Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 294K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Iorgos ψηφίζεις Ρουμάνες???????????????????
Πές το και θα μείνει μεταξύ μας..... :grin:

Συνήθως θέλουμε αυτό που δεν μπορούμε να έχουμε....got it?

Αλλά από την άλλη....δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την ανωτερότητα των κοριτσιών από Πολωνία!

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Συνήθως θέλουμε αυτό που δεν μπορούμε να έχουμε....got it?

Αλλά από την άλλη....δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την ανωτερότητα των κοριτσιών από Πολωνία!
Αδερφέ...(επέτρεψέ μου αυτή την προσφώνηση αν και νομίζω πως είσαι κύριος ;))
got it.... και αυτό είναι το πρόβλημα ΠΑΝΤΑ!

Εδώ διαφωνούμε.... Οι Ρουμάνες είναι ΣΑΦΩΣ ανωτερες από τις Πολωνεζες απο 'αποψης ομορφιας.... Ισως πιο κοντά στα δικά μου Μεσογειακά πρότυπα... ;) αλλά ρε πούστη μου (εμένα εννοώ) Μελαχρινές και τσακίρικο μάτι...
Δεν ξέρω για σένα Iorgos αλλα για μένα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ....Δυστυχως........

Περίμενε λίγο να σου ποστάρω κάτι..... Ρουμανικο :cheesy:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αδερφέ...(επέτρεψέ μου αυτή την προσφώνηση αν και νομίζω πως είσαι κύριος ;))
got it.... και αυτό είναι το πρόβλημα ΠΑΝΤΑ!

Εδώ διαφωνούμε.... Οι Ρουμάνες είναι ΣΑΦΩΣ ανωτερες από τις Πολωνεζες απο 'αποψης ομορφιας.... Ισως πιο κοντά στα δικά μου Μεσογειακά πρότυπα... ;) αλλά ρε πούστη μου (εμένα εννοώ) Μελαχρινές και τσακίρικο μάτι...
Δεν ξέρω για σένα Iorgos αλλα για μένα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ....Δυστυχως........

Περίμενε λίγο να σου ποστάρω κάτι..... Ρουμανικο :cheesy:

Έχω να σου δείξω συγκριτικές φωτό....να συζητάμε όλη νύχτα και να μην καταλήγουμε πουθενά! Δυστυχώς, δεν μπορούν να μπουν Online.

Όταν λέω ότι μία κοπέλα έχει ωραία μάτια...είναι συνθηματικό ότι έχει ωραίο στήθος? Εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος?  :2funny:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Έχω να σου δείξω συγκριτικές φωτό....να συζητάμε όλη νύχτα και να μην καταλήγουμε πουθενά! Δυστυχώς, δεν μπορούν να μπουν Online.

Όταν λέω ότι μία κοπέλα έχει ωραία μάτια...είναι συνθηματικό ότι ωραίο στήθος? Εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος?  :2funny:
Όντως δεν θα καταλήξουμε πουθενα επειδή de gustibus et de coloribus non disputantum....

Πες με Αγαπούλη-Σαμπανούλη και ό,τι άλλο θέλεις.... αλλά δεν εννοούμε το ίδιο....
Τα μάτια και το φιλί θα σου τα πούνε όλα....

Υ.Γ. Να προσπαθήσω δηλαδή να τις κατεβάσω τις Πολωνέζες????? :grin: :grin: :grin:

Υ.Γ.2 Η ενδεκάδα που ανέβασες την managαρουν άλλοι :)
Anti-Manele campaign!!!
Parazitii schimba tot
:rockon: :rockon:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Να γίνουμε αδερφε... Μη μου τις Ρουμανες ταρραττε....
Για την "παραμυθα" και το gfe δεν υπαρχουν καλύτερες.....
και να σου πω και το μυστικό....
ειναι απόλυτα επαγγεματίες....
Απλά μην δειξεις οτι έχεις φραγκα ;)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Στο τσιφτετέλι οι Ρουμάνες είναι οι καλύτερες ρε....όχι τέτοιο campaign!

PS: Πολωνέζες ή Πολωνές λέγονται? Έτσι για το διαδικαστικό δλδ, όχι ότι κάνει διαφορά.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Στο τσιφτετέλι οι Ρουμάνες είναι οι καλύτερες ρε....όχι τέτοιο campaign!

PS: Πολωνέζες ή Πολωνές λέγονται? Έτσι για το διαδικαστικό δλδ, όχι ότι κάνει διαφορά.
Αδερφέ ρώτα όπου και αν βρεθείς ποιος ανεβάζει τις Ρουμάνες στην μπάρα για να χορεύουν τσιφτετέλια... τότε θα καταλάβεις ποιος είμαι ;)

Υ.Γ. Εγώ το μανάρι μου Πολωνέζα το ανεβάζω Πολωνέζα το κατεβάζω... politically correct δεν θα υπάρξω ποτέ...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Υ.Γ. Εγώ το μανάρι μου Πολωνέζα το ανεβάζω Πολωνέζα το κατεβάζω... politically correct δεν θα υπάρξω ποτέ...

ναι μωρέ...για το πρωτόκολλο ρώτησα...μηδαμινή σημασία έχει επί της ουσίας

Επισκέπτης
[youtube=200,150]4GDGDDkWiy4[/youtube]      [youtube=200,150]ZNyFkw8gSys[/youtube] 

Ελπίζω να μας βγει σε καλό...3 & counting down... :cool2: 

Επισκέπτης
Αδερφέ ρώτα όπου και αν βρεθείς ποιος ανεβάζει τις Ρουμάνες στην μπάρα για να χορεύουν τσιφτετέλια... τότε θα καταλάβεις ποιος είμαι ;)

Έχε το νου σου...όταν βολτάρεις απ'του Βέρτη...αλλά κ κάτω στον Πειραιά...:grin: :cheesy:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
δεν έκλεψα τπτ...ούτε καν είχα δει που & πότε είχες ποστάρει...
Δεν με παρακολουθείς.... αλλά δεν πειράζει......
Ο γεράκος το ξέρει το κομματι.... του το έχω ποστάρει με στίχους σε παρακαλώ, άρα μάλλον κάτι έιχα στο μυαλουδάκι μου :grin:
Κομματάρα!!!!
Δεν είμαι τυχαία ο ροκάς του "σωλήνα" ;)
Ελπίζω να πέρασες καλά σήμερα ρε....!!!!

Επισκέπτης
Και κάτι τελευταίο....

Όταν παίζουν μπάλα...(όχι μαλακίες)...οι Ρωσσίδες...τότε ούτε Ρουμάνες...ούτε Πολωνές υπάρχουν στον χάρτη...

Δέχομαι...να μιλήσουμε για Λεττονές,Τσέχες..κ άλλα αιλουροειδη...αλλά όχι για Ρουμάνες & έρωτα...ειδικά όταν κοιτάς τα μάτια τους..καταλαβαίνεις οτι θα πέσεις απ'το mont blanc...κ θα έρχεται απο πίσω σου τουλάχιστον μια χιονοστιβάδα...

Επισκέπτης
Δεν με παρακολουθείς.... αλλά δεν πειράζει......
Ο γεράκος το ξέρει το κομματι.... του το έχω ποστάρει με στίχους σε παρακαλώ, άρα μάλλον κάτι έιχα στο μυαλουδάκι μου :grin:
Κομματάρα!!!!
Δεν είμαι τυχαία ο ροκάς του "σωλήνα" ;)
Ελπίζω να πέρασες καλά σήμερα ρε....!!!!

Δε σε παρακολουθώ...αυτό είναι η αλήθεια...παίζω απλά τη μπαλίτσα μου...

Μη με μπερδεύεις με τον γεράκο...εδώ είναι ο mc...;)

Δεν είπα οτι δεν είσαι ο ροκάς του σωλήνα...εμένα δεν μ'αρέσουν οι τίτλοι άλλωστε..εκτός απ'αυτούς του τέλους...:grin:

Καλά πέρασα...το ξημέρωμα που μας έρχεται ελπίζω σε κάτι καλύτερο...(εντός έδρας παίζαμε...κ πάλι μέτρια...)!

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Και κάτι τελευταίο....

Όταν παίζουν μπάλα...(όχι μαλακίες)...οι Ρωσσίδες...τότε ούτε Ρουμάνες...ούτε Πολωνές υπάρχουν στον χάρτη...

Δέχομαι...να μιλήσουμε για Λεττονές,Τσέχες..κ άλλα αιλουροειδη...αλλά όχι για Ρουμάνες & έρωτα...ειδικά όταν κοιτάς τα μάτια τους..καταλαβαίνεις οτι θα πέσεις απ'το mont blanc...κ θα έρχεται απο πίσω σου τουλάχιστον μια χιονοστιβάδα...
DE CE MA FACI MEREU SA SUFFAR diego?
Ρωσίδες ρε αδερφέ πόσες φορές τις φάγαμε στη μάπα????
Και μη μου πέις πως δεν είναι ψυχρες.....
Για Τσέχες να το κουβεντιάσουμε το ζήτημα είμαι σίγουρος πως θα μου αλλάξεις γνωμη... ;)
Άσε όμως εμένα με τις Ρουμάνες.... εχω ζήτημα... :-

Παρεξήγησις.... εγώ τα μεταπτυχιακά μου τα έκανα στην Τρούμπα....
Για ρώτα στα Ρουμανάδικα που (δεν) συχνάζεις για εμένα να σου πούν...
Ανέχομαι πολλά αλλά το ψεύτης όχι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom