λαγοσ ι κουνελι?δε το ηξερα αφτο κατσε να τισ μιλισο να γνοριστο με το μπαμπα
να φιαξο τι πορτουλα στιν αβλι να μι βγενι το κουνελι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα παιδιά του «σωλήνα»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 295K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
γκαντι δεν σε ξεχασα για πολωνια στειλε αυριο πμ να σου πω.
thx
καληνυχτα
Επισκέπτης
ιδεσ τι μαθενις εδο μεσα,
καλινιχτα σε ολουσ!!!!!!!!!!!!!!!!
νυχτα καλη
ολοι νωρις νωρις για υπνο σημερα.Φταιει η καφεινη απο τους πολλους φραπεδες αραγε?λεω να παω να την πεσω κ εγω για να γινω ποιοτικος
πιοτικοσ ι απιοτικοσ ?νυχτα καλη
ολοι νωρις νωρις για υπνο σημερα.Φταιει η καφεινη απο τους πολλους φραπεδες αραγε?λεω να παω να την πεσω κ εγω για να γινω ποιοτικος
ιδου ι απορια...
paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
2 ώρες για ένα ποτό πήγα και λυσσάξατε!!!! 7 σελίδες αναρτήσεις
Που πηγες????
λιγο νωρις δεν ειναι?
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Εγώ όταν ενημέρωνα μου την πέφτανε άπαντες .
Δεν σταμάτησα να βγαίνω , αν και το χω σχετικά περιορίσει
Αλλά γράφω με το σταγονόμετρο .
Και αυτό για τους εξής λόγους
1) Δεν βρίσκω κάτι πρωτότυπο , ή συνταρακτικό για να γράψω
2) Πιστεύω ότι η όποια μαγεία , ή γοητεία του χώρου φθίνει απελπιστικά
3) Έχω αλλάξει τρόπο αντιμετώπισης της κατάστασης και προτεραιότητες
4) Δεν βρίσκω ότι μετά τα όσα εδώ και χρόνια έχουν γραφεί έχω κάτι επί πλέον να εισφέρω αφού δεν διαπιστώνω κάτι καινούργιο .
Πάντως όποτε κάτι με κάνει να γράψω κάτι περισσότερο το βλέπετε ότι το μοιράζομαι μαζί σας
Με αγάπη
ο θειος Πουρούλης
Υ.Γ.
Θερμά συγχαρητήρια στον vitsi για το υπέροχο blog του .
Να περνάτε και να το διαβάζετε .
Μου αρέσει διότι είναι μία κατάθεση ψυχής και δεύτερον διότι ειφέρει μία παραγωγή ιδεών με ποιότητα , και ευαισθησία .
Δεν σταμάτησα να βγαίνω , αν και το χω σχετικά περιορίσει
Αλλά γράφω με το σταγονόμετρο .
Και αυτό για τους εξής λόγους
1) Δεν βρίσκω κάτι πρωτότυπο , ή συνταρακτικό για να γράψω
2) Πιστεύω ότι η όποια μαγεία , ή γοητεία του χώρου φθίνει απελπιστικά
3) Έχω αλλάξει τρόπο αντιμετώπισης της κατάστασης και προτεραιότητες
4) Δεν βρίσκω ότι μετά τα όσα εδώ και χρόνια έχουν γραφεί έχω κάτι επί πλέον να εισφέρω αφού δεν διαπιστώνω κάτι καινούργιο .
Πάντως όποτε κάτι με κάνει να γράψω κάτι περισσότερο το βλέπετε ότι το μοιράζομαι μαζί σας
Με αγάπη
ο θειος Πουρούλης
Υ.Γ.
Θερμά συγχαρητήρια στον vitsi για το υπέροχο blog του .
Να περνάτε και να το διαβάζετε .
Μου αρέσει διότι είναι μία κατάθεση ψυχής και δεύτερον διότι ειφέρει μία παραγωγή ιδεών με ποιότητα , και ευαισθησία .
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Από προφανή άνοια δεν έχω δεί το url αν έχει αναφερθεί κάπου. Μήπως έχει κάποιος την καλωσύνη να με ενημερώσει?
Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ!
Από προφανή άνοια δεν έχω δεί το url αν έχει αναφερθεί κάπου. Μήπως έχει κάποιος την καλωσύνη να με ενημερώσει?
Ευχαριστώ!
είναι το δικό μου blog (αν δε παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει ...) και στο οποίο αναφέρονται και τα blog του Pouranger και του Vitsi
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Ευχαριστώ!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Συμφωνώ, αλλά ...
Ναι οι υπηρεσίες είναι υπερεκτιμημένες αλλά ο κόσμος συνεχίζει να πηγαίνει.
Το θέμα είναι ότι οι ενημερώσεις έχουν πέσει κατακόρυφα, σταμάτησαν να πηγαίνουν οι συναγωνιστές ?
ή μήπως βαριόνται/φοβόνται/κάτι άλλο να γράψουν ?
δε ξέρω ... μου φαίνεται κάπως ...
πάμε....
ο κόσμος καίγεται και το μουνί χτενίζεται.
1.
Είναι δεδομένο ότι με την κατάσταση (οικονομικα) που επικρατεί η πλειονότητα των Ελλήνων έχει περιορίσει στο ελάχιστο τα πεταμένα φράγκα σε διασκέδαση.
2.
Είναι δεδομένο ότι το προιόν και οι προσφερόμενες υπηρεσίες συγκριτικά με παλιαότερα είναι χάλι μαύρο.
3.
Οσοι εξακολουθούν να πηγαίνουν με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια οικονομική κατάθεση, ή δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν, ή δεν έχουν ανακαλύψει τα στούντιο, ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα, ή απλά το κάνουν από συνήθειο.
4.
Πολλοί από τους παλαιούς έχουν φτιάξει προσωπικό κύκλο επαφών με στριπτηζούδες και παίρνουν αυτό που θέλουν με άλλους τρόπους.
πάμε....
ο κόσμος καίγεται και το μουνί χτενίζεται.
1.
Είναι δεδομένο ότι με την κατάσταση (οικονομικα) που επικρατεί η πλειονότητα των Ελλήνων έχει περιορίσει στο ελάχιστο τα πεταμένα φράγκα σε διασκέδαση.
2.
Είναι δεδομένο ότι το προιόν και οι προσφερόμενες υπηρεσίες συγκριτικά με παλιαότερα είναι χάλι μαύρο.
3.
Οσοι εξακολουθούν να πηγαίνουν με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια οικονομική κατάθεση, ή δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν, ή δεν έχουν ανακαλύψει τα στούντιο, ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα, ή απλά το κάνουν από συνήθειο.
4.
Πολλοί από τους παλαιούς έχουν φτιάξει προσωπικό κύκλο επαφών με στριπτηζούδες και παίρνουν αυτό που θέλουν με άλλους τρόπους.
Εγώ από την άλλη πιστεύω και σε αυτό έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης η οικονομική κρήση που έχει επηρεάσει όλους μας, ότι για τη πτώση γενικότερα των fun των strip-shows παίζει τεράστιο ρόλο και η άνοδος των studios και των παρεχόμενων υπηρεσιών αυτών. Ο άλλος σου λέει "Γιατί να πάω στο στριπτιτζάδικο και να χαλάσω 200€ και παίζει να μη γαμήσω κιόλας, ενώ σε ένα studio το πολύ με 100€ γαμάω τρελό μωρό". Παλαίοτερα έπαιζαν και τα studio αλλά ο κοσμάκης έχει γκαφρα και για τα δύο. Τώρα γιοκ!!!! Μη κοιτάς εσένα και εμένα και 5-6 ακόμα από εδώ μέσα που πάμε στα στριπτιτζάδικα γιατί γουστάρουμε και μόνο γι' αυτό. Εγώ γι' αυτό παώ......
Μη μου πείτε ότι η κίνηση δεν έχει πέσει;Μη μου πείτε ότι και εσείς δεν έχετε κόψει τις διπλοταρίφες; Από τη στιγμή που κοσμος έχει περιορίσει τις εξόδους του όλα αναλογικά είναι.
Όσον αφορά την ενημέρωση εδώ μέσα σίγουρα το τι φτάει είναι γνωστό σε όλους όσους παρακολουθούν συστηματικά. Δυστυχώς εγώ δεν είμαι ο καταλληλότερος να κρίνω διότι σαν moderator του strip τις ίδιες μαλακίες έκανα. Οπότε τις συμβουλές ας τις δώσει άλλος και όχι εγώ. Απλά θεωρώ ότι δυστυχώς και το εν λόγω site θα έχει τη τύχει του άλλου αν δεν αλλάξει κάτι. Θυμηθείτε ένα μύνημα πριν μια βδομάδα κάποιου. Όταν κρίνεις τους άλλους και τους κατηγορείς για παπαρολογία, ας κρίνεις πρώτα τα δικά σου πεπραγμένα (personanongrata δεν αναφέρομαι σε εσένα όπως κατάλαβες). Δε σε ξέρω δε με ξέρεις. Αυτά........
... Ο άλλος σου λέει "Γιατί να πάω στο στριπτιτζάδικο και να χαλάσω 200€ και παίζει να μη γαμήσω κιόλας, ενώ σε ένα studio το πολύ με 100€ γαμάω τρελό μωρό"...
"κάποιοι" πρέπει να είμαστε πολλοί μαλάκες τελικά ...
αν για κάθε 200ρι που έχω χαλάσει σε στριπ πήδαγα θα είχα πάθει αφυδάτωση ...
ΥΓ1. τα ανωτέρω είναι χωρίς κανένα υπονοούμενο για κανέναν
ΥΓ2. Vitsi πρέπει να μιλήσουμε... κατά προτίμηση πίνωντας σε κάποιο στριπτιζάδικο...
ΥΓ3. Τώρα ειλικρινά μου γάμησες την ψυχολογία όσο δε φαντάζεσαι ...
1) Απλά θεωρώ ότι δυστυχώς και το εν λόγω site θα έχει τη τύχει του άλλου αν δεν αλλάξει κάτι.
2) Θυμηθείτε ένα μύνημα πριν μια βδομάδα κάποιου. Όταν κρίνεις τους άλλους και τους κατηγορείς για παπαρολογία, ας κρίνεις πρώτα τα δικά σου πεπραγμένα
3) Αυτά........
1) Ευλογη η παρατηρηση σου, διοτι αυτο το thread, ειστε ολοι εσεις που ακομα γραφετε. Και αυτα που γραφετε ειναι "απολυτως τιποτα"..
2) Αυτος ο "καποιος" ημουν εγω..! (εχω ονομα και προιστορια..)
Τα οσα εγραφα σαν ενεργο μελος, ας κριθουν απο τους αντιστοιχους.
Αντιστιχοι = Βασος, ΠανοςΜπος, Στουντιαν, κρεατοβεργα,Μκλειν και πιθανως 2-3 αλλοι ακομα..(δυστυχως ολοι σε αποστρατευση..)
Ολοι οι υπολοιποι ειναι "για τα μπαζα"..!!
3) βρειτε επιτελους εναν δικο σας επιλογο..
Αυτα..
ΥΓ - Αγαπητε Παπα-Γιωργη, τελικα δεν θα το αποφυγουμε τον "σωληνα".. ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις