Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Tουλάχιστον να μπει ένα γκόλ,να κεράσουμε καμιά σαμπάνια εις υγείαν του σκόρερ το βράδυ τα κορίτσια! :grin: :grin:

Εις υγείαν των Tevez & Mariano,λοιπόν!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

*To ήξερα οτι είμαι γουρλής αλλά όχι τόσο γρήγορος! Δεκτές οι προσκλήσεις σε εγκαίνια κλπ έναντι συμβολικής αμοιβής! :cheesy: :cheesy:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Εις υγείαν των Tevez & Mariano,λοιπόν!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

*To ήξερα οτι είμαι γουρλής αλλά όχι τόσο γρήγορος! Δεκτές οι προσκλήσεις σε εγκαίνια κλπ έναντι συμβολικής αμοιβής! :cheesy: :cheesy:

Παντα ετσι γουρλης να'σαι..!!

Ωραιο τελικα το φιναλε του αγωνα..

Επισκέπτης
Παντα ετσι γουρλης να'σαι..!!

Ωραιο τελικα το φιναλε του αγωνα..

Πάντα γουρλής ήμουν με τα λεφτά,με κάτι άλλα θέματα δεν είμαι στο 100% αλλά θα γυρίσει! ;)

To finale ήταν καλύτερο του αναμενόμενου και τουλάχιστον χαρήκαμε! :P

Σε λίγο θα βγούμε να το κάψουμε στην άδεια Αθηναϊκή νύχτα.  :2funny:

Επισκέπτης
Ατάκα της βραδιάς :

Μουρό μου,μου 'λειψες.................. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τελικά πρέπει να βγαίνω σε κωλάδικα πιο συχνά.ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ............... :grin: :grin: :grin: :grin:

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ατάκα της βραδιάς :

Μουρό μου,μου 'λειψες.................. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τελικά πρέπει να βγαίνω σε κωλάδικα πιο συχνά.ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ............... :grin: :grin: :grin: :grin:

Aτάκα της δικής μου βραδίας. Μορό μου, πούτσουνα εσύ?

Άντε καληνύχτα....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.966
Πόντοι
22.785
;) ;)

Συνημμένα

• image10.jpg
    image10.jpg
    42,8 KB · Εμφανίσεις: 12

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Γιατί  βάζετε  φωτο από τα  μπαλέτα STANISLAVSKY της Μόσχας ?

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ανορθόγραφα στο προφέραν ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τυχερέ,καληνύχτα (καλημέρα για μένα)!! Ελπίζω να μην ξεπάγιασες περιμένοντας,ΠΑΛΙ ! :boobies: :boobies: :boobies:
ο Βιτσι ινε ιροασ !!!!!!!!!δε ντρεπετε ξαποστενι κε ξανακινιγα!!!!!!!!!!

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ανορθόγραφα στο προφέραν ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τυχερέ,καληνύχτα (καλημέρα για μένα)!! Ελπίζω να μην ξεπάγιασες περιμένοντας,ΠΑΛΙ ! :boobies: :boobies: :boobies:

H φταίει η πολύ παρέα με το Βόθρο, η φταίει η ώρα.

Αυτό έλειπε 7 το πρωί γύρισα να μη κοιμηθώ, από την άλλη ευτυχώς που ζέστανε ο καιρός και πλέον ξεπάγιασμα δε παίζει. Τα καλά του καιρού

Επισκέπτης
Ρίξε τα μούτρα σου λέμεεεεεεε!

Έκανα την καλή χθες,μετά απο μερικούς μήνες πάλι! Τα κορίτσια έφαγαν καλά! :cheesy:

H φταίει η πολύ παρέα με το Βόθρο, η φταίει η ώρα.

Αυτό έλειπε 7 το πρωί γύρισα να μη κοιμηθώ, από την άλλη ευτυχώς που ζέστανε ο καιρός και πλέον ξεπάγιασμα δε παίζει. Τα καλά του καιρού

Γνωρίζεις οτι κάνω παρέα με το βόθρο ? Γιατί εγώ άλλα ξέρω.  ;)

Όσο για τα υπόλλοιπα,αν είχες καταλάβει το μνμ δεν θα έμπαινες καν στον κόπο ν'απαντήσεις!  :2funny:

Άντε καλημέρα. :sunglasses:

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Έκανα την καλή χθες,μετά απο μερικούς μήνες πάλι! Τα κορίτσια έφαγαν καλά! :cheesy:

Γνωρίζεις οτι κάνω παρέα με το βόθρο ? Γιατί εγώ άλλα ξέρω.  ;)

Όσο για τα υπόλλοιπα,αν είχες καταλάβει το μνμ δεν θα έμπαινες καν στον κόπο ν'απαντήσεις!  :2funny:

Άντε καλημέρα. :sunglasses:

Δεν εννοούσα εσένα αλλά εμένα, όσον αφορά το άλλο, αφού με ξέρεις αν δεν απαντήσω θα σκάσω.

Επισκέπτης
Δεν εννοούσα εσένα αλλά εμένα, όσον αφορά το άλλο, αφού με ξέρεις αν δεν απαντήσω θα σκάσω.

Cool παίχτη,ξέρεις οτι παίζω συγκεκριμένη μπαλίτσα.Είμαι πολύ προβλέψιμος εδώ αλλά όλα μπορούν ν'αλλάξουν. :cheesy:

Να απαντάς! :sunglasses:

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Cool παίχτη,ξέρεις οτι παίζω συγκεκριμένη μπαλίτσα.Είμαι πολύ προβλέψιμος εδώ αλλά όλα μπορούν ν'αλλάξουν. :cheesy:

Να απαντάς! :sunglasses:

Ίσα ίσα, αυτό μου αρέσει σε εσένα, ότι δεν είσαι προβλέψιμος!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom