Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 299K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Να κάνω άλλη μία ερώτηση:
θεωρόντας οτί δεν με δουλεύεται για το οτί γαμήσατε στριπτιτζού :grin:,το όλο κόστος μέχρι και για το  :knockinb: ποιο ήταν;;;!!! :think:
Άντε πάλι....

Οι τρύπερς δεν χρεώνουν το γαμήσι αυτό κάθε αυτό, έχουν επίγνωση ότι είναι το μόνο για το οποίο δεν μπορούν να σε χρεώσουν γιατί δεν είναι και το ατού τους.

Οι τρύπερς χρεώνουν την ελπίδα σου να τις γαμήσεις οπότε στοιχίζουν γενικά...βόλτες, δώρα, νεύρα, παιχνίδια, κόλπα κλπ.

Όπως λέει και ο μέγας διδάσκαλος του πενταγράμμου (πιανίστας γαρ), ο KleinMein, θέλουν να ζήσουν και αυτές την παραμύθα τους, μόνο που ο λογαριασμός πάει πάντα στον μαλάκα.

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΛΕΜΕ!

Με τα ίδια λεφτά κάνεις παπάδες σε άλλους χώρους.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Ο καθένας καταθέτει απόψεις βάσει της όποιας εμπειρίας του. Η δικιά μου (ομολογουμένως μικρή) λέει ότι οι τρύπερς δεν το πνίγουν το κουνέλι, και οι λόγοι είναι πολλοί.

Αλλά να ρωτήσω κάτι άλλο? Εάν θες να γαμήσεις, γιατί να μπλέξεις με τρύπερς? Είδα κάπου που γράφεις για party κλπ.

Πάρε μία πουτάνα και βάλτην να σου κάνει και στριπτηζ (θα το δει και σαν διασκέδαση).

Γιατί πρέπει να πάρεις Striper την οποία μετά θα γαμήσεις?

Η μήπως νομίζεις ότι οι Stripers σκαμπάζουν από χορό? Εγώ χορεύω καλύτερα (standard κιόλας).

Πάρε λοιπόν μία πουτάνα (που γαμιέται σίγουρα), βάλτην να σου κάνει πριν και ένα στριπτηζ και είσαι κομπλέ.

Σεμνή και απλή συμβουλή.

PS: Δεν παίζει να γαμιούνται οι Stripers? Καλά...πες τους να πάνε πίσω στα χωριά τους που τις γαμάγανε με 10 ευρώ πριν έρθουν Ελλάδα και γίνουν celebrities...
Φίλε και εγώ αυτό σκέφτηκα αρχικά αλλά που την βρίσκεις την καλή(από εφημερίδα πάντως δεν νομίζω και αυτές των μαγαζιών σπίτι δεν έρχονται);;;!!! :grin:
Υ.Γ.Αν έχεις την διάθεση τα φώτα σου please(εδώ στο άλλο θέμa ή με pm)!!! :helpplea:
Μετά στράφηκα σε κάποια στριπτιτζού που είναι πιο ευκολοεύρετη!!! :cheesy:

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
416
Πόντοι
3.235
Άντε πάλι....

Οι τρύπερς δεν χρεώνουν το γαμήσι αυτό κάθε αυτό, έχουν επίγνωση ότι είναι το μόνο για το οποίο δεν μπορούν να σε χρεώσουν γιατί δεν είναι και το ατού τους.

Οι τρύπερς χρεώνουν την ελπίδα σου να τις γαμήσεις οπότε στοιχίζουν γενικά...βόλτες, δώρα, νεύρα, παιχνίδια, κόλπα κλπ.

Όπως λέει και ο μέγας διδάσκαλος του πενταγράμμου (πιανίστας γαρ), ο KleinMein, θέλουν να ζήσουν και αυτές την παραμύθα τους, μόνο που ο λογαριασμός πάει πάντα στον μαλάκα.

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΛΕΜΕ!

Με τα ίδια λεφτά κάνεις παπάδες σε άλλους χώρους.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Σωστός λέμε !!!!!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Φίλε και εγώ αυτό σκέφτηκα αρχικά αλλά που την βρίσκεις την καλή(από εφημερίδα πάντως δεν νομίζω και αυτές των μαγαζιών σπίτι δεν έρχονται);;;!!! :grin:
Υ.Γ.Αν έχεις την διάθεση τα φώτα σου please(εδώ στο άλλο θέμa ή με pm)!!! :helpplea:
Μετά στράφηκα σε κάποια στριπτιτζού που είναι πιο ευκολοεύρετη!!! :cheesy:
δεν έχω άποψη για σαλόνικα...οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω

πάντως πιστεύω, ότι με striper δεν θα βγάλεις άκρη και εάν τελικά βγάλεις, θα είναι μάπα γαμήσι

απλά θα μείνεις με την ανάμνηση του σκηνικού, τίποτα παραπάνω

από γούστα...το απόλυτο μηδέν θα είναι

Επισκέπτης
Ο καθένας καταθέτει απόψεις βάσει της όποιας εμπειρίας του. Η δικιά μου (ομολογουμένως μικρή) λέει ότι οι τρύπερς δεν το πνίγουν το κουνέλι, και οι λόγοι είναι πολλοί.

Η μήπως νομίζεις ότι οι Stripers σκαμπάζουν από χορό? Εγώ χορεύω καλύτερα (standard κιόλας).

1.Όντως δεν το πνίγουν το κουνέλι αλλά μόνο μ'εμάς συμβαίνει αυτό.Γαμιούνται με όλους τους άλλους..
Άρα εκτός απο τρύπερς,είναι και καριόλες..σαν τις ελλεηνίδες. Σωστά ?

2.Τέτοια τους λες..γι'αυτό δεν γαμάς..xa xa xa !!!

Επισκέπτης

Όπως λέει και ο μέγας διδάσκαλος του πενταγράμμου (πιανίστας γαρ), ο KleinMein, θέλουν να ζήσουν και αυτές την παραμύθα τους, μόνο που ο λογαριασμός πάει πάντα στον μαλάκα.Μια

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΛΕΜΕ!

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Μια μικρή απορία :

Πάντα στον μαλάκα πάει ο λογαριασμός,έτσι δεν είναι ή κάνω κάτι λάθος και πάντα πληρώνω ?  :cheesy: :cheesy:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
1.Όντως δεν το πνίγουν το κουνέλι αλλά μόνο μ'εμάς συμβαίνει αυτό.Γαμιούνται με όλους τους άλλους..
Άρα εκτός απο τρύπερς,είναι και καριόλες..σαν τις ελλεηνίδες. Σωστά ?

2.Τέτοια τους λες..γι'αυτό δεν γαμάς..xa xa xa !!!

Εμάς μας "εκτιμούν", όπως μου λένε...δεν είμαι εγώ γι'αυτά τα μέρη.

Και όωπς ξέρεις, εάν μια γυναίκα σε δει για καλό παιδί...αποκλείεται να σε δει και για γαμιά.

Εκεί την πατήσαμε κολλητέ.  ;)

Μια μικρή απορία :
Πάντα στον μαλάκα πάει ο λογαριασμός,έτσι δεν είναι ή κάνω κάτι λάθος και πάντα πληρώνω ?  :cheesy: :cheesy:
Δάσκαλε...μην κάνεις τον χαζό τώρα.
Ο λογαριασμός δεν πάει στον μαλάκα.
Ο λογαριασμός κατ'αρχήν δεν πάει ποτέ στην γκόμενα (ένα το κρατούμενο).
Από εκεί και πέρα, μαλάκας είσαι όταν δεν ξέρεις γιατί πληρώνεις.
Εάν πληρώνεις ελπίζοντας ότι θα γαμήσεις, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται, τότε είσαι μαλάκας, όχι επειδή πληρώνεις, αλλά επειδή χάνεις το χρόνο σου.
Εάν πληρώνεις και ξέρεις ότι δεν θα γαμήσεις, αλλά την έχεις δει αλλιώς (να την έχεις δει αλλιώς, όχι να αυτοπαραμυθιάζεσαι) τότε δεν είσαι μαλάκας. Κάνω λάθος?

Καταλήγουμε λοιπόν, μαλάκας είσαι όταν δεν ξέρεις γιατί πληρώνεις. ΤΕΛΟΣ 4

:2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16

Μια μικρή απορία :

Πω πω παίδες αφήστε τα,είμασταν στο μαγαζί και έβλεπα έναν στουπί απέναντι να τον ξεζουμίζει μία Τσέχα(σαμπάνια μαζί της,χορούς,ιστοριά ο τύπος)!!! :grin:
Εμείς φύγαμε από το μαγαζί τον τρακάραμε και μας ρώτησε που υπάρχει μαγαζί για ανάληψη(έλεος ο πορωμένος)!!! :2funny: :2funny:
Εμείς τα φτωχαδάκια ένα χορό και το ποτάκι μας(πάλι το σύνολο περίπου 120euro,αυτός ο ΜΑΛΑΚΑΣ περιουσία θα κατέθεσε και δεν θα γάμισε αν και από ότι τον έκοψα ήλπιζε)!!! :dancing:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Πάντως ένα πράγμα έχω καταλάβει αν και αρχάριος:
Στα στριπτιτζάδικα δεν πρέπει να πας με γεμάτες τσέπες και αν το κάνεις να μην μεθύσεις!!! :grin:
Υ.Γ.Ακόμα και εγώ ο εγκρατής φτοχωμπινές πάντα ψιλό ξεφεύγω από τα όσα έχω σκοπό!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Εμείς τα φτωχαδάκια ένα χορό και το ποτάκι μας(πάλι το σύνολο περίπου 120euro,αυτός ο ΜΑΛΑΚΑΣ περιουσία θα κατέθεσε και δεν θα γάμισε)!!! :dancing:
Ωπ...νάτος!

Κολλητέ, δεν ξέρεις γιατί πλήρωνε αυτός εκείνο το βράδυ. Άσε που μπορεί και να την γάμησε, όχι σήμερα, αύριο, μετά από ένα μήνα. Ϊσως έψαχνε ATM για να σηκώσει το δωράκι της κοπελιάς για την συνάντηση μετά το νυχτοκάματο.

Τώρα, εάν με τα ίδια λεφτά μπορούσε να γαμήσει όλη την class του 2009 του 1ου ενιαίου λυκείου του Brasov και για ένα ολόκληρο ΣΚ, αυτό είναι άλλη ιστορία και δική του επιλογή στο κάτω κάτω.

Επιστρέφοντας στο παρτυ σου. Κάνε μία βόλτα στα thread για CT στην Θεσ/νίκη. δες ποια καριόλα θα είναι εκεί την ημέρα του πάρτυ σου....ρώτα λίγο στα ανάλογα τhread, και πιστεύω ότι με τα λεφτά που θες να δώσεις, θα έχεις ένα striptease και ένα γαμήσι που θα τα θυμάσαι καιρό, αρκεί να είσαι τυχερός να επισκέπτεται την πόλη σας κάποια καλή την ημέρα που σε ενδιαφέρει.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ο λογαριασμός δεν πάει στον μαλάκα.
Ο λογαριασμός κατ'αρχήν δεν πάει ποτέ στην γκόμενα (ένα το κρατούμενο).
Από εκεί και πέρα, μαλάκας είσαι όταν δεν ξέρεις γιατί πληρώνεις.
Εάν πληρώνεις ελπίζοντας ότι θα γαμήσεις, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται, τότε είσαι μαλάκας, όχι επειδή πληρώνεις, αλλά επειδή χάνεις το χρόνο σου.
Εάν πληρώνεις και ξέρεις ότι δεν θα γαμήσεις, αλλά την έχεις δει αλλιώς (να την έχεις δει αλλιώς, όχι να αυτοπαραμυθιάζεσαι) τότε δεν είσαι μαλάκας. Κάνω λάθος?

Αυτό ακριβώς ρε φίλε...
Να έχεις επίγνωση του γιατί πληρώνεις
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Υ.Γ. Πολύ καλό το thread

Επισκέπτης
Εμάς μας "εκτιμούν", όπως μου λένε...δεν είμαι εγώ γι'αυτά τα μέρη.

Και όωπς ξέρεις, εάν μια γυναίκα σε δει για καλό παιδί...αποκλείεται να σε δει και για γαμιά.

Εκεί την πατήσαμε κολλητέ.  ;)

Τελικά όλος ο κόσμος ψάχνει να βρει καλά παιδιά..να τα εμπιστευθεί..να..να..να..αλλά όταν τα βρίσκει..τα ονομάζει μαλάκες..κορόιδα..etc..

ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ,ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

:2funny: :2funny: :2funny:

Όταν ξέρεις τι θέλεις και γιατί πληρώνεις..είναι το ΤΕΛΟΣ -ΤΟΥΣ- 5. !

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Πω πω παίδες αφήστε τα,είμασταν στο μαγαζί και έβλεπα έναν στουπί απέναντι να τον ξεζουμίζει μία Τσέχα(σαμπάνια μαζί της,χορούς,ιστοριά ο τύπος)!!! :grin:
Εμείς φύγαμε από το μαγαζί τον τρακάραμε και μας ρώτησε που υπάρχει μαγαζί για ανάληψη(έλεος ο πορωμένος)!!! :2funny: :2funny:
Εμείς τα φτωχαδάκια ένα χορό και το ποτάκι μας(πάλι το σύνολο περίπου 120euro,αυτός ο ΜΑΛΑΚΑΣ περιουσία θα κατέθεσε και δεν θα γάμισε αν και από ότι τον έκοψα ήλπιζε)!!! :dancing:

Μη  κρίνετε  ίνα  μη  κριθήτε.. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom