voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
ο Καρλ σαγκαν ανακινονι ο λεφκοσ νανοσ Νικι κατοχιροθι στον Υπεροχογια
Δεν του φθάναν τα γκανιάν, έμαθε και τον Σαγκάν.
ο Καρλ σαγκαν ανακινονι ο λεφκοσ νανοσ Νικι κατοχιροθι στον Υπεροχογια
Αμάν πια με τα παπαγαλάκια του Guezel!
ιμε σε καταστασι πλασματοσ, εγο και η φιλιπσ ελ-σι-ντιΔεν του φθάναν τα γκανιάν, έμαθε και τον Σαγκάν.
δεν πάω τουρκία ρε...........μέχρι βουλγαρία...
φιλε αμα θεσ βαζο το πρασινο να σε παο,εσι βαλε τι γνοσιΚαλά,πάμε ακρωτήρι ή μπαλουξ ή αιλαντ ή αυτοκινηση ή ενβι ή θα το γυρίσουμε σε μπουζουκοσκυλοκαταστάσεις ?
Καλά,πάμε ακρωτήρι ή μπαλουξ ή αιλαντ ή αυτοκινηση ή ενβι ή θα το γυρίσουμε σε μπουζουκοσκυλοκαταστάσεις ?
φιλε αμα θεσ βαζο το πρασινο να σε παο,εσι βαλε τι γνοσι
φιλε βλεπο ισε τισ δουλιασ,αλα θα μου πισ ισε πατριοτισ,Ποιά γνώση ? Δεν χρειάζεται γνώση,απλά κλείνουμε τραπεζάκι με 2-3 μπουκάλια,σκάνε οι ξεβράκωτες κ μη - εμείς απλά φορτώνουμε με το χέρι στην τουαλέτα,ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!
Όλα αυτά είναι ανοιχτά και τον χειμώνα?????
Σε σκυλάδικα με βγάζουν οι κορδονάτες (για να πληρώνω εννοείται), έλα μαζί άμα είναι, να μοιραστούμε τα έξοδα, δεν αντέχω άλλο.
μαζι με τι γκολφο και τι μαγδαλο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ,προσεχε μι ξινισι το γαλαΕγώ θα πάω για γκολφ !
θα ρθω κι εγω !!!Εγώ θα πάω για γκολφ !
ρεεεεεεε θα σε παο εγο στι νικεα σου σ κοτοπουλαδεσ,θα γινισ κοτομπιφτεκασΕγώ απ'τα περιοδικά ξέρω τα ονόματα,ούτε που περνάω απ'αυτά τα μέρη.Προτιμώ το κουτούκι του κυρ-Μιχάλη,τον καφενέ της γειτονιάς κλπ.
Ωραίος είσαι,θα πληρώσουμε μισά-μισά κ θα γαμήσεις διπλά.Τι λες μωρέ ? Εγώ είμαι γέρος,εσύ ξεκούτιανες εντελώς ?
Ωραίος είσαι,θα πληρώσουμε μισά-μισά κ θα γαμήσεις διπλά.Τι λες μωρέ ? Εγώ είμαι γέρος,εσύ ξεκούτιανες εντελώς ?
Εγώ θα πάω για γκολφ !
νε το γουεβλειθα ρθω κι εγω !!!
λεω να παμε κατα Λονδινο μερια, εχει καλα γηπεδα.
οχι και τσαμπα εμενα μου χαδεβουν το καβριο το ορδοβισιο το σιλουριοΚαλά...έλα εσύ, θα πληρώσω τα πάντα εγώ και θα γαμήσεις μόνο εσύ.
Να γαμήσει επιτέλους και κάποιος! Όλο τζάμπα τις πληρώνουμε!
ρεεεεεεε θα σε παο εγο στι νικεα σου σ κοτοπουλαδεσ,θα γινισ κοτομπιφτεκασ
μεχρι 18 εχι,ινε αγελαδα νανοσΘα έρθω και εγώ, αλλά θα σε περιμένω στην 19η τρύπα. Την αγαπημένη μου.
σπεσιαλ μιροδατοΑσε τις μαλακιες, εσενα ειπαμε θα σε παρω στο χωριο να σε κανω αγροτη. και το βραδι θα την πινουμε μαζι.
εχει κλεισει , εχει ομως μεγαλα λιβαδια, θα βοσκουμε και τις αγελαδες,νε το γουεβλει
Καλά...έλα εσύ, θα πληρώσω τα πάντα εγώ και θα γαμήσεις μόνο εσύ.
Να γαμήσει επιτέλους και κάποιος! Όλο τζάμπα τις πληρώνουμε!