- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.113
- Πόντοι
- 17.085
Ο Ερρίκος Μπριόλας.ποιός είναι ?
Ο Ερρίκος Μπριόλας.ποιός είναι ?
...που κι αυτές δεν ισχύουν. Και στρέφονται σε λάθος πρόσωπο.
Έχει βγει με duracel, θυμηθείτε ποιο παρεάκι έβγαινε με duracel
ποιός είναι ?
πες μας τότε ποιός μπάσταρδος είναι...να ανακαλέσω...
επίσης, το αν ισχύουν οι ιστοριούλες μου ή όχι..άσε να το ξέρω εγώ καλύτερα...
συγκεκριμένα δεν ξέρω, αλλά με αυτούς έβγαινεμην μου πεις οτι ήταν η ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ...κι έκανα τόσο κόπο για τον χοντροκουράδα που φωνάζει αεκάρα κ καλά μέσα στο πασαλιμάνι...
Δεν ξέρω ποιος είναι ο boxer.
Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι πριν 2 ή 3 Σάββατα της στιγμή που ο boxer είχε τσαμπουκά με τον περσόνα (πρωινή ώρα μεταξύ 10-13) ήμασταν παρέα με το zero στο μαγαζί μου και σε διαβεβαιώ ότι δεν είχε καμία απολύτως πρόσβαση στο pc μου.
Αυτά..
εγω δεν ξερω.
φαινεται να ειναι, απο αυτα που γράφει, καποιος παλιος χρηστης.
και να ξερει πραγματα για πολλους απο αυτους που εκανε επιθεση...
πραγματα που σιγουρα καποιος του τα εχει πει , προσωπικα
ψαχτειτε εσεις με ποιους κανετε παρεα , με πιους τα σπασατε ή παρεξηγηθηκατε...
παντως με εμενα δεν ταιριαζει καθολου το προφιλ του.
χουντικος αυτος να πλακωνεται στα πολιτικα θρεντ, την στιγμη που εχω μπαναρει ενα καρο φασισταρια εδω μεσα και εχω δεχθει κοσμιτικα και απειλιτικα πμ οτι θα με βρουνε νεκρο και τετοια.
Βαζελος αυτος παθιασμενος, Ολυμπιακος εγώ...
αυτός μπηκε για κάποιο λογο συγκεκριμενο εδω, για να την λεει σε καποια ατομα συγκεκριμενα και μονο
αρρωστο, αλλα δεν ξερω τι σκοπο εξυπηρετει.
Μακ Κλειν, οταν καταλαγιασει η σκονη αν ανακαλεσεις κανε το με πμ σε εμενα παρακαλω, μην το κουραζουμε αλλο το θέμα.
οπως σου ειπα καποια στιγμη θα καταλαβεις μονος σου, και πολυ περισσοτερο πριν βγεις να γραψεις κατι κατσε σκεψου πρωτα.
Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι πριν 2 ή 3 Σάββατα της στιγμή που ο boxer είχε τσαμπουκά με τον περσόνα (πρωινή ώρα μεταξύ 10-13) ήμασταν παρέα με το zero στο μαγαζί μου και σε διαβεβαιώ ότι δεν είχε καμία απολύτως πρόσβαση στο pc μου.
Προστατεύεται όσο είναι δυνατόν. Με ban κλπ. κλπ.Το σίγουρο είναι πάντως πως κάτι πρέπει να γίνει με αυτούς τους χρήστες τύπου bo3er(σωβρακο θυμίζει). Αντισθένη κάπως πρέπει να προστατεύσετε το forum από παρείσακτους που το μόνο που κάνουν είναι να προκαλούν...
για εμένα δεν ξέρει τίποτα...γι'αυτό κ ανέφερε τον πατέρα μου...κ αυτόν σε μαλακίες...
επίσης τα άτομα που έχω γνωρίσει, δεν παίζει να έχουν πει τίποτα...10 άτομα σε 6 χρόνια στο σαιτ..κ οι μισοί δεν γράφουν πλέον...
όταν λες δεν ταιριάζει το προφίλ του μαζί σου...είναι σχετικό...
ξέρεις πολύ καλά οτι υπάρχουν καμμένοι κ μαλάκες στο ιντερνετ γενικώς...
που απλά για "ζήσουν" αυτό που λέμε "get a life"...παρουσιάζουν διπλά/τριπλά ή κ παραπάνω πρόσωπα...
κ απλά σπαμάρουν ή τραβούν την προσοχή με το τίποτα...κ για ξεκάρφωμα την λένε κ στους νετικούς τους φίλους...
αν μάθουμε ποιός πούστης είναι (είτε εσύ, είτε η ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ, είτε ο σαπιοκοιλιάς - αυτοί μου έρχονται κατα νου)...
τότε αν έχω κάνει λάθος θ'ανακαλέσω για το θέμα...με τον μπόξερ...
λοιπόν.
για να είμεθα και συγκεκριμένοι παίζουν οι εξής από μένα.
ούτως ή αλλέως εμένα κυνηγούσε απο τα 800 ποστ σχεδόν στα 750....
με σειρά πιθανότητας:
1. whitey
2. solitonios
3. σκοτεινός
4. αρίων
όπως και να χει προτιμώ ένα μοντέρι με τις καλές και κακές του στιγμές (σταύρος) παρά έναν ατσαλάκωτο χρήστη που όταν έχει τις μαύρες του ή τα κολλήματά του τα κάνει πουτάνα με άλλο νικ.