Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 299K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ζηλεύουμε......
εμεις τα εργατικα κοριτσια που τη βγαλαμε στο γραφειο..........

γιατι έμαθα ότι και καποιος άλλος καλα περασε....

δε βαριέσαι...χθες πέρασα καλά εγώ...αύριο θα περάσεις εσύ...

...γαμάει η Αθήνα άδεια!

PS: Δεν μπορώ να καταλάβω ορισμένα πράγματα ρε γμτ. Από Λαιμό μέχρι Β.Π. εχθές γύρω στις 5 και κάτι είχε 5 μπλόκα για alcohol test (2 στην Βουλιαγμένης, 1 στην Αμφιθέας μεγάλο με γερανό(!), ένα στην Αγία Βαρβάρα (Ν. Ψυχικό) και ένα μηχανόβιο μέσα στο Κεφαλάρι!. Εχθές, που ακόμη και ο Klein ήταν κλεισμένος σπίτι του! Και τον Ιούλιο Σαββατόβραδο που κυκλοφορούσαν μέχρι και τα κουνούπια σουρωμένα, τα στρουμφάκια ήταν εξαφανισμένα.

γαμάει...δε λες τίποτα...

τις καλύτερες πουτανο-τρύπερς βρίσκεις...κ σε τιμές ΣΟΚ...καλά άμα είναι φίλες σου...κ τους πεις για σπίτι στη Γλυφάδα...με πισίνες κ άλλες ομορφιές...εκεί να δεις...ξεβράκωτες τελείως έρχονται...

ΑΠΛΑ ΠΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...κ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑΞΙ ΣΟΥ ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΜΕΣΗ....:grin: :P

PS -> Πες μου οτι πήγες για ψάρι τελικά....:grin: :cheesy:

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η αστική ζωή προβλέπει διακοπές για όλους τους Έλληναράδες γύρω από το 15-Αύγουστο. Άυτό φαίνεται και από τα παιδιά του σωλήνα τα οποία (με ελάχιστες εξαιρέσεις) μας έχουν αφήσει χρόνους. Εκτός από το γεγονός ότι η Αθήνα είναι άδεια, τα στριπομάγαζα βαράνε μύγες. Αυτό είναι το ιδανικό για εμάς που έχουμε μείνει πίσω διότι και σπέσιαλ υπηρεσίες με ελάχιστα ευρό απολαμβάνουμε αλλά και το φόρτωμα πάει σύννεφο σε τιμές κάτω του κόστους. Οι υπόλοιποι καλά γλέντα στα χωριά με τα κλαρίνα του 15-Αύγουστου.

Υ.Γ. Yorgos και kleinmein, όπως καταλάβατε έχουμε μείνει μόνοι μας. Φορτώστε όσο προλαβαίνετε πριν γυρίσει το καραβάνι

Επισκέπτης
Υ.Γ. Yorgos και kleinmein, όπως καταλάβατε έχουμε μείνει μόνοι μας. Φορτώστε όσο προλαβαίνετε πριν γυρίσει το καραβάνι

Παίχτη...αμα μπορούσαμε να φορτώσουμε..θα το είχαμε κάνει ήδη...προς το παρον μας τρώνε...άσε που πέμπτη/παρασκευή...παίρνω τον πούλο για εξωτικά μέρη....κ άσε τις ξεβράκωτες...να ψάχνουν τις μύγες...(όσες θα είναι εδώ...γιατί τα καλά τεμάχια,παίρνουν πούλο για τις διακοπές τους...μιας κ μας έχουν πάρει πρέφα)!

Άσε που το χειμώνα...(για όσους έχουν λεφτάκια=μετρητά)...θα πέσει τρελό γλέντι...ακόμη το καβλί δεν το έχουν δει οι ελληναράδες...εκεί γύρω στον Οκτώβρη...θα έχει πολλή πλάκα λέμεεεεε.......

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ο μακ βοθρος που ναι?? :S :tickedoff:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ντιέγκο....
Εδώ ρε αδερφέ έπηξα στο μήνυμα εγώ που είμαι μακρυά... στο χωριό με τα κλαρίνα :pipa1:
Ρουμάνες θα πεινάσετε αλλά εγώ σας αγαπάω ρεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

Υ.Γ. Τον γεράκο και τα μάτια σου... η μαμά δεν σηκώνει αστεία.... :grin:
Υ.Γ.2 Μήπως να το γυρίσω στις Πολωνέζες :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:?????

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Υ.Γ.2 Μήπως να το γυρίσω στις Πολωνέζες :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:?????
Ναι...και όπως λένε overseas, οι Πολωνέζες είναι οι Rolls Royce των ξεβράκωτων!

vitsi...χωρίς πλάκα, εγώ από στριπ πια, ούτε ξηρούς καρπούς δεν μπορώ να φορτώσω, άλλος έχει την χάρη.

[youtube=212,175]NG9QrWkcV5I[/youtube] [youtube=212,175]k4bHMVAKDao[/youtube]

PS -> Πες μου οτι πήγες για ψάρι τελικά....:grin: :cheesy:
Mόνο για ψάρεμα.  ;)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ναι...και όπως λένε overseas, οι Πολωνέζες είναι οι Rolls Royce των ξεβράκωτων!
Iorgos (όπως λένε και οι Ρουμάνες) δεν ξέρω τι λένε για τις Πολωνέζες αλλά και όμορφες είναι και πραγματικά δεν παιζει ίχνος δόλου....
Σε αντ'ιθεση με τις κοινές γνωστές μας.....
Αν δε σου βγουν σαν τον Λεχ Βαζέχα την έκανες λαχείο..... :grin:
Υ.Γ. Ντιέγκο δεν θα κλέβεις τις ροκιές που ποστάρω... Oh why can't you see....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Iorgos (όπως λένε και οι Ρουμάνες) δεν ξέρω τι λένε για τις Πολωνέζες αλλά και όμορφες είναι και πραγματικά δεν παιζει ίχνος δόλου....
Σε αντ'ιθεση με τις κοινές γνωστές μας.....
Αν δε σου βγουν σαν τον Λεχ Βαζέχα την έκανες λαχείο..... :grin:
Υ.Γ. Ντιέγκο δεν θα κλέβεις τις ροκιές που ποστάρω... Oh why can't you see....
Δεν υπάρχει σύγκριση Πολωνέζες - Ρουμάνες....χάος ανάμεσα και σε όλα τα επίπεδα.

[youtube=212,175]hitMpM-P-Bs[/youtube]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom