italaki
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2008
- Like
- 5.573
- Πόντοι
- 1.056
Όταν πιάσουμε λιμάνι...θα δεις πόσο ξεχωριστά θα σε υποδεχτεί η Familia...Δεν με κάνεις να νιώθω ξεχωριστός!![]()
Όταν πιάσουμε λιμάνι...θα δεις πόσο ξεχωριστά θα σε υποδεχτεί η Familia...Δεν με κάνεις να νιώθω ξεχωριστός!![]()
αστο πανω μας!σιγουρα θα γινεις ξεχωριστος![]()
Α σας θέλω σωστούς και δίκαιους.Όταν πιάσουμε λιμάνι...θα δεις πόσο ξεχωριστά θα σε υποδεχτεί η Familia...
Αρχίζω να σε συμπαθώΑ σας θέλω σωστούς και δίκαιους.
Προηγείται η πεθερά του έγκριτου μέλους![]()
Έτσι .....κάνει και μαραθώνιουςΣε περιπτώσεις συγγενικων προσώπων το κάνουμε να φανεί σαν ατύχημα...although στην δικιά σου περίπτωση λέμε να το διασκεδασουμε 2-3 μέρες...αναλόγως τις αντοχές σου...![]()
Γίνεται να με υποδεχτεί στον γελαστό τράγο? Τουλάχιστον να έχουμε γεμάτο στομάχιΌταν πιάσουμε λιμάνι...θα δεις πόσο ξεχωριστά θα σε υποδεχτεί η Familia...
......θα τον περιμενουν σαν βαφτιστηρι, με την λαμπαδα και τα παπουτσακια ετοιμαΌταν πιάσουμε λιμάνι...θα δεις πόσο ξεχωριστά θα σε υποδεχτεί η Familia...
Να βρεις άλλη τελευταία επιθυμία...Γίνεται να με υποδεχτεί στον γελαστό τράγο? Τουλάχιστον να έχουμε γεμάτο στομάχι
Επίσης σαν τελευταία επιθυμία, θέλω να πληρώσει τον λογαριασμό το έγκριτο μέλος
Είναι αδιαπραγμάτευτος ο όρος μου![]()
Οκ, θέλω να φάω και το δικό σου γεύμαΝα βρεις άλλη τελευταία επιθυμία...
Θα πάθεις κύρωση του ήπατος...Οκ, θέλω να φάω και το δικό σου γεύμα![]()
Με τίποτα δεν είσαι ευχαριστημένοςΘα πάθεις κύρωση του ήπατος...
Δεν κάνει να πίνεις τόσο![]()
Σου χαλάω εγώ χατήρι βρε??? @Xaramofais θα ξηγηθείς...Γίνεται να με υποδεχτεί στον γελαστό τράγο? Τουλάχιστον να έχουμε γεμάτο στομάχι
Επίσης σαν τελευταία επιθυμία, θέλω να πληρώσει τον λογαριασμό το έγκριτο μέλος
Είναι αδιαπραγμάτευτος ο όρος μου![]()
βαρύΟκ, θέλω να φάω και το δικό σου γεύμα![]()
Που να σε τσιμεντωσουν και εσένα δίπλα από τον άλλονΣου χαλάω εγώ χατήρι βρε??? @Xaramofais θα ξηγηθείς...
Στην δική σου κριτική πάτησα καρδουλα
Που να σε τσιμεντωσουν και εσένα δίπλα από τον άλλον
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ του πάτησα ουαου γιατί είδα έκανε κάτι αίσχηΣτην δική σου κριτική πάτησα καρδουλα![]()
Μέλι σταζειςΕγώ του πάτησα ουαου γιατί είδα έκανε κάτι αίσχη![]()
Α έχω φέρει ένα πολύ καλό και ακριβό από το χωριό. Ας δοκιμάσω μιας και το ανέφερεςΜέλι σταζεις![]()
τωρα ειναι που την εβαψεςΟκ, θέλω να φάω και το δικό σου γεύμα![]()