Τους καθηγητές του στυλ εσένα, Borg, Nokia, Vaso και λοιπούς τους σέβομαι, τους καρπαζοεισπράκτορες-καληνυχτάκιδες και φιδέμπορους όχι. Άλλωστε στα λόγια όλοι φορτώνουνε, στη πράξη όμως αμπελοφάσουλα
Υ.Γ κοκοκοκοκο
Σε ποιό πράγμα είναι καθηγητές οι ανωτέρω ?
Μας ξέρεις φίλε μου και μας τα χώνεις ? Πως ξέρεις οτι τις τρώμε απ'όλους ? Τι θα πει καληνυχτάκιας ? Φιδέμπορας είναι ωραίο επάγγελμα αλλά η μαγκιά είναι να τα ψαρεύεις μόνος σου τα φίδια.Όταν πάλι λες στα λόγια φορτώνουν,τι εννοείς ? Φόρτωμα είναι χειρονακτική εργασία,πως γίνεται με το στόμα ? Αμπελοφάσουλα να προτιμάς Τήνου,είναι εξαιρετικής ποιότητας.Βέβαια δεν μου αρέσουν βραστά,προτιμώ μαγειρεμένα με κρέας!!!
1. Εγώ δε σε έβρισα, οπότε δεν έχεις επίπεδο
2. Που ξέρεις ότι έλεγα για εσένα, δεν έγραψα το όνομα σου, άρα όποιος έχει τη μύγα μυγιάζετε
3. Γράψε και κανένα επιχείρημα της προκοπής εκτός από παπαρολογές τρίτης κατηγορίας, εγώ σε κάλεσα να ΄μιλήσουμε με ντοκουμέντα και εσύ κότεψες. ΝΑΙ ή ΟΧΙ
4. Αντε γεια
1.Αν ψάχνεις επίπεδο,καλύτερα να πας σε κάποιο πανεπιστήμιο.
2.Κι όποιος έχει τη σφίγγα,σφίγγεται.
3.Είδες τι έγινε στην 3η εθνική ? Πάλι μαντάρα τα έκανε ο φίλος μου ο κ.Κούγιας.Τι ντοκουμέντα ψάχνεις ? Ποιός γαμάει κ ποιός όχι ?
4.Το άντε γειά είναι του Τάκαρου,παρακαλώ όπως σημειώνεται το όνομα του εφευρέτη.Όπως ο μίστερ νόκιας κατοχύρωσε το "αυτά"!