xristospap
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 12.915
- Πόντοι
- 3.506
Καταλαβα Κυρια μου και μελλουσα κουμπαρα αν ειναι να φερθεις σαν τους καλους μας φιλους τοτε θα σχολασει ο γαμος νωρις χα χα χα

Καταλαβα Κυρια μου και μελλουσα κουμπαρα αν ειναι να φερθεις σαν τους καλους μας φιλους τοτε θα σχολασει ο γαμος νωρις χα χα χα
της εχω αδυναμία!![]()
Με δυο????? Χα χα χαΣιγά μην τον παίξουμε και με ένα γράμμα![]()
Τι να τον κανεις καλε μου φιλε Xaramofais αφου εισαι παντα και παντου αυτοπροκαλουμενος σε τσιπουσια...Χα χα χαΠοιος θα μου φέρει έναν τσελεμεντέ![]()
Άλλοι στο Cavo Paradiso
και εγώ στον κάμπο για να ποτίσω baby..
Καλε μου φιλε Annapourma καλη η κινηση σου αλλα ο καλος μας φιλος dimigoall εννοουσε να δει βυζια χωρις ρουχα για να του πεταχτουν τα ματια οξω χα χα χα![]()
Να μας στέλνουν κανένα φρέσκο ζαρζαβατικο όμως![]()
Να oy πω την καλημερα μου καλε μου φιλε AnnapournaΕπειδή είσαι ευγενικός αποφάσισα να σας την αφιερώσω.
![]()
Απο την προσωπική μου συλλογή.
![]()
Καλέ μου φίλε ανναπουρνα τι ρώγα κρεμάστρα είναι αυτήΕπειδή είσαι ευγενικός αποφάσισα να σας την αφιερώσω.
![]()
Απο την προσωπική μου συλλογή.
![]()
Καλέ μου φίλε ανναπουρνα τι ρώγα κρεμάστρα είναι αυτή![]()
Καλημέρα, σου ήρθε η φώτιση κατά τον εκκλησιασμό σου;Γεια χαρά σε όλους εκτός από 2 σήμερα![]()
Γιατί θυμώνεις;Δεν σου έφτασαν τα αντιδωρα;Καλημέρα, σου ήρθε η φώτιση κατά τον εκκλησιασμό σου;
Ο παππούλης μου είπε αλλά από αυτά που λες εσύΚαλημέρα, σου ήρθε η φώτιση κατά τον εκκλησιασμό σου;
ποιο μελος ειναιΟ παππούλης μου είπε αλλά από αυτά που λες εσύ![]()