Νέα

Τα μυστικά του ψησίματος... σχάρα, σούβλα κτλ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 122
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι θα ψήσετε φέτος το Πάσχα;

  • Αρνάκι

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Κατσικάκι

    Ψήφοι: 1 50,0%
  • Χοιρινό

    Ψήφοι: 1 50,0%
  • Κοτόπουλο

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν τρώω κρέας, είμαι χορτοφάγος!

    Ψήφοι: 0 0,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Μηνύματα
13.700
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ΑΡΝΑΚΙ ή ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ για φέτος; Και από ΠΟΥ αγορασμένο;

Αρνίσια χεράκια, κομμένα σε παιδάκια (μιάς και δεν θα σουβλίσουμε φέτος) αγορασμένα εδώ και κάποιες ημέρες από συγκεκριμένο χασάπικο σε καλή τιμή.
 

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
4.547
Like
11
Πόντοι
16
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Είσαι άπαιχτος ρε μεγάλε!!!!!!!!!!!!!! Εχω ρίξει ΤΟ γέλιο!!!  :2funny:

Πάντως, για να σοβαρολογήσουμε κάπως, αφού οι αετοί έχουν χτυπήσει τα ... άπαχα, τι μένει για εμάς???  :grin: :think:

θάρρος ρε τα παχουλά.... δεν έχουμε χοληστερίνη...
 

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
4.547
Like
11
Πόντοι
16
αρνάκι στο φούρνο (λόγω παραμονής στην Αθήνα) .. αγορασμένο από τον χασάπη της γειτονιάς ο οποίος λόγω του ότι είναι γαύρος τρώει τις σχετικές  :bottom: :bottom:

(υποψιάζομαι ότι γιαυτό τον λόγο με χρεώνει κανένα ευρώ παραπάνω το κιλό αλλά αξίζει τον κόπο)
 

SCALP_07

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Μηνύματα
81
Like
0
Πόντοι
0
το μυστικό είναι να είσαι πάνω απο την σούβλα και να τσιμπάς τις πετσούλες τις τραγανές και να τις τρώς με τα χέρια.. :rockon:
 

pornopriest

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Μηνύματα
754
Κριτικές
22
Like
179
Πόντοι
3.215
θα βαλω καποιον συγγενη να γυριζει την σουβλα, κλαρινα και τσιπουρα απο νωρις το πρωι!!!!
 

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
8.672
Like
86
Πόντοι
66
ρε γύρνα που σου λέω, και τις μπύρες να τις έχεις βάλει στο ψυγείο απο νωρίς.
τις θέλουμε παγωμένες!

ΑΑΑ εσύ Νέος πας γυρεύοντας! Πάρε λοιπόν 5 μέρες κράτηση επειδή είσαι ασεβής, κ αύριο είσαι αναφερόμενος από εμένα στον Admin για την συνέχεια... :grin:
Στο μεταξύ όμως, κουβάλα τα κασόνια με τις μπύρες, γέμισε το ψυγείο κ όταν τελειώσεις πίασε τον κουβά με τον ασβέστη... :2funny:
 

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
8.672
Like
86
Πόντοι
66
Μοτερ, τοσες ωρες ποιος καθεται να γυριζη της σουβλες μια κατσικι μια κοκορετσι

Αμα είναι μεγάλη παρέα κ υπάρχουν χέρια... δεν είναι πρόβλημα! Αλλωστε, νομίζω ότι καλύτερα να'σαι δίπλα απ' τις σούβλες... με το κρασάκι σου... να τσιμπολογάς κι όλας :dancing:
 

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
4.547
Like
11
Πόντοι
16
το Πάσχα γιορτάζει και ένας μεγάλος άγιος της ορθοδοξίας...
 

SCALP_07

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Μηνύματα
81
Like
0
Πόντοι
0
ΑΑΑ εσύ Νέος πας γυρεύοντας! Πάρε λοιπόν 5 μέρες κράτηση επειδή είσαι ασεβής, κ αύριο είσαι αναφερόμενος από εμένα στον Admin για την συνέχεια... :grin:
Στο μεταξύ όμως, κουβάλα τα κασόνια με τις μπύρες, γέμισε το ψυγείο κ όταν τελειώσεις πίασε τον κουβά με τον ασβέστη... :2funny:
οκ πες στον αντμιν να με κάνει ντα.
α και που σαι μικρέ!
φέρε καλές μπύρες βελγικές, όχι τίποτα μούφες noname απο τα DIA.
γιατί έχω καταλάβει ότι είσαι μέγας τζαμπατζής! :2funny: :2funny: :2funny:
 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.212
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
πριν το σφαξεις του ριχνεις και κανα πουτσο!αν και αν αντεχεις καλητερα να το γαμας ολη νυχτα και την αλλη μερα το σφαζεις.θα ειναι αρνακι γεμιστο με χυσια.

Ρε με τις μαλακίες που τρως τόσα χρόνια εκεί πάνω έχει θολώσει το μάτι σου.

Το εντεράκι γίνεται κοκορέτσι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
 

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
8.672
Like
86
Πόντοι
66
Το εντεράκι γίνεται κοκορέτσι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

Ετσιιι... :rockon:

Υλικά
1 συκωταριά μεγάλη (χωρίς τη σπλήνα και τα νεφρά)
2 πλεξούδες έντερα και τα γλυκάδια από το αρνί
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
λίγο σκόρδο ψιλοκομμένο, προαιρετικά  (3-4 σκελίδες)
κομμάτια μικρά από τη σκέπη του αρνιού

Εκτέλεση:
Πλένετε πολύ καλά τη συκωταριά. Την κόβετε κομματάκια όχι μεγάλα, ούτε πολύ μικρά.
Γυρίζετε τα έντερα και τα πλένετε πολύ καλά.
Προηγουμένως έχετε ανακατέψει το ψιλοκομμένο σκόρδο, το πιπέρι και τη ρίγανη με τα εντόσθια.
Το αλάτι το βάζετε στο τέλος, την ώρα που περνάτε στη σούβλα τα κομμάτια για να μη γλιστράνε.
Περνάτε τα κομμάτια στη σούβλα, ένα-ένα με τη σειρά. Ένα συκώτι, ένα πνευμόνι, καρδιά, σπλήνα, γλυκάδι και πάλι από την αρχή.
Όταν τελειώσετε, το τυλίγετε προσεκτικά με τα έντερα.

Προσοχή! Πρέπει να ψηθεί καλά, αλλά χωρίς να στεγνώσει...
 

Συνημμένα

  • kokoretsi.jpg
    kokoretsi.jpg
    244,6 KB · Εμφανίσεις: 26

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Αμα είναι μεγάλη παρέα κ υπάρχουν χέρια... δεν είναι πρόβλημα! Αλλωστε, νομίζω ότι καλύτερα να'σαι δίπλα απ' τις σούβλες... με το κρασάκι σου... να τσιμπολογάς κι όλας :dancing:
Καθε χρονο μεγαλη παρεα ειμαστε εκτος απο της κανονικες σουβλες κανουμε και μια μικρη κοκορετσι που στις 10-11 ωρα ειναι ετοιμη και τσιμπαμε και κρασι στο φουλ,ποιος εχει κουραγιο μετα για γυρισμα τα παιδια το βαριουντε θελουν να παιξουνε οποτε η λυση ειναι τα μοτερ.
Για φετος προγραμματιζουμε μια σουβλα κατσικι μια σουβλα κοκορετσι και μια σουβλα κεμπαπ
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom