Xaramofais
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 13.163
- Πόντοι
- 2.256
Κρίμα ρε Πάνο θα σου ανέβαζα εγώ τώρα πριν κόψω νύχιαΜονο απο κορίτσια δεχομαι

Κρίμα ρε Πάνο θα σου ανέβαζα εγώ τώρα πριν κόψω νύχιαΜονο απο κορίτσια δεχομαι
Απο αντιδραση κ μονο τωρα δεν απανταωόσο και να πεις... σοβαρό!
@Amelie πες, σε παρακαλώ, στο παιδί καλή μου αν προσφέρεις την υπηρεσία που ενδιαφέρεται!
Μην τον αφήνεις σε αγωνία...και τον στεναχωρείς!!
ΥΓ: θα μας τα κάνει και τσουρέκια μεχρι να μάθει, δώσε λύση ντάρλινγκ!
![]()
Έτσι νύφηΑπο αντιδραση κ μονο τωρα δεν απανταω![]()
ΣπαραξαΕίμαστε μόνο άντρες...τώρα...εδώ...από ποιον θες...πες μου...μεταξύ μας θα μείνει...![]()
Έτσι...να μείνει στο διαβάστηκε...Απο αντιδραση κ μονο τωρα δεν απανταω![]()
Παρα πολυ φιλη μουΑπο αντιδραση κ μονο τωρα δεν απανταω![]()
εγώ, αν και το βρίσκω πολύ κλασάτο και σέξυ το κόκκινο και το προτιμώ απ'όλα τα χρώματα, δεν απαντώ γιατί με αποπήρες πριν!!!Πως σαν φενεται το κόκκινο? Ένα μονοπετρο λείπει ...
κκε η Αμελι??? αντισταση στο κεφαλαιο!!!!!!
Βαρυ
το
Πάρε με και εσύ...αποπαρε,από πίσω απο όπου....εγώ, αν και το βρίσκω πολύ κλασάτο και σέξυ το κόκκινο και το προτιμώ απ'όλα τα χρώματα, δεν απαντώ γιατί με αποπήρες πριν!!!![]()
όχι όχι..δεν θέλω πΓια!! Θύμωσα...Πάρε με και εσύ...αποπαρε,από πίσω απο όπου....
όχι όχι..δεν θέλω πΓια!! Θύμωσα...![]()
σελ.238 ακόμα! Που θα πάει, θα το βρω το γαμήδι...
Μου αρεσει αυτη η αδρεναλίνη θα δειχνω αραγε τα βυζια μου; Θα λεω οτι δεν θαυμαζω τον Σταλιν; ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣκκε η Αμελι??? αντισταση στο κεφαλαιο!!!!!!
με φτιαχνεις τωρα !!!!!!!Μου αρεσει αυτη η αδρεναλίνη θα δειχνω αραγε τα βυζια μου; Θα λεω οτι δεν θαυμαζω τον Σταλιν; ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ![]()
Παπαρήγα είσαι καύλαΜου αρεσει αυτη η αδρεναλίνη θα δειχνω αραγε τα βυζια μου; Θα λεω οτι δεν θαυμαζω τον Σταλιν; ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ![]()