Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κάποτε με το σύντροφο καράφλα και με τα παιδιά απο το strip.gr τα είχαμε κάνει πουτάνα όλα (οι γνώστες ξέρουν).
Κάθε καλοκαίρι φορτώναμε στρίπερς πρώτα για ποτό Galea και μετά χαμούρεμα στη παραλία. Ωραία καλοκαίρια. Τώρα πάνε αυτά γίνομαι πατέρας

Καλά,οι stripper κατάλαβαν οτι γίνεσαι πατέρας και τώρα σε στήνουν έξω απ'τα μαγαζιά ?  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Εκεί που φόρτωνες,τώρα σε ξεφορτώνουν ?  :o :o :o

Πουτάνα κοινωνία....... :S :S

**Το Galea ποιό είναι και προς τα που πέφτει ?  :helpplea: :helpplea:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
...δεν είναι για εσένα αυτά. Εδώ πήγες;
meDSC02134.JPG

Επισκέπτης
Εκεί που συχνάζω εγώ,δεν μπαίνουν άτομα που περπατούν υποβασταζόμενα και έχουν συχνοουρία. :grin: :grin:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και εσύ πως πας; ; Έτσι;
IMG_1770.JPG

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.999
Πόντοι
22.785
υπαρχη κανενας για λεωφορο αποψε;;;;;;;;;;;
life97 ψηνεσαι;;;

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Καλά,οι stripper κατάλαβαν οτι γίνεσαι πατέρας και τώρα σε στήνουν έξω απ'τα μαγαζιά ?  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Εκεί που φόρτωνες,τώρα σε ξεφορτώνουν ?  :o :o :o

Πουτάνα κοινωνία....... :S :S

**Το Galea ποιό είναι και προς τα που πέφτει ?  :helpplea: :helpplea:

Μου έκατσε και εμένα μια ήττα και εσύ ρε καθήκι εκεί να μου το χτυπάς συνέχεια.... :headbang:
Πλέον μπαγιάτευσα, δεν είμαι πιπίνι, έχω πάρει και 40 κιλά, έχω κάνει φαλάκρα και τα μωρά δε με θέλουνε για τσάρκες στη παραλιακή, μόνο τσέπη κοιτάνε, πάνε τα καλα..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Galea, μετά Guzzel φέτος room στη Βούλα

Επισκέπτης
Μου έκατσε και εμένα μια ήττα και εσύ ρε καθήκι εκεί να μου το χτυπάς συνέχεια.... :headbang:
Πλέον μπαγιάτευσα, δεν είμαι πιπίνι, έχω πάρει και 40 κιλά, έχω κάνει φαλάκρα και τα μωρά δε με θέλουνε για τσάρκες στη παραλιακή, μόνο τσέπη κοιτάνε, πάνε τα καλα..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Galea, μετά Guzzel φέτος room στη Βούλα

Άμα σου έλεγα για τα καλά δεν θα με αγαπούσες. :2funny: :2funny:

Άμα μπαγιάτεψες,μπες στο ψυγείο να ανανεωθείς ή μπες σε κάδο ανακύκλωσης.Τέτοιο κελεπούρι δεν πρέπει να πάει χαμένο  :grin: :grin: :grin:..
Πέραν αυτών πάντως είσαι τυχερός που τα έζησες,εγώ γεννήθηκα με 50 κιλά έξτρα,φαλακρός απ'τη μέση και δεξιά και οι τσέπες πάντα ήταν τρύπιες. :'( :'(

Δεν τα ξέρω τα μαγαζιά. Τα καλοκαίρια προσπαθώ να πηγαίνω νοερά κ σωματικά (όταν μπορώ) σε μέρη μακρινά και μαγευτικά. (μέχρι τη Σαλαμίνα)!  :rockon: :rockon:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
[size=14pt]G ü z e l[/size]

(όπου ü=ue όταν δεν έχεις όλα τα σύμβολα στο keyboard σoυ)

Επισκέπτης
[size=14pt]G ü z e l[/size]

(όπου ü=ue όταν δεν έχεις όλα τα σύμβολα στο keyboard σoυ)

Σας ευχαριστώ που με μαθαίνετε ωραία πράγματα !!!!!

Θέλετε να γίνετε οι δάσκαλοί μου στη νυχτερινή Αθήνα ?

*Μην παρεξηγιέσαι ρε Yoοοοrgooooo,εγώ ενημερωτικά ήθελα να δω ποιοί είναι οι παπαγάλοι του μαγαζιού. :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom