οχι είναι αυθεντικός Βλάχος...
"εμεις οι βλαχοι οπου λαχει..."
οχι είναι αυθεντικός Βλάχος...
"εμεις οι βλαχοι οπου λαχει..."
Ρε duracell συγγνώμη κιόλας αλλά με τα λεγόμενα απο άλλα thread σε έκοβα να το ψήνεις το αρνί με κάρβουνα απο έβενο και μαόνι και να το τρώς με dom perinnion αλλά ακούω(διαβάζω) για αυτοσχέδιες ψησταριές και μοτέρ... τι να πώ άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
Βάλε ρε φίλε την ελληνίδα, amateur call girl να το γυρίζει και κάντης ένα βιδαριστό να τηρηθεί και η παράδοσή. Εχουμε πλάσει μια εικόνα...
διόρθωση..
εμείς οι βλάχοι άμα λάχει όπου λάχει...
αμα δεν ειναι ανθρωπος που να ξερει μαζι σας αστο καλυτερα....
oποτε καλυτερα να σοβαρευτουμε και να βοηθησουμεΦαντάζεσαι να είναι κάποιος που δεν ξέρει... στην κουζίνα με τα διάφορα κ να προσπαθεί να μαγειρέψει με το netbook ανοιχτό στο bourdela.tv
Και στα δυο καρντασι,το σουβλισμα αρνι η κατσικι ξεκινα απο τον κωλο και βγαινη απο το στομα,μονο που εμεις δεν εχουμε τοσο μεγαλη σουβλα για να βγη απο το στοματι έγινε ρε καρντάσι? μήπως μπλέκεις το σούβλισμα του κώλου με το σούβλισμα του αρνιού?
νομίζω ότι η ειδικότης μας είναι στο πρώτο και όχι στο δεύτερο
Μονο που ειναι γεμιστομπα.. δεν είναι πρόβλημα της σούβλας.. το έντερο είναι μακρύ...
Μονο που ειναι γεμιστο
Δεν ξερης απο αυτο το σπορ δεν σου ετυχε καποια φορα
Δεν ξερης απο αυτο το σπορ δεν σου ετυχε καποια φορα
Θα στεγνωση μεταξέρω.. το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να αποφευχθεί... εκτός αν μαντρωθεί και μείνει νηστική μια βδομάδα...
Το κυριοτερο ειναι τι ψησταρια εχειςκαλημερα.μπορει να με διαφωτισει καποιος για πως γινεται ενα καλο ψησιμο?προετιμασια φωτιας κ.λ.π?
Πολλα ξερεις εσυ,επαγγελμα η απλα τυχενει να ξερεις??Το κυριοτερο ειναι τι ψησταρια εχεις
που θες να το ψησης κατω στο χωμα σε χτιστη ψησταρια η σε δυο μισα βαρελια ενωμενα ;;;