ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.097
- Πόντοι
- 506
οχι τυπεΤα ήπιε τύπε;
οχι τυπεΤα ήπιε τύπε;
Στα Goodys στη Σολωνος τριτη λυκείου αντέγραφε συμμαθήτρια τις ασκήσεις χημείας πριν το φροντιστήριο και μετά πιπουλα στην τουαλέτα.Στη τουαλετα των Goodys στον Αγιο Στεφανο. Η ιδιαιτεροτητα ειναι οτι τα "πηρε" μεσα στο κωλο "φίλη" παντρεμενη όσο ο φαταουλας συζυγος περιμενε στο αμαξι να του παει τα burger. Επεστρεφαν απο Αθηνα στη πολη τους και ειχαμε ραντεβου, καθως ηταν σιγουρη οτι αυτος θα πειναγε ( παλι )
το έχω κάνει για σπερμοδιάγραμμαγια μιά περιοδο ενας μου ζητησε να κραταω τα χύσια μου μου σε ουροσυλεκτη. ειχε βιτσιο να πίνει η γυναίκα του ξένα χύσια εκτος των δικων του. του τα εδινα οταν το ποτηράκι γεμιζει και με πλωρωνε. να χύσεις πάντως σε ουροσυλλέκτη δεν είναι και το πιό ευκολο πράγμα.
Παραλιγο με πιπουλα σπεσιαλ ! Απιστευτο συναισθημα!εχει χυσει κανεις μεσα σε μετρο,τραμ ηλεκτρικο?
Κι εγώ.Νοσοκομειο
Δεν εδωσα καποια απαντιση. Ενα περιστατικο ανεφερα. Στην απορια σου, θα ελεγα οτι συνηθιζουμε να λεμε μαλακια οταν τον παιζουμε μονοι μας και συνουσια οταν μας τον παιζουν αλλοι. Αν ειναι σωστο δεν γνωριζω. Ας πουν την γνωμη τους κι αλλοιούτε όμως και η απάντηση είναι σαφής... αυτό είναι μαλακία ή συνουσιά;
μινάρισμα το λένε οι πατρινοί τύπεσυνουσια οταν μας τον παιζουν αλλοι