Νέα

Τα πιο περίεργα μέρη που έχετε χύσει !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stevegr(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 292
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιο είναι το πιο περίεργο μέρος που έχετε πηδήξει;

• Σχολείο

• Νοσοκομείο

• Δικαστήριο

• Θέατρο, Μέγαρο, Χώρος πολιτισμού

• ΜΜ Μεταφοράς

• Δημόσια υπηρεσία

• Δεν πάει το μυαλό σου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

islandlover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2023
Like
1.308
Πόντοι
200
Βραδινή πτήση με χαμηλά φώτα, κόσμος πολύ λίγος στο αεροπλάνο με πολλές άδειες θέσεις. Ξαπλωμένη πάνω μου σκεπασμένη με κουβέρτα, το χύσιμο αναγκαστικά στο στόμα!! Κρίμα που δεν πήγαμε στη τουαλέτα για γαμήσι.

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
28.822
Πόντοι
11.146
έχει και συνέχεια
Στο νησί ανεβήκαμε σ ένα κάστρο πάνω από μισάωρο ανηφόρα.
Φτάσαμε καταιδρωμένοι ωραία θέα, ερημιά, της τον φορμάρω στα όρθια.
Μου λέει : καλά έπρεπε να ανεβούμε εδώ πάνω για να με γαμήσεις ?
....καλα σ ειπε ρε μαγκα! Επρεπε να την πας γαμιοντας σε ολη την διαδρομη :cheesy::cheesy::cheesy:

Pegging Slave

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2022
Κριτικές
2
Like
330
Πόντοι
20
Μέσα στην θάλασσα πριν κάποια χρόνια όταν ήμουν 17-18 χρονών καθόταν Μέσα στη θάλασσα (στα ρηχά εννοείται) μια γυναίκα μαυριδερή γύρω στα 45-50 με τον άντρα της και τον βγάζω έξω να δω αν μου σηκωθεί γιατί στη θάλασσα είναι δύσκολο. Αλλά με την πρακτική τα κατάφερα και έριξα το πρώτο και τελευταίο μου υποβρύχιο χύσιμο ενώ την κοιτούσα. Τώρα που το σκέφτομαι είναι καύλα να χύνεις ενώ τον έχεις κάτω από το νερό και δεν βλέπει κανείς!

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Like
1.274
Πόντοι
201
Μέσα στην θάλασσα πριν κάποια χρόνια όταν ήμουν 17-18 χρονών καθόταν Μέσα στη θάλασσα (στα ρηχά εννοείται) μια γυναίκα μαυριδερή γύρω στα 45-50 με τον άντρα της και τον βγάζω έξω να δω αν μου σηκωθεί γιατί στη θάλασσα είναι δύσκολο. Αλλά με την πρακτική τα κατάφερα και έριξα το πρώτο και τελευταίο μου υποβρύχιο χύσιμο ενώ την κοιτούσα. Τώρα που το σκέφτομαι είναι καύλα να χύνεις ενώ τον έχεις κάτω από το νερό και δεν βλέπει κανείς!
Τι μου θύμησες τώρα;!..Πριν χρόνια με milfaki 40+ χουφτώματα κάτω από το νερό, βουτάει για υποβρύχιο τσιμπούκι, δεν άντεξε και πολύ και κόντεψε να πνιγεί, συνεχίζουμε αλληλομαλακία με παίξιμο θεϊκών βυζόμπαλων μέσα στο νερό φυσικά. Γερό χύσιμο υποβρύχιο αλλά πάντα κρατημένοι από βαρκούλα, αλλιώς θα μας γράφανε οι ειδήσεις. Απίθανη αίσθηση

Pegging Slave

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2022
Κριτικές
2
Like
330
Πόντοι
20
Τι μου θύμησες τώρα;!..Πριν χρόνια με milfaki 40+ χουφτώματα κάτω από το νερό, βουτάει για υποβρύχιο τσιμπούκι, δεν άντεξε και πολύ και κόντεψε να πνιγεί, συνεχίζουμε αλληλομαλακία με παίξιμο θεϊκών βυζόμπαλων μέσα στο νερό φυσικά. Γερό χύσιμο υποβρύχιο αλλά πάντα κρατημένοι από βαρκούλα, αλλιώς θα μας γράφανε οι ειδήσεις. Απίθανη αίσθηση
Τι να πω και εγώ που τον έπαιζα μόνος, ούτε υποβρύχια πίπα στον εαυτό μου δεν μπορούσα να πάρω!

Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
6.225
Πόντοι
2.836
Μέσα σε σινεμά με κανονική ταινία...και κανονικό κόσμο όχι τσοντοσινεμα με ζόμπι.....πίπα πρώτα,και μετά Καβάλα αυτή ...τα κατάπιε..ταινία δεν είδα ποτέ...:2funny::2funny:

Mpirimpas76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
10
Like
1.075
Πόντοι
371
Μια φορά, 25αρης εγώ, με άγνωστο μουνακι στα τελευταία καθίσματα λεωφορείου του ΚΤΕΛ σε βραδινό ταξιδι.
Καθόταν δίπλα μου και μου την έπεσε κανονικά.Αρχισε να μου τον παίζει και με τσιμπουκωσε μέχρι που εχυσα στο στόμα της.
Με τσιμπουκωσε δηο φορές.
Ανταλλάξαμε τηλέφωνα,αλλά δεν βρεθήκαμε ποτέ τελικά.

Nudist_player40

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2022
Like
164
Πόντοι
0
Τα βράδια στην βεράντα μου με κατεβασμένες τέντες, την πετάω έξω και βαράω 2-3 φορές να αδειάσουν τα αρχιδια. Θα μου πεις σιγά το περίεργο. Κι όμως το περίεργο είναι οι str8 που με περνουν μάτι και γουστάρουν

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.033
Πόντοι
1.056
στη γαλαρια λεωφορειου ηλικια λυκειου. στις τουαλετες βιοτεχνιας για τη κωλαρα της λογιστριας.

Hristos .

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
2.455
Πόντοι
446
(Α)Σε πάρκινγκ γνωστού πολυκαταστήματος.
(Β)Σε υπόγεια διάβαση πεζών.
(Γ)Σε ολιγόλεπτη στάση με το αυτοκίνητο σε παρκιδα.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom