Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 295K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.085
Πόντοι
22.785
καληνυχτα λατρεμενοι μου φιλοι παω για υπνο
εχω να κοιμηθω 24 ωρες τα λεμε
γκαντι δεν σε ξεχασα για πολωνια στειλε αυριο πμ να σου πω.
τωρα ειδα το μην  σου ιμπλις απο κατω ..κουνελι εινε καληνυχτα φιλε.

Επισκέπτης
γκαντι δεν σε ξεχασα για πολωνια στειλε αυριο πμ να σου πω.

thx

καληνυχτα

URL]]

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
καληνυχτα βοθρε -αμζικ !!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
νυχτα καλη

ολοι νωρις νωρις για υπνο σημερα.Φταιει η καφεινη απο τους πολλους φραπεδες αραγε?λεω να παω να την πεσω κ εγω για να γινω ποιοτικος
πιοτικοσ ι απιοτικοσ ?
ιδου ι απορια...

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
2 ώρες για ένα ποτό πήγα και λυσσάξατε!!!! 7 σελίδες αναρτήσεις

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μπα δε πήγα εκεί που νομίζεις..... για ρακόμελα Θησείο κατέβηκα

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6

Φρέσκο..... johnny cash last video. Προσκηνώ

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Σας  άφησα  λίγο  χτες  και  ζοριστήκατε  λες  και  σας  έσφιγγε  το  φοβερό φίδι  μαλακόντας  που  ζει  στα  Τροπικά  δάση  του  ποταμού  Τρομαζονίου .

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εγώ  όταν  ενημέρωνα  μου  την  πέφτανε  άπαντες .
Δεν  σταμάτησα  να  βγαίνω , αν  και  το  χω  σχετικά  περιορίσει
Αλλά  γράφω  με  το  σταγονόμετρο .

Και  αυτό  για  τους  εξής  λόγους
1) Δεν  βρίσκω  κάτι  πρωτότυπο , ή  συνταρακτικό  για  να  γράψω
2) Πιστεύω  ότι  η  όποια  μαγεία  , ή  γοητεία  του  χώρου  φθίνει απελπιστικά
3) Έχω  αλλάξει  τρόπο  αντιμετώπισης  της  κατάστασης  και  προτεραιότητες
4)  Δεν  βρίσκω  ότι  μετά  τα  όσα  εδώ  και  χρόνια  έχουν  γραφεί έχω  κάτι επί πλέον  να  εισφέρω  αφού  δεν  διαπιστώνω  κάτι  καινούργιο .

Πάντως  όποτε  κάτι  με  κάνει  να  γράψω  κάτι  περισσότερο  το  βλέπετε  ότι  το  μοιράζομαι  μαζί  σας

Με  αγάπη  
ο  θειος  Πουρούλης

Υ.Γ.
Θερμά  συγχαρητήρια  στον  vitsi  για  το  υπέροχο  blog  του .
Να  περνάτε  και  να  το  διαβάζετε .
Μου  αρέσει  διότι  είναι  μία  κατάθεση  ψυχής  και  δεύτερον  διότι  ειφέρει  μία   παραγωγή ιδεών  με  ποιότητα , και ευαισθησία .  

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Από προφανή άνοια δεν έχω δεί το url αν έχει αναφερθεί κάπου. Μήπως έχει κάποιος την καλωσύνη να με ενημερώσει?
Ευχαριστώ!

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Από προφανή άνοια δεν έχω δεί το url αν έχει αναφερθεί κάπου. Μήπως έχει κάποιος την καλωσύνη να με ενημερώσει?
Ευχαριστώ!

είναι το δικό μου blog (αν δε παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει ...) και στο οποίο αναφέρονται και τα blog του Pouranger και του Vitsi

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Thanks borg kai pur. Aπάντηση στο pur. thanks αλλά άρθρο σαν το "Μετανοω διότι είμαι απιοτικός" δεν έχω γράψει ούτε θα μπορέσω να γράψω. Αυτό και αν είναι κατάθεση ψυχής.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Συμφωνώ, αλλά ...

Ναι οι υπηρεσίες είναι υπερεκτιμημένες αλλά ο κόσμος συνεχίζει να πηγαίνει.

Το θέμα είναι ότι οι ενημερώσεις έχουν πέσει κατακόρυφα, σταμάτησαν να πηγαίνουν οι συναγωνιστές ?

ή μήπως βαριόνται/φοβόνται/κάτι άλλο να γράψουν ?

δε ξέρω ... μου φαίνεται κάπως ...

πάμε....

ο κόσμος καίγεται και το μουνί χτενίζεται.
1.
Είναι δεδομένο ότι με την κατάσταση (οικονομικα) που επικρατεί η πλειονότητα των Ελλήνων έχει περιορίσει στο ελάχιστο τα πεταμένα φράγκα σε διασκέδαση.
2.
Είναι δεδομένο ότι το προιόν και οι προσφερόμενες υπηρεσίες συγκριτικά με παλιαότερα είναι χάλι μαύρο.
3.
Οσοι εξακολουθούν να πηγαίνουν με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια οικονομική κατάθεση, ή δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν, ή δεν έχουν ανακαλύψει τα στούντιο, ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα, ή απλά το κάνουν από συνήθειο.
4.
Πολλοί από τους παλαιούς έχουν φτιάξει προσωπικό κύκλο επαφών με στριπτηζούδες και παίρνουν αυτό που θέλουν με άλλους τρόπους.

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
πάμε....

ο κόσμος καίγεται και το μουνί χτενίζεται.
1.
Είναι δεδομένο ότι με την κατάσταση (οικονομικα) που επικρατεί η πλειονότητα των Ελλήνων έχει περιορίσει στο ελάχιστο τα πεταμένα φράγκα σε διασκέδαση.
2.
Είναι δεδομένο ότι το προιόν και οι προσφερόμενες υπηρεσίες συγκριτικά με παλιαότερα είναι χάλι μαύρο.
3.
Οσοι εξακολουθούν να πηγαίνουν με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια οικονομική κατάθεση, ή δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν, ή δεν έχουν ανακαλύψει τα στούντιο, ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα, ή απλά το κάνουν από συνήθειο.
4.
Πολλοί από τους παλαιούς έχουν φτιάξει προσωπικό κύκλο επαφών με στριπτηζούδες και παίρνουν αυτό που θέλουν με άλλους τρόπους.

Εγώ από την άλλη πιστεύω και σε αυτό έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης η οικονομική κρήση που έχει επηρεάσει όλους μας, ότι για τη πτώση γενικότερα των fun των strip-shows παίζει τεράστιο ρόλο και η άνοδος των studios και των παρεχόμενων υπηρεσιών αυτών. Ο άλλος σου λέει "Γιατί να πάω στο στριπτιτζάδικο και να χαλάσω 200€ και παίζει να μη γαμήσω κιόλας, ενώ σε ένα studio το πολύ με 100€ γαμάω τρελό μωρό". Παλαίοτερα έπαιζαν και τα studio αλλά ο κοσμάκης έχει γκαφρα και για τα δύο. Τώρα γιοκ!!!! Μη κοιτάς εσένα και εμένα και 5-6 ακόμα από εδώ μέσα που πάμε στα στριπτιτζάδικα γιατί γουστάρουμε και μόνο γι' αυτό. Εγώ γι' αυτό παώ......

Μη μου πείτε ότι η κίνηση δεν έχει πέσει;Μη μου πείτε ότι και εσείς δεν έχετε κόψει τις διπλοταρίφες; Από τη στιγμή που κοσμος έχει περιορίσει τις εξόδους του όλα αναλογικά είναι.

Όσον αφορά την ενημέρωση εδώ μέσα σίγουρα το τι φτάει είναι γνωστό σε όλους όσους παρακολουθούν συστηματικά. Δυστυχώς εγώ δεν είμαι ο καταλληλότερος να κρίνω διότι σαν moderator του strip τις ίδιες μαλακίες έκανα. Οπότε τις συμβουλές ας τις δώσει άλλος και όχι εγώ. Απλά θεωρώ ότι δυστυχώς και το εν λόγω site θα έχει τη τύχει του άλλου αν δεν αλλάξει κάτι. Θυμηθείτε ένα μύνημα πριν μια βδομάδα κάποιου. Όταν κρίνεις τους άλλους και τους κατηγορείς για παπαρολογία, ας κρίνεις πρώτα τα δικά σου πεπραγμένα (personanongrata δεν αναφέρομαι σε εσένα όπως κατάλαβες). Δε σε ξέρω δε με ξέρεις. Αυτά........

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
... Ο άλλος σου λέει "Γιατί να πάω στο στριπτιτζάδικο και να χαλάσω 200€ και παίζει να μη γαμήσω κιόλας, ενώ σε ένα studio το πολύ με 100€ γαμάω τρελό μωρό"...

"κάποιοι" πρέπει να είμαστε πολλοί μαλάκες τελικά ...

αν για κάθε 200ρι που έχω χαλάσει σε στριπ πήδαγα θα είχα πάθει αφυδάτωση ...

ΥΓ1. τα ανωτέρω είναι χωρίς κανένα υπονοούμενο για κανέναν
ΥΓ2. Vitsi πρέπει να μιλήσουμε... κατά προτίμηση πίνωντας σε κάποιο στριπτιζάδικο...
ΥΓ3. Τώρα ειλικρινά μου γάμησες την ψυχολογία όσο δε φαντάζεσαι ...

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
1) Απλά θεωρώ ότι δυστυχώς και το εν λόγω site θα έχει τη τύχει του άλλου αν δεν αλλάξει κάτι.

2) Θυμηθείτε ένα μύνημα πριν μια βδομάδα κάποιου. Όταν κρίνεις τους άλλους και τους κατηγορείς για παπαρολογία, ας κρίνεις πρώτα τα δικά σου πεπραγμένα

3) Αυτά........

1) Ευλογη η παρατηρηση σου, διοτι αυτο το thread, ειστε ολοι εσεις που ακομα γραφετε. Και αυτα που γραφετε ειναι "απολυτως τιποτα"..

2) Αυτος ο "καποιος" ημουν εγω..! (εχω ονομα και προιστορια..)

Τα οσα εγραφα σαν ενεργο μελος, ας κριθουν απο τους αντιστοιχους.

Αντιστιχοι = Βασος, ΠανοςΜπος, Στουντιαν, κρεατοβεργα,Μκλειν και πιθανως 2-3 αλλοι ακομα..(δυστυχως ολοι σε αποστρατευση..)

Ολοι οι υπολοιποι ειναι "για τα μπαζα"..!!

3) βρειτε επιτελους εναν δικο σας επιλογο..

Αυτα..

ΥΓ - Αγαπητε Παπα-Γιωργη, τελικα δεν θα το αποφυγουμε τον "σωληνα".. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom