ΑΡΝΑΚΙ ή ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ για φέτος; Και από ΠΟΥ αγορασμένο;
Αρνίσια χεράκια, κομμένα σε παιδάκια (μιάς και δεν θα σουβλίσουμε φέτος) αγορασμένα εδώ και κάποιες ημέρες από συγκεκριμένο χασάπικο σε καλή τιμή.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Είσαι άπαιχτος ρε μεγάλε!!!!!!!!!!!!!! Εχω ρίξει ΤΟ γέλιο!!!
Πάντως, για να σοβαρολογήσουμε κάπως, αφού οι αετοί έχουν χτυπήσει τα ... άπαχα, τι μένει για εμάς???
η επίκαιρη ερώτηση:
κ άλλη μια:
Γύρισμα... παραδοσιακά με το χεράκι... ή μοτεράκι;
να βάλουμε έσένα να το γυρίζεις και εμείς οι υπόλοιποι να πίνουμε μπύρες!
Νέος... δεν προβλέπεται από την σειρά μου! Για πάρε σκαμνάκι κ κάτσε...
Πραγματι οτι και να γλυφης οταν ειναι γαλακτος εχει αλλη γευσηΟτι γλύφουμε, καλό είναι......
Μοτερ, τοσες ωρες ποιος καθεται να γυριζη της σουβλες μια κατσικι μια κοκορετσικ άλλη μια:
Γύρισμα... παραδοσιακά με το χεράκι... ή μοτεράκι;
ρε γύρνα που σου λέω, και τις μπύρες να τις έχεις βάλει στο ψυγείο απο νωρίς.
τις θέλουμε παγωμένες!
Μοτερ, τοσες ωρες ποιος καθεται να γυριζη της σουβλες μια κατσικι μια κοκορετσι
ο Αγιος Μοτέριος
οκ πες στον αντμιν να με κάνει ντα.ΑΑΑ εσύ Νέος πας γυρεύοντας! Πάρε λοιπόν 5 μέρες κράτηση επειδή είσαι ασεβής, κ αύριο είσαι αναφερόμενος από εμένα στον Admin για την συνέχεια...
Στο μεταξύ όμως, κουβάλα τα κασόνια με τις μπύρες, γέμισε το ψυγείο κ όταν τελειώσεις πίασε τον κουβά με τον ασβέστη...
πριν το σφαξεις του ριχνεις και κανα πουτσο!αν και αν αντεχεις καλητερα να το γαμας ολη νυχτα και την αλλη μερα το σφαζεις.θα ειναι αρνακι γεμιστο με χυσια.
Το εντεράκι γίνεται κοκορέτσι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
Καθε χρονο μεγαλη παρεα ειμαστε εκτος απο της κανονικες σουβλες κανουμε και μια μικρη κοκορετσι που στις 10-11 ωρα ειναι ετοιμη και τσιμπαμε και κρασι στο φουλ,ποιος εχει κουραγιο μετα για γυρισμα τα παιδια το βαριουντε θελουν να παιξουνε οποτε η λυση ειναι τα μοτερ.Αμα είναι μεγάλη παρέα κ υπάρχουν χέρια... δεν είναι πρόβλημα! Αλλωστε, νομίζω ότι καλύτερα να'σαι δίπλα απ' τις σούβλες... με το κρασάκι σου... να τσιμπολογάς κι όλας