Επισκέπτης
Μην τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά. Η ζωή είναι ένα σύνολο από ζαριές, όλα θέμα τύχης!
Τα ζάρια,είναι ζυγισμένα ?
Μην τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά. Η ζωή είναι ένα σύνολο από ζαριές, όλα θέμα τύχης!
σεμνα και ταπινα,τι ινε τα ζαρια???Τα ζάρια,είναι ζυγισμένα ?
Εμένα που με δείχνουν μέσα στα στριπτιζάδικα κ φωνάζουν καλώς το μαλάκα με τα λεφτά,είμαι σε καλό δρόμο ???
Κάτι ψιθυρίζεται,πως για κάποιον άρχοντα τραγουδούν το παρακάτω μερικά ανυπεράσπιστα μωράκια.
[youtube=212,175]drDKrpVMGFc[/youtube].
Τελικά στο γκιουζέλ,έχει ξεβράκωτες ? Έχω μείνει πολύυυυυυυυυυυυυυ πίσω τελικά,αν ναι!
το εμποριο αγριον ζον απαγορεβετε,εκτοσ κιαν ιεν επιβλαβι οποσ εγο ο χορδοτοσρώτα τον βίτσι. εγώ δεν έχω λεφτά και πουλάω φίδια.
ούτε με στριπ έχω σχέση.. κλαψ..λυγμ.
Ρε τι μαθαίνει ο άνθρωπος !αυτός είναι ο Πατέρας αγαπούλα.
Δεν ξέρω....για λέγε, μπορεί και να μου αρέσει πλέον!
http://[URL unfurl="true"]www.johnnyjet.com/image/PicForWebsiteThailandPuket2008.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Είσαι πολύ μεγάλο καρφί που διάλεξες photo από τη συγκεκριμένη τοποθεσία ....ξερεις εσύ~!
[QUOTE="kleinmein, post: 1011160"]
Τελικά στο γκιουζέλ,έχει ξεβράκωτες ? Έχω μείνει πολύυυυυυυυυυυυυυ πίσω τελικά,αν ναι!
[/quote]
Με το τσουβάλι!
σεμνα και ταπινα,τι ινε τα ζαρια???
ρώτα τον βίτσι. εγώ δεν έχω λεφτά και πουλάω φίδια.
ούτε με στριπ έχω σχέση.. κλαψ..λυγμ.
Με MMS (γουστάρω τις hitech γκόμενες) μου έστειλαν αυτό το ΣΚ πάντως. Ξέρειw κάτι μήπως?
Μήπως την βοήθησες κιόλας ρε μπαγάσα να το στείλει? Προδότη!
[youtube=212,175]_SYZC7d_Izw[/youtube]
Urban Legend...
Τα ζάρια,είναι ζυγισμένα ?
Με το τσουβάλι!
νομιζο οτι με κοροδεβετε,μονο ο κιριοσ Μακλειν με αγαπουσε πραματικα σα στριποπατερασΡε τι μαθαίνει ο άνθρωπος !
εσείς θα με μάθετε πολλά και ωραία πράματα !
πια νικανε?Πάντα....το άθροισμα των απέναντι εδρών τους είναι πάντα ίσο με 12!
Στην τύχη το διάλεξα...δεν πίστευα ότι θα πέσω πάλι σε προσωπικά δεδομένα!Είσαι πολύ μεγάλο καρφί που διάλεξες photo από τη συγκεκριμένη τοποθεσία ....ξερεις εσύ~!
Με το τσουβάλι!
πια νικανε?
να νε απο ψαθι νιλου,για να μι σκιζοντεΣτην τύχη το διάλεξα...
Γι'αυτό έρχεται o KleinMein με το datsun? Τις φορτώνει σαν τις πατάτες?
Τώρα μάλιστα! Επιτέλους κατάλαβα.
σοστα διλαδι 6+5=13Αυτοί που με 2 ζάρια,φέρνουν 13.
Γιατί με κοδροϊδεύετε που δεν ξέρω αθλητικά ?
εσι ξεριασ αθλιτικα χορισ το οδοντικο θΓιατί με κοδροϊδεύετε που δεν ξέρω αθλητικά ?
εσι ξεριασ αθλιτικα χορισ το οδοντικο θ
προσκυνω μεγα δασκαλε , μαθε μου ομορφα πραματα...να νε απο ψαθι νιλου,για να μι σκιζοντεσοστα διλαδι 6+5=13
εσι ξεριασ αθλιτικα χορισ το οδοντικο θ
αγωγος ειναι οχι αναγωγοςΕσένα δεν σου μιλώ είσαι ανάγωγος
ιμιαγογοσ ιμε σα τον αδερφο μου 63αρι ιμιονο,δασκλαλε αμα ιταν εδο ο Μακλειν θα σε εβανε στι θεσι σου,διπλα στον αγιο πετροΕσένα δεν σου μιλώ είσαι ανάγωγος
εσι δε ξερισ απο φθισικιαγωγος ειναι οχι αναγωγος