που νομιζω θα γινει εκ των πραγματων)θα ριξουν οι κυριες τις απαιτησεις τους,θα προσαρμοστουν

EktorPro

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2011
Like
8
Πόντοι
1
Μύθος πρέπει να έχει κλείσει, την τελευταία φορά που πέρναγα απ'έξω ήταν κλειστό.Δηλαδή πρέπει να πας πίσω για να σου πάρει πίπα?Πληρώνεις τη πίπα ή μετά από κάποια ποτά γιατί δεν είδα κάτι τέτοιο εκεί  :S Επίσης το ''ΑΠΛΟ'' ούτε καν κωλόμπαρο, σκέτο μπαρ το λες δεν το συνιστώ.Υπάρχει εκεί κοντά στην Ηλιά Ηλιού ένα δε θυμάμαι καλά το όνομα πάμε ξάνά, πάμε πάλι κάτι τέτοιο.

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Μύθος πρέπει να έχει κλείσει, την τελευταία φορά που πέρναγα απ'έξω ήταν κλειστό.Δηλαδή πρέπει να πας πίσω για να σου πάρει πίπα?Πληρώνεις τη πίπα ή μετά από κάποια ποτά γιατί δεν είδα κάτι τέτοιο εκεί  :S Επίσης το ''ΑΠΛΟ'' ούτε καν κωλόμπαρο, σκέτο μπαρ το λες δεν το συνιστώ.Υπάρχει εκεί κοντά στην Ηλιά Ηλιού ένα δε θυμάμαι καλά το όνομα πάμε ξάνά, πάμε πάλι κάτι τέτοιο.

Φαντάζομαι αναφέρεσαι στο "έλα πάλι" που είναι στην οδό Κασομούλη, πολύ-πολύ κοντά στη στάση μετρο του Αγίου Ιωάννη Βουλιαγμένης. Εχω να περάσω 3 χρόνια από εκεί, άρα οι πληροφορίες μου δεν είναι φρέσκιες. Όταν το είχα επισκεφτεί έπαιζαν μόνο ελληνίδες (τουλάχιστο έτσι αυτο-προσδιορίζονταν), με εμφάνιση από κακή μέχρι μέτρια. Ως προς τις δραστηριότητες που έπαιζαν μέσα, χεράκι, μπουτάκι, και μέχρι εκεί. Και βέβαια (όπως και παντού), πολύ παραμύθι από τις κυρίες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom