Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 295K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης

Δεν ξέρω ποιος είναι ο boxer.
Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι πριν 2 ή 3 Σάββατα της στιγμή που ο boxer είχε τσαμπουκά με τον περσόνα (πρωινή ώρα μεταξύ 10-13) ήμασταν παρέα με το zero στο μαγαζί μου και σε διαβεβαιώ ότι δεν είχε καμία απολύτως πρόσβαση στο pc μου.

Αυτά..

Επισκέπτης

μην μου πεις οτι ήταν η ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ...κι έκανα τόσο κόπο για τον χοντροκουράδα που φωνάζει αεκάρα κ καλά μέσα στο πασαλιμάνι...

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Το σίγουρο είναι πάντως πως κάτι πρέπει να γίνει με αυτούς τους χρήστες τύπου bo3er(σωβρακο θυμίζει). Αντισθένη κάπως πρέπει να προστατεύσετε το forum από παρείσακτους που το μόνο που κάνουν είναι να προκαλούν...Πίστεψε με το πιο εύκολο πράγμα είναι να βρίζεις και να προκαλείς πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Όλοι μπορούμε να το κάνουμε, αλλά οι περισσότεροι είμαστε χρήστες για άλλους λόγους και όχι για να ξεδίνουμε βρίζοντας όποιο νικνεημ ή απόψεις δεν μας αρέσουν...
Η ταπεινή μου άποψη είναι αυτή και σίγουρα μπορεί να είμαι και λάθος.

Αυτά που θα έλεγε και ο φίλτατος nokia
Τα υπόλοιπα βρείτε τα μεταξύ σας.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
πες μας τότε ποιός μπάσταρδος είναι...να ανακαλέσω...

επίσης, το αν ισχύουν οι ιστοριούλες μου ή όχι..άσε να το ξέρω εγώ καλύτερα...

εγω δεν ξερω.
φαινεται να ειναι, απο αυτα που γράφει, καποιος παλιος χρηστης.
και να ξερει πραγματα για πολλους απο αυτους που εκανε επιθεση...
πραγματα που σιγουρα καποιος του τα εχει πει , προσωπικα
ψαχτειτε εσεις με ποιους κανετε παρεα , με πιους τα σπασατε ή παρεξηγηθηκατε...

παντως με εμενα δεν ταιριαζει καθολου το προφιλ του.
χουντικος αυτος να πλακωνεται στα πολιτικα θρεντ, την στιγμη που εχω μπαναρει ενα καρο φασισταρια εδω μεσα και εχω δεχθει κοσμιτικα και απειλιτικα πμ οτι θα με βρουνε νεκρο και τετοια.
Βαζελος αυτος παθιασμενος, Ολυμπιακος εγώ...
αυτός μπηκε για κάποιο λογο συγκεκριμενο εδω, για να την λεει σε καποια ατομα συγκεκριμενα και μονο
αρρωστο, αλλα δεν ξερω τι σκοπο εξυπηρετει.

Μακ Κλειν, οταν καταλαγιασει η σκονη αν ανακαλεσεις κανε το με πμ σε εμενα παρακαλω, μην το κουραζουμε αλλο το θέμα.
οπως σου ειπα καποια στιγμη θα καταλαβεις μονος σου, και πολυ περισσοτερο πριν βγεις να γραψεις κατι κατσε σκεψου πρωτα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
μην μου πεις οτι ήταν η ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ...κι έκανα τόσο κόπο για τον χοντροκουράδα που φωνάζει αεκάρα κ καλά μέσα στο πασαλιμάνι...
συγκεκριμένα δεν ξέρω, αλλά με αυτούς έβγαινε

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
Δεν ξέρω ποιος είναι ο boxer.
Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι πριν 2 ή 3 Σάββατα της στιγμή που ο boxer είχε τσαμπουκά με τον περσόνα (πρωινή ώρα μεταξύ 10-13) ήμασταν παρέα με το zero στο μαγαζί μου και σε διαβεβαιώ ότι δεν είχε καμία απολύτως πρόσβαση στο pc μου.

Αυτά..

να σαι καλά Νατσο φιλε.
ηταν το προπροηγουμενο Σαββατο μεσημερι 12 Ιουν που περασα απο το μαγαζι σου.
τα λεμε

Επισκέπτης
εγω δεν ξερω.
φαινεται να ειναι, απο αυτα που γράφει, καποιος παλιος χρηστης.
και να ξερει πραγματα για πολλους απο αυτους που εκανε επιθεση...
πραγματα που σιγουρα καποιος του τα εχει πει , προσωπικα
ψαχτειτε εσεις με ποιους κανετε παρεα , με πιους τα σπασατε ή παρεξηγηθηκατε...

παντως με εμενα δεν ταιριαζει καθολου το προφιλ του.
χουντικος αυτος να πλακωνεται στα πολιτικα θρεντ, την στιγμη που εχω μπαναρει ενα καρο φασισταρια εδω μεσα και εχω δεχθει κοσμιτικα και απειλιτικα πμ οτι θα με βρουνε νεκρο και τετοια.
Βαζελος αυτος παθιασμενος, Ολυμπιακος εγώ...
αυτός μπηκε για κάποιο λογο συγκεκριμενο εδω, για να την λεει σε καποια ατομα συγκεκριμενα και μονο
αρρωστο, αλλα δεν ξερω τι σκοπο εξυπηρετει.

Μακ Κλειν, οταν καταλαγιασει η σκονη αν ανακαλεσεις κανε το με πμ σε εμενα παρακαλω, μην το κουραζουμε αλλο το θέμα.
οπως σου ειπα καποια στιγμη θα καταλαβεις μονος σου, και πολυ περισσοτερο πριν βγεις να γραψεις κατι κατσε σκεψου πρωτα.

για εμένα δεν ξέρει τίποτα...γι'αυτό κ ανέφερε τον πατέρα μου...κ αυτόν σε μαλακίες...
επίσης τα άτομα που έχω γνωρίσει, δεν παίζει να έχουν πει τίποτα...10 άτομα σε 6 χρόνια στο σαιτ..κ οι μισοί δεν γράφουν πλέον...

όταν λες δεν ταιριάζει το προφίλ του μαζί σου...είναι σχετικό...
ξέρεις πολύ καλά οτι υπάρχουν καμμένοι κ μαλάκες στο ιντερνετ γενικώς...
που απλά για "ζήσουν" αυτό που λέμε "get a life"...παρουσιάζουν διπλά/τριπλά ή κ παραπάνω πρόσωπα...
κ απλά σπαμάρουν ή τραβούν την προσοχή με το τίποτα...κ για ξεκάρφωμα την λένε κ στους νετικούς τους φίλους...

αν μάθουμε ποιός πούστης είναι (είτε εσύ, είτε η ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ, είτε ο σαπιοκοιλιάς - αυτοί μου έρχονται κατα νου)...
τότε αν έχω κάνει λάθος θ'ανακαλέσω για το θέμα...με τον μπόξερ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
λοιπόν.
ως γνήσιος σωληνωτός να πούμε ότι από δω μέσα με 3 σκατόψυχους έχω γίνει κώλος.
σε αυτούς τους 3 δεν είναι ο ζίροου.
βεβαίως με αυτά που βλέπεις δεν μπορείς να ξέρεις.
εχω φτάσει στο σημείο να πιστεύω ότι μπορεί να είναι και κλώνος μου. :grin: :2funny:
η γραφή του στο τέλος πάντως είχε κάνει το id να ρέπει προς τον γνωστό καμμένο που τα χει βάλει με μοντέρια, και πολλά μέλη.
ενδέχεται να είναι και ο έκπτωτος αλλά αυτά τα τεκμηριώνει μόνο ο ιδιοκτήτης.
που και αυτό βεβαίως ελέγχεται δεδομένης της αρρώστιας που κυκλοφοράει και δω και όξω.

Υ.Γ.
η πλειονότητα των μοντεριών θεωρώ ότι είναι πάντα κατώτερα των περιστάσεων (προσοχή ως μοντέρια όχι ως άτομα).
άλλοτε γιατί παρακολουθούν αμέτοχα να κυνηγάει ένας μαλάκας μονίμως 2-3 χρήστες και να ποστάρει ότι μαλακία του κατεβαίνει.
άλλοτε γιατί απλά έχουν τα αστράκια λες και αυτό έχει αξία.
άλλοτε γιατί κάνουν κλώνους (αποδεδειγμένα) για να κάνουν τζέρτζελο (έστω και καλοπροαίρετο).
όπως και να χει προτιμώ ένα μοντέρι με τις καλές και κακές του στιγμές (σταύρος) παρά έναν ατσαλάκωτο χρήστη που όταν έχει τις μαύρες του ή τα κολλήματά του τα κάνει πουτάνα με άλλο νικ.

βεβαίως στα πελέ σας η γνώμη μου όπως στα πελέ μου οι άρρωστοι στους οποίους απλά εύχομαι περαστικά.
Αν και σε πολλούς η ασθένεια δεν παλεύεται ούτε με εγχείριση.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Είχε έρθει να πάρει λίπασμα για τις μπιγόνιες;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.113
Πόντοι
17.085
Το σίγουρο είναι πάντως πως κάτι πρέπει να γίνει με αυτούς τους χρήστες τύπου bo3er(σωβρακο θυμίζει). Αντισθένη κάπως πρέπει να προστατεύσετε το forum από παρείσακτους που το μόνο που κάνουν είναι να προκαλούν...
Προστατεύεται όσο είναι δυνατόν. Με ban κλπ. κλπ.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ρε  μαλάκες  τί το  κάναμε  εδω μέσα  ?

Θρέντ  τύπου
Χρεωκοπησε  η  Ελλάδα
Είχανε  ο Βελουχιώτης  με  το Μεταξα σεκρετ  κονέ ?
Οι  Σκοπιανοί  είναι  κινεζικής  καταγωγής ?
ΜΕ  ποιον  θα  γαμηθεί  η  Σεχραζατ  στις 1000 +1 νύχτες ?

Κρατήστε  ενα  επίπεδο  εδώ  είναι  κωλόμπαρο , δεν είναι ρδέλο .

ΥΓ  .
Πράματα  που ξέρουμε  δεν  τα  κοινοποιούμε , έχοντας  σιγουράκι το ταμπούρι της  «ασφάλειας »της  «ανωνυμίας »

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
για εμένα δεν ξέρει τίποτα...γι'αυτό κ ανέφερε τον πατέρα μου...κ αυτόν σε μαλακίες...
επίσης τα άτομα που έχω γνωρίσει, δεν παίζει να έχουν πει τίποτα...10 άτομα σε 6 χρόνια στο σαιτ..κ οι μισοί δεν γράφουν πλέον...

όταν λες δεν ταιριάζει το προφίλ του μαζί σου...είναι σχετικό...
ξέρεις πολύ καλά οτι υπάρχουν καμμένοι κ μαλάκες στο ιντερνετ γενικώς...
που απλά για "ζήσουν" αυτό που λέμε "get a life"...παρουσιάζουν διπλά/τριπλά ή κ παραπάνω πρόσωπα...
κ απλά σπαμάρουν ή τραβούν την προσοχή με το τίποτα...κ για ξεκάρφωμα την λένε κ στους νετικούς τους φίλους...

αν μάθουμε ποιός πούστης είναι (είτε εσύ, είτε η ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ, είτε ο σαπιοκοιλιάς - αυτοί μου έρχονται κατα νου)...
τότε αν έχω κάνει λάθος θ'ανακαλέσω για το θέμα...με τον μπόξερ...

λοιπόν.
για να είμεθα και συγκεκριμένοι παίζουν οι εξής από μένα.
ούτως ή αλλέως εμένα κυνηγούσε απο τα 800 ποστ σχεδόν στα 750....
με σειρά πιθανότητας:
1. whitey
2. solitonios
3. σκοτεινός
4. αρίων

Επισκέπτης
λοιπόν.
για να είμεθα και συγκεκριμένοι παίζουν οι εξής από μένα.
ούτως ή αλλέως εμένα κυνηγούσε απο τα 800 ποστ σχεδόν στα 750....
με σειρά πιθανότητας:
1. whitey
2. solitonios
3. σκοτεινός
4. αρίων

ο solitonios δεν είναι 1000%...

Επισκέπτης
όπως και να χει προτιμώ ένα μοντέρι με τις καλές και κακές του στιγμές (σταύρος) παρά έναν ατσαλάκωτο χρήστη που όταν έχει τις μαύρες του ή τα κολλήματά του τα κάνει πουτάνα με άλλο νικ.

στον ατσαλάκωτο γιατί δεν μας έδωσες παράδειγμα ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom