Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 294K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Eυχομαι να σας πιασουν το μαγιοξυλο..! ;) :dancing: ;)

Αυτα..και καλο μηνα σε ολους.

Επισκέπτης

Τελικά...ακόμη και τα καλύτερα παιδιά..εεε,συγγνώμη...τα καλύτερα μουνιά ήθελα να πω...όταν έρχονται ελλάντα...γίνονται τα χειρότερα...

Ελπίζω στην επόμενη μας,3η,συνάντηση...να είναι ακόμη καλύτερα τα πράγματα απ'την 2η...

Απορώ ρε πούστη μου...πως γίνεται μια γκόμενα που ξέρει να γαμιέται...και είναι δεδομένο...στην ελλάδα να βαριέται ή να είναι κουρασμένη...και στο εξωτερικό να είναι άλλος τελείως άνθρωπος...ευτυχώς που τη 2η φορά συστηθήκαμε...γιατί αν τρώγαμε την φόλα της 1ης...θα αυτοκτονούσαμε...

Επισκέπτης
Chris Zippel - Around Arrived (Original Mix)

[youtube=215,150]BcO_oJ0jAsQ[/youtube]

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ε όχι και ο personas banned. Δε θα μείνει κανένας εδώ.........

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
02.jpg

07.jpg

03.jpg

16.jpg

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Λευτεριά στο συναγωνιστή Περσόνα!!!

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Συνέβη στη Ρωσία!!!
Ένας ιερέας, στην Ρωσία, βρέθηκε απογοητευμένος και εκνευρισμένος όταν τον κορόιδεψαν με σκοπό να δώσει την... ευλογία του σε ένα κατάστημα που οι χορεύτριες κάνουν στριπτήζ! Ο ιερέας Nickolai ευλόγησε το Studio 74 strip club, αφού του είχαν πει πως επρόκειτο για σχολή μπαλέτου!
Ο ορθόδοξος ιερέας δηλώνει πως δεν είχε ιδέα ότι επρόκειτο για strip club και ότι οι ιδιοκτήτες τον ξεγέλασαν αφού του είπαν πως είναι χώρος για εκπαίδευση χορευτών μπαλέτου! «Από τότε που λάβαμε την ευλογία του ιερέα, οι πελάτες δηλώνουν πως νιώθουν μια νέα πνοή στον χώρο και όλο και περισσότεροι μας επισκέπτονται. Φαίνεται πως «δούλεψε» η ευλογία,» είπε ο εκπρόσωπος του Studio 74.

Επισκέπτης
Μετά απο ένα σύντομο πέρασμα απο BG,Lido,Princess,Mousses...

Kαταθέτω το εξής πρωτότυπο  :grin: :

Α_Π_Ο_Γ_Ο_Η_Τ_Ε_Υ_Σ_Η

Εντάξει ρε κορίτσια,όλοι στην παρέα μου είμαστε άσχημοι..αλλά κάντε μας τη χάρη να περάσετε τουλάχιστον απ'το τραπεζάκι μας...τι διάολο,τα αποσμητικά κ τις κολώνιες μας..τα φοράμε..μέτρια-casual ρουχαλάκια φοράμε..μερικά λεφτάκια έχουμε να σας δώσουμε...αλλά εσείς παίζετε φιδάκι στα κινητά σας...πάλι καλά που έχουμε 2-3 γνωστές...κ τους κάνουμε τζίρο...απο λύπηση...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ !!!

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16

Α_Π_Ο_Γ_Ο_Η_Τ_Ε_Υ_Σ_Η

Εντάξει ρε κορίτσια,όλοι στην παρέα μου είμαστε άσχημοι..αλλά κάντε μας τη χάρη να περάσετε τουλάχιστον απ'το τραπεζάκι μας...τι διάολο,τα αποσμητικά κ τις κολώνιες μας..τα φοράμε..μέτρια-casual ρουχαλάκια φοράμε..μερικά λεφτάκια έχουμε να σας δώσουμε...αλλά εσείς παίζετε φιδάκι στα κινητά σας...πάλι καλά που έχουμε 2-3 γνωστές...κ τους κάνουμε τζίρο...απο λύπηση...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ !!!

Και στα 4 μαγαζια απογοητευση εε ? Χμμμ..Κριμα και παλι κριμα.
Καλα το ειχες γραψει εχθες..Η μυτη τους ψηλα σαν τον Ολυμπο και περιμενουν τον αναβατη του ασπρου αλογου..!

Μπας και θυμασαι ροστερακια ?

Αυτα..

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290

Α_Π_Ο_Γ_Ο_Η_Τ_Ε_Υ_Σ_Η

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ !!!

Καταγγέλω  τον Klein  ως  προβοκάτορα και διαδοσία ψευδών ειδήσεων !
Ασφαλείς  πληροφορίες  μου  αναφέρουν ότι ταα  κορίτσια  δεν παίζουν  φιδάκι ! Παίζουν bubble , sudoku kai guitar hero !

Πάντως  ένα  του  αναγνωρίζω : έχει αισθήματα , είναι ψυχοπονιάρης  και συμπονετικός  προς  τα  κορίτσια .

Επισκέπτης
Και στα 4 μαγαζια απογοητευση εε ? Χμμμ..Κριμα και παλι κριμα.
Καλα το ειχες γραψει εχθες..Η μυτη τους ψηλα σαν τον Ολυμπο και περιμενουν τον αναβατη του ασπρου αλογου..!

Μπας και θυμασαι ροστερακια ?

Αυτα..

1...Με το ασπρόμαυρο άλογο...γιατί με μαύρο,άσπρο ή καφέ μπορεί κάποτε να βρεθεί...με ασπρόμαυρο ? Το πολύ να καβαλάει καμιά ζέβρα κ να μπερδευτούν...;)

2...To roster είναι μονίμως ίδιο..απλά χθες υπήρχαν αρκετές ελείψεις...εκτός απ'το BG + Mousses που είδα κ μερικά απ'τα "πρώτα" ονόματα !!!

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Καταγγέλω  τον Klein  ως  προβοκάτορα και διαδοσία ψευδών ειδήσεων !
Ασφαλείς  πληροφορίες  μου  αναφέρουν ότι ταα  κορίτσια  δεν παίζουν  φιδάκι ! Παίζουν bubble , sudoku kai guitar hero !

:2funny: :2funny:

O klein διαδοσιας ?  :2funny: :2funny: Ααα οχι..Δεν φενακιζει ποτε..Ειναι καρα-τσεκαρισμενος.. ;)

Αυτα..

Επισκέπτης
Ρε μαλάκα χρηστίδη...είναι δυνατόν να ασχολείσαι ακόμη με τον βάσο ?

Εντάξει,ο μίστερ νόκιας δεν έχει πιάσει το θέμα...μπορεί να έχει παίξει κ μπάρτσα στο στοίχημα..κ να την είδε αλλιώς...αλλά ρε μαλάκα με τον βάσο ? αυτός ρε φίλε σε πρωτάθλημα με διανοητικά καθυστερημένους να παίξει,πάλι τελευταίος θα βγει...

τέσπα...χαλαρώστε...γιατί χαλάτε το θρεντ..κ σ'αυτό είμαι ειδικός εγώ... :2funny: :2funny:

@nokia,φίλε έχεις άδικο στο συγκεκριμένο θέμα...άσχετο που ο μαλάκας ο χρηστίδης δεν στο δίνει με σωστό τρόπο να το καταλάβεις.. ;) ;)

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ρε μαλάκα χρηστίδη...είναι δυνατόν να ασχολείσαι ακόμη με τον βάσο ?

Εντάξει,ο μίστερ νόκιας δεν έχει πιάσει το θέμα...μπορεί να έχει παίξει κ μπάρτσα στο στοίχημα..κ να την είδε αλλιώς...αλλά ρε μαλάκα με τον βάσο ? αυτός ρε φίλε σε πρωτάθλημα με διανοητικά καθυστερημένους να παίξει,πάλι τελευταίος θα βγει...

τέσπα...χαλαρώστε...γιατί χαλάτε το θρεντ..κ σ'αυτό είμαι ειδικός εγώ... :2funny: :2funny:

@nokia,φίλε έχεις άδικο στο συγκεκριμένο θέμα...άσχετο που ο μαλάκας ο χρηστίδης δεν στο δίνει με σωστό τρόπο να το καταλάβεις.. ;) ;)

Ενσταση φιλε klein..

Ο Παθος, οτι γραφει περι στριπτηζαδικων ειναι σωστο..!!! Σωστα ?
Ολα τα υπολοιπα που γραφεις, πιστευω οτι απλα ειναι ατυχεις δηλωσεις.

Αναφορικα με εμενα, απλα ειπα το αυτονοητο, που ισχυσει σχεδον σε ολες τις Ρουμανο πατσαβουρες..!! (2-3 ποτακια, κλεινεις το deal και φευγεις).Και αυτο ειναι αξιωμα και οχι θεμα προς κουβεντα...!!

Αυτα..

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Ενσταση φιλε klein..

Ο Παθος, οτι γραφει περι στριπτηζαδικων ειναι σωστο..!!! Σωστα ?
Ολα τα υπολοιπα που γραφεις, πιστευω οτι απλα ειναι ατυχεις δηλωσεις.

ο ανθρωπος δεν αρεσκεται σε λιστες ρε σβεν γκοραν τί να κανουμε τώρα? :2funny:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
ο ανθρωπος δεν αρεσκεται σε λιστες ρε σβεν γκοραν τί να κανουμε τώρα? :2funny:

Δεν νομιζω οτι ειναι μονο ο φιλος klein που πιθανως δεν αρεσκεται..

Απο οτι παρατηρω, ολα αυτα τα χρονια, μονο εσυ γραφεις λιστες..Ολοι οι αλλοι ειμαστε στο περιπου..Ολοι παμε σε αυτα τα μαγαζια, την αλλη ημερα γραφουμε οτι πηγαμε, αλλα απο ουσιαστικη ενημερωση κανενας..

Επισης παρατηρω, οτι κανεις δεν εχει μπει στον κοπο, να γραψει 2 γραμμες και να σου πει ενα απλο ευχαριστω (ουτε και εγω..!), που ολα αυτα τα χρονια με χιουμορ και χωρις κερδος κανεις αυτην την δουλεια.
Οποτε αναρωτιεμαι, γιατι να το κανεις αφου περναει στο ντουκου ??

Αυτα..

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Εμένα στα @@ μου...οι λίστες...κ το ξέρεις...μπορώ να γράφω κάθε μέρα..για όλα σχεδόν τα μαγαζιά...αλλά δεν το κάνω γιατί δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος...άλλωστε..τόσα χρόνια οι ίδιες γκόμενες κυκλοφορούν στην πιάτσα...

Εσύ ξέρεις γιατί στα χώνω...τόσα χρόνια πέρασαν...ακόμη να με μάθεις...εσύ μπορεί να ξεχνάς,ο mclein όμως ΠΟΤΕ...κ οι μαλακίες που κάποτε έλεγες είναι ακόμη στα pm & το μυαλό μου !!!

Θα μου πεις..οτι έκανες χαβαλέ...αλλά θα σου πω οτι με αγνωστούς..που δεν ξέρουμε αν δέχονται το χαβαλέ μας...δεν παίζουμε...klp klp klp...

Αυτά...

Η απάντηση είναι παραπάνω !!

μηπως αυτα που σου ειπα τοτε ειναι και στη ψυχη σου? :2funny:αλλα παω απ'ολα μου αρεσε το μαργαριταρι για τα επιπεδα.. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom