Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 299K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Για  κοίτα  πάντως  τί μαθαίνεις  σε  δύο δεύτερα  για  ανθρώπους  που  δεν τους  φαινόταν

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Λοιπόν δεν είδα να υπάρχει κάτι και ερχόμενος από στριπτιτζάδικο μετά από κουβέντα με την παρέα(αρκετές αερολογίες)είχα έμπνευση!!!
Ας εκθέσουμε εδώ λοιπόν τα μύρια όσα για τα στριπ(παρατήρησα οτί υπάρχει σκόρπια ανάπτυξη αλλά τίποτα οργανωμένο)!!!
Αν έκανα foul συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία!!!
Τα όσα είπαμε εμείς ήταν:
Aν υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης αφροδυσίων με τις υπηρεσίες στριπτίζ(εχτρεμε και μη)!!! :huh:
Διαπυστώσαμε πόσο εύκολα αδειάζει η τσέπη(πως να μην γίνεται δεν βρήκαμε)!!! :cheesy:
Συζητήσαμε για το πόσο εύκολα μπορείς να έχεις ιστορίες με τους φουσκωτούς(εγώ ομολογώ είμαι ο πιο ψαρωμένος της παρέας,οι άλλοι τους βλέπουν σαν ακίνδυνους εκφοβιστές και μόνο)!!!
Αν οι κοπέλες αυτές έχουν διπλή ιδιότητα(στριπτιτζού/επαγγελματίας)!!!
Πείτε την αποψή σας επι των θεμάτων και προσθέστε ότι νομίζετε!!! :grin:

Επισκέπτης
Aν υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης αφροδυσίων με τις υπηρεσίες στριπτίζ(εχτρεμε και μη)!!! :huh:

Φαντάζομαι είναι αυτονόητη η απάντηση..Φυσικά για τις γκόμενες που προσφέρουν..οι άλλες είναι ακίνδυνες ! :grin:

Διαπυστώσαμε πόσο εύκολα αδειάζει η τσέπη(πως να μην γίνεται δεν βρήκαμε)!!! :cheesy:

Αν σε χαλάει,απλώς δεν πας.. :boobies:

Συζητήσαμε για το πόσο εύκολα μπορείς να έχεις ιστορίες με τους φουσκωτούς(εγώ ομολογώ είμαι ο πιο ψαρωμένος της παρέας,οι άλλοι τους βλέπουν σαν ακίνδυνους εκφοβιστές και μόνο)!!!

Ελπίζω πως είσαι κάτω των 20..αν όχι..εύχομαι περαστικά..
Για ν'απαντήσω στο θέμα,το θεωρώ τουλάχιστον απίθανο να έχεις πρόβλημα με τους φουσκωτούς αν είσαι απλώς ένας πελάτης.
Αν πάλι κάποιος είναι βλάκας ή πονηρίδης..τότε ναι..κάποια στιγμή ίσως μπλέξει..

Αν και ακόμη δεν είναι η πλειοψηφία...έχουμε ελπίδες.. :2funny:

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Έχω  μία  εξομολόγηση  να  κάνω .
Δεν  θέλω  να βγώ  από  το  σπίτι  μου  κύριοι ! ( εαν είναι δυνατόν δηλαδή !)
Απευθύνομαι  στις  παλαιές  τάνες  της  σεπτής  ομηγύρεως (ξέρουν αυτοί )
Πώς  νιώθετε  όταν τα  πράγματα  φτάνουνε  σε  σημείο  κορεσμού ?
Διότι ,
Άντε  πήγες  και  πήρες  μάτι.
Άντε  και κέρασες !
Άντε  και  πριβεδιάστηκες  από Βακόνδιο και Μπενυ Γκούντμαν μέχρι Τσολιά στα Βλάχικα .
Άντε  και  σφράγισες  φορτωτική άμεση , ή  ετεροχρονισμένη !
Ε και ?
Καθώς  παρέρχεται  ο πανδαμάτωρ  χρόνος  που  τα  πάντα  παρέλκει αρχίζω  και  τα  βρίσκω  όλα  αυτά  κάπως  ανόητα .
Δεν  διασκεδάζω  πλέον .
Σας  συμβαίνει  αυτό  που  και που ?
Διότι  , στο κάτω  της  γραφής , ανοίγω  το καρνέ  μου  ρίχνω  2-3 τηλ. κάτι  καλό  θα  κάτσει .
Αλλά  αυτό δεν μετράει , δέν έχει νόημα !
Θέλω , αλλά γιατί να βγω ? Δεν  κάνω  κέφι . Ρε  γαμώτο όλα  είναι απελπιστικά  τα  ίδια .
Διασκέδασις  αλλά παλαιά  δεν γίνεται .

Υ.Γ.
Δεν  είναι  δυνατόν  ρε  πουστη να  θυμάμαι ως  καλύτερη  επένδυσή  μου  σε  στριπ  , την  φθίνουσα σαιζόν , να  είναι  το ότι  μου  φέρανε  κομπολόι από φυσικό ορυκτό κεχριμπάρι Βαλτικής  σε  τιμή  ευκαιρίας .

μπόρα είναι... θα περάσει ...!!!

μέχρι να περάσει παίζε με το κομπολόι από φυσικό ορυκτό κεχριμπάρι Βαλτικής γιατί εμείς οι υπόλοιπο που δεν έχουμε ούτε κομπολόι...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Άστα  Μπόργκι  με  έχει καταλάβει αίσθημα  κορεσμού !

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
....(πως να μην γίνεται δεν βρήκαμε)!!! :cheesy:
Να μην αδειάζει η τσέπη? Γίνεται, πως δεν γίνεται. Βρίσκεις τρόπους να την γεμίζεις πιο γρήγορα από ότι την αδειάζεις. Απλή υδραυλική.

Για να καταλάβω, εάν είχαν μονή ιδιότητα θα σήμαινε ότι στριπτιζού = ερασιτέχνης?
Με μπερδεύει η νέα γεννιά...δεν βγάζω άκρη.

Επισκέπτης
Να μην αδειάζει η τσέπη? Γίνεται, πως δεν γίνεται. Βρίσκεις τρόπους να την γεμίζεις πιο γρήγορα από ότι την αδειάζεις. Απλή υδραυλική.

Εσύ θα μας πεις το μυστικό..του να είσαι συνεχώς άνεργος αλλά ταυτόχρονα να έχεις πάντα λεφτά για σκόρπισμα στα strip ?  :grin:

Για να καταλάβω, εάν είχαν μονή ιδιότητα θα σήμαινε ότι στριπτιζού = ερασιτέχνης?
Με μπερδεύει η νέα γεννιά...δεν βγάζω άκρη.

Όχι βρε,μην μπερδεύεσαι..ο φίλος απλά φαντάζεται οτί οι επαγγελματίες στρίπερ..είναι και επαγγελματίες στο γαμήσι..που να 'ξερε... :tits2:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Εσύ θα μας πεις το μυστικό..του να είσαι συνεχώς άνεργος αλλά ταυτόχρονα να έχεις πάντα λεφτά για σκόρπισμα στα strip ?  :grin:

Όχι βρε,μην μπερδεύεσαι..ο φίλος απλά φαντάζεται οτί οι επαγγελματίες στρίπερ..είναι και επαγγελματίες στο γαμήσι..που να 'ξερε... :tits2:
Το βρήκες,πραγματικά το έκαψα με τον τρόπο που το έγραψα!!! :grin:
Είμαστε μικρά και άβγαλτα όλα(τα παιδειά της παρέας) 18 μέχρι 23,γενικά τώρα μαθαίνουμε!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Αμ δε...για να γεμίζουν κάποιες τσέπες, πρέπει να αδειάσουν άλλες. Δες τις στρίπερς...πως γεμίζουν οι τσέπες τους νομίζεις?

Σιγά μην σας πω το μυστικό λοιπόν.

PS: Εγώ δεν σκορπάω στα στριπ, δεν είδες τι έγραψα αλλού? Πήγα, είδα, δεν μου άρεσε, έφυγα, δεν χάλασα ούτε δίφραγκο.

Μιας και μαζεύουμε όλες τις γνώσεις εδώ, καταθέτω άποψη συνοπτική και σημαντική πιστεύω.

ΟΙ ΣΤΡΙΠΕΡΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ. ΤΕΛΟΣ!

Ρωτήστε και τον KleinMein που τα ξέρει καλύτερα. Πρέπει να τις τρίβεις 2 ώρες για να πάρουνε μπροστά.

Επισκέπτης
Το βρήκες,πραγματικά το έκαψα με τον τρόπο που το έγραψα!!! :grin:
Είμαστε μικρά και άβγαλτα όλα(τα παιδειά της παρέας) 18 μέχρι 23,γενικά τώρα μαθαίνουμε!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Ότι και να είσαι/είσαστε...μια συμβουλή/πρόταση..

Γράψ'τους όλους στα @@ σου...να είσαι ο εαυτός σου (νορμάλ ελπίζω)..και όλα θα γίνουν..

Εκτός απ'το να γαμήσεις στριπερ.Αυτό ούτε κι ο Yorgos με τα κόλπα του δεν το καταφέρνει..φαντάσου εμείς οι υπόλλοιποι...

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Παρακαλώ να μας διαφθείρετε άμεσα και να μας ενισχύσετε οικονομικά!!! :grin:

Υ.Γ.Τελοσπάντων πέρα από την πλάκα αν το θέμα είναι τόσο κουλό,μαλακία και εν τέλει μη αποδεχτό ας σβηστεί ή συγχωνευτεί δεν θα με ενοχλήσει καθόλου!!!

Επισκέπτης
Ρωτήστε και τον KleinMein που τα ξέρει καλύτερα. Πρέπει να τις τρίβεις 2 ώρες για να πάρουνε μπροστά.
Αφού για ύπνο πήγαμε ρε..χωριστά..:) :)

Μιας και μαζεύουμε όλες τις γνώσεις εδώ, καταθέτω άποψη συνοπτική και σημαντική πιστεύω.

Να προσθέσω :

ΟΥΤΕ ΠΙΠΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΤΕΛΟΣ 2 !

Αμ δε...για να γεμίζουν κάποιες τσέπες, πρέπει να αδειάσουν άλλες. Δες τις στρίπερς...πως γεμίζουν οι τσέπες τους νομίζεις?

Και γιατί κυκλοφορούν μόνιμα σαν τρύπερς ? Τα στέλνουν στη μαμά ?  :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Εκτός απ'το να γαμήσεις στριπερ.Αυτό ούτε κι ο Yorgos με τα κόλπα του δεν το καταφέρνει..φαντάσου εμείς οι υπόλλοιποι...
Δεν μου σηκώνεται πια με στρίπερς...κυριολεκτικά, δεν κάνω πλάκα.  ;)

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16

Σιγά μην σας πω το μυστικό λοιπόν.

PS: Εγώ δεν σκορπάω στα στριπ, δεν είδες τι έγραψα αλλού? Πήγα, είδα, δεν μου άρεσε, έφυγα, δεν χάλασα ούτε δίφραγκο.

Αυτό αν ισχύει ας αποφύγω καλύτερα να φέρω καμία κατ'οίκον για τα τυπικά και ιδιαίτερη περιποιήση :knockinb:(πράγμα έτσι και αλλιώς απίθανο από ότι κατάλαβα με ελάχιστη εμπειρία)!!! :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
ΟΥΤΕ ΠΙΠΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΤΕΛΟΣ 2 !
Έτσι...

Και καταθέτω άλλη μία άποψη:

ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ....ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΙΣ, ΧΑΜΕΝΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ!

Δεν υπάρχει περίπτωση γκόμενα που δεν ξέρει να κάνει καλές πίπες να "ζει" το γαμήσι.

ΤΕΛΟΣ 3!

:2funny:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Mια χαρά είναι το θέμα..

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ !
Σου άρεσε πουλάκι μου,φαίνεται ρε απο μακρυά ο άνθρωπος με γούστο!!! :grin:
Τουλάχιστον θα λεχω ένα συνοιδηπόρο όταν και αν μας κυνηγήσουν οι mods!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Να κάνω άλλη μία ερώτηση:
θεωρόντας οτί δεν με δουλεύεται για το οτί γαμήσατε στριπτιτζού :grin:,το όλο κόστος μέχρι και για το  :knockinb: ποιο ήταν;;;!!! :think:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Αυτό αν ισχύει ας αποφύγω καλύτερα να φέρω καμία κατ'οίκον για τα τυπικά και ιδιαίτερη περιποιήση :knockinb:(πράγμα έτσι και αλλιώς απίθανο από ότι κατάλαβα με ελάχιστη εμπειρία)!!! :grin:
Ο καθένας καταθέτει απόψεις βάσει της όποιας εμπειρίας του. Η δικιά μου (ομολογουμένως μικρή) λέει ότι οι τρύπερς δεν το πνίγουν το κουνέλι, και οι λόγοι είναι πολλοί.

Αλλά να ρωτήσω κάτι άλλο? Εάν θες να γαμήσεις, γιατί να μπλέξεις με τρύπερς? Είδα κάπου που γράφεις για party κλπ.

Πάρε μία πουτάνα και βάλτην να σου κάνει και στριπτηζ (θα το δει και σαν διασκέδαση).

Γιατί πρέπει να πάρεις Striper την οποία μετά θα γαμήσεις?

Η μήπως νομίζεις ότι οι Stripers σκαμπάζουν από χορό? Εγώ χορεύω καλύτερα (standard κιόλας).

Πάρε λοιπόν μία πουτάνα (που γαμιέται σίγουρα), βάλτην να σου κάνει πριν και ένα στριπτηζ και είσαι κομπλέ.

Σεμνή και απλή συμβουλή.

PS: Δεν παίζει να γαμιούνται οι Stripers? Καλά...πες τους να πάνε πίσω στα χωριά τους που τις γαμάγανε με 10 ευρώ πριν έρθουν Ελλάδα και γίνουν celebrities...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom