aquarius2756
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 698
- Πόντοι
- 86
Oι Πτρινοι λενε και τα 50 π. Τι να κανουμε τωρα. Οπως την βρισκει ο καθειςμινάρισμα το λένε οι πατρινοί τύπε
Oι Πτρινοι λενε και τα 50 π. Τι να κανουμε τωρα. Οπως την βρισκει ο καθειςμινάρισμα το λένε οι πατρινοί τύπε
το ταμειο το αφησες αχυστο?παλια ειχα χυσει στο μολ σε δοκιαμαστηριο μαγαζιου με ρουχα..ηταν τουμπανο το πουτανακι στο μαγαζι,με καβλοσε οταν την ειδα να σκυβει να μαζεψει τα ρουχα στα δοκιμαστηριο και αχνοφανηκε βυζακι.ε δνε αντεξα πηγα στο δοκιμαστηριο ταχα οτι δοκιμαζω μπλουζες.σε 2 λεπτα ειχα καταθεσει σε πατωμα κρεμαστρες και καθρεφτη,σηκωθηκα εφυγα σαν κυριος
Έγραψεςκαλοκαίρι κατάστρωμα στο πλοίο προς νησί, έκανε ότι κοιμάται με το κεφάλι στα πόδια μου, είχα ρίξει και πάνω της ένα πουκάμισο και μου πηρε πίπα μες τον κόσμο
έχει και συνέχειαΈγραψες
Λάτρης του ενδόξου παρελθόντος.έχει και συνέχεια
Στο νησί ανεβήκαμε σ ένα κάστρο πάνω από μισάωρο ανηφόρα.
Φτάσαμε καταιδρωμένοι ωραία θέα, ερημιά, της τον φορμάρω στα όρθια.
Μου λέει : καλά έπρεπε να ανεβούμε εδώ πάνω για να με γαμήσεις ?
Ο συμαθητης στην εφερε?Κιλότα μάνας συμμαθητή ... στο γυμνάσιο
θα τη βρήκε στα άπλυτα στην τουαλέταΟ συμαθητης στην εφερε?
ίδια φάση το 2000 από Ικαρία Πειραιά σε sleeping bag...και κόσμος πέρα δώθεκαλοκαίρι κατάστρωμα στο πλοίο προς νησί, έκανε ότι κοιμάται με το κεφάλι στα πόδια μου, είχα ρίξει και πάνω της ένα πουκάμισο και μου πηρε πίπα μες τον κόσμο
Λαθος για μενα, επρεπε να αφησεις τα υγρα στα κωλομερια, να τα αποροφησει το δερμα. Καρατσεκαρισμενο κανουν πολυ καλο στην γυναικεια επιδερμιιδαΠριν πολλά φεγγάρια είχα μια ξένη γκόμενα από Σλοβακία και τη γάμησα στις διακοπές όταν γνωριστήκαμε.
Μετά με κάλεσε για κάποιες μέρες στο πατρικό της στη Σλοβακία. Στο ένα δωμαριο οι γονείς της, εμάς μας είχαν στρώσει και κοιμόμασταν στο πάτωμα στο σαλόνι.
Την είχα στο πλάι με πλάτη σε μενα, κουκουλωμενοι και οι 2 με μια κουβερτούλα. Λίγο πάω από πίσω και τριβομαι. Παίρνει το μήνυμα, κατεβάζει σορτσάκι ξεκινάω και καρφωνω όπως είμαι.
Έλα όμως που φτάνει η ώρα να τελειώσω! Δεν ήθελα να τελειώσω πάνω στο στρωματακι, ούτε πάνω στην κουβέντες ή στα ρούχα μας.
Βουτάω ένα πουκάμισο της γκομενας που είχε πιο δίπλα και μόλις χύνω πάνω στην κωλαρα της, ξεκινάω και σκουπίζω τα υγρά με το πουκάμισο!!
Δεν ξέρω αν το κράτησε για σουβενίρ ή το πέταξε.
Είσαι θεός!Μια φορά στρατιώτης τον είχα παίξει στη σκοπιά βραδυ. Η πλάκα ήταν οτι μετά σκουπίστηκα και από την σημαία.
Κάστρα ουκ ολίγα. Και σε παλαιό πολυβολείο γερμανικό ψηλά στο βουνό.έχει και συνέχεια
Στο νησί ανεβήκαμε σ ένα κάστρο πάνω από μισάωρο ανηφόρα.
Φτάσαμε καταιδρωμένοι ωραία θέα, ερημιά, της τον φορμάρω στα όρθια.
Μου λέει : καλά έπρεπε να ανεβούμε εδώ πάνω για να με γαμήσεις ?
την ειχα παιξει και γω σκοπιαΜια φορά στρατιώτης τον είχα παίξει στη σκοπιά βραδυ. Η πλάκα ήταν οτι μετά σκουπίστηκα και από την σημαία.
την ειχα παιξει και γω σκοπια
20 χρονων ημουν ρε....τοτε την επαιζα και με τη γάτα που πέρναγε απεναντι στο πεζοδρομιομε τοσους κατσιβελους γυρω σου ,σου ερχοταν η...διαθεση?
Του έβαλες...κρέμα για να...γλιστράει!σας ακουω !!! εγω για παραδειγμα χθες ειχα κανει εξοδο σε νυχτερινο κλαμπ με μια μαυρη κορασιδα και μετα οταν φυγαμε και ειχαμε γινει λιομα μου επαιξε φραπεδια και εχυσα πανω στο καπο ενος αυτοκινητου !!! αρα εαν κανενας απο σας βρηκε το αυτοκινητο του λερομενο,συγνωμη ημουνα εγω !!!