1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ο ανηψιός που σε αυτόν απαευθυνόταν κατάλαβε.......τί σημαίνει αυτό για μας που δεν έχουμε διατελέσει μέλη της ΚΟΜΕΚΟΝ ... ταβάριτς ?
ο ανηψιός που σε αυτόν απαευθυνόταν κατάλαβε.......τί σημαίνει αυτό για μας που δεν έχουμε διατελέσει μέλη της ΚΟΜΕΚΟΝ ... ταβάριτς ?
και μισ να μι καταλαβουμεο ανηψιός που σε αυτόν απαευθυνόταν κατάλαβε.......
μαθε μου τιποτα δασκαλακο σε περικαλαο,να μαθο να πιγενο στα στιπΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ //???????????
ελινικα θαμε μαθι κανισ προτασ???καποιος να μαθει το βοθρο ρωσικα...δε θα εχουμε το παιδι να κυκλοφορει αμορφωτο...
ελινικα θαμε μαθι κανισ προτασ???
τα αχριστα ινε ια μενα τα καλιτερα με τα αχριστα κονομαοτι να τα κανεις...αχρηστα ειναι....τα ρωσικα θα σου χρειαστουν...
ΟΛΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ
μα και σι καθε μερα τα σκεφτεσε οταν πασ ντουαλετα ,δε σφικεσε πιο πρινΟΛΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ
Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΒΟΘΡΑΚΟΣ -THE BEST-
γιατι ρε κολιτε οταν κανισ μια ξεγιρισμενι δε νιοθις εθικι περιφανια,κατι σα το λεονιδα στι ΣαλαμιναΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΒΟΘΡΑΚΟΣ -THE BEST-
ισε και σι μελοσ τισ εθικισ αντιστασισ κατα τον γεμανον Μπραβο σου ,ισε ιροασΠΕΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕ [ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ]ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΙ
ΠΕΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕ [ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ]ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΙ
ινε φιλοσ γραφι για να μαθενο αστιονα δε ιμε αποκλιστοτις μονο για σενα νε ασε με να μαθοΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
Ηρωας ειμαι που βγαζω τα γραμματα σουισε και σι μελοσ τισ εθικισ αντιστασισ κατα τον γεμανον Μπραβο σου ,ισε ιροασ
ινε πολι καλιτκνικα ,αφου οσ γνοστο εχο πολι καλι προσφορα και ιμε αρλεκινοσ τις τεκνισΗρωας ειμαι που βγαζω τα γραμματα σου
ινε φιλοσ γραφι για να μαθενο αστιονα δε ιμε αποκλιστοτις μονο για σενα νε ασε με να μαθο
και αφτος ινε δασκαλοσ μου αμα θεσ γινε και σι να με μαθισ πολι ορεα πραματαοκ οπως επιθυμεις...αν και προτιμω για δασκαλο τον περσονα...
Εγω για σενα το κανω φιλαρακι,δεν ειμαι σαν τον αλλο φιλοπεριεργο που δεν σε μαθαινει τιποτα.....ινε φιλοσ γραφι για να μαθενο αστιονα δε ιμε αποκλιστοτις μονο για σενα νε ασε με να μαθο