Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 294K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το παραληρημα για ποιον ηταν ;;;;;
για λεγε.....τις οδηγιες τις διαβασες;;;;; :grin: :grin: :grin: :grin:

Προς αυτόν που παρέθεσα κείμενό του...περίεργο ?
Μικρός είμαι...όχι μαλάκας...(καλά,όχι πολύ μαλάκας)!
Όχι βαρέθηκα...ο θείος μου δίνει τα δικά του κ είμαι καλά....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Προς αυτόν που παρέθεσα κείμενό του...περίεργο ?
Μικρός είμαι...όχι μαλάκας...(καλά,όχι πολύ μαλάκας)!
Όχι βαρέθηκα...ο θείος μου δίνει τα δικά του κ είμαι καλά....
ναι το καταλαβα αυτο, λεω ποιο μαγαζι εχει;;;;

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Mc απλα θα συμφωνήσω μαζι σου και στο περιεχομενο αλλα και στο υφος

Φίλε Μάνο θυμάσαι τι σου είχα πει στο thread για τους ιδιοκτήτες ...
Εδώ επαληθεύομαι 101%
(άσχετα αν το κείμενο του εν λόγω κυρίου δείχνει πνευματική στέρηση...!!!)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
:rockon: :rockon:[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Φίλε Μάνο θυμάσαι τι σου είχα πει στο thread για τους ιδιοκτήτες ...
Εδώ επαληθεύομαι 101%
(άσχετα αν το κείμενο του εν λόγω κυρίου δείχνει πνευματική στέρηση...!!!)
ινε σα κε μενα 82αρισ

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Δε σ'αρέσει να γράφεις σε φόρουμ...αλλά ήρθες εδώ να μας σπάσεις τα παπάρια...
Είναι η δεύτερη φορά που θα σου τα χώσω....αλλά όσο γράφεις μαλακίες θα τ'ακούς...
Είσαι κωλόγερος,είσαι μαλάκας...είσαι ψεύτης....αλλά είσαι κ φασίστας γιατί δε γουστάρεις το διάλογο....
Αφου λοιπόν δε σου αρέσει το θέμα με το GR....μπαίνε καθημερινά να μας ενημερώνεις...

Όταν γράφεις για τον βόθρο....θα πλένεσαι με μπεταντιν...βρωμόπουστα....όπου γουστάρουμε θα γράφουμε...ότι γουστάρουμε θα λέμε κ κανέναν πούστη σαν κι εσένα δεν θα υπακούμε....φρόντισε να μην ξανασχοληθείς με τον βόθρο...γιατι σου ορκίζομαι οτι θα σε βρουν θαμένο...παλιομαλάκα....κουραμπιέ....
Φυσικά είμαστε στη διάθεση των αντμιν κ μοντ...αν θέλουν να μας διώξουν απ'το σαιτ...για τις μαλακίες που γράφουμε...

Το GR φυσικά δεν είνα συνέχεια γεμάτο...αλλά για πες μου,ποιό είναι ??? Ακόμη κ το BG..δεν είναι πλέον....
Κουνούπια πάντως έχετε περισσότερα στη Νίκαια...μην πω για τη Συγγρού....που πάτε παράλληλα με το Ανατολή...
Διαφωνώ κάθετα στο οτι πήγαν να σε κλέψουν....κ δεν το πιστεύω για κανένα λόγο μιας κ είναι μέσα στα τοπ 5 μαγαζιά όσον αφορά το σέρβις....(αν κ υπάρχουν 1-2 καλύτερα 100%)...
Όσο για το κέρασμα....τι να σου πω...απλά είσαι μαλάκας κ γύφτος μιας κ το αναφέρεις....αφού ούτε είσαι θαμώνας...ούτε φαίνεται να πέρασες καλά,δλδ χάλασες αρκετά....άρα δε γίνεται να σε κεράσουν...

Καλά κρασιά....κ φρόντισε να συμμορφωθείς για να μην έχεις προβλήματα....
λιγη ηρεμια δεν βλαπτει  ;)!!Σε ενα φορουμ ειμαστε που ανταλλαζουμε γνωμες και κανουμε τον χαβαλε μας!

Επισκέπτης
δε μου αρεσει να γραφω σε forum διοτι δε θελω να ερχομαι σε αντιπαραθεσεις λογω ηλικιας και μονο. ειμαι σιγουρος οτι θα μου απαντησουν ολοι αλλα εγω προσωπικα σας προλαβαινω δε απανταω οτι και μου γραψεται μετα. πρωτον εχουμε ενα θεμα για το grand και απο 26 σελιδες το ζουμι σε αυτη τη στηλη του forum einai moλις mia. ελεος.

ρε vorthe aγορι μου, γραφεις γραφεις γραφεις αλλα απο ουσια μηδεν. θες και καλα να γινει πρωτος σε καταχωρησεις. τι σκοπο εχεις. γραψε και κατι ουσιας. σε ολες τις στηλες του forum me εχεις κουρασει να διαβαζω τις χαζομαρες σου. ενας συντονιστεις δεν υπαρχει εδω να σβησει τις βλακειες.

δευτερον εχετε γραψει πραγματα για το grand τα οποια δεν ισχυουν. το grand einai συνεχεια γεματο γραφει ο puranger. ποτε ειναι γεματο? καθημερινες ειναι γεματο? οχι βεβαια, κουνουπια βαρανε. σαββατο ναι ειναι αλλα και το τελευταιο κωλομπαρο σαββατο γεματο ειναι. και το συγκριτικο πλεονεκτημα με τα αλλα strip einai οτι ειναι σε συνοικια και πάρ'ολα αυτα δεν εχει κοσμο. διοτι το grand kata th προσωπικη μου γνωμη ειναι το χειροτερο strip club thς αθηνας και με πολυ λαθος νοοτροπια. εχω παει 8 φορες συνολικα λογω οτι παω με τα ποδια και μονο. ποτε μα ποτε δε οτι λογαριασμο και να εχω κανει, ρε πουστη μου παντα πανε να με κλεψουν και ποτε ενα ποτο ετσι για το γαμωτο της υποθεσης ενα ποτο δεν εχουν κερασει

Είναι η δεύτερη φορά που θα σου τα χώσω....αλλά όσο γράφεις μαλακίες θα τ'ακούς...
Είσαι κωλόγερος,είσαι μαλάκας...είσαι ψεύτης....αλλά είσαι κ φασίστας γιατί δε γουστάρεις το διάλογο....
Αφου λοιπόν δε σου αρέσει το θέμα με το GR....μπαίνε καθημερινά να μας ενημερώνεις...

Όταν γράφεις για τον βόθρο....θα πλένεσαι με μπεταντιν...βρωμόπουστα....όπου γουστάρουμε θα γράφουμε...ότι γουστάρουμε θα λέμε κ κανέναν πούστη σαν κι εσένα δεν θα υπακούμε....φρόντισε να μην ξανασχοληθείς με τον βόθρο...γιατι σου ορκίζομαι οτι θα σε βρουν θαμένο...παλιομαλάκα....κουραμπιέ....
Φυσικά είμαστε στη διάθεση των αντμιν κ μοντ...αν θέλουν να μας διώξουν απ'το σαιτ...για τις μαλακίες που γράφουμε...

Το GR φυσικά δεν είνα συνέχεια γεμάτο...αλλά για πες μου,ποιό είναι ??? Ακόμη κ το BG..δεν είναι πλέον....
Κουνούπια πάντως έχετε περισσότερα στη Νίκαια...μην πω για τη Συγγρού....που πάτε παράλληλα με το Ανατολή...
Διαφωνώ κάθετα στο οτι πήγαν να σε κλέψουν....κ δεν το πιστεύω για κανένα λόγο μιας κ είναι μέσα στα τοπ 5 μαγαζιά όσον αφορά το σέρβις....(αν κ υπάρχουν 1-2 καλύτερα 100%)...
Όσο για το κέρασμα....τι να σου πω...απλά είσαι μαλάκας κ γύφτος μιας κ το αναφέρεις....αφού ούτε είσαι θαμώνας...ούτε φαίνεται να πέρασες καλά,δλδ χάλασες αρκετά....άρα δε γίνεται να σε κεράσουν...

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Ρε Mc στείλτου pm  κι ηρέμησε!

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16

Γαμας τιποτα τουλαχιστον ή σε κερνανε μονο καμια βοτκα τσαμπα? :2funny: :2funny: :2funny:
Τωρα σοβαρα εγω σεβομαι απολυτα οποιον πληρωνει για να διαφημιστει και προς τιμην του σαιτ που το καθιστα σαφες.
Απο κει και περα πια ειναι τα καλυτερα μαγαζια ΣΑΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ειναι γνωστο τοις παση.

Επισκέπτης
Γαμας τιποτα τουλαχιστον ή σε κερνανε μονο καμια βοτκα τσαμπα? :2funny: :2funny: :2funny:
Τωρα σοβαρα εγω σεβομαι απολυτα οποιον πληρωνει για να διαφημιστει και προς τιμην του σαιτ που το καθιστα σαφες.
Απο κει και περα πια ειναι τα καλυτερα μαγαζια ΣΑΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ειναι γνωστο τοις παση.
Oύτε γαμάω...ούτε με κερνάνε...απλά πληρώνω για να βλέπω....
Κι εγώ σέβομαι αυτούς που πληρώνουν για να διαφημιστούν...χωρίς να σημαίνει οτι δεν θα κριτικάρονται...οι τσάμπα μάγκες πάντως πέθαναν...κ μαζί κ τα μπουρδέλα τους....
Δεν ξέρω αν είναι γνωστό ποιά είναι τα καλά κ ποιά τα κακά μαγαζιά....εγώ ξέρω οτι άμα έχεις διάθεση,χρόνο κ λεφτά περνάς παντού καλά....

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Θα  πάρω και  εγώ  ανάποδες  καμιά  ώρα  και  θα πω  χειρότερα  απ΄ότι  το αρχοντόπουλο .
Και  κοιτάχτε .... « άρχοντες  της  νύχτας » τα  μαγαζάκια  σας  κρατιούνται από  μερικούς  μ@@@κες σαν  και  εμάς που  αν δεν έχουμε  κανά  δυο χιλιαρικάκια  να  μας  ενοχλούν δεν βγαίνουμε  νύχτα .
Τώρα  τί περαιτέρω  κάνουμε  γούστο μας  καπέλο μας  και καουμποϋλίκι μας !
Δεν θα  το ανακοινώσουμε  σε  κανέναν πονηρίδη .

Και  θα  πηγαίνουμε  όπου  γουστάρουμε , και θα  γράφουμε  ότι θέλουμε .

Και  όποιος  μας  ξαναπατήσει  τον κάλο θα φάει  ξεφωνητό για  τα  άπλυτά  του  που  θα  μεταναστεύσει στην Ζιμπάμπουε !

Καλημέρα !

Επισκέπτης
Εγω σας τα είπα...να μην πειράζετε το καταγώγι του ταπεινού ρέιντζερ....γιατί προβλέπω θύματα στην επόμενη έκρηξη του εκλεκτού...;)

***Όχι κ 1-2 χιλιάρικα ρε pour σε κάθε μας έξοδο....είπαμε να τα γαμάμε όλα...αλλά όχι κι έτσι...αμα έπεφτε τόσο μαρούλι σε κάθε μελισσούλα (τι είπα ο πούστης πάλι για τις ξεβράκωτες)...τότε θα γινόμασταν strip boyzzzzz.....μετά απο 1-2 μήνες...:P :P :P

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εγω σας τα είπα...να μην πειράζετε το καταγώγι του ταπεινού ρέιντζερ....γιατί προβλέπω θύματα στην επόμενη έκρηξη του εκλεκτού...;)

***Όχι κ 1-2 χιλιάρικα ρε pour σε κάθε μας έξοδο....είπαμε να τα γαμάμε όλα...αλλά όχι κι έτσι...αμα έπεφτε τόσο μαρούλι σε κάθε μελισσούλα (τι είπα ο πούστης πάλι για τις ξεβράκωτες)...τότε θα γινόμασταν strip boyzzzzz.....μετά απο 1-2 μήνες...:P :P :P

Ντιεγκίτο φίλε  ομιλώ  για  το τι  υπάρχει στο πορτοφόλι δια παν ενδεχόμενον .
Όχι  τί τελικώς  κατατίθεται ! ( και ποτέ σε ένα μόνο κατάστημα )
Είναι  η σχεση  διαθέσιμο κεφάλαιο - επιχειρηματική κίνηση .
Ξέρετε  εσείς  οι μπίζνεσμεν

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Α και όπως  ξέρεις  είμαι λίγο μεγάλος  και ...δεν βγαίνω  συχνά !

Επισκέπτης

Aν μιλάμε για θεωρητικές περιπτώσεις...έχει καλώς...διότι σπανίζουν,πλέον,τα γκομενέτα που κοστολογούνται πάνω απο μια 300άρα εν μια νυκτί...

Το πρόβλημα δεν είναι το κατάστημα...όπως αναφέρω άνωθεν...το θέμα είναι οι προσκοπίνες...

Άμα τα ξέρανε όλα...οι μπίζνεσμεν...θα ήταν --->
295px-Coat_of_arms_of_Tuvalu.svg.png
κ οι μελισσούλες θα κοπίαζαν για το μέλι...κ δε θα ήταν κηφήνες...

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16

Αφιερωμένο εξαιρετικά !!!

γιατί άμα δε ματώσεις δεν το ευχαριστιέσαι !!!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Λοιπόν 
Για  να  οριοθετήσουμε  το παραμύθι  διότι  η  κατάσταση ξέφυγε !
Εγώ  το έχω  ξαναπεί γουστάρω  το στριπ , τα  μπουζούκια  και τις  ωραίες  γυναίκες !
Δεν  είμαι ο μεγαλύτερος  χορηγός της  πιάτσας .
Υπάρχουν και άλλοι πολύ  ισχυρότεροι  και φραγκάτοι  και  πολύ  πιο κιμπάρηδες .
Στους  χώρους  αυτούς  την ψάχνω .
Μου  έχουν προκύψει γνωριμίες , φιλίες  , σχεσούλες , ξεπετούλες , πάθη και μίση .
Το ότι  εδω  μέσα  λέω  μια  κουβέντα  με  σοβαρούς  παίχτες  και μόνο , δεν σημαίνει ότι έχει δικαίωμα  ο καθένας  να  μου  την  πει !
Για  το  καθίδρυμα  που  συχνάζω  δεν  ξαναλέω  κουβέντα , όπως  το έκανα  για  πολύ  καιρό .
Επειδή  όμως  ντε  και  καλά  υπάρχει κάποιος  που  τον  ενοχλώ , κι ας  έχω  πάει στο μαγαζί  του ( ινκόγκνιτο βεβαίως , όπως  παντού τις  πρώτες 2-3 φορές ) , και  δεν  μου  άρεσε  παρά  τη  διαφήμιση κ.λπ. δεν σημαίνει ότι θα  πρέπει να  μου  τη λέει .
Λυπάμαι , γιατί είχα  μάθει  ότι είναι γνήσιο παιδί !
Περίμενα  λοιπόν  αντρική  εξήγηση  και όχι  περί δια γραμμάτου  διάλεξη  που  να  καταλήξει δι΄ επιχειρημάτων στο ότι δεν ξέρω  τί μου  γίνεται !
Και καλά  εγώ  είμαι πουρολαγός , αγαπούλης , κορόιδο , και λοιπά . Δεν  ξέρει και κανένας  άλλος  και αυτός  είναι μόνο ο πονηρός ?
Αρκούσε  να  μου  πει « κύριε Έητζερ είμαι ο τάδε  , γιατί έχεις  πρόβλημα  με  το μαγαζί μου ? Αυτα΄ που  γράφεις  είναι μαλακίες , δεν ξέρεις  τι σου  γίνεται , και δώσε  εξηγήσεις  μη  σε  γαμήσω  παληοχαμούρα !  » Και  θα  του  εξηγούσα  με pm .
Τα  κριτήριά  μου  το  έχω  ξαναπεί είναι απολύτως  υποκειμενικά .
Αυτό θα  έλειπε  να  κάνουμε  τον  αντικειμενικό σε  ζητήματα κάβλας .
Πάντως  γενικώς  παντού  μύγες βαράνε  όλη  την  εβδομάδα .
Τώρα  μαγαζιά  που  έχουν
α)  πατάρια  ΒΙΠ  στα  οποία  τα  σκάς  και δεν γίνεται τίποτα  και  υφίστανται μόνο  για  την  αμερικανιά  της  υποθέσεως , χωρίς  να  είναι  τα champagne courts  του Vegas και του Atlanitc City  ( παρ όλο που  ο επιχειρηματίας  έχει γνώση  και εκείνης  της  αγοράς  και θα μπορούσε  να  μας  πάει πιο μπροστά  )
β)χορούς  που  δεν  ερεθίζουν ούτε  φαντάρο  που  έχει  βγεί έξω  μετά  την άδεια  ορκομωσίας 
γ)  τις  σιτιτουρίστριες  που πλασσάρονται ως  πορνοστάρ
δεν  νομίζω  ότι με  σέβονται .
Καλές  και οι διακοσμήσεις , καλά  και τα  πολυτελή  ενδιαιτήματα , αλλά  ο καβγάς  για  το πάπλωμα .
Και  ωραία  τα  ακριβά  κομμάτια ( που  δεν  είναι και τόσο ακριβά - μάλιστα  για  κανένα  δίμηνο , όταν δεν είχε αρχίσει να  αποδίδει η  επένδυση  , προσλαμβάνονταν οι μπαγκατέλες  από τα λοιπά  στριπ που  είχαν «πελατολόγιο»  ), αλλά  αλλού  υπάρχουν  πιο ζουζουνίτσες που  ξέρουν να  διασκεδάζουν τον  κόσμο και  οι οποίες  δεν  έχουν ρυθμό σφηνάκι / 3λεπτο , κάθονται λιγο  παραπάνω .
Τώρα  εγώ  δεν  έχω  πρόβλημα με  το μαγαζί , με  κανένα μαγαζί.
Λένε  ότι  στο ίδρυμα  επέρχονται αλλαγές .
Να  τις  δούμε  και  να  πάμε  .
Και αν είναι καλά  το υποστηρίζουμε  το κατάστημα !
Έτσι είμεθα  εμείς  οι φιλότεχνοι !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom