Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 295K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Και τις καθαρίστριες και κάτι μαύρους που δουλεύουν στη κουζίνα.

Στο πάρτυ δεν είναι υποχρεωτικό να έρθεις αρκανς αν φοβάσαι τους μπράβους.
ήμαρτον τόση μαλακία έχει πέσει σ' αυτό το τόπο :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ασε φιλε δεν μας πειθης με τιποτα.κλασικος νταβας εισαι,που ξυλοφορτωνεις πουτανες.πανε καμια βολτα εξωτερικο για να δεις πως λειτουργουνε τετοια μαγαζια,και τοτε θα καταλαβεις και μονο σου ποσο μαλακας εισαι.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
πάμε να κάνουμε μια σύντομη ενημέρωση τι γίνεται στα αντίστοιχα κωλόμπαρα της μεγαλονήσου
Συμπέρασμα.....
Στα κωλόμπαρα στη μεγαλόνησο είναι κοινός τόπος όπως και σε άλλους ευρωπαικούς προορισμούς ότι θα πάς για ποτάκι και με κάτιτις παραπάνω ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ......

[size=12pt]Αυτά για αυτούς που δηλώνουν ότι στα στριπ δεν πας για να γαμήσεις..........[/size]
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Και βέβαια είναι γνωστό ότι δεν πας για να γαμήσεις..
Άλλωστε, είναι παγκοσμίως γνωστό ότι ο Έλληνας είναι ο λιγότερο λιγούρης και με την πιο εύκολη πρόσβαση στο πήδημα από όλους τους άντρες του κόσμου...
Και σαν χορτάτος που είναι, στα στριπ πάει για να το παίξει "υπεράνω"  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ασε φιλε δεν μας πειθης με τιποτα.κλασικος νταβας εισαι,που ξυλοφορτωνεις πουτανες.πανε καμια βολτα εξωτερικο για να δεις πως λειτουργουνε τετοια μαγαζια,και τοτε θα καταλαβεις και μονο σου ποσο μαλακας εισαι.

δεν μπορεί να πάρει βίζα.....

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αυτά για αυτούς που δηλώνουν ότι στα στριπ δεν πας για να γαμήσεις..........
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Και εγώ που νόμιζα ότι πας για το φλερτ, την ανταλλαγη απόψεων και την ανάγκη να ακούσεις για τα δύσκολα παιδικά χρόνια της στριπτιτζούς στο Βλαδιβοστόκ, την Κριμαία ή την Ταμισοάρα...Επί πληρωμή φυσικά!

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
πάμε να κάνουμε μια σύντομη ενημέρωση τι γίνεται στα αντίστοιχα κωλόμπαρα της μεγαλονήσου για να έχουμε και ένα μέτρο σύγκρισης.....

1.
Ρωσσίδες και Ουκρανές ως επί τω πλείστον.
2.
Ανογμα στις 22:00, κλείσιμο στις 03:00 έως 04:00.
3. μετά το κατοστάρι διακοσάρι και ανάλογα με την γκόμενα συνεννοείται ο πελάτης με τον μαγαζάτορα και παίρνει τη γκόμενα ή κατευθείαν μετά το κλείσιμο ή την επόμενη από τη μία το μεσημέρι και για καμμία ώρα. Το ποσό το συνεννοείσαι με τις κοπέλες.

Συμπέρασμα.....
Στα κωλόμπαρα στη μεγαλόνησο είναι κοινός τόπος όπως και σε άλλους ευρωπαικούς προορισμούς ότι θα πάς για ποτάκι και με κάτιτις παραπάνω ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ......

Αυτά για αυτούς που δηλώνουν ότι στα στριπ δεν πας για να γαμήσεις..........
εδώ στήν ελλάδα γλύφουν βιζιά καί σκεφτοντε τό παιχνίδι ολυμπιακος παναθηναικός...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και βέβαια είναι γνωστό ότι δεν πας για να γαμήσεις..
Άλλωστε, είναι παγκοσμίως γνωστό ότι ο Έλληνας είναι ο λιγότερο λιγούρης και με την πιο εύκολη πρόσβαση στο πήδημα από όλους τους άντρες του κόσμου...
Και σαν χορτάτος που είναι, στα στριπ πάει για να το παίξει "υπεράνω"  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

δε θα ποστάρω φωτός από κωλόμπαρο.
δε θα ποστάρω μηνύματα σε κινητό στριπτηζούδων από χορτάτους.
δε θα ποστάρω λογαριασμό από κωλόμπαρο χωρίς γαμήσι μετά.....
όχι. η Ελλάς είναι ένας παράδεισος στην κατηγορία στριπ........

Αφού να φανταστείς οι Ολλανδοί ναυλώνουν τσάρτερ στο Αμστερνταμ και έρχονται εδώ να ξεκαβλώσουν... Τέτοια στέρηση στην Ολλανδία την Τσεχία και την Ουγγαρία.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και εγώ που νόμιζα ότι πας για το φλερτ, την ανταλλαγη απόψεων και την ανάγκη να ακούσεις για τα δύσκολα παιδικά χρόνια της στριπτιτζούς στο Βλαδιβοστόκ, την Κριμαία ή την Ταμισοάρα...Επί πληρωμή φυσικά!

ξέχασες τα Καρπάθια και τα Τίρανα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Και τις καθαρίστριες και κάτι μαύρους που δουλεύουν στη κουζίνα.

Ρεζερβέ τις δηλωμένες καθαρίστριες για μένα παρακαλώ...και σας χαρίζω τις δηλωμένες χορεύτριες.  :grin:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε μετρ δεν κανεις καμια βολτα να παρεις αερα.μην μας πριζεις με τις μαλακιες σου.στο βουλοσαμε το στομα και αρχισες τωρα να μας κανεις και πλακιτσες.αντε ρε σκουπιδι απο εδω.

maitre

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Λυπάμαι που πρέπει να κλείσω το μαγαζί και να φύγω. Με διασκεδάσατε αφάνταστα. Καλό Σαββατοκύριακο. Και με μυαλό!!!

zaxarenios

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
1
αν και το γαμησατε το θεμα.

Εμενα για best Alcatraz

Tωρα για το αν γαμας.

Καθε φορα εχω πανω μου 1000-1500 ευρω (δεν λεω μαλακιες), δεν παιζει φαση με τιποτα.

Ειχα παει το 2008 ακριβως ενα χρονο πριν με τον ΣΚΡΟΥΝΤΖ και τον mimiko στο gold.

ειχα πανω μου 2000 για χαρτζηλικι.

Ειχα στο μυαλο μου τα 400-600 ευρω.

Δεν επαιξε φαση με τιποτα, απλα 2 μου ειπαν μαζι σπεσιαλ και θα δουμε.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
αντε ρε σκουπιδι,ελλεηνε,μας ειρωνευεσε κιολας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αν και το γαμησατε το θεμα.

Εμενα για best Alcatraz

Tωρα για το αν γαμας.

Καθε φορα εχω πανω μου 1000-1500 ευρω (δεν λεω μαλακιες), δεν παιζει φαση με τιποτα.

Ειχα παει το 2008 ακριβως ενα χρονο πριν με τον ΣΚΡΟΥΝΤΖ και τον mimiko στο gold.

ειχα πανω μου 2000 για χαρτζηλικι.

Ειχα στο μυαλο μου τα 400-600 ευρω.

Δεν επαιξε φαση με τιποτα, απλα 2 μου ειπαν μαζι σπεσιαλ και θα δουμε.

άμα μου δώσεις εμένα 1000 Ευρώ θα σου παίξω εγώ φάση......

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Λυπάμαι που πρέπει να κλείσω το μαγαζί και να φύγω. Με διασκεδάσατε αφάνταστα. Καλό Σαββατοκύριακο. Και με μυαλό!!!

παντως πελατες απο εδω μεσα δεν τσιμπας με τιποτα,τετοιος μαλακας που εισαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom