Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Κουμπαράκια  δεν  τα  λέτε  καλά .
Καλά  ο ΝΟΚΙΑΣ  έχει  στερητικό στριποσύνδρομο . Αλλά  έχει  δικάιωμα  να  λέει  περίπου  ότι θέλει . Και  καλό παιδί είναι και πολλούς  από  εδώ  μέσα  έχει βοηθήσει .
Εγώ  αν  σας  ενδιαφέρει λέω  την  άποψή  μου
Η  φορτωτική  για  μπριζολίτσα  ελάχιστη  σχέση  έσει  με  αυτά  που  λέτε .
Δεν  γίνεται  για  να  ισοφαρίσεις  το ποτάκι , ή  τις  κάρτες .
Έχει  σχέση  μόνο  με  την κάλυψη  της  ανασφάλειας  του  αστικού  μύθου  για  τη  γυναίκα  του  αρχηγού .Το  θέμα   είναι  να  φορτώνεις  τον αφρό , όχι τα  μπάζα  και  να  μη  συντηρείς  τον  αστικό μύθο με  το μπάζο  αλλά  με  αξιοπρόσεκτα  μωράκια .
Επίσης  δεν  έχουν όλοι αυτή  τη  νοοτροπία .
Επίσης  και  όσοι  την  έχουν  δεν  έχουν πάντα  όρεξη .
Και  επίσης  πόσοι  από μας  δεν  έχουμε  και 2-3 φίλες που  δεν τις  τρώμε , αλλά  τις  αναζητάμε  κάπου  κάπου να  ξεδώσουμε  με  λίγη  ποτοθεραπεία .
Πληρώνουμε  κάποια  λεφτά  , αλλά  σε  σχέση  με  έναν  καλό ψυχοθεραπευτή  ή  ψυχαναλυτή  , που  κάνει  και λιγότερα , φθηνότερα  τη  βγάζουμε .

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Κουμπαράκια  δεν  τα  λέτε  καλά .
Καλά  ο ΝΟΚΙΑΣ  έχει  στερητικό στριποσύνδρομο . Αλλά  έχει  δικάιωμα  να  λέει  περίπου  ότι θέλει . Και  καλό παιδί είναι και πολλούς  από  εδώ  μέσα  έχει βοηθήσει .
Εγώ  αν  σας  ενδιαφέρει λέω  την  άποψή  μου
Η  φορτωτική  για  μπριζολίτσα  ελάχιστη  σχέση  έσει  με  αυτά  που  λέτε .
Δεν  γίνεται  για  να  ισοφαρίσεις  το ποτάκι , ή  τις  κάρτες .
Έχει  σχέση  μόνο  με  την κάλυψη  της  ανασφάλειας  του  αστικού  μύθου  για  τη  γυναίκα  του  αρχηγού .Το  θέμα   είναι  να  φορτώνεις  τον αφρό , όχι τα  μπάζα  και  να  μη  συντηρείς  τον  αστικό μύθο με  το μπάζο  αλλά  με  αξιοπρόσεκτα  μωράκια .
Επίσης  δεν  έχουν όλοι αυτή  τη  νοοτροπία .
Επίσης  και  όσοι  την  έχουν  δεν  έχουν πάντα  όρεξη .
Και  επίσης  πόσοι  από μας  δεν  έχουμε  και 2-3 φίλες που  δεν τις  τρώμε , αλλά  τις  αναζητάμε  κάπου  κάπου να  ξεδώσουμε  με  λίγη  ποτοθεραπεία .
Πληρώνουμε  κάποια  λεφτά  , αλλά  σε  σχέση  με  έναν  καλό ψυχοθεραπευτή  ή  ψυχαναλυτή  , που  κάνει  και λιγότερα , φθηνότερα  τη  βγάζουμε .
ισε καθικητισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
1) Ευλογη η παρατηρηση σου, διοτι αυτο το thread, ειστε ολοι εσεις που ακομα γραφετε. Και αυτα που γραφετε ειναι "απολυτως τιποτα"..

2) Αυτος ο "καποιος" ημουν εγω..! (εχω ονομα και προιστορια..)

Τα οσα εγραφα σαν ενεργο μελος, ας κριθουν απο τους αντιστοιχους.

Αντιστιχοι = Βασος, ΠανοςΜπος, Στουντιαν, κρεατοβεργα,Μκλειν και πιθανως 2-3 αλλοι ακομα..(δυστυχως ολοι σε αποστρατευση..)

Ολοι οι υπολοιποι ειναι "για τα μπαζα"..!!

3) βρειτε επιτελους εναν δικο σας επιλογο..

Αυτα..

ΥΓ - Αγαπητε Παπα-Γιωργη, τελικα δεν θα το αποφυγουμε τον "σωληνα".. ;)
ορεο πραμα η γνοσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σοστοσ

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
1) Ευλογη η παρατηρηση σου, διοτι αυτο το thread, ειστε ολοι εσεις που ακομα γραφετε. Και αυτα που γραφετε ειναι "απολυτως τιποτα"..

2) Αυτος ο "καποιος" ημουν εγω..! (εχω ονομα και προιστορια..)

Τα οσα εγραφα σαν ενεργο μελος, ας κριθουν απο τους αντιστοιχους.

Αντιστιχοι = Βασος, ΠανοςΜπος, Στουντιαν, κρεατοβεργα,Μκλειν και πιθανως 2-3 αλλοι ακομα..(δυστυχως ολοι σε αποστρατευση..)

Ολοι οι υπολοιποι ειναι "για τα μπαζα"..!!

3) βρειτε επιτελους εναν δικο σας επιλογο..

Αυτα..

ΥΓ - Αγαπητε Παπα-Γιωργη, τελικα δεν θα το αποφυγουμε τον "σωληνα".. ;)

1. Kαλώς ή κακώς ότι θέλω να γράψω το οποίο για τα δικά μου μέτρα και σταθμά έχει νόημα και δεν είναι παπαρολογία το γράφω στο Blog μου. Σου το λέω ευθέως ότι εδώ μέσα είμαι για να διαφημίσω το Blog μου και επειδή γουστάρω σαν ανθρώπους πάνω απ' όλα 7 άτομα μετρημένα ακριβώς (ξέρουν αυτοί). 7 ακριβώς κανένα περισσότερο κανένα λιγότερο. Τώρα αν γουστάρουν για αυτό το λόγο να με διαγράψουν οι admin, ας με διαγράψουν, δε θα σκάσω κιόλας

2. Όχι δεν ήσουνα εσύ. Άμα θέλεις σου λέω με p.m. ποιος είναι αν και πιστεύω όλοι κατάλαβαν.

3. Για επίλογο έχω ακόμα μέλλον..... μην φοβάσαι για μένα

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ΥΓ2. Vitsi πρέπει να μιλήσουμε... κατά προτίμηση πίνωντας σε κάποιο στριπτιζάδικο...

Κάποια στιγμή αν θυμάσαι τα είχαμε πει από κοντά... αλλά δυστυχώς έφυγες νωρίς. Όποτε θέλεις είμαι ανοιχτός σε πρόταση σου

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
δαιαβαζωντας τις αποψεις θελω να σταθω σε μια φραση του πουρ.
"ολα γινονται για την αυτοεπιβεβαιωση"
συμφωνω απολυτα , με μονη διαφορα πως ο ψυχαναλητης μου περνει 200 την ωρα.
εχω κι εναν δευτερο , φθηνοτερο αλλα πιο επικοινωνιακο.
σε δουλεια να βρισκομαστε , με λιγα λογια ;)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.897
Πόντοι
22.785
δαιαβαζωντας τις αποψεις θελω να σταθω σε μια φραση του πουρ.
"ολα γινονται για την αυτοεπιβεβαιωση"
συμφωνω απολυτα , με μονη διαφορα πως ο ψυχαναλητης μου περνει 200 την ωρα.
εχω κι εναν δευτερο , φθηνοτερο αλλα πιο επικοινωνιακο.
σε δουλεια να βρισκομαστε , με λιγα λογια ;)
ελα αν θελισ τα απογευματα στι καντινα
γινετε αναλισι ψιχικι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
επειδή δεν θέλω ούτε να γίνω κακός αλλά ούτε και να βγάλω σέντρα προσωπικά μου δεδομένα που τα ξέρουν ελάχιστοι εδώ μέσα..........
επειδή τα στριπ τα γνώρισα από μέσα στα ντουζένια τους (πιο μέσα δε γίνεται, και δεν εννοάω ποτάκια, σαμπανίτσες και πελατειακή υοπστήριξη)
επειδη ακόμα και τώρα έχω καποιες αλλά αραιές σχέσεις.
επειδή αυτά που τεκταίνονται τώρα τα είχα δει από καιρό.
επειδή τα στριπτηζάδικα λόγω συναισθηματικών δεσμών είναι μεγάλο κομμάτι της ζωής μου

Δεν θα πώ τίποτα άλλο παρά μονο αυτό.
Κρίμα για αυτούς που δεν έζησαν τα χρόνια των στριπ επί μακλέιν, παναφέντη και αρκετούς άλλους.

Και μόνο για το σημερινό χάλι (κυρίως το ποιοτικό) απέχω πλήρως από οιαδήποτε ενημέρωση.
Οχι γιατί δεν σέβομαι τους νέους.
αλλά γιατί παλαιότερα χάλαγα πολλά και πήγαινα για ύπνο με χαμόγελο μέχρι τ αρχίδια μου.
τώρα σιχτιριάζω ακόμα και τα λίγα ευρώ του ποτού μου όταν γυρίζω πίσω.
Καλή συνέχεια σε όλους.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.897
Πόντοι
22.785
τα σεβη μου περσονα καποια μερα ισως καταλαβης
ποιος ειμε...καληνυχτα

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Persona
Έγραψες  αγόρι  μου
Κι  εμένα μου  λειπει  πολύ  ο Μακ !

Αλλά  τώρα  το θέμα  μου  είναι άλλο .
Ασχολούμαι  λίγο με  το blog του Vitsi ο  οποίος  μετά  την απιοτικότιτα  έχει  κάνει  άλματα  που  με  συναρπάζουν , τον  αγάπησα  για  το  μπλογκ  του  και  ό,τι φαίνεται πίσω  από τις  γραμμές , όσο  μου  γύριζε  τα  άντερα  επί εποχής  strip.gr

Ο vitsi κάνει  μια περίληψη  της  ιστορίας  του στριπ !
Αυτά  που  έγραψε  για  αρχή  είναι  πολύ  καλά !
Θέλουμε  όμως  και  μονογραφίες !

Και τέλος  υπάρχουν  μερικές  ανακολουθίες !
Α  vitsi  η  παραδοσιακή  Τρούμπα , σαν  αυτή  της  νουάρ  εποχής  του ελληνικού  κινηματογράφου ,  τότε  που  αναφέρεσαι ,  δεν είχε  στριπ. Ίσως  μόνο  κάποια  εποχή  το ιστορικό black cat
Αντίθετα  στριπ την ίδια  εποχή είχε  η  Αθηναία  και το Copa Cabana , με  διεθνείς  αρτίστες .
Κονσοματρις  κυρίως .
Και  αρκετά  νυκτερινά  κέντρα  με  μπουζούκια  μαζί  με  οριεντάλ  κ.λπ.
Κάποτε  υπήρχαν  7-8 φανταστικά  καμπαρέ  στην Αθήνα .
Μεγάλα  γλέντια !

ΘΑ  σου  στείλω  p.m.  να  συμπληρώσεις  μια  και σε  ενδιαφέρει η  ιστορία .

Επίσης  προφανώς  λόγω  ηλικίας  έχεις  ξεχάσει  το  επικό  million dollars  στη  Γ' Σεπτεμβρίου  και  το  Tutti Frutti  της  πρώτης  περιόδου .
Πριν  το πρωτο ντου

Πάντως   Keep  on the  good work

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
οντως ο βιτσι εχει κανει και κανει πολυ καλη δουλεια...

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Στο million dollars είχα παει μια φορά μόνο και αυτό την εποχή της παρακμής του. To Tutti fruti της πρώτης εποχης δυστυχώς δε το επισκεύτηκα ποτέ. Ότι έγραψα όσον αφορά την Ελλάδα είχε να κάνει με προσωπικες και μόνο πληροφορίες. Δεν βρήκα πουθενά καμία πληροφορία. Φαίνεται η Ελλάδα ντρέπεται για αυτού του είδους την ιστοριά της.

Anyway. Σας καληνυχτίζω καθώς το πρόγραμμα για απόψε λέει καφεδάκι, μάσα και μετά Baby G. Σας περιμένω όποιος θέλει.....ακούς Borg!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Persona
Έγραψες  αγόρι  μου
Κι  εμένα μου  λειπει  πολύ  ο Μακ !

Αλλά  τώρα  το θέμα  μου  είναι άλλο .
Ασχολούμαι  λίγο με  το blog του Vitsi ο  οποίος  μετά  την απιοτικότιτα  έχει  κάνει  άλματα  που  με  συναρπάζουν , τον  αγάπησα  για  το  μπλογκ  του  και  ό,τι φαίνεται πίσω  από τις  γραμμές , όσο  μου  γύριζε  τα  άντερα  επί εποχής  strip.gr

Ο vitsi κάνει  μια περίληψη  της  ιστορίας  του στριπ !
Αυτά  που  έγραψε  για  αρχή  είναι  πολύ  καλά !
Θέλουμε  όμως  και  μονογραφίες !

Και τέλος  υπάρχουν  μερικές  ανακολουθίες !
Α  vitsi  η  παραδοσιακή  Τρούμπα , σαν  αυτή  της  νουάρ  εποχής  του ελληνικού  κινηματογράφου ,  τότε  που  αναφέρεσαι ,  δεν είχε  στριπ. Ίσως  μόνο  κάποια  εποχή  το ιστορικό black cat
Αντίθετα  στριπ την ίδια  εποχή είχε  η  Αθηναία  και το Copa Cabana , με  διεθνείς  αρτίστες .
Κονσοματρις  κυρίως .
Και  αρκετά  νυκτερινά  κέντρα  με  μπουζούκια  μαζί  με  οριεντάλ  κ.λπ.
Κάποτε  υπήρχαν  7-8 φανταστικά  καμπαρέ  στην Αθήνα .
Μεγάλα  γλέντια !

ΘΑ  σου  στείλω  p.m.  να  συμπληρώσεις  μια  και σε  ενδιαφέρει η  ιστορία .

Επίσης  προφανώς  λόγω  ηλικίας  έχεις  ξεχάσει  το  επικό  million dollars  στη  Γ' Σεπτεμβρίου  και  το  Tutti Frutti  της  πρώτης  περιόδου .
Πριν  το πρωτο ντου

Πάντως   Keep  on the  good work

ποτέ δεν διεκδίκησα αυθεντία πουθενά.
ποτέ δεν είπα ότι είχα μεγάλη χρονική επαφή...
Ομως, πεσ το κωλοφαρδία, πεσ το μαγκιά, πεσ το μοίρα, έμαθα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα σχεδόν τα πάντα γύρω από τα στριπ.
Ισως αυτό να ήταν και κακό πρώτον γιατί μετά χάθηκε απότομα η μαγεία και δεύτερον γιατί περιμένοντας ακόμα περισσότερα πήρα τ αρχίδια μου.
Οπως και να χει τα στριπ ήταν μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και μεγάλο σχολείο.
Επίσης μου άλλαξε ριζικά τον τρόπο που βλέπω τον εαυτό μου, τις γυναίκες, τη νύχτα και τη ζωή γενικότερα.
Ελπίζω και εύχομαι οι παλιοί και οι νέοι να μη βλέπουν στο μέλλον τα στριπ ως απλά άλλη μια μαλακία που έκαναν και τους στοίχισε κάποια χιλιάρικα. Ευτυχώς εγώ το τελεταίο πράγμα που σκέφτομαι από την ενασχόλησή μου με το ευγενές αυτό άθλημα είναι το οικονομικό κόστος που είχε

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ποτέ δεν διεκδίκησα αυθεντία πουθενά.
ποτέ δεν είπα ότι είχα μεγάλη χρονική επαφή...
Ομως, πεσ το κωλοφαρδία, πεσ το μαγκιά, πεσ το μοίρα, έμαθα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα σχεδόν τα πάντα γύρω από τα στριπ.
Ισως αυτό να ήταν και κακό πρώτον γιατί μετά χάθηκε απότομα η μαγεία και δεύτερον γιατί περιμένοντας ακόμα περισσότερα πήρα τ αρχίδια μου.
Οπως και να χει τα στριπ ήταν μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και μεγάλο σχολείο.
Επίσης μου άλλαξε ριζικά τον τρόπο που βλέπω τον εαυτό μου, τις γυναίκες, τη νύχτα και τη ζωή γενικότερα.
Ελπίζω και εύχομαι οι παλιοί και οι νέοι να μη βλέπουν στο μέλλον τα στριπ ως απλά άλλη μια μαλακία που έκαναν και τους στοίχισε κάποια χιλιάρικα. Ευτυχώς εγώ το τελεταίο πράγμα που σκέφτομαι από την ενασχόλησή μου με το ευγενές αυτό άθλημα είναι το οικονομικό κόστος που είχε
ειχες/εχεις καλη αντιληψη.
αλλοι προσπαθουν χρονια και λογαριασμο γιοκ

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Εγώ από την άλλη πιστεύω και σε αυτό έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης η οικονομική κρήση που έχει επηρεάσει όλους μας, ότι για τη πτώση γενικότερα των fun των strip-shows παίζει τεράστιο ρόλο και η άνοδος των studios και των παρεχόμενων υπηρεσιών αυτών. Ο άλλος σου λέει "Γιατί να πάω στο στριπτιτζάδικο και να χαλάσω 200€ και παίζει να μη γαμήσω κιόλας, ενώ σε ένα studio το πολύ με 100€ γαμάω τρελό μωρό". Παλαίοτερα έπαιζαν και τα studio αλλά ο κοσμάκης έχει γκαφρα και για τα δύο. Τώρα γιοκ!!!! Μη κοιτάς εσένα και εμένα και 5-6 ακόμα από εδώ μέσα που πάμε στα στριπτιτζάδικα γιατί γουστάρουμε και μόνο γι' αυτό. Εγώ γι' αυτό παώ......

Μη μου πείτε ότι η κίνηση δεν έχει πέσει;Μη μου πείτε ότι και εσείς δεν έχετε κόψει τις διπλοταρίφες; Από τη στιγμή που κοσμος έχει περιορίσει τις εξόδους του όλα αναλογικά είναι.

Όσον αφορά την ενημέρωση εδώ μέσα σίγουρα το τι φτάει είναι γνωστό σε όλους όσους παρακολουθούν συστηματικά. Δυστυχώς εγώ δεν είμαι ο καταλληλότερος να κρίνω διότι σαν moderator του strip τις ίδιες μαλακίες έκανα. Οπότε τις συμβουλές ας τις δώσει άλλος και όχι εγώ. Απλά θεωρώ ότι δυστυχώς και το εν λόγω site θα έχει τη τύχει του άλλου αν δεν αλλάξει κάτι. Θυμηθείτε ένα μύνημα πριν μια βδομάδα κάποιου. Όταν κρίνεις τους άλλους και τους κατηγορείς για παπαρολογία, ας κρίνεις πρώτα τα δικά σου πεπραγμένα (personanongrata δεν αναφέρομαι σε εσένα όπως κατάλαβες). Δε σε ξέρω δε με ξέρεις. Αυτά........
γιατι θα πας και στην αραχωβα πσκ και θα χαλασεις αλφα ποσο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΑΜΙΣΕΙΣ(οχι την γκομενα σου αλλα με αυτα τα λεφτα εννοω) γιατι θα πας στην μπουζουκερι και θα χαλασεις βητα ποσο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΑΜΙΣΕΙΣ,γιατι θα πας για ψωνια και θα χαλασεις γαμα ποσο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΑΜΙΣΕΙΣ.....
στα στριπ πας βασικα για καβλαντισμα.Αυτη ειναι η παροχη και ΑΥΤΟ πληρωνεις....
τα υπολοιπα ειναι εξτρα και ειναι καλοδεχουμενα αλλα δεν ειναι στο

''νομιμο πακεττο παροχης υπηρεσιων''
τα εχω γραψει  πολλες φορες αλλα μαλλον για μενα τα γραφω,,,,ειναι ωραια τα στριπ αλλα μονο οταν ξερεις για ποιο λογο πας και τι ψαχνεις να βρεις....
αλλοιως κινδυνευεις να χασεις το μπουσουλα.... ;) ;) ;) ;)

θαρρω οτι το ποστ στο οποιο αναφερεσαι μπορει να ειναι δικο μου,μιας και εχω γραψει κατα καιρους κατι παρεμφερες.....

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Το  χω  πει  κάποτε
Ο άντρας  ο σωστός  ή  δεν ξοδεύει λεφτά , ή δεν όταν τα  χώνει δεν τα κλαίει .
Ακόμα  και  αν  το  ποντάρισμά  του  καταλήγει  σε  ασσόδυο .
Και  τέλος όταν  φέρει εξαρες είναι κουλ .

Αλλά  αυτά δε  μαθαίνονται .
Εκπαιδεύεσαι και εξελίσσεις  ό,τι σου  δωσε  ο Θεούλης

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μέγα δάσκαλε Ριτόρνε η ζωή μου χάρισε απλόχερα ορισμένα πράγματα που άλλοι δεν τα αποκτούν ποτέ.
Κάτι όμως που δεν κληρονομείται είναι η αντίληψη.
Με αντιλαμβάνεσαι;
:sunglasses:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Μέγα δάσκαλε Ριτόρνε η ζωή μου χάρισε απλόχερα ορισμένα πράγματα που άλλοι δεν τα αποκτούν ποτέ.
Με αντιλαμβάνεσαι;

Εσύ τί λες ?

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Με αντιλαμβάνεσαι;
και σου χαρισε και την μετριοπαθεια και τους χαμηλους τονους που ειναι το κυριο χαρακτηριστικο σου... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
υ.γ.νοκια εχεις τον απολυτο επιλογο και ξεκινησα εγω πρωτος την ''κλοπη'' με θερμη παρακληση(επειδη την ψυλλιαστηκα) τοτε να μην το κανουν και αλλοι .....
επειδη ειδα οτι οντως το εκαναν εγω προσωπικα θα το σταματησω αν και με εκφραζει απολυτα....

αυτα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom