You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα πιο ξέκωλα κωλόμπαρα της Αθήνας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα zogler gr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 919
- Εμφανίσεις 444K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Κυριακη ειναι κλειστα! ;) πηγαινε Δευτερα και ενημερωσε! ;)θα περασω "πιρουετ"... σήμερα ή αύριο(αν είναι ανοιχτα )
Περασμα εχθεs για 1 χαλαρο ποτακι bar pirouette για οποιον ενδιαφερεται εχει δωματιακι 40 ευρω πιπα,50 απο οτι καταλαβα sex.
ναι μεν αλλά το υλικό βλέπεται ?
MikriBerberitsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
θα περασω "πιρουετ"... σήμερα ή αύριο(αν είναι ανοιχτα )
Περασμα απο το πιρουετ χτες το βραδυ...ζεστο μαγαζι και αρκετα διακριτικο...οντως υπαρχει καβατζα για
συνολικο κοστος 55 ευροπουλα για ολο το πακετο
sexy_seven
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2005
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κάποια ενημέρωση για το ρόστερ?
Seihis
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
ΒΑΡ ΡΙΖΟΣ (Κεφαλληνίας-Κυψέλη)
Επίσκεψη την περίοδο των εορτών. Εορταστικό το κλίμα και εντός χώρου, ανανεωμένο ρόστερ φυσιολογικά από την τελευταία φορά που είχα περάσει και το ενδιαφέρον εστιάσθηκε αρχικά σε 2 γαζέλες νεαρής ηλικίας ( μέχρι 25 ετών) αλλά και 2-3 προ και μετα ..milf κυριών για τις οποίες δεν είχα πλήρη εικόνα καθώς ήταν σε ..μακρινή απόσταση και σε ..κατάσταση ''αγκαζέ''.
Η εμπειρία της επίσκεψης μου περιορίστηκε στην παρέα συντοπίτισσας, χρωμάτων και στυλ που με..ξεγέλασαν νομίζοντας ότι προέρχεται από βορεινή χώρα. Και επιμένω μόνο στα του χρώματος και του στυλ καθώς από πλευράς σωματικής διάπλασης δεν υπήρχε καμία απορία ότι η μαντάμ προέρχεται από την ..λεκάνη της Μεσογείου.
Για όποιον του αρέσουν οι γεμάτες(όχι χοντρές) με ενδιαφέρουσα φυσικά θέα τόσο στα ψηλά όσο και στα χαμηλά πατώματα και δεν έχει και κώλυμα με το ύψος καθώς μετά βίας πρέπει να έφθανε στο 1.70, έχοντας φυσικά και τακούνια 10+ πόντων τότε η μανταμίτσα(άγγιζε τα 40) είναι καλή παρέα και βέβαια εάν και εφ όσον προκύψει αυτή η...χημεία που προσωπικά σε αυτά τα μέρη όταν το ακούω μου πονάει το στομάχι από τα νεύρα και τα γέλια τότε λογικά θα περάσει καλά.
Και όταν εννοώ καλά, ας ανατρέξουν οι ενδιαφερόμενοι σε παλιότερα σχόλια για τον χώρο αυτό και τις εργαζόμενες του.
Είχε κόσμο, γεμάτο το μπαρ όση ώρα έμεινα, αλλά δεν είδα ιδιαίτερη κίνηση προς τα..τραπέζια εκεί όπου παλιότερα ήταν η καβαντζοκατάσταση. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για την μια γωνία του μπαρ που προσφέρει σαν χώρος..διακριτικότητα.
Επίσκεψη την περίοδο των εορτών. Εορταστικό το κλίμα και εντός χώρου, ανανεωμένο ρόστερ φυσιολογικά από την τελευταία φορά που είχα περάσει και το ενδιαφέρον εστιάσθηκε αρχικά σε 2 γαζέλες νεαρής ηλικίας ( μέχρι 25 ετών) αλλά και 2-3 προ και μετα ..milf κυριών για τις οποίες δεν είχα πλήρη εικόνα καθώς ήταν σε ..μακρινή απόσταση και σε ..κατάσταση ''αγκαζέ''.
Η εμπειρία της επίσκεψης μου περιορίστηκε στην παρέα συντοπίτισσας, χρωμάτων και στυλ που με..ξεγέλασαν νομίζοντας ότι προέρχεται από βορεινή χώρα. Και επιμένω μόνο στα του χρώματος και του στυλ καθώς από πλευράς σωματικής διάπλασης δεν υπήρχε καμία απορία ότι η μαντάμ προέρχεται από την ..λεκάνη της Μεσογείου.
Για όποιον του αρέσουν οι γεμάτες(όχι χοντρές) με ενδιαφέρουσα φυσικά θέα τόσο στα ψηλά όσο και στα χαμηλά πατώματα και δεν έχει και κώλυμα με το ύψος καθώς μετά βίας πρέπει να έφθανε στο 1.70, έχοντας φυσικά και τακούνια 10+ πόντων τότε η μανταμίτσα(άγγιζε τα 40) είναι καλή παρέα και βέβαια εάν και εφ όσον προκύψει αυτή η...χημεία που προσωπικά σε αυτά τα μέρη όταν το ακούω μου πονάει το στομάχι από τα νεύρα και τα γέλια τότε λογικά θα περάσει καλά.
Και όταν εννοώ καλά, ας ανατρέξουν οι ενδιαφερόμενοι σε παλιότερα σχόλια για τον χώρο αυτό και τις εργαζόμενες του.
Είχε κόσμο, γεμάτο το μπαρ όση ώρα έμεινα, αλλά δεν είδα ιδιαίτερη κίνηση προς τα..τραπέζια εκεί όπου παλιότερα ήταν η καβαντζοκατάσταση. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για την μια γωνία του μπαρ που προσφέρει σαν χώρος..διακριτικότητα.
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Ήταν αρκετά καλά δηλαδή!! ;)
Ήταν αρκετά καλά δηλαδή!! ;)
bar Orange στην Καλλιθεα. Κανεις ?.....
Πέρασμα από Diva παραμονή Πρωτομαγιάς. Μόλις είχαν πληρωθεί μισθοί και συντάξεις με αποτέλεσμα οι μπαρμπάδες να είναι τριπλάσιοι από τα κουρίτσια και να περιμένουν τη σειρά τους στα τραπέζια σαν σε δημόσια υπηρεσία... Δεν είχε νόημα και αποχώρισα χωρίς να μάθω περισσότερα. Εκ πρώτης όψεως μου φάνηκε ψιλομάπα σαν μαγαζί και ότι δεν παίζει κάτι εξτρίμ.Στο Diva στο Χαιδαρι ξερουμε τι παιζει;
Γκομενες, καβαντζες, whatever...
Πέρασμα από Diva παραμονή Πρωτομαγιάς. Μόλις είχαν πληρωθεί μισθοί και συντάξεις με αποτέλεσμα οι μπαρμπάδες να είναι τριπλάσιοι από τα κουρίτσια και να περιμένουν τη σειρά τους στα τραπέζια σαν σε δημόσια υπηρεσία... Δεν είχε νόημα και αποχώρισα χωρίς να μάθω περισσότερα. Εκ πρώτης όψεως μου φάνηκε ψιλομάπα σαν μαγαζί και ότι δεν παίζει κάτι εξτρίμ.
Κι εγώ σε πρόσφατη βόλτα μια από τα ίδια. Λίγες κοπέλες και αγκαζαρισμένες όλες από μπαρμπάδια.
Ipnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
bar Orange στην Καλλιθεα. Κανεις ?.....
Επειδή στην Αθήνα δεν κατεβαίνω πλέον τακτικά αυτή τη βδομάδα συμπτωματικά βρέθηκα στο Orange, το μαγαζί είναι μικρό και συμπαθητικό έχει καλούτσικο μπάρ και καναπεδακια για αγγαλίτσες.... τώρα από γυναίκες λίγο απ΄όλα δύο τρία πιτσιρίκια Αλβανίδες τα δύο ήταν αρκετα καλά, ένα μπάζο με αρκετά κιλά και κανά δυό μιλφ Ελληνίδες σε σχετικά καλή κατάσταση ...το ποτά στα δεκά ευρώ το φθηνότερο, η μία μικρή Αλβανίδα σχετικά καλό χρόνο είχε και δεν πίεζε για δεύτερο... η αλλά η ελληνίδα ήταν πιο επίμονη ..(δεν ήξερε βέβαια με ποιόν έχει να κάνει χαχα...) μου δόθηκε πάντως η εντύπωση ότι κάποιες από εκεί μπορούν και κάνουν κατάσταση και εκτός μαγαζιού αλλά επειδή πήγα για πρώτη φορά δεν μου ανοίγονταν πολύ....Αυτά από και ελπίζω να βοήθησα αν και δεν έχω μέτρο σύγκρισης για τα μαγαζιά της Αθήνας έτσι ώστε να το αξιολογήσω σε σχέση με κάποιο αλλά...
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.463
- Πόντοι
- 6.305
και ο Κάβος και το Αρωμα έχουν κάποιες που μπορεί να σένδιαφέρουν.Το άρωμα έχει και σελίδα στο φβ με πολλές φώτος..ρίξε μια ματιάΣε ποιο βρίσκω τα πιο μεγάλα
Σε ποιο βρίσκω τα πιο μεγάλα
Το πολωνομαγαζο (la luna) εχει καλα βυζια.
Αλλα αυτα που τα μεταφερουν δεν παιρνω ορκο οτι θα σ αρεσουν...
Επισκέπτης
που ινε αυτο???Μerci Αδέρφια
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.463
- Πόντοι
- 6.305
καλό περιβάλλον, καθαρό. Καλές τιμές (φυσιολογικές για τα μαγαζιά του είδους). Μέσα δεν παίζει κάτι. Έξω άνετα. Όμως οι κοπέλες είναι συνηθισμένες σε συνταξιούχους-καληνυχτάκιες ή τύπους που κερνάνε ψαράκια και ως εκεί.Αρα θέλει επίθεση άμεση για να μη βρεθείς να πληρώνεις την "παρθένα" για πραγματική παρθένα..ξερουμε τι παιζει στο αρωμα
ριξε μια ματιά στις κοπέλες Προσοχή..αλλάζουν μαγαζιά πιο συχνά και από ποδοσφαιριστές..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 40
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις