Spiros_73
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 28.060
- Πόντοι
- 5.956
στο οnlyεδώ ή στο όνλι?????![]()

στο οnlyεδώ ή στο όνλι?????![]()
ε τότε να ψωνίσω...ακούγεται πολύ yammy!Μασχάλες...![]()
Θπύρο με έχεις πλοκ...κανε με αδδ...στο οnly![]()
μπορείς να μου δώkεις το λινκ του λογαριασμού σου σε παρακαλώ?στο οnly![]()
μπορείς να μου δώkεις το λινκ του λογαριασμού σου σε παρακαλώ?![]()
στειλτε paysafeΘπύρο με έχεις πλοκ...κανε με αδδ...
Τώρα κατάλαβα!Θες να πας σε τραπέζι γάμου εκεί, τι έχεις στο μυαλό σου πουλάκι μου;Από εκεί να βρούμε στον @grigorin![]()
Μη ρε φαγητά τώρα...Τώρα κατάλαβα!Θες να πας σε τραπέζι γάμου εκεί, τι έχεις στο μυαλό σου πουλάκι μου;
.....ωωωωω ρε συ, ξασμενο μαλλι αφανα, θαμνους παντου, σε VHS ποιοτητα με μασημενη απο την κεφαλη την ταινιαΕμείς φίλε μου (της ηλικίας μου εννοώ), μεγαλώσαμε με Τερέζα Ορλόφσκι (Sarah Young) και Ντορσέλ (ποιά να πρωτοθυμηθώ???? )...
Και συνεχίζουμε με Ντορσέλ μιας και οι Γερμανοί έμειναν πίσω στις παραγωγές...
Ειμαι του ευρωπαϊκού κινηματογράφου!!![]()
...ρντανα?!?!?Σε ποια ρε;
Μήπως το όνομα της αρχίζει από ΝΤΑ;;;![]()
O καθενας με τον πονο του εδω μεσα χα χα χαΠερίμενα να δω κανά βυζί..
Καλε μου φιλε και κουμπαρε dimigoall εσυ που εισαι γυρολογος απο οτι ειδα και δεν εχεις δει κανα βυζο ακοοομηηηηη??????? ...I don't believe it.Χα χα χα χαΥποτονικά κινείται το νήμα
ΘΈΛΟΥΜΕ
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλε μου φιλε Annapourma καλη η κινηση σου αλλα ο καλος μας φιλος dimigoall εννοουσε να δει βυζια χωρις ρουχα για να του πεταχτουν τα ματια οξω χα χα χα
Σωστοοοοςςςς καλε φιλε και συνκουμπαρε με τον πουστη τον ανωμαλο που εχουμε μλπεξει χα χα χαΣτη μέλλουσα σύζυγό σου εσύ. ΚΟΥΦΑΛΑ...![]()
Συγνωμη Κυριοι εχει γινει κατι????? Δεν εχω παρει χαμπαρι...Καλό θα ήταν να μιλάμε με ονόματα ως μεγάλα παιδιά που είμαστε...τώρα επειδή ήμουν παρόν και στο μαδοπουτσι ή μαδομουνι που συνέβη προ ολίγον εβδομάδων ξέρω πολύ καλά που πάει η ανάρτηση σου φίλε μου...εδώ να σου τονίσω ότι το νήμα φτιάχτηκε για χαβαλέ και για να μη σπαμαρουμε νήματα εργαζομένων κοριτσιών...αν θέλεις να συνεχίσεις,το οποίο είναι δικαίωμα σου,τον "καβγά" θα σε παρακαλούσα κάπου αλλού...δεν κάνω τον διαιτητή,προσπαθώ να κρατήσω το νήμα σε κόσμια επίπεδα...καλό ΣΚ σε όλους
Αυτο Κυρια μου και μελλουσα κουμπαρουλα που ειπες ειναι πολυ βαρυ Χα χαχαΚ εγω lowkey σε σιχαίνομαι αλλα σεβομαι τον εγκεφαλο σου που τον περιμενεις να δωσει σημα οτι χορτασες ΦΑΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ
Και εδω καλε μου φιλε Xaramofais τσαμπα φαει?????? Xα χα χαΕσύ τα άρχισες όλα
Χρωστάς κέρασμα![]()
Ναι ναι καλε μου φιλε Πολυζωη βαζε φιτιλιες εσυ ..Χα χα χα ...Άλλαξες πολύ και δεν μου αρέσειεγώ στην θέση σου θα ρωταγα τι νούμερο φοράει και θα έριχνα ένα χαρμάνι
![]()