pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Ακούστε,ακούστε.ΟΥΤΕ κι ο Y γαμεί.Που βαδίζουμε κύριοι ???
[youtube=212,175]vunX5FiWjLA[/youtube]
Δε με λένε Υ
[youtube=212,175]vunX5FiWjLA[/youtube]
Επειδή είμαι κοντός,θα διαφοροποιηθώ λιγάκι ως προς τα ψηλά κορμιά!
Άραγε οι ξένες γλώσσες,έχουν διαφορετική υφή κ γεύση απ'τις εγχώριες ?
να πεξετε κουκο σκορ εξι εμ τοσι τιχιΤυχαίο θα ήταν.
σοστα σε λενεΔε με λένε Υ
σοστα σε λενε
Τι παρεξήγηση και αυτή???? Και εγώ κοντός είμαι, δεν έχω δικαίωμα να γουστάρω ψηλές δλδ?
Όταν θα δοκιμάσω εγχώρια, θα σου πω!
Καλά...εσύ δεν ξέρεις την φήμη ότι γουστάρω να με γαμάνε? Και απορείς που δεν γαμάω?
Τυχαίο θα ήταν.
οπιοσ γουσταρι ψιλεσ ΝΙΚΙ στο γκολ εγκιισι,μου ριχνι ενα κεφαλι
μα δε σε λενε ολεσ ΥπεροχοΈλα κόφτο τώρα μας ζάλισες λέμε !
για σενα ινε οτι πρεπι ισα θα ιστεΔε φταίει η Νίκι που είσαι κοντός και σου ριξε χυλόπιτα !
σκιθεσ ,για να σε ακριβισ,ο ΜΑκλειν μου το μαθεΓαμώ τους Αρχαίους Θρακιώτες, γαμώ...
οπιοσ γουσταρι ψιλεσ ΝΙΚΙ στο γκολ εγκιισι,μου ριχνι ενα κεφαλι
μα δε σε λενε ολεσ Υπεροχογια σενα ινε οτι πρεπι ισα θα ιστε
μα γι αυτο σε πλευριζω , αφου ειμαι γνωστος τραβελοφιλος και διαταραγμενη προσωπικοτητα.Καλά...εσύ δεν ξέρεις την φήμη ότι γουστάρω να με γαμάνε? Και απορείς που δεν γαμάω?
μα γι αυτο σε πλευριζω , αφου ειμαι γνωστος τραβελοφιλος και διαταραγμενη προσωπικοτητα.
και εκτος των αλλων θελω να σου κλεψω το αβαταρ.
ποιό γκόλ ρε.....
μόνο η πάσα του μπελού όλα τα λεφτά...
ποιό γκολ και παπαριές.........
ηρθε η ωρα να σου εξομολογηθω τον ερωτα μου.έτσι...όλα στην φόρα...γιατί να τα κρύψουμε άλλωστε?
[youtube=250,250]-nMAENIf2HA[/video] | [youtube=125,125]-nMAENIf2HA[/video] | [youtube=60,60]-nMAENIf2HA[/video] |
Πες μου οτι στο γκιουζέλ έβαλαν κ χλοοτάπητα κ παραδίδει μαθήματα ο ψηλός.Εεεεεεεεεε ????
δεν πάω τουρκία ρε...........μέχρι βουλγαρία...Πες μου οτι στο γκιουζέλ έβαλαν κ χλοοτάπητα κ παραδίδει μαθήματα ο ψηλός.Εεεεεεεεεε ????
μελοψιτακι για να μαστε ακριβισ ο κιριοσ Μακλειν μου το μαθε και αφτοΑμάν πια με τα παπαγαλάκια του Guezel!