Το παραληρημα για ποιον ηταν ;;;;;Merci....
***Σε όλα συμφωνούμε...-πιστεύω-...απλά εγώ είμαι στα 21 κ εσύ...κάπου παραπάνω....
για λεγε.....τις οδηγιες τις διαβασες;;;;;
Το παραληρημα για ποιον ηταν ;;;;;Merci....
***Σε όλα συμφωνούμε...-πιστεύω-...απλά εγώ είμαι στα 21 κ εσύ...κάπου παραπάνω....
Merci....
Το παραληρημα για ποιον ηταν ;;;;;
για λεγε.....τις οδηγιες τις διαβασες;;;;;
ναι το καταλαβα αυτο, λεω ποιο μαγαζι εχει;;;;Προς αυτόν που παρέθεσα κείμενό του...περίεργο ?
Μικρός είμαι...όχι μαλάκας...(καλά,όχι πολύ μαλάκας)!
Όχι βαρέθηκα...ο θείος μου δίνει τα δικά του κ είμαι καλά....
ναι το καταλαβα αυτο, λεω ποιο μαγαζι εχει;;;;
Mc απλα θα συμφωνήσω μαζι σου και στο περιεχομενο αλλα και στο υφος
ινε σα κε μενα 82αρισΦίλε Μάνο θυμάσαι τι σου είχα πει στο thread για τους ιδιοκτήτες ...
Εδώ επαληθεύομαι 101%
(άσχετα αν το κείμενο του εν λόγω κυρίου δείχνει πνευματική στέρηση...!!!)
λιγη ηρεμια δεν βλαπτει ;)!!Σε ενα φορουμ ειμαστε που ανταλλαζουμε γνωμες και κανουμε τον χαβαλε μας!Δε σ'αρέσει να γράφεις σε φόρουμ...αλλά ήρθες εδώ να μας σπάσεις τα παπάρια...
Είναι η δεύτερη φορά που θα σου τα χώσω....αλλά όσο γράφεις μαλακίες θα τ'ακούς...
Είσαι κωλόγερος,είσαι μαλάκας...είσαι ψεύτης....αλλά είσαι κ φασίστας γιατί δε γουστάρεις το διάλογο....
Αφου λοιπόν δε σου αρέσει το θέμα με το GR....μπαίνε καθημερινά να μας ενημερώνεις...
Όταν γράφεις για τον βόθρο....θα πλένεσαι με μπεταντιν...βρωμόπουστα....όπου γουστάρουμε θα γράφουμε...ότι γουστάρουμε θα λέμε κ κανέναν πούστη σαν κι εσένα δεν θα υπακούμε....φρόντισε να μην ξανασχοληθείς με τον βόθρο...γιατι σου ορκίζομαι οτι θα σε βρουν θαμένο...παλιομαλάκα....κουραμπιέ....
Φυσικά είμαστε στη διάθεση των αντμιν κ μοντ...αν θέλουν να μας διώξουν απ'το σαιτ...για τις μαλακίες που γράφουμε...
Το GR φυσικά δεν είνα συνέχεια γεμάτο...αλλά για πες μου,ποιό είναι ??? Ακόμη κ το BG..δεν είναι πλέον....
Κουνούπια πάντως έχετε περισσότερα στη Νίκαια...μην πω για τη Συγγρού....που πάτε παράλληλα με το Ανατολή...
Διαφωνώ κάθετα στο οτι πήγαν να σε κλέψουν....κ δεν το πιστεύω για κανένα λόγο μιας κ είναι μέσα στα τοπ 5 μαγαζιά όσον αφορά το σέρβις....(αν κ υπάρχουν 1-2 καλύτερα 100%)...
Όσο για το κέρασμα....τι να σου πω...απλά είσαι μαλάκας κ γύφτος μιας κ το αναφέρεις....αφού ούτε είσαι θαμώνας...ούτε φαίνεται να πέρασες καλά,δλδ χάλασες αρκετά....άρα δε γίνεται να σε κεράσουν...
Καλά κρασιά....κ φρόντισε να συμμορφωθείς για να μην έχεις προβλήματα....
δε μου αρεσει να γραφω σε forum διοτι δε θελω να ερχομαι σε αντιπαραθεσεις λογω ηλικιας και μονο. ειμαι σιγουρος οτι θα μου απαντησουν ολοι αλλα εγω προσωπικα σας προλαβαινω δε απανταω οτι και μου γραψεται μετα. πρωτον εχουμε ενα θεμα για το grand και απο 26 σελιδες το ζουμι σε αυτη τη στηλη του forum einai moλις mia. ελεος.
ρε vorthe aγορι μου, γραφεις γραφεις γραφεις αλλα απο ουσια μηδεν. θες και καλα να γινει πρωτος σε καταχωρησεις. τι σκοπο εχεις. γραψε και κατι ουσιας. σε ολες τις στηλες του forum me εχεις κουρασει να διαβαζω τις χαζομαρες σου. ενας συντονιστεις δεν υπαρχει εδω να σβησει τις βλακειες.
δευτερον εχετε γραψει πραγματα για το grand τα οποια δεν ισχυουν. το grand einai συνεχεια γεματο γραφει ο puranger. ποτε ειναι γεματο? καθημερινες ειναι γεματο? οχι βεβαια, κουνουπια βαρανε. σαββατο ναι ειναι αλλα και το τελευταιο κωλομπαρο σαββατο γεματο ειναι. και το συγκριτικο πλεονεκτημα με τα αλλα strip einai οτι ειναι σε συνοικια και πάρ'ολα αυτα δεν εχει κοσμο. διοτι το grand kata th προσωπικη μου γνωμη ειναι το χειροτερο strip club thς αθηνας και με πολυ λαθος νοοτροπια. εχω παει 8 φορες συνολικα λογω οτι παω με τα ποδια και μονο. ποτε μα ποτε δε οτι λογαριασμο και να εχω κανει, ρε πουστη μου παντα πανε να με κλεψουν και ποτε ενα ποτο ετσι για το γαμωτο της υποθεσης ενα ποτο δεν εχουν κερασει
Δε σ'αρέσει να γράφεις σε φόρουμ...αλλά ήρθες εδώ να μας σπάσεις τα παπάρια...
Είναι η δεύτερη φορά που θα σου τα χώσω....αλλά όσο γράφεις μαλακίες θα τ'ακούς...
Είσαι κωλόγερος,είσαι μαλάκας...είσαι ψεύτης....αλλά είσαι κ φασίστας γιατί δε γουστάρεις το διάλογο....
Αφου λοιπόν δε σου αρέσει το θέμα με το GR....μπαίνε καθημερινά να μας ενημερώνεις...
Όταν γράφεις για τον βόθρο....θα πλένεσαι με μπεταντιν...βρωμόπουστα....όπου γουστάρουμε θα γράφουμε...ότι γουστάρουμε θα λέμε κ κανέναν πούστη σαν κι εσένα δεν θα υπακούμε....φρόντισε να μην ξανασχοληθείς με τον βόθρο...γιατι σου ορκίζομαι οτι θα σε βρουν θαμένο...παλιομαλάκα....κουραμπιέ....
Φυσικά είμαστε στη διάθεση των αντμιν κ μοντ...αν θέλουν να μας διώξουν απ'το σαιτ...για τις μαλακίες που γράφουμε...
Το GR φυσικά δεν είνα συνέχεια γεμάτο...αλλά για πες μου,ποιό είναι ??? Ακόμη κ το BG..δεν είναι πλέον....
Κουνούπια πάντως έχετε περισσότερα στη Νίκαια...μην πω για τη Συγγρού....που πάτε παράλληλα με το Ανατολή...
Διαφωνώ κάθετα στο οτι πήγαν να σε κλέψουν....κ δεν το πιστεύω για κανένα λόγο μιας κ είναι μέσα στα τοπ 5 μαγαζιά όσον αφορά το σέρβις....(αν κ υπάρχουν 1-2 καλύτερα 100%)...
Όσο για το κέρασμα....τι να σου πω...απλά είσαι μαλάκας κ γύφτος μιας κ το αναφέρεις....αφού ούτε είσαι θαμώνας...ούτε φαίνεται να πέρασες καλά,δλδ χάλασες αρκετά....άρα δε γίνεται να σε κεράσουν...
Καλά κρασιά....κ φρόντισε να συμμορφωθείς για να μην έχεις προβλήματα....
Oύτε γαμάω...ούτε με κερνάνε...απλά πληρώνω για να βλέπω....Γαμας τιποτα τουλαχιστον ή σε κερνανε μονο καμια βοτκα τσαμπα?
Τωρα σοβαρα εγω σεβομαι απολυτα οποιον πληρωνει για να διαφημιστει και προς τιμην του σαιτ που το καθιστα σαφες.
Απο κει και περα πια ειναι τα καλυτερα μαγαζια ΣΑΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ειναι γνωστο τοις παση.
Εγω σας τα είπα...να μην πειράζετε το καταγώγι του ταπεινού ρέιντζερ....γιατί προβλέπω θύματα στην επόμενη έκρηξη του εκλεκτού...;)
***Όχι κ 1-2 χιλιάρικα ρε pour σε κάθε μας έξοδο....είπαμε να τα γαμάμε όλα...αλλά όχι κι έτσι...αμα έπεφτε τόσο μαρούλι σε κάθε μελισσούλα (τι είπα ο πούστης πάλι για τις ξεβράκωτες)...τότε θα γινόμασταν strip boyzzzzz.....μετά απο 1-2 μήνες...
Ντιεγκίτο φίλε ομιλώ για το τι υπάρχει στο πορτοφόλι δια παν ενδεχόμενον .
Όχι τί τελικώς κατατίθεται ! ( και ποτέ σε ένα μόνο κατάστημα )
Είναι η σχεση διαθέσιμο κεφάλαιο - επιχειρηματική κίνηση .
Ξέρετε εσείς οι μπίζνεσμεν
Ντιεγκίτο φίλε ομιλώ για το τι υπάρχει στο πορτοφόλι δια παν ενδεχόμενον .
Όχι τί τελικώς κατατίθεται ! ( και ποτέ σε ένα μόνο κατάστημα )
Είναι η σχεση διαθέσιμο κεφάλαιο - επιχειρηματική κίνηση .
Ξέρετε εσείς οι μπίζνεσμεν