Επισκέπτης
εγώ στο πλάι....γιατί είναι και στραβό το εργαλείο...εκτός απο μικρό....οχι ρε εγο μονο αποπανω γαμαο εμποδαει η κιλια
εγώ στο πλάι....γιατί είναι και στραβό το εργαλείο...εκτός απο μικρό....οχι ρε εγο μονο αποπανω γαμαο εμποδαει η κιλια
για λιπιση εισε κε σι,αλα μη σου πεφτι το ιθικο εδο μπορο εγωεγώ στο πλάι....γιατί είναι και στραβό το εργαλείο...εκτός απο μικρό....
ρρρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μαζέψου λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεε...............ξερι πεζαμε στο διμοτικο,κε πασετζες ριχνουνε οι κορδονουρες στα κολονακια ψευτη,ζαρακια σε κοβο
ε ναι...το παλεύω ρε αδερφέ....τι να κάνουμε...για λιπιση εισε κε σι,αλα μη σου πεφτι το ιθικο εδο μπορο εγω
αλλά γίνεται........σπάνιο
Ε ναι...κι εγώ...μόνο τα μπάζα κ αυτά απο μερικά μαγαζιά...στα άλλα δε ξέρω...δε πιάνει το κόλπο.....
Καμια φορα με παίρνει απο κάτω...κ θλίβομαι που δεν μπορώ να έχω αυτά που έχουν οι άλλοι...όμως το ξεπερνάω...
εδο ρε στα 15 πεζαμε παπα,στα πετραλονα,στα 18 σε καφενια λεσχες,μεγαλα σχολιαρρρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μαζέψου λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεε...............
21 χρονών είμαι....που να ξέρω απ'αυτά....???????????????????????????????
Πασιέντζα στο pc....κ ξερή με τις φίλες μου......τα άλλα είναι για γερούς παίχτες...έμπειρους....
πραγματικά θα ήθελα να σε γνωρίζω για να δω πώς είναι να κλάνουν και να γεννιέται άνθρωπος.ε ναι...το παλεύω ρε αδερφέ....τι να κάνουμε...
άλλους τους έπλασε ο ΘΕΟΣ....κι άλλους μας έκλασε....
εδο ρε στα 15 πεζαμε παπα,στα πετραλονα,στα 18 σε καφενια λεσχες,μεγαλα σχολια
σι μονο σε καζινα πας
ο Θεος φερετε καλα σε αυτους που πιστευουν ετσι μου λεγανε στο κατιχιτικο μικρο,εγο πιστευο πια μονο στο χριμα εσι???ε ναι...το παλεύω ρε αδερφέ....τι να κάνουμε...
άλλους τους έπλασε ο ΘΕΟΣ....κι άλλους μας έκλασε....
Εγώ όχι....100%....Ήταν κανένα καλό παληκάρι χθες στο princess;
Κι εγώ ήθελα να σε γνωρίζω...για να δω πως είναι να σε έχει φτιάξει ο Θεός....κ μετά να πετάει το καλούπι....;)πραγματικά θα ήθελα να σε γνωρίζω για να δω πώς είναι να κλάνουν και να γεννιέται άνθρωπος.
ετιμασου μολις μεγαλοσεις θα σε παρω παρεα,λουτρακι,Ριο,ΠαρνηθαΠως να παω ρε βοθρουλη σε καζίνο ???? Αφου ειμαι 21....δεν επιτρέπεται....;)
Τι είναι ο παπάς ????
Mακάρι...απ'το στόμα σου...κ στου Θεού τ'αφτί...θα τα καταφέρεις παρότι δεν έχεις αυτά που έχουν οι άλλοι
Μόνο στο Θεό που μου φέρνει χρήμα & υγεία...ο Θεος φερετε καλα σε αυτους που πιστευουν ετσι μου λεγανε στο κατιχιτικο μικρο,εγο πιστευο πια μονο στο χριμα εσι???
Με παρέα μπορώ να μπω ρε συ...απλά οι άλλοι πρέπει να είναι μεγάλοι....ετιμασου μολις μεγαλοσεις θα σε παρω παρεα,λουτρακι,Ριο,Παρνηθα
εδο ρε στα 15 πεζαμε παπα,στα πετραλονα,στα 18 σε καφενια λεσχες,μεγαλα σχολια
σι μονο σε καζινα πας
ρε Μεφι βρες βρες κανα καλο πλαστικο στα κολονακια που σιχναζις να παμε κι διο για ολικο στοκαρισμα,θα γινουμε αψιλοι και μοντελοπνικτες σα το θεο ΚουγιαΕγώ όχι....100%....
Κι εγώ ήθελα να σε γνωρίζω...για να δω πως είναι να σε έχει φτιάξει ο Θεός....κ μετά να πετάει το καλούπι....;)
ετιμασου μολις μεγαλοσεις θα σε παρω παρεα,λουτρακι,Ριο,Παρνηθα
Εγώ όχι....100%....
Κι εγώ ήθελα να σε γνωρίζω...για να δω πως είναι να σε έχει φτιάξει ο Θεός....κ μετά να πετάει το καλούπι....;)
εγω ιμε αθλιτις κατα βασι Φιλιπος αλλα το γινεκακι δε με αφινι να πλισιασο πια στο μαρκοπουλοωχ, όλοι οι καζινόβιοι εδώ μαζευτήκαμε;