Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Αν  είσαι  εκνευρισμένος  με  τον μπαριδάκο σου  δεν σου  φταίμε .
Απαντάμε  σε ότι γράφειο κ. Θρούλης

Επισκέπτης

Τότε να αποδέχεστε την κριτική περί της μαλακίας που σας έχει βαρέσει.Δεν είναι κακό,άλλοι την περνάμε στα 14-20....εσείς αργήσατε μερικές 10ετίες.Κρίμα.

Δεν είμαι εκνευρισμένος με κανέναν,άλλωστε δεν είμαι η δασκάλα σας για να σας κάνω υποδείξεις.Απλά παρατηρώ το πόσο καραγκιόζης μπορεί να γίνει (ενώ δεν είναι) κάποιος! (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου)!

Καλή καρδιά.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16

Αγαπητέ Πουρέ..

Και γιατί πρέπει να του απαντήσεις ?

Το συγκεκριμένο μέλος, ο Βοθρουλης μας, για κάποιο λόγο που μου είναι άγνωστος, αποφάσισε ότι θέλει να σπαμαρει ανορθόγραφα συνεχώς, παρόλο που ξέρει ότι ενοχλεί τους πάντες..

Μπορεί στην πραγματική ζωή να είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, όμως προσωπικά έχω σταματήσει να διαβάζω τα μηνύματα του εδώ και παρά πολύ καιρό…

Αυτά..

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ,ΜΑΣ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΣΤΗΝ REAL-TIME ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΠΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ?

Οταν βλέπεις ένα ποστ κάποιου που θεωρείς οτι δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα απλά το προσπερνάς χωρίς καν να το διαβάσεις, εγώ αυτό κάνω ...!!!

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αγαπητέ Πουρέ..

Και γιατί πρέπει να του απαντήσεις ?

Το συγκεκριμένο μέλος, ο Βοθρουλης μας, για κάποιο λόγο που μου είναι άγνωστος, αποφάσισε ότι θέλει να σπαμαρει ανορθόγραφα συνεχώς, παρόλο που ξέρει ότι ενοχλεί τους πάντες..

Μπορεί στην πραγματική ζωή να είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, όμως προσωπικά έχω σταματήσει να διαβάζω τα μηνύματα του εδώ και παρά πολύ καιρό…

Αυτά..

Σωστός!!!!

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Τότε να αποδέχεστε την κριτική περί της μαλακίας που σας έχει βαρέσει.Δεν είναι κακό,άλλοι την περνάμε στα 14-20....εσείς αργήσατε μερικές 10ετίες.Κρίμα.

Δεν είμαι εκνευρισμένος με κανέναν,άλλωστε δεν είμαι η δασκάλα σας για να σας κάνω υποδείξεις.Απλά παρατηρώ το πόσο καραγκιόζης μπορεί να γίνει (ενώ δεν είναι) κάποιος! (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου)!

Καλή καρδιά.

Σωστός!!!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
προσωπικα μου εχει εξομολογηθει οτι γραφει ετσι διοτι μπορει να κανει λογοπαιγνια και λεξιπλασιες ευκολοτερα,
κατι με το οποια θα διαφωνησω μαζι του δημοσια, διοτι αυτα μπορουν καλιστα να γινουν και με ορθογραφημενη γραφη.
Βοθρε , αν γινεις πιο ευαναγνωστος εχεις τα φοντα να εισαι ο καλυτερος μπαριδο-hacker.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
προσωπικα μου εχει εξομολογηθει οτι γραφει ετσι διοτι μπορει να κανει λογοπαιγνια και λεξιπλασιες ευκολοτερα,
κατι με το οποια θα διαφωνησω μαζι του δημοσια, διοτι αυτα μπορουν καλιστα να γινουν και με ορθογραφημενη γραφη.
Βοθρε , αν γινεις πιο ευαναγνωστος εχεις τα φοντα να εισαι ο καλυτερος μπαριδο-hacker.
εσι ισε τελικα καθολικοσ παστορασ με λολιποπ,μιριζα στιν εξομολογισι και με καταλαβεσ παροτι ιχα κλισι το κουρτινακι,

το θεμα ινε οτι δε πατο ποτε σε εκλισιιεσ

αλα δε πιραζι εχισ δικεο

Α και για να μι το ξεχασο

μαζι με τον Πουρουλι θα ανιξο ετερια ασπρισματοσ ,οπιοσ θελι να του ασπριζουμε δοματια ,κιπουσ πολι εφχαριστοσ

να βανουν μονο διο ενισχιμενεσ καρεκλεσ κοντρα η μια στιν αλι και η δουλια ινε σιγουρι κε εγκιιμενι,μονο να μασ εφοδιαζουν με ιγρα μι στεγνοσουμε κιολασ

Πουρουλι σου φεξε παλι λεφτα θα βγαλισ,εγο δουλεβο αφιλοκερδοσ για τιν παρεα...

Κλαινμειν για σενα ιδικα θα αναλαβο μονοσ το ασπρισμα αμανε μου πισ οτι προτιμασ πιχτο  στι μαντρα,να μιν ανεβενουν  τα μερμιγκια

σεμνα κε ταπινα...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Δεν  ξέρω  γιατί  σας  έχουν  πιάσει  οι  ξυνίλες  εδω  μέσα .
Ή  μάλλον ξέρω !
Ο Θρούλης  απεδείχθη περίτρανα  στη  Σκωτία  ότι  είναι καιροσκόπος και οπορτουνιστής . Μάλιστα  , ότι  εκμεταλλεύεται τις  περιστάσεις  και  αφήνει τους  φίλους  του  στην  απ΄έξω , άρα  είναι και παρτάκιας .
Οι  λοιποί μάλλον  δεν βγαίνετε  και  σας  έχει πιάσει  στερητικό σύνδρομο .
Διαφορετικά  δεν μπορώ να  εξηγήσω  γιατί κάνετε  σαν  τη  χήρα  στο κρεββάτι .
Τέλος  πάντων , οι προσευχές μου , εν όψει  και  της  εορτινής  περιόδου  του Πάσχα  είναι  να  ανανήψετε και  να  ξαναγίνετε  η  κεφάτη  παρέα  που  ήσασταν παλιά .

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Α  και  κάτι άλλο
Κάποιοι  φίλοι που   θεωρούν  ότι στην ηλικία  μου  όχι  μονο μου  σηκώνεται τόσο συχνά  , αλλά  και  ότι έχω  όρεξη  τις  φορές  αυτές  και να  βαρέσω  μαλακία , είναι οι καλύτεροι διαφημιστές  μου !

Υ.Γ.
Τις  σπάνιες  αυτές  φορές , διότι ο πανδαμάτωρ χρόνος  τα  πάντα  παρέλκει , προτιμώ  να  φορτώνω  καμμία  συμπαθητική  ύπαρξη .
Ή  για  να  είμαι ακριβέστερος , ανοίγω  το καρνέ  μου  και παραγγέλνω  το μπριζολάκι που μου  κάνει όρεξη .
Λάιτ  βεβαίως , διότι έχουμε  και χοληστερίνη

Επισκέπτης
Έγινε έκκληση μάλλον στις ειδικές δυνάμεις κι έσκασε μύτη ο pouranger.

ΚΡΑΤΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΑΜΥΝΑ!

Όσο για το αν γαμάμε ή όχι,δεν ξέρω αν έχεις ακούσει το : μια νύχτα απ'τη ζωή σου,ολόκληρη δική μου!

Επίσης να σου θυμίσω οτι είμαι αυτός που σου έχω πει το καλύτερο : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΟΙ,ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΜΗ ΕΧΘΡΟΙ !!

Είμαι διαφημιστής σου αλλά μπορεί να γίνω και δυσφημιστής με μεγαλύτερη ευκολία!

Όσο για τις μπριζολίτσες,ξέρεις.....καλή χώνεψη! Ευτυχώς εμείς βολευόμαστε με τα βιολογικά και είμαστε καθαροί!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
enough is enough!

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ο Θρούλης  απεδείχθη περίτρανα  στη  Σκωτία  ότι  είναι καιροσκόπος και οπορτουνιστής . Μάλιστα  , ότι  εκμεταλλεύεται τις  περιστάσεις  και  αφήνει τους  φίλους  του  στην  απ΄έξω , άρα  είναι και παρτάκιας .

Για βαλε μας λιγο στην εικονα αγαπητε Πουρε..Τι εγινε ?

Αυτα..

Επισκέπτης
Για βαλε μας λιγο στην εικονα αγαπητε Πουρε..Τι εγινε ?

Αυτα..

Tο όνειρο έμεινε στη μέση...κ η εικόνα χάθηκε. :2funny:

Σ'αυτή τη σούπα Manchester - Porto,θα βάλει επιτέλους κάποιος τη μπάλα ακόμη μια φορά στα δίχτυα ?  :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom