Επισκέπτης
Το Guzel στη Βούλα άλλαξε όνομα και φέτος λέγεται Room. Άνοιξε πριν δύο Σάββατα. Κόλαση, πήγαινε και θα με θυμηθείς
Θα τον πάνε,μην στεναχωριέσαι.Έχει τις άκρες του αυτός να την βγάζει τσάμπα !
Το Guzel στη Βούλα άλλαξε όνομα και φέτος λέγεται Room. Άνοιξε πριν δύο Σάββατα. Κόλαση, πήγαινε και θα με θυμηθείς
Δεν θα έχει guezel φέτος?
Καταστράφηκα....
Δεν τα ξέρω τα μαγαζιά. Τα καλοκαίρια προσπαθώ να πηγαίνω νοερά κ σωματικά (όταν μπορώ) σε μέρη μακρινά και μαγευτικά. (μέχρι τη Σαλαμίνα)!
Μετά τον ειρηνικό...όλα τα άλλα...είναι τρίχες.Θα σε πάω εγώ!Τι μανία κι αυτοί ν'αλλάζουν τόσο συχνά το όνομα στο συγκεκριμένο μαγαζί!
Ναι αλλά δεν ήταν αμυγδάλου..Τις προάλλες ήμουν σε ένα δωμάτιο κι έψαχνα κάτω από το κρεββάτι για ένα γλειφιτζούρι (ξέρεις εσύ)
τι αριστερά τι δεξιά τπτ λέμε!Τουλάχιστον εσύ βρήκες τι σοκολάτα!Εγώ τα @@@ πήρα!
Baby...do you want more?Μου κάνει η άλλη:
"Τι ψάχνεις?"
"Lollipop"
"Yes lollipop bad club bad music"
Ναι αλλά δεν ήταν αμυγδάλου..
Baby...do you want more?
Εάν ήταν μεγάλη ναι....δεν κατάφερα να την φάω ολόκληρη!!!!!Πέτυχα μια Lacta μετά από 2 μέρες μισοφαγωμένη...λες να ήταν αυτή?
Boyfriend....χμ....ύποπτο!"Yes lollipop bad club bad music"
"When did you go?''
"Friday"
"Alone?"
"No girlfriend and her boyfriend"
Τα ίδια σ@@@α είναι τι Guezel τι (V)room άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς!
Θα σε πάω εγώ!Τι μανία κι αυτοί ν'αλλάζουν τόσο συχνά το όνομα στο συγκεκριμένο μαγαζί!
Τελικά το Akrotiri και το Island έχουν παραμείνει τόσα χρόνια με το ίδιο όνομα!
Ρε μανία κι αυτό το παιδί με τη Σαλαμίνα!Συνέχεια την αναφέρεις!Ψυχικό τραύμα θα σου έχει προκαλέσει!Εγώ την έφαγα στη μάπα για καιρό...αναγκαστικά!
Στα καράβια έμαθα κι ένα ρητό "Αγάπα τον εχθρό σου κι ας είναι Σαλαμινιός/Κουλουριώτης" Άστα να πάνε μανάρι!
Κάποτε είχε έρθει μια Αγγλική Φρεγάτα στον Ναύσταθμό!Κι είναι ένα πρωτοπαλίκαρο Σαλαμινιός και φωνάζει στον Άγγλο
"Ρε μανάρι πέτα τον κάβο να δέσουμε"
"What?"
"Ρε συ,do you speak english?"
"Yes"
"Ωραία τότε ρε μανάρι πέτα μου τον κάβο να τελειώνουμε"
Μετά τον ειρηνικό...όλα τα άλλα...είναι τρίχες.
Εάν ήταν μεγάλη ναι....δεν κατάφερα να την φάω ολόκληρη!!!!!
..meta apo ena gamimeno ximerwma..
Μια χαρα ειναι μπρε το ξημερωμα..Τι σε χαλασε ?
Αυτα..Και καλημερα σας.
Και μια ερώτηση κρίσεως : μήπως εκτός απο παπαγάλος των στριπ + κλαμπ είσαι και της σοκολάτας ?????
Αυτός σμπρώχνει:
http://[URL unfurl="true"]www.artinfo.com/media/image/59670/RamosTobleroneTess.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Το ξέρω,να θολώσω τα νερά θέλω. :2funny: :2funny:
Καμιά Βέλγικη σοκολατίτσα παίζει ? Γιατί Ελβετικές έφερε ο πουρούλης και τις βαρεθήκαμε ! :D :D
Ή έστω κάτι από εδώ : [url=http://[URL unfurl="true"]www.in2life.gr/delight/bonviveur/articles/155761/article.aspx]http://www.in2life.gr/delight/bonviveur/articles/155761/article.aspx[/url] [/URL] :rolleyes:
Πολύ σοκολάτα έχει πέσει τις τελευταίες ημέρες!
Κατάλαβα δεν είσαι οπαδός της bitter σοκολάτας
Κιριε κλασεμεντεσ θα μασ παη βολτα ο νεκροσ κιριοσ Μακλειν ,θα μασ παρι με τι μερτσεντε με οδιγο τον φαλακροκορακαΣας ευχαριστώ που με μαθαίνετε ωραία πράγματα !!!!!
Θέλετε να γίνετε οι δάσκαλοί μου στη νυχτερινή Αθήνα ?
*Μην παρεξηγιέσαι ρε Yoοοοrgooooo,εγώ ενημερωτικά ήθελα να δω ποιοί είναι οι παπαγάλοι του μαγαζιού.
παντου θα μασ παη,θα εχι κε κοτο κε πρασινεσ στι βιτρινα,μονο να φορασ πιζαμεσ γιατισ θα μασ παη ξαπλοτουσ
Κιριε κλασεμεντεσ θα μασ παη βολτα ο νεκροσ κιριοσ Μακλειν ,θα μασ παρι με τι μερτσεντε με οδιγο τον φαλακροκορακα
καλα θα περασι με τιν μπουικ ,αφτι που χι τα μανουαλια μονιμα αναμεναΠλύθηκα,αρωματίστηκα και είμαι έτοιμος.
Να περάσετε να με πάρετε αλλά να είστε διακριτικοί γιατί στη γειτονιά σκιάζονται!
Αν μπορείτε να έρθετε με άλλο αυτοκίνητο,δεν μου αρέσουν τα μερσεντέ.