Επισκέπτης
Mαπα το καρπουζι..Νυσταξα μαζι τους.
Και το άλλο μάπα είναι όμως. ;)
Tουλάχιστον να μπει ένα γκόλ,να κεράσουμε καμιά σαμπάνια εις υγείαν του σκόρερ το βράδυ τα κορίτσια!
Mαπα το καρπουζι..Νυσταξα μαζι τους.
Tουλάχιστον να μπει ένα γκόλ,να κεράσουμε καμιά σαμπάνια εις υγείαν του σκόρερ το βράδυ τα κορίτσια!
Εις υγείαν των Tevez & Mariano,λοιπόν!!!!
*To ήξερα οτι είμαι γουρλής αλλά όχι τόσο γρήγορος! Δεκτές οι προσκλήσεις σε εγκαίνια κλπ έναντι συμβολικής αμοιβής!
Παντα ετσι γουρλης να'σαι..!!
Ωραιο τελικα το φιναλε του αγωνα..
Ατάκα της βραδιάς :
Μουρό μου,μου 'λειψες..................
Τελικά πρέπει να βγαίνω σε κωλάδικα πιο συχνά.ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...............
Aτάκα της δικής μου βραδίας. Μορό μου, πούτσουνα εσύ?
Άντε καληνύχτα....
ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...............
ο Βιτσι ινε ιροασ !!!!!!!!!δε ντρεπετε ξαποστενι κε ξανακινιγα!!!!!!!!!!Ανορθόγραφα στο προφέραν ?
Τυχερέ,καληνύχτα (καλημέρα για μένα)!! Ελπίζω να μην ξεπάγιασες περιμένοντας,ΠΑΛΙ !
αρε νιονιο σολομε πιιτιο Βιτσι ινε ιροασ !!!!!!!!!δε ντρεπετε ξαποστενι κε ξανακινιγα!!!!!!!!!!
Aτάκα της δικής μου βραδίας. Μορό μου, πούτσουνα εσύ?
Ανορθόγραφα στο προφέραν ?
Τυχερέ,καληνύχτα (καλημέρα για μένα)!! Ελπίζω να μην ξεπάγιασες περιμένοντας,ΠΑΛΙ !
Ρίξε τα μούτρα σου λέμεεεεεεε!
H φταίει η πολύ παρέα με το Βόθρο, η φταίει η ώρα.
Αυτό έλειπε 7 το πρωί γύρισα να μη κοιμηθώ, από την άλλη ευτυχώς που ζέστανε ο καιρός και πλέον ξεπάγιασμα δε παίζει. Τα καλά του καιρού
Έκανα την καλή χθες,μετά απο μερικούς μήνες πάλι! Τα κορίτσια έφαγαν καλά!
Έλα μωρε. Κλασικό κελεπούρι. Άμα ήταν και Πάσχα θα τον ρέναν με βάγια. Πώς να μη λείψει;
Έκανα την καλή χθες,μετά απο μερικούς μήνες πάλι! Τα κορίτσια έφαγαν καλά!
Γνωρίζεις οτι κάνω παρέα με το βόθρο ? Γιατί εγώ άλλα ξέρω. ;)
Όσο για τα υπόλλοιπα,αν είχες καταλάβει το μνμ δεν θα έμπαινες καν στον κόπο ν'απαντήσεις!
Άντε καλημέρα.
Δεν εννοούσα εσένα αλλά εμένα, όσον αφορά το άλλο, αφού με ξέρεις αν δεν απαντήσω θα σκάσω.
Cool παίχτη,ξέρεις οτι παίζω συγκεκριμένη μπαλίτσα.Είμαι πολύ προβλέψιμος εδώ αλλά όλα μπορούν ν'αλλάξουν.
Να απαντάς!