Επισκέπτης
Είχε έρθει να πάρει λίπασμα για τις μπιγόνιες;
Για τη μουνάρα τη γετόνισα είχε έρθει η κουφάλα..
Είχε έρθει να πάρει λίπασμα για τις μπιγόνιες;
στον ατσαλάκωτο γιατί δεν μας έδωσες παράδειγμα ?
γιατί είναι πολλοί απλά με κανέναν δεν έχω γινει κώλος όπως με αυτούς που ανέφερα.
ο solitonios δεν είναι 1000%...
δεν ξέρω.
εμένα με χαλάει που ένας μαλάκας εδώ και πολύ καιρό με κυνηγάει από ποστ σε ποστ, έχει πει τα χίλια μύρια για μένα και την προσωπική μου ζωή (τα περισσότερα ψεύδη) και δεν έχει γίνει τίποτα.
ξέρω εγώ, δεν πειράζει.
κι εμένα το ίδιο με χαλάει κ το ίδιο συνέβαινε, μέχρι που πάτησα 10 φορές την αναφορά σήμερα..απλά θα ήθελα να μάθω ποιός είναι...να πιούμε έναν καφέ βρε αδερφέ..να τα συζητήσουμε, να δούμε τι πρόβλημα υπάρχει...
"εχω επιθυμησει να σε δω, να τα πουμε, να σε γαμησω βρε αδερφε"
και λέω δε θα σκάσ' το πουστάκ'.......ρε ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ σταματηστε να συμπεριφερεστε σαν αγαμητες μπαζολες..
τι κλαψομουνιαση ειναι αυτη???
αει στα διαλα μεσημεριατικα..
ξέρω εγώ, δεν πειράζει.
κι εμένα το ίδιο με χαλάει κ το ίδιο συνέβαινε, μέχρι που πάτησα 10 φορές την αναφορά σήμερα..απλά θα ήθελα να μάθω ποιός είναι...να πιούμε έναν καφέ βρε αδερφέ..να τα συζητήσουμε, να δούμε τι πρόβλημα υπάρχει...
ααααααααααχχααχχαχαχαχαχαχαχαχα
μωρή ρουφιάνα εσύ την έδωκες την πούστρα στεγνά;
εγώ είχα συνηθίσει πλέον......
ααααααααααααααααααααχαχαχχααχχαχαχαχααχα
δε βρισκω τις παραθεσεις του γκαμπα και του μποχερ σβηστηκανε? να σας γαμησω, με τι θα πιω καφε τωρα
Πήγαινε εκεί που βρίζουνται για την πολιτική κατάσταση του τόπου μωρέ , κάνε ένα ρεπετέ όπως το μέγκα το καλοκάιρι .
θα περιμενω το περσονα στο πανοραμα, να τον γαμευσω υπο το βλεμμα του αη νεκταριου