πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 83.232
- Πόντοι
- 15.931
Εκτός ΌΛΩΝ των άλλων έχουμε ΚΑΙ μάστερ στην ανατομία![]()
![]()
Εκτός ΌΛΩΝ των άλλων έχουμε ΚΑΙ μάστερ στην ανατομία![]()
![]()
Ciao Giovanni...Μαργαρίτα να σου ζήσει το μπεμπέ...
ε ειναι δυσκολο φίλε μου...δεν ειναι για όλους ο Μάικ!!Δεν μου άρεσε, οπότε δεν έχει "ουάου"![]()
Ωππππ...που ησουν εσύ τόσες μέρες?????Καλημερα μνπνκια μουμε ρεγουλα το ψευδος σημερα παρακαλω!!
Το θέμα ειναι να επέλεγες το παρόν νήμα, όταν τα άλλα θα ηταν εξαιρετικά ενδιαφέροντα! Τωρα δεν μετράει?![]()
![]()
Μιας και τα υπόλοιπα νήματα δεν παρουσιάζουν κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον ας αράξω εδώ![]()
1. Καλό μήνα είπες?Γεια χαρα![]()
Θα μπορουσε καποιος διαχειριστης να κλεισει αυτο το νημα, ειναι εντελως ανουσιο!
Σοφία μωρό μου (και όλοι οι υπόλοιποι ανορθόγραφοι) ....εύχομαι, ελπιζω....φαντάζομαι να είδες ότι τα Βυζγιά γράφονται με Γ και όχι με Χ...!!!Καλό μήνα αγόρια και κορίτσια! Μόνο με θετικά γεγονότα εύχομαι![]()
Ήθελες πουτανιαρηδες με πτυχίο εσύΣοφία μωρό μου (και όλοι οι υπόλοιποι ανορθόγραφοι) ....εύχομαι, ελπιζω....φαντάζομαι να είδες ότι τα Βυζγιά γράφονται με Γ και όχι με Χ...!!!
Ευχαριστώ Αντίδοτε....2-3 χρονια ψάχνω να βρω το δίκιο μου εδω μέσα που'μπλεξα!!![]()
εσυ έχεις...κι εσυ με Χ το γράφεις! Μνπνο...Ήθελες πουτανιαρηδες με πτυχίο εσύ![]()
οχι οχι...αλλά ψαχνω να βρω το δίκο μου και μόλις το βρηκα!!!
Βυζγια γράφω πάντα..εσυ έχεις...κι εσυ με Χ το γράφεις! Μνπνο...![]()
Ναι ναι…Βυζγια γράφω πάντα..![]()
Το πχια γράφω ετσιΝαι ναι…
Καλό μήνα κ σε σένα ρε!!![]()
Και τα 2 με Γ γράφονται άσχετε!!Το πχια γράφω ετσιγια παράδειγμα:
Πόσο καύλα είμαι πχια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
@Spiros_73 προχτές στο γελαστό τράγο ήμασταν πολύ όμορφοι![]()
Βάλαμε τις μπριτζόλες και τις κοα κολεςΚαι τα 2 με Γ γράφονται άσχετε!!
ΥΓ: είσασταν; Βάλε φωτό να κρίνουμε εμείς οι αντικειμενικοί!
Δεν είμαι το μωρό σου...Σοφία μωρό μου (και όλοι οι υπόλοιποι ανορθόγραφοι) ....εύχομαι, ελπιζω....φαντάζομαι να είδες ότι τα Βυζγιά γράφονται με Γ και όχι με Χ...!!!
Ευχαριστώ Αντίδοτε....2-3 χρονια ψάχνω να βρω το δίκιο μου εδω μέσα που'μπλεξα!!![]()
Πολυ καβλες!ακομα κ τα τραβελια μας χαμογελαγανΤο πχια γράφω ετσιγια παράδειγμα:
Πόσο καύλα είμαι πχια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
@Spiros_73 προχτές στο γελαστό τράγο ήμασταν πολύ όμορφοι![]()
Πολυ καβλες!ακομα κ τα τραβελια μας χαμογελαγαν![]()