Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 299K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.233
Πόντοι
22.785
Εδω εδω ειμαι.......Ακομα να συνερθω ρε απο τα χτε..........Πολλα  χαλασαμε παλι αυτο τον μηνα στα γαμαζια
ηθελες κ πριβε ........
δεν πειραζη θα κανουμε κρατη τον αλλο μηνα για να ισιοσουμε
τι λες την κανουμε αποψε που θα ειναι χαλαρα για alcatraz η αυριο;;;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ηθελες κ πριβε ........
δεν πειραζη θα κανουμε κρατη τον αλλο μηνα για να ισιοσουμε
τι λες την κανουμε αποψε που θα ειναι χαλαρα για alcatraz η αυριο;;;

Aποψε??????????  ειμαι στεγνοs σαν τσιγαροχαρτο........Αυριο καλυτερα.....να δαγκωσω και κανα ψιλο....με κουλουρια θα την βγαζω σε λιγο......

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.233
Πόντοι
22.785
Aποψε??????????  ειμαι στεγνοs σαν τσιγαροχαρτο........Αυριο καλυτερα.....να δαγκωσω και κανα ψιλο....με κουλουρια θα την βγαζω σε λιγο......
να πω στο γειτονακι να μαγειρεψη λιγο παραπανω να φαμε
η να παρουμε φαι απο την προνοια;;;;;;;;
λοιπον ακου αστο για αποψε να παω μεχρι το σκαφος γιατι
με πηρε τηλ ο μιχαλης απο τη τζια και ειπε οτι θα γυριζανε αποψε συις 10
παω να δω τι εγινε και τι φερανε αν θελης κατεβα στο φλοισβο.
φευγω σε λιγο.........

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Που είναι ο vothros οεο, που χάθηκε

Ρε Pur τι του έκανες πάλι και είναι και ευαίσθητο το πουλάκι μου

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
τι εγινε ρε παιδια?
αρχισε ο εμφυλιος και δε με ειδοποιησαν?

Επισκέπτης
Ναι  ρε  μαύρε  υποστηρικτή  της  Ρεάλ .

Αφενώς είμαι φίλαθλος της Βαλένθια,αφετέρου το πρόβλημά σου ποιό είναι..ακόμη δεν έχω καταλάβει...

άστονα να κλάψει..........
μαζί με τα ΒΟΥ ΠΟΥστράκια του Λονδίνου....
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Μεγάλη αδικία...εγώ είμαι Λάιβερπουλ...αλλά από το να υποστηρίζω Μπάρτσα...καλύτερα με τον καυλιάρη τον Ντιντιέ...την παιχτούρα...;) ;)

Επισκέπτης
την επόμενη φορά να του πεις του Ντιντιέ ότι στις 22 φορές που θα πέσει κάτω για πέναλτυ ή καθυστέρηση καίγεται.........

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

και υποκλίσου τώρα στην Καταλονία........... Η μόνη επαρχία της Ευρώπης με ανεξάρτητη αστυνομία από το κράτος που ανήκει.....

:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Ένα πέναλτυ το δικαιούνταν η τσέλσι...ότι και να λες...

Δεν θα υποκλιθώ πουθενά...άλλωστε είναι η πρώτη φορά στα χρονικά...που θα δω κ ίσως να είμαι μέσα στον τελικό του CHL....και θα αντιπαθώ και τις 2 ομάδες...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.233
Πόντοι
22.785
τι εγινε ρε παιδια?
αρχισε ο εμφυλιος και δε με ειδοποιησαν?
έσένα τί λόγος σού πέφτη ;;
άφού δέν πατάς στά σωλινάδικα!!!!!!!!!!!!
έλα από τήν καντίνα νά δής φωτό... χθεσινές  από τό baby........ ;) ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ένα πέναλτυ το δικαιούνταν η τσέλσι...ότι και να λες...

Δεν θα υποκλιθώ πουθενά...άλλωστε είναι η πρώτη φορά στα χρονικά...που θα δω κ ίσως να είμαι μέσα στον τελικό του CHL....και θα αντιπαθώ και τις 2 ομάδες...
ό,τι και να λες, όσο μαλάκας και να θες να φανείς το αποτέλεσμα είναι ένα.

Η μπάρτσα εκτός από ιστορικός μύθος που ήταν αρχίζει και γίνεται ποδοσφαιρικός μύθος......
Γιατί κατάφερε με 10 να κάνει τον Χίντινκ να μοιάζει με τον Σούλη Παπαδόπουλο και τον Ντρογκμπά να μοιάζει με τον Καραγκούνη.....
Το κατάλαβες ή να τα πούμε και από κοντά να σου δώσω μια κονκάρδα από τον ναό;
:pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:

Επισκέπτης
ό,τι και να λες, όσο μαλάκας και να θες να φανείς το αποτέλεσμα είναι ένα.

Η μπάρτσα εκτός από ιστορικός μύθος που ήταν αρχίζει και γίνεται ποδοσφαιρικός μύθος......
Γιατί κατάφερε με 10 να κάνει τον Χίντινκ να μοιάζει με τον Σούλη Παπαδόπουλο και τον Ντρογκμπά να μοιάζει με τον Καραγκούνη.....
Το κατάλαβες ή να τα πούμε και από κοντά να σου δώσω μια κονκάρδα από τον ναό;
:pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:

Ρε εγώ δεν είπα οτι το αποτέλεσμα είναι άλλο...

Όπως ο ΘΡΥΛΟΣ σε γαμάει τόσα χρόνια...(ποδοσφαιρικά,διαιτητικά και παραγοντικά)...και το αποτέλεσμα είναι ένα και το αυτό...έτσι υφίσταται και η συζήτηση περι τσελσακίου...

Άλλωστε η Τσέλσι πριν 2-3 χρόνια δεν υπήρχε στον ποδοσφαιρικό χάρτη...σιγά την ομάδα...απλά τα εκατομμυριάκια του φίλου μου του Αμπραμο...την έφτιαξαν λιγάκι...αλλά είναι πολύ πίσω ακόμη...

Όσο για τον Χίντινγκ...κ τον κάθε Χιντινγκ...τη δουλειά του κάνει...κ μη μου πεις οτι ο Πέπε είναι καλύτερος...γιατί με τέτοιους παιχταράδες...εγώ κερδίζω το διαγαλαξιακό...;)

O drogba είναι μεγάλη παιχτούρα...όπως κ ο καραγκούνης...xa xa xa....

Έχω κονκάρδες...κ κορνέδες...να σου δώσω απ'τον άλλο ναό..αυτόν που σε κερνάει...τόοοοσα χρόνια...χαχαχαχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ρε εγώ δεν είπα οτι το αποτέλεσμα είναι άλλο...

Όπως ο ΘΡΥΛΟΣ σε γαμάει τόσα χρόνια...(ποδοσφαιρικά,διαιτητικά και παραγοντικά)...και το αποτέλεσμα είναι ένα και το αυτό...έτσι υφίσταται και η συζήτηση περι τσελσακίου...

Άλλωστε η Τσέλσι πριν 2-3 χρόνια δεν υπήρχε στον ποδοσφαιρικό χάρτη...σιγά την ομάδα...απλά τα εκατομμυριάκια του φίλου μου του Αμπραμο...την έφτιαξαν λιγάκι...αλλά είναι πολύ πίσω ακόμη...

Όσο για τον Χίντινγκ...κ τον κάθε Χιντινγκ...τη δουλειά του κάνει...κ μη μου πεις οτι ο Πέπε είναι καλύτερος...γιατί με τέτοιους παιχταράδες...εγώ κερδίζω το διαγαλαξιακό...;)

O drogba είναι μεγάλη παιχτούρα...όπως κ ο καραγκούνης...xa xa xa....

Έχω κονκάρδες...κ κορνέδες...να σου δώσω απ'τον άλλο ναό..αυτόν που σε κερνάει...τόοοοσα χρόνια...χαχαχαχα

δες την απάντηση στο θρεντ σου για ναό......
Οταν έχεις γαμήσει την Μπελούτσι και ο άλλος σου λέει για τη μουνάρα Μαστροκώστα απλά κάποιος γίνεται αστείος......Πολύ αστείος.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
δες την απάντηση στο θρεντ σου για ναό......
Οταν έχεις γαμήσει την Μπελούτσι και ο άλλος σου λέει για τη μουνάρα Μαστροκώστα απλά κάποιος γίνεται αστείος......Πολύ αστείος.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σιγά τις μουνάρες κ τις 2...η μία έχει απλά ωραίο πρόσωπο...κ η άλλη απλά είναι ξέκωλο που πετάει το μουνί,τα βυζιά κ τον κώλο της στη φόρα...

Αντε γεια πελατάκο...εσύ κ ο ποδοσφαιρικός σου θίασος...είστε για κλάμματα...:P :P

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Σιγά τις μουνάρες κ τις 2...η μία έχει απλά ωραίο πρόσωπο...κ η άλλη απλά είναι ξέκωλο που πετάει το μουνί,τα βυζιά κ τον κώλο της στη φόρα...

Αντε γεια πελατάκο...εσύ κ ο ποδοσφαιρικός σου θίασος...είστε για κλάμματα...:P :P

εσένα την επόμενη φορά θα σε πάρω μαζί στο Καμπ Νου και μετά θα σε ταίζω ΝΟΥΝΟΥ για να μεγαλώσεις και να γίνεις γερό παιδί....... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
εσένα την επόμενη φορά θα σε πάρω μαζί στο Καμπ Νου και μετά θα σε ταίζω ΝΟΥΝΟΥ για να μεγαλώσεις και να γίνεις γερό παιδί....... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Κλάψε ρε...όσες φορές έχω πάει εγώ στο καμπ νόου (που λένε οι γνώστες)...δεν έχεις πάει εσύ σε όλα τα κωλόμπαρα της παραλιακής...xa xa xa !!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Κλάψε ρε...όσες φορές έχω πάει εγώ στο καμπ νόου (που λένε οι γνώστες)...δεν έχεις πάει εσύ σε όλα τα κωλόμπαρα της παραλιακής...xa xa xa !!!!!!!!

το μάθημά σου δεν το πήρες όμως....
γι αυτό πρέπει να πας με το δάσκαλο των σωληνώσεων για να σου κάνει απόφραξη.....
:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom