You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα παιδιά του «σωλήνα»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 295K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
θα με μαθις να σπαμαρο στα στριπ????
Δοκίμασε να εφαρμόσεις αυτά που φαίνονται στις φωτογραφίες κ θα είσαι μια χαρά.... ;) ;) ;)
***Στην φωτογραφία με το ποτήρι κ τη γκόμενα...δώσε έμφαση στο ποτήρι....κ μετά στο μωράκι....έτσι θα πιάσεις το συλλογισμό... ;) ;) ;)
Συνημμένα
μεφι η λαμποργινα πως σου φενετε καλιτερι απο το αλογγατο???Δοκίμασε να εφαρμόσεις αυτά που φαίνονται στις φωτογραφίες κ θα είσαι μια χαρά.... ;) ;) ;)
εγο πινο μονο μπιρα απο το μπουκαλι κε κοτομπιφτεκο
Επισκέπτης
Οτι γουστάρεις πάρε ρε....απλά εγώ έχω αδυναμία στα άλογα...αν εσύ θες ταύρο δεν είναι πρόβλημα...μεφι η λαμποργινα πως σου φενετε καλιτερι απο το αλογγατο???
εγο πινο μονο μπιρα απο το μπουκαλι κε κοτομπιφτεκο
Οι γκόμενες είναι το θέμα τι θα πίνουν...;)
φιλε σκεπτομε του χρονου για κανα νταφΟτι γουστάρεις πάρε ρε....απλά εγώ έχω αδυναμία στα άλογα...αν εσύ θες ταύρο δεν είναι πρόβλημα...
βοτκα με ντουματοζουμι
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Οτι γουστάρεις πάρε ρε....απλά εγώ έχω αδυναμία στα άλογα...αν εσύ θες ταύρο δεν είναι πρόβλημα...
Το .... αίμα μας ???
Επισκέπτης
φιλε σκεπτομε του χρονου για κανα νταφ
βοτκα με ντουματοζουμι
Επισκέπτης
Positive Thinking....Το .... αίμα μας ???
παλι με κοροιδευις,γιατι δοσε μου φοταPositive Thinking....
να φερο το πρασινο για τσαμπα λουσιμο στιν αυλλη του σπιτιου σαςΔεν με λέτε μίστερ Μέφι
Σε σαμπάνια το λούζεις το μωρό σου ?
Επισκέπτης
Ποιό απ'όλα τα μωρά ????Δεν με λέτε μίστερ Μέφι
Σε σαμπάνια το λούζεις το μωρό σου ?
Κι εξηγώ...έχω ένα που κοιμάται στο δίπλα δωμάτιο,ιταλικό....έχω ένα που είναι στα πιτ,πάλι ιταλικό...(κ μου λειπειιιιιιι γαμώ την ελλάδα μου)....κ έχω κι ένα μωρό για άβαταρ...
πιτ,χαιδειτικο του πιτμπουλ????Ποιό απ'όλα τα μωρά ????
Κι εξηγώ...έχω ένα που κοιμάται στο δίπλα δωμάτιο,ιταλικό....έχω ένα που είναι στα πιτ,πάλι ιταλικό...(κ μου λειπειιιιιιι γαμώ την ελλάδα μου)....κ έχω κι ένα μωρό για άβαταρ...
Επισκέπτης
Το P.T...δεν ήταν για σένα....μην μπερδεύεσαι...γαμώ το IQ mou.....παλι με κοροιδευις,γιατι δοσε μου φοτα
Διάβασε ξανά λέμε...
Επισκέπτης
Pit stop....;)πιτ,χαιδειτικο του πιτμπουλ????
αφου ρε σι νο πορτογαλικα νο ιταλικα,κανε μεταφρασιΤο P.T...δεν ήταν για σένα....μην μπερδεύεσαι...γαμώ το IQ mou.....
Διάβασε ξανά λέμε...
αυτο το καταλαβα ο μαυρος πιτ να σταματισι,σα τιν πινακιδα τις τροχεαςPit stop....;)
Επισκέπτης
Δεν ηταν για σενα λεμεεεεε....αφου ρε σι νο πορτογαλικα νο ιταλικα,κανε μεταφρασι
Κατα τ'αλλα....P.T->Θετική σκέψη....(όχι της αμίτα)...
Επισκέπτης
Tρελός είσαι....????????????????????????Δεν πιστεύω να είναι στα pit το μωρό της φωτογραφιάς !
Θα ειχα τέτοιο μπέμπη στα pit ???????? Μόνο νεκρός......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις