You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα παιδιά του «σωλήνα»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 294K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Επισκέπτης
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
κε γο φχαριστο πολι
Και εμείς ευχαριστούμε πολύ δια την απουσίαν σας.
Φάγαμε με την ησυχία μας και όχι υπό την συνοδεία μυκηθμών, βρυχηθμών, λαρυγγισμών, πλαταγισμών και άλλων ζωωδών ήχων.
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
ελευθερα..Εγώ που δεν ξέρω τραγούδια να πω ένα ποίημα ?
Επισκέπτης
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Εγώ που δεν ξέρω τραγούδια να πω ένα ποίημα ?
Να πω εγώ ένα τραγούδι στο πιάνο γι'αυτά που κανείς δεν τολμά???
ή θα κρατήσετε σημειώσεις πάλι?
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.027
- Πόντοι
- 22.785
'Oλη τη νύχτα πάλεψαν απεγνωσμένα να σωθούν απ' τον εαυτό τους,
δαγκώθηκαν, στα νύχια τους μείναν κομμάτια δέρμα, γδαρθήκανε
σαν δυο ανυπεράσπιστοι εχθροί, σε μια στιγμή, αλλόφρονες, ματωμένοι,
βγάλανε μια κραυγή
σα ναυαγοί, που, λίγο πριν ξεψυχήσουν, θαρρούν πως βλέπουν φώτα,
κάπου μακριά......................
Κι όταν ξημέρωσε, τα σώματά τους σα δυο μεγάλα ψαροκόκκαλα
ξεβρασμένα στην όχθη ενός καινούργιου μάταιου πρωινού!!!!!!!!!!!!!!!!
δαγκώθηκαν, στα νύχια τους μείναν κομμάτια δέρμα, γδαρθήκανε
σαν δυο ανυπεράσπιστοι εχθροί, σε μια στιγμή, αλλόφρονες, ματωμένοι,
βγάλανε μια κραυγή
σα ναυαγοί, που, λίγο πριν ξεψυχήσουν, θαρρούν πως βλέπουν φώτα,
κάπου μακριά......................
Κι όταν ξημέρωσε, τα σώματά τους σα δυο μεγάλα ψαροκόκκαλα
ξεβρασμένα στην όχθη ενός καινούργιου μάταιου πρωινού!!!!!!!!!!!!!!!!
ρε οταν εσισ μασαμπουκονατε ο ΘΡΥΛΟΣ εγραφτε ενα νεο εποσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και εμείς ευχαριστούμε πολύ δια την απουσίαν σας.
Φάγαμε με την ησυχία μας και όχι υπό την συνοδεία μυκηθμών, βρυχηθμών, λαρυγγισμών, πλαταγισμών και άλλων ζωωδών ήχων.
ισε τραγοδουροσ οποτε λεφτεραΕγώ που δεν ξέρω τραγούδια να πω ένα ποίημα ?
Επισκέπτης
Να πω εγώ ένα τραγούδι στο πιάνο γι'αυτά που κανείς δεν τολμά???
ή θα κρατήσετε σημειώσεις πάλι?
θα μας το πεις ή θα μας σκάσεις ?
Επισκέπτης
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.027
- Πόντοι
- 22.785
Το πανεοιγυροι τισ funερωμενησ
Ο λακε λακε λακε ντου ιτ λαικε ε τρακ......
-Ελα μαμακουλα ,τι ορα θα ιν ετιμα τακοτομπιφτεκα?
-Θα σου φερι φαι το γινεκακι,ισε σε διετα.Αστα τορα αφτα αλο σε θελο,με πιρε τελεφονο η θια Παβλενα,τι δεφτερα ινε το πανιγιρι τισ φανερομενισ στι σαλαμινα.
-Ε να πασ να αναψις ενα κερακι,κε να μου φερισ κε καμια κουζινα μαντολατα να φαο.
-Ολο σταο φαι το μιαλο σου,ακου Ακι τορα μιλαη η μαμα.
-Νε μαμα οτι πισ ,ακουο θα με καλο πεδι...
-Ακου λιπον,η θια Παβλενα θελι να στισι τουσ παγκουσ,κε να ξεφορτοσι τι πραματια απο το κλουβακι.
-Ε κε ,ο κσαδερφακοσ ο Μπαμπισ δε θα νε μαζι τισ?
-Οχι,αυτο σου λεο ο Μπαμπισ θα νε στι ζοοπανιγιρι στιν Αμαλιαδα,να πουλισι τισ προβατινεσ,κε θα νε πισο τι Κιριακι ταπογεμασ.Θα πασ λιπον τιν κιριακι το προι να τη βοθισισ.
-Μα μαμα πονα η χερα μου,τοπε κιο γιατροσ.
-Οχ ,νε το ξεχασα Ακι,βρεσ κανα μπαριδακι απο τι δουλια.
-Ασε ξερο γο διο μορφοτυρομπεντενια που θα με βοθισουνε στα σιγουρα,πεσ ΟΚ στι Θια Παβλενα ο Θρουλις ινε εδο ψομομενοσ δινατοσ....
μετα απο λιγο ο θρουλισ περνι τιλεφονο.....
-Νε ...ακουγετε ...μια αγκουροξιπνιμενι φονι...
-Ελα Μπεικον ξιπνα ρε,τρισ ορα ινε το μεσιμερι ,ακομα κιμασε ρε τεμπελοσκιλο..ου να μου χαθισ μπιτι.Ξιπνα σε θελο να διξισ τιν αξια σου.Περνα απο δο ρε λιγουρι,κατα τισ τεσαρισ,αντε κε γριγορασ..
-Μα κιμαμε ....
-Ελα ρε κουμουνολιστραρχιδοΣιβαριτοσιμοριτι,μι σε βαλο να πλερονισ τα κοτο του μινα.Καβαλα τον παπιο κε σφεντονα..
Ο καμενος ο Μπεικον,αφου βλαστιμισε τιν ορα κε τι στιγμι που γνορισε το Μπου.τουβαλου,κε εριξε κανα διο γαλικα στο θεο Μπακουνινακο..φορεσε τι μπλουζα του προπονιτι του Ντιεγκο κε τι πρασινι φορμα που το δοκε ο Θρουλις κε ξεκινισε...
-Καλισπερα σιντροφακο.
-Κατσε κατο ρε μπουρφοτιρα,ρουφα μια πρασινι κε ανικσε τα φτια σου.
-Μα...
-Σκασε ρεεεεεεεε.Λιπον τι Κιριακι εχουμε δουλια,θα παμε στο πανιγιρι τισ φανερομενισ στι σαλαμινα,να βοθισουμε τι Θια μου τι Παβλενα,να στισι τι λαικι τισ στο πανιγιρι ,μεχρι να ρθι ο Μπαμπισ ταπογεμασ.
-Μα τι Κιριακι εχο κανονισι σιναντισι με μια παντρεμενι..
-Ρε χεστινα αφτινα,θα σου γνοσρισο γο τοσεσ τσιγκανοφραπετσουδεσ στο πανιγιρι,ετισ θα σαφισο.
-Καλα οτι πισ θρουλισ,γιου αρ δε λιντερ.
-Νε ρε θα το λιντεροσουμε το αντερακι μασ,θα φαμε καλα!!!Μονο παρε τλεφονο κε κινο το Βολετερουλι ,θελι διο χερια για να στισουμε το τσαντορ,κε αφτοσ ιεν κε αψιλοσ ,να τελιονουμε γριγορα τα ξεφορτοματα,γιαιτ εσι ισε για λιπισισι.φαε κε λιγο ρε πινεζε!!!!!
-Νταξι θα του Πο του Βουτιρουλι,τι ορα τι Κιριακι?
-Ρε θα παμε να μινουμε στο σπιτι τισ θιασ στο σινικισμο,απο το βραδισ του Σαβατου,θα κιμιθουμε κι.Θα φορτοσουμε τα τσατσαλοματζαλα που θα πουλισουμε στο κλουβακι,κε το προι κατα τισ εξι,θα αριβαρουμε για περαμα(κοντα στι παχι) να περασουμε απεναντι στι Σαλαμινα.Αντε τιχερε κατι θα κονομισετε απο τι θια,τοσα χαριστο μου χι δοκι ο βουτιρουλισ με το ερκοντιτιον που του δοκε η θια.
-Μα τι λεσ Ακι,ενα ανεμιστισρακι του δοσε για τα μαξι,που μπενι στον αναφτιρα...
-Καλιτερα να κοψι κε το γαρο ο Βουτιροθεριακλισ!Αντε καλα κσεκουμπιδια παρε κε τον Βιταμενιο τελεφονο να εθι μαζι ,αλιοσ κατσε δο να κοτομπιφτεκιασουμε.
Εν τελι ο λιγουροΜπεικον εκατσε να φαη...γιατι πραματικο κοτομπιφτεκο μονο η βοθρο-μαμι ξερι να φτιανι!!!!!!!!!.......
Απογεμα Σαβατου.......
Ο θρουλισ τελεφονι στο κουνιστο...
-Νε,ακουγετε μια τρισεβγενοπουλικι μονοποντικι φουνι.
-Αντε ρε τσιτσιφιογκο Μπεικονακο τι θα γινι ,θα ρθιτε αντε κσεκινατε.
-Ακη ο Βουτιρουλσι ινε στο μπανιο...
-Παλι ζοχαδεσ εχι ,τι πραμα ινε αφτο ,θα πο στι θια Παβλενα να του κανι κανα κλισμα με λαδακι,να γιανι.Μι του πισ τιποτις ,θα κανονισο εγο με τι θια,ιεν καλι γιατρεσα.ΘΑ πο εσενα να σου κοπανισι καμια βεντουζα στι καραφλα ,μπα κε βγαλισ μαλια.
-Εσενα γιαιτι δε σου κοπανα,να βγαλισ?
-Ασε ρε δε ιεμ γο γι αξοδα,γλιτονο κε τον κουρεα.Αντε φοναξε το χεστι να τελιονι,θαγισουμε..
-Ποσ θα αργισουμε ουτε εξι δε ιν ακομα η ορα?
-Ρε μπιτι να παμε νορισ,να περασουεμ κε απο τι ψισταρια του Γιανι,διο πιχεσ κοκορετσι του χο παραγκιλι,νιστικι θα μινουμε...
-Α ,καλα παλι θα φαμε.Ελα βγικ ε απο τομπανιο ο βουτιρουλισ.
-Αντε δοστονμου,
-Παρακαλο,
-Εχεσεσ ρε,κσαλαφροσεσ,καλα εκανιες γιαιτ θα φαμε κοκορετσα να κανισ χορο στι μπακα σου.
-Μα εγο ιμε στιλακι κε πεδαρασ,δε εχο μπακα...κομπαζοτεντονετε διπλα στον νανομπεικον
-Ασε ρε σκεμπεδοφουστανολογε καθικιτακο, αντε ντσιου κε κσεκινατε,σφερα θα χασουμε το κοκορετσι.!!!!!!!!
Μετα απο καμια οριτσα σκαη μιτι το μπεικοναμακσο.
Ο Μπεικον κτιπα τι κορνετα οξο απο το βοθροσπιτο,ΜΠΙΠ ΜΠΙΠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο Θρουλι βγενι στι μπαλκονουμπα,κρατοντασ στο χερι διο κεφτεδεσ κε μια μια φετα μομι.
-Ελα Θρουλι,κατεβα.
-Ρε Μπεικον πεσ του Βουτιρουλι να ελθι πανο.Αντε νεσ εχο τα χερια μου αρπασχολισμενα δε βλεπισ.μιαμιαμμιαμ
Ο δουλιοσ Βουτιρουλισ,ανεβανι πανο στο βοθροσπιτο,κε εκσο στιν εξοπορτα βλεπι ενα ντουλαπακι.Κε με τι πορτα μισανιχτι,στερεομενι στι βοθρομπακα, να τον περιμενι ο
χοντροσ,με το μπουτι κε μια πρασινι στο χερι.
-Ελα να δουμε ποσο λεβεντεγεροσ ισε,πιασε το ντουλαπακι κε βανε το στο κολοκαθισμα στο αμακσακι του μπεικον.
-Μα μονοσ μου θα το πιασο ,ολοκλιρο ραφι,δε θα με βοθισισ.
-Ρε δε βλεπισ οτι εχο δουλια.
-Τι δουλια?
-Τροο ρε μπιτι,τι να πο ρεεεεεε,μι κλασο το 132 αη κιουρεψου.
Ο βουτιρουλσι σκιβι πιανι το ντουλαπακι,ιεν κε διο μετρα ατλακολολεβεντομποης κε το σικονι.Οποσ το σικονι ακουη ηχουσ,κε ταρακουνιτα.
Γκλιν γκλαν ,γκρουκκκκκκκ
-Μα καλα γεματο ρε μου το δοκεσ θα με κοψομεσιασισ.Τι εχισ βαλι μεσα,σα σιδερικα ακουγοντε.Οχ η μεσι μου.
-Πολεμοφοδια για το ταξιδι πιρα,μπιρακια,κε ολα τα κοτο-μασαζουμενα για το τατσιδι.Αντε μπουκαρε στο ασασερι.Ανιξετο στομα σου?
-Γιατι να τα νιξο..κε πριν προλαβι να ολοκριροσι τι βρασι του,ο θρουλισ του χι μπουκοσι το στομα με μια κεφτεδια.
-Αντε χλαπακιασε,να παρισ διναμι!Κοτο θα φασ με τα στα αμακσι.
Κατο στο δρομο το μορφοτυροδιδιμο(αν κε ο βορθοσ προτιμα το σιθετο διδιμο),προσπαθι να βολεψι στο πισο καθισμα του ταπινου φιτροεν σε2 το ντουλαπι.Εχουν κατεβεσι τα διο τριτα του καθισματοσ το δεσανε κε με ζονι για να μι κουνιετε!
Λαχανιασμενοσ ο μπεικον...
-Ελα θρουλοσιτροφακο εσι θα κατσισ πισο,ο Βολ δε χορα,ινε διο μετρα.
-Ασε,ρε τισλιβιθρα που θα κατσου πισο,εγο μονο μπρουστα,δε χορα η σκεμπεδα μου.Κατσε εσι,πισο κε να οδιγισι ο Βιταμ.
-Μα δεν οδιγο ποτε κσενο αφτοκινιτο ιδικα ετερικο,οδιγα Θρουλι να κατσι πισο ο Μπεικον.
-Σιγα μιν ινε κε πουτανικο το τσουλοτροεν.Εγο δε οδιγο θελο
να τροο στο ταξιδι.Αφου δε οδιγασ κατσε πισο,να με ταιζισ κιολασ,μι χαλασο τι διετα μου.
Τελικα ο Βολετερουλις,πετοντασ απο μεσα του κατι πορτογαλικα(ιεν τριγλοσομαθισ-ξερι τρισ κσενεσ γλοσεσ-ο μπεικον ομοσ ξερι 5,ινε μουτζογλοσομαθισ ),καθετε πισο απο το καθισμα το οδιγου,κε μολισ καθετε ο Μπεικον στο καθισμα του...
-Οχχχχχ,δε κλινι το καθισμα του οδιγου.
-Τα ποδια μου,θα σκασο,εδο περα,παραπονιετε ο Βολετερουλισ.
-Εσισ φτετε ζουδια,δε θελατε να παμε με το βανακι το ξεφλοκαριστικο.Αντε κσεκινα μπεικον,περιμενι ο Γιανοσ ο κοκορετσασ στο ασπροπιργο!!!
Ενο εχουν ξεκινισι κε ιν εκσο απο το Φραπενιακο ιδριμα τισ πιρεοσ.Ο Θρουλισ τραγανιζι ψομακι με κοτο.Ο Βολετερουλισ,λεγι
-Εχο φερι σαλαμι ταρανδικο απο τι Νορβιγια!
-Ταρανδι ιεν αφτι που τουσ πιδα τα γινεκακια ο Μπεικον,ακου σαλαμι κεραταδικο!Ολα τα σαλαμια ινε απο τι Σαλαμινα απο κι βγενουν.
Κε τοτεσ πεταγετε,ο Μπεικονομορφοτιρασ..
-Θρουλι Σαλαμινα λεγετε το νησι,και ιεν λεξι Φινικικι κε ...
-Ασε ρε μενα μαρεσι το καλαμποκελεο κε το ελεολαδο στο γαγιτο ποτεσ φινικιαλαδα...
Ο ετεροσ βουτιρομορφοτυρ μιδια αν κε εχι ιδι ισατι αο το στριμογμα,ουτε ορθιοσ στο αλκατραζ να ιταν σαβατο βραδι...ενω ο Μπεικονοτιτσερ σινεχιζι με δασκαλοστομφικι παπαριτσισια..
-Οι Φινικεσ ινε αρχεος λαοσ,που ιχαν απικιες σε ολι τι μεσογιο,πριν γινι ο ελινικοσ απικισμοσ,ινε αφτι που επινοισαν τα σιμφονα,κε σαλαμισ σιμενι κοκινο,γιατι στι σαλαμινα εβγαζαν τιν πορφιρα απο τα κελιφι τον γαστεροποδον.Ινε αφτα που τρογαμε στο ουζερι στι πιραικι.
-Αυτα τα λενε μπουτια,τσαχλαβατσιλιεσ μου λεσ.
-Εχι δικο ο Μπεικον ,θρουλι κατσε κε ακου θα σου κανουμε μαθιμα σε ολι τι διαδρομι,γιαφτο θα παμε απο ιεραοδο.
-Νε,νε ,νε να μαθο πολα κε ορεα πραματα,αλα να με ταιζσι μι μινο νιστικοσ!
Αλο πυ δε ιθελαν η διο καθικιτεσ τισ σιφορασ,μιασ κε ιθελνα να αποδικσουν ο νεασ στον αλον πιοσ εχι περοστερο αη κιου,μιασ κε ο νασ εχι 132 κε ο αλοσ 135 μα,το τσετ ιεν 5 πανο 5 κατο.Αλ το κιριοτερο ιν να δουν πιοσ θα γινι ο επισισμοσ βοθροδασκαλοσ.
-Απο τιν ιερα οδο ,θρουλι περναγε η μεγαλι πομπι τον παναθινεον απο αδιακορεφτεσ κορεσ κρατοντασ το μινερβικο πεπλο!
-Δε ιχανε κομοτιρια,γιαιτ δε κουρεβοντανε τοτεσ,γιαφτο δε κουρεβε καλα η Μινερβα κε το εριξε στο λαδι,εμισ λαδι περνουεμ απο τι Κριτι..
-Θρουλι αδιακορεφτεσ σιμενι ,παρθενεσ αγαμιτεσ,αλα ετσι που ολο τροσ κε ροκανιζισ τα παξιμαδακια,που ν ακουσισ,τον μαλοσε ο Βιταμενιοσ
-Ε να πιδοντουσαν κε τι με νιαζι μενα...
Τον αγνοισαν κε σινεχισαν το τιτσιν...
Φτανοτασ στο Δαφνι,επεταχθιν ο Μπεικον.
-Να το οροσ εγαλεο.
-Μα ιεν κατο απο 100 μετρα δε ινε οροσ,τον διορθοσε ο Βολτερουλισ που ινε ετον θετικον απιστιμον.
Ο Θεοριτικοσ αναλιτισ Μπεικον ενοχλιθικε,κε βρικε τιν εφκερια να αποδιξι τιν πνεματικι του ανοτεροτιτα.
-Αφτο που λεσ ινε σχετικο,στιν Ουαλια οταν καλαφατιζα μια παντρεμενι αναρχικι στο Φινον Ταφ(στα γκελικανικα),βοριοσ του Καρντιφ ιπιρχε το Γκαρθ μαουντεν διλαδι βουνο του Γκαρθ με ιψοσ λιγο πανο απο χιλια ποδια.Κε ιτο το καμαρι τισ περιοχισ.
-Ασε μασ με του τσιρακοΟυαλουσ ρε Μπεικον,εγο σπουδασα στιν Αγλια,κε οροσ ινε πανο απο 3000 ποδια.Εσι ισε Ιταλικοφρουτο,επιδι πιδισεσ μια Ουαλεζα.
-Ουαλι ακου ουαλεζα.Δε μπορισ να καταλαβισ τι σχετικοτιτα του ορου οροσ κε λοφου.
-Ρε ουτε τι λμνι που θα περασουμε σε λιγο δε ξερισ ποσ λενε,μετα το σκαραμαγκα.Για λεγε???
-Καλα Κουμουντουρου λεγετε,εκσιπνε Βιταμ.
-Ρε στα ελινικα ,οχι το ονομα του μεγαλοτισφλικα που τιν ιχε.Αναρχικε τισ πενταρασ.
-Πεσ μασ κινεζοσιμιτολαβερ.
-Ρειτοι λεγοταν,με ομικρον γιοτα.
-Ε τοτε ειναι δυο,ενω τορα ιεν μια λιμνι.
-Ιταν διο ,τεχνιτα διαμορφομενεσ λιμνεσ-ιχθιοτροφια του ναου τισ διμιτρασ στιν ελεσινα...
Ομοσ ο Θρουλσι δεν αντεκσε αλο,ιχαν τελιοσι η προμιθιες.....
ΜΟΝΟ Η 7 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο λακε λακε λακε ντου ιτ λαικε ε τρακ......
-Ελα μαμακουλα ,τι ορα θα ιν ετιμα τακοτομπιφτεκα?
-Θα σου φερι φαι το γινεκακι,ισε σε διετα.Αστα τορα αφτα αλο σε θελο,με πιρε τελεφονο η θια Παβλενα,τι δεφτερα ινε το πανιγιρι τισ φανερομενισ στι σαλαμινα.
-Ε να πασ να αναψις ενα κερακι,κε να μου φερισ κε καμια κουζινα μαντολατα να φαο.
-Ολο σταο φαι το μιαλο σου,ακου Ακι τορα μιλαη η μαμα.
-Νε μαμα οτι πισ ,ακουο θα με καλο πεδι...
-Ακου λιπον,η θια Παβλενα θελι να στισι τουσ παγκουσ,κε να ξεφορτοσι τι πραματια απο το κλουβακι.
-Ε κε ,ο κσαδερφακοσ ο Μπαμπισ δε θα νε μαζι τισ?
-Οχι,αυτο σου λεο ο Μπαμπισ θα νε στι ζοοπανιγιρι στιν Αμαλιαδα,να πουλισι τισ προβατινεσ,κε θα νε πισο τι Κιριακι ταπογεμασ.Θα πασ λιπον τιν κιριακι το προι να τη βοθισισ.
-Μα μαμα πονα η χερα μου,τοπε κιο γιατροσ.
-Οχ ,νε το ξεχασα Ακι,βρεσ κανα μπαριδακι απο τι δουλια.
-Ασε ξερο γο διο μορφοτυρομπεντενια που θα με βοθισουνε στα σιγουρα,πεσ ΟΚ στι Θια Παβλενα ο Θρουλις ινε εδο ψομομενοσ δινατοσ....
μετα απο λιγο ο θρουλισ περνι τιλεφονο.....
-Νε ...ακουγετε ...μια αγκουροξιπνιμενι φονι...
-Ελα Μπεικον ξιπνα ρε,τρισ ορα ινε το μεσιμερι ,ακομα κιμασε ρε τεμπελοσκιλο..ου να μου χαθισ μπιτι.Ξιπνα σε θελο να διξισ τιν αξια σου.Περνα απο δο ρε λιγουρι,κατα τισ τεσαρισ,αντε κε γριγορασ..
-Μα κιμαμε ....
-Ελα ρε κουμουνολιστραρχιδοΣιβαριτοσιμοριτι,μι σε βαλο να πλερονισ τα κοτο του μινα.Καβαλα τον παπιο κε σφεντονα..
Ο καμενος ο Μπεικον,αφου βλαστιμισε τιν ορα κε τι στιγμι που γνορισε το Μπου.τουβαλου,κε εριξε κανα διο γαλικα στο θεο Μπακουνινακο..φορεσε τι μπλουζα του προπονιτι του Ντιεγκο κε τι πρασινι φορμα που το δοκε ο Θρουλις κε ξεκινισε...
-Καλισπερα σιντροφακο.
-Κατσε κατο ρε μπουρφοτιρα,ρουφα μια πρασινι κε ανικσε τα φτια σου.
-Μα...
-Σκασε ρεεεεεεεε.Λιπον τι Κιριακι εχουμε δουλια,θα παμε στο πανιγιρι τισ φανερομενισ στι σαλαμινα,να βοθισουμε τι Θια μου τι Παβλενα,να στισι τι λαικι τισ στο πανιγιρι ,μεχρι να ρθι ο Μπαμπισ ταπογεμασ.
-Μα τι Κιριακι εχο κανονισι σιναντισι με μια παντρεμενι..
-Ρε χεστινα αφτινα,θα σου γνοσρισο γο τοσεσ τσιγκανοφραπετσουδεσ στο πανιγιρι,ετισ θα σαφισο.
-Καλα οτι πισ θρουλισ,γιου αρ δε λιντερ.
-Νε ρε θα το λιντεροσουμε το αντερακι μασ,θα φαμε καλα!!!Μονο παρε τλεφονο κε κινο το Βολετερουλι ,θελι διο χερια για να στισουμε το τσαντορ,κε αφτοσ ιεν κε αψιλοσ ,να τελιονουμε γριγορα τα ξεφορτοματα,γιαιτ εσι ισε για λιπισισι.φαε κε λιγο ρε πινεζε!!!!!
-Νταξι θα του Πο του Βουτιρουλι,τι ορα τι Κιριακι?
-Ρε θα παμε να μινουμε στο σπιτι τισ θιασ στο σινικισμο,απο το βραδισ του Σαβατου,θα κιμιθουμε κι.Θα φορτοσουμε τα τσατσαλοματζαλα που θα πουλισουμε στο κλουβακι,κε το προι κατα τισ εξι,θα αριβαρουμε για περαμα(κοντα στι παχι) να περασουμε απεναντι στι Σαλαμινα.Αντε τιχερε κατι θα κονομισετε απο τι θια,τοσα χαριστο μου χι δοκι ο βουτιρουλισ με το ερκοντιτιον που του δοκε η θια.
-Μα τι λεσ Ακι,ενα ανεμιστισρακι του δοσε για τα μαξι,που μπενι στον αναφτιρα...
-Καλιτερα να κοψι κε το γαρο ο Βουτιροθεριακλισ!Αντε καλα κσεκουμπιδια παρε κε τον Βιταμενιο τελεφονο να εθι μαζι ,αλιοσ κατσε δο να κοτομπιφτεκιασουμε.
Εν τελι ο λιγουροΜπεικον εκατσε να φαη...γιατι πραματικο κοτομπιφτεκο μονο η βοθρο-μαμι ξερι να φτιανι!!!!!!!!!.......
Απογεμα Σαβατου.......
Ο θρουλισ τελεφονι στο κουνιστο...
-Νε,ακουγετε μια τρισεβγενοπουλικι μονοποντικι φουνι.
-Αντε ρε τσιτσιφιογκο Μπεικονακο τι θα γινι ,θα ρθιτε αντε κσεκινατε.
-Ακη ο Βουτιρουλσι ινε στο μπανιο...
-Παλι ζοχαδεσ εχι ,τι πραμα ινε αφτο ,θα πο στι θια Παβλενα να του κανι κανα κλισμα με λαδακι,να γιανι.Μι του πισ τιποτις ,θα κανονισο εγο με τι θια,ιεν καλι γιατρεσα.ΘΑ πο εσενα να σου κοπανισι καμια βεντουζα στι καραφλα ,μπα κε βγαλισ μαλια.
-Εσενα γιαιτι δε σου κοπανα,να βγαλισ?
-Ασε ρε δε ιεμ γο γι αξοδα,γλιτονο κε τον κουρεα.Αντε φοναξε το χεστι να τελιονι,θαγισουμε..
-Ποσ θα αργισουμε ουτε εξι δε ιν ακομα η ορα?
-Ρε μπιτι να παμε νορισ,να περασουεμ κε απο τι ψισταρια του Γιανι,διο πιχεσ κοκορετσι του χο παραγκιλι,νιστικι θα μινουμε...
-Α ,καλα παλι θα φαμε.Ελα βγικ ε απο τομπανιο ο βουτιρουλισ.
-Αντε δοστονμου,
-Παρακαλο,
-Εχεσεσ ρε,κσαλαφροσεσ,καλα εκανιες γιαιτ θα φαμε κοκορετσα να κανισ χορο στι μπακα σου.
-Μα εγο ιμε στιλακι κε πεδαρασ,δε εχο μπακα...κομπαζοτεντονετε διπλα στον νανομπεικον
-Ασε ρε σκεμπεδοφουστανολογε καθικιτακο, αντε ντσιου κε κσεκινατε,σφερα θα χασουμε το κοκορετσι.!!!!!!!!
Μετα απο καμια οριτσα σκαη μιτι το μπεικοναμακσο.
Ο Μπεικον κτιπα τι κορνετα οξο απο το βοθροσπιτο,ΜΠΙΠ ΜΠΙΠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο Θρουλι βγενι στι μπαλκονουμπα,κρατοντασ στο χερι διο κεφτεδεσ κε μια μια φετα μομι.
-Ελα Θρουλι,κατεβα.
-Ρε Μπεικον πεσ του Βουτιρουλι να ελθι πανο.Αντε νεσ εχο τα χερια μου αρπασχολισμενα δε βλεπισ.μιαμιαμμιαμ
Ο δουλιοσ Βουτιρουλισ,ανεβανι πανο στο βοθροσπιτο,κε εκσο στιν εξοπορτα βλεπι ενα ντουλαπακι.Κε με τι πορτα μισανιχτι,στερεομενι στι βοθρομπακα, να τον περιμενι ο
χοντροσ,με το μπουτι κε μια πρασινι στο χερι.
-Ελα να δουμε ποσο λεβεντεγεροσ ισε,πιασε το ντουλαπακι κε βανε το στο κολοκαθισμα στο αμακσακι του μπεικον.
-Μα μονοσ μου θα το πιασο ,ολοκλιρο ραφι,δε θα με βοθισισ.
-Ρε δε βλεπισ οτι εχο δουλια.
-Τι δουλια?
-Τροο ρε μπιτι,τι να πο ρεεεεεε,μι κλασο το 132 αη κιουρεψου.
Ο βουτιρουλσι σκιβι πιανι το ντουλαπακι,ιεν κε διο μετρα ατλακολολεβεντομποης κε το σικονι.Οποσ το σικονι ακουη ηχουσ,κε ταρακουνιτα.
Γκλιν γκλαν ,γκρουκκκκκκκ
-Μα καλα γεματο ρε μου το δοκεσ θα με κοψομεσιασισ.Τι εχισ βαλι μεσα,σα σιδερικα ακουγοντε.Οχ η μεσι μου.
-Πολεμοφοδια για το ταξιδι πιρα,μπιρακια,κε ολα τα κοτο-μασαζουμενα για το τατσιδι.Αντε μπουκαρε στο ασασερι.Ανιξετο στομα σου?
-Γιατι να τα νιξο..κε πριν προλαβι να ολοκριροσι τι βρασι του,ο θρουλισ του χι μπουκοσι το στομα με μια κεφτεδια.
-Αντε χλαπακιασε,να παρισ διναμι!Κοτο θα φασ με τα στα αμακσι.
Κατο στο δρομο το μορφοτυροδιδιμο(αν κε ο βορθοσ προτιμα το σιθετο διδιμο),προσπαθι να βολεψι στο πισο καθισμα του ταπινου φιτροεν σε2 το ντουλαπι.Εχουν κατεβεσι τα διο τριτα του καθισματοσ το δεσανε κε με ζονι για να μι κουνιετε!
Λαχανιασμενοσ ο μπεικον...
-Ελα θρουλοσιτροφακο εσι θα κατσισ πισο,ο Βολ δε χορα,ινε διο μετρα.
-Ασε,ρε τισλιβιθρα που θα κατσου πισο,εγο μονο μπρουστα,δε χορα η σκεμπεδα μου.Κατσε εσι,πισο κε να οδιγισι ο Βιταμ.
-Μα δεν οδιγο ποτε κσενο αφτοκινιτο ιδικα ετερικο,οδιγα Θρουλι να κατσι πισο ο Μπεικον.
-Σιγα μιν ινε κε πουτανικο το τσουλοτροεν.Εγο δε οδιγο θελο
να τροο στο ταξιδι.Αφου δε οδιγασ κατσε πισο,να με ταιζισ κιολασ,μι χαλασο τι διετα μου.
Τελικα ο Βολετερουλις,πετοντασ απο μεσα του κατι πορτογαλικα(ιεν τριγλοσομαθισ-ξερι τρισ κσενεσ γλοσεσ-ο μπεικον ομοσ ξερι 5,ινε μουτζογλοσομαθισ ),καθετε πισο απο το καθισμα το οδιγου,κε μολισ καθετε ο Μπεικον στο καθισμα του...
-Οχχχχχ,δε κλινι το καθισμα του οδιγου.
-Τα ποδια μου,θα σκασο,εδο περα,παραπονιετε ο Βολετερουλισ.
-Εσισ φτετε ζουδια,δε θελατε να παμε με το βανακι το ξεφλοκαριστικο.Αντε κσεκινα μπεικον,περιμενι ο Γιανοσ ο κοκορετσασ στο ασπροπιργο!!!
Ενο εχουν ξεκινισι κε ιν εκσο απο το Φραπενιακο ιδριμα τισ πιρεοσ.Ο Θρουλισ τραγανιζι ψομακι με κοτο.Ο Βολετερουλισ,λεγι
-Εχο φερι σαλαμι ταρανδικο απο τι Νορβιγια!
-Ταρανδι ιεν αφτι που τουσ πιδα τα γινεκακια ο Μπεικον,ακου σαλαμι κεραταδικο!Ολα τα σαλαμια ινε απο τι Σαλαμινα απο κι βγενουν.
Κε τοτεσ πεταγετε,ο Μπεικονομορφοτιρασ..
-Θρουλι Σαλαμινα λεγετε το νησι,και ιεν λεξι Φινικικι κε ...
-Ασε ρε μενα μαρεσι το καλαμποκελεο κε το ελεολαδο στο γαγιτο ποτεσ φινικιαλαδα...
Ο ετεροσ βουτιρομορφοτυρ μιδια αν κε εχι ιδι ισατι αο το στριμογμα,ουτε ορθιοσ στο αλκατραζ να ιταν σαβατο βραδι...ενω ο Μπεικονοτιτσερ σινεχιζι με δασκαλοστομφικι παπαριτσισια..
-Οι Φινικεσ ινε αρχεος λαοσ,που ιχαν απικιες σε ολι τι μεσογιο,πριν γινι ο ελινικοσ απικισμοσ,ινε αφτι που επινοισαν τα σιμφονα,κε σαλαμισ σιμενι κοκινο,γιατι στι σαλαμινα εβγαζαν τιν πορφιρα απο τα κελιφι τον γαστεροποδον.Ινε αφτα που τρογαμε στο ουζερι στι πιραικι.
-Αυτα τα λενε μπουτια,τσαχλαβατσιλιεσ μου λεσ.
-Εχι δικο ο Μπεικον ,θρουλι κατσε κε ακου θα σου κανουμε μαθιμα σε ολι τι διαδρομι,γιαφτο θα παμε απο ιεραοδο.
-Νε,νε ,νε να μαθο πολα κε ορεα πραματα,αλα να με ταιζσι μι μινο νιστικοσ!
Αλο πυ δε ιθελαν η διο καθικιτεσ τισ σιφορασ,μιασ κε ιθελνα να αποδικσουν ο νεασ στον αλον πιοσ εχι περοστερο αη κιου,μιασ κε ο νασ εχι 132 κε ο αλοσ 135 μα,το τσετ ιεν 5 πανο 5 κατο.Αλ το κιριοτερο ιν να δουν πιοσ θα γινι ο επισισμοσ βοθροδασκαλοσ.
-Απο τιν ιερα οδο ,θρουλι περναγε η μεγαλι πομπι τον παναθινεον απο αδιακορεφτεσ κορεσ κρατοντασ το μινερβικο πεπλο!
-Δε ιχανε κομοτιρια,γιαιτ δε κουρεβοντανε τοτεσ,γιαφτο δε κουρεβε καλα η Μινερβα κε το εριξε στο λαδι,εμισ λαδι περνουεμ απο τι Κριτι..
-Θρουλι αδιακορεφτεσ σιμενι ,παρθενεσ αγαμιτεσ,αλα ετσι που ολο τροσ κε ροκανιζισ τα παξιμαδακια,που ν ακουσισ,τον μαλοσε ο Βιταμενιοσ
-Ε να πιδοντουσαν κε τι με νιαζι μενα...
Τον αγνοισαν κε σινεχισαν το τιτσιν...
Φτανοτασ στο Δαφνι,επεταχθιν ο Μπεικον.
-Να το οροσ εγαλεο.
-Μα ιεν κατο απο 100 μετρα δε ινε οροσ,τον διορθοσε ο Βολτερουλισ που ινε ετον θετικον απιστιμον.
Ο Θεοριτικοσ αναλιτισ Μπεικον ενοχλιθικε,κε βρικε τιν εφκερια να αποδιξι τιν πνεματικι του ανοτεροτιτα.
-Αφτο που λεσ ινε σχετικο,στιν Ουαλια οταν καλαφατιζα μια παντρεμενι αναρχικι στο Φινον Ταφ(στα γκελικανικα),βοριοσ του Καρντιφ ιπιρχε το Γκαρθ μαουντεν διλαδι βουνο του Γκαρθ με ιψοσ λιγο πανο απο χιλια ποδια.Κε ιτο το καμαρι τισ περιοχισ.
-Ασε μασ με του τσιρακοΟυαλουσ ρε Μπεικον,εγο σπουδασα στιν Αγλια,κε οροσ ινε πανο απο 3000 ποδια.Εσι ισε Ιταλικοφρουτο,επιδι πιδισεσ μια Ουαλεζα.
-Ουαλι ακου ουαλεζα.Δε μπορισ να καταλαβισ τι σχετικοτιτα του ορου οροσ κε λοφου.
-Ρε ουτε τι λμνι που θα περασουμε σε λιγο δε ξερισ ποσ λενε,μετα το σκαραμαγκα.Για λεγε???
-Καλα Κουμουντουρου λεγετε,εκσιπνε Βιταμ.
-Ρε στα ελινικα ,οχι το ονομα του μεγαλοτισφλικα που τιν ιχε.Αναρχικε τισ πενταρασ.
-Πεσ μασ κινεζοσιμιτολαβερ.
-Ρειτοι λεγοταν,με ομικρον γιοτα.
-Ε τοτε ειναι δυο,ενω τορα ιεν μια λιμνι.
-Ιταν διο ,τεχνιτα διαμορφομενεσ λιμνεσ-ιχθιοτροφια του ναου τισ διμιτρασ στιν ελεσινα...
Ομοσ ο Θρουλσι δεν αντεκσε αλο,ιχαν τελιοσι η προμιθιες.....
ΜΟΝΟ Η 7 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.027
- Πόντοι
- 22.785
Κύριε pour..........
Είναι εξίσου αφελές να πιστεύουμε ότι κάποιος
ανορθόγραφος δεν μπορεί να είναι ιδιοφυής λογοτέχνης , με το να θεωρούμε ότι κάθε ορθογράφος είναι εν
δυνάμει μεγάλος συγγραφέας!!!!!!!!!!!!!
Τά σέβη μου ΕΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
Είναι εξίσου αφελές να πιστεύουμε ότι κάποιος
ανορθόγραφος δεν μπορεί να είναι ιδιοφυής λογοτέχνης , με το να θεωρούμε ότι κάθε ορθογράφος είναι εν
δυνάμει μεγάλος συγγραφέας!!!!!!!!!!!!!
Τά σέβη μου ΕΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
[youtube=200,150]njo5o4kofUY[/youtube] [youtube=200,150]0S3DBi7PHBA[/youtube]
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις