Νέα

τα μαλακισμενα του σαιτ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 651
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Βλάκας με ιδιαίτερα ψηλό IQ δύσκολο...

Από την άλλη ΕΣΥ ρε βλήμα είσαι από τα πιο γκράντε μαλακισμένα...
Το ξέρω ρε βλήμα ότι δεν γράφτηκες προχθές, αλλά ήθελα να επιβεβαιώσεις μόνο σου το πόσο μαλάκας είσαι ... όπως και εν τέλει το έκανες!!!
Νοοτροπίες σαν την δικιά σου είναι που κάνουν τον σύγχρονο Έλληνα την πιο γραφική δίποδη παγκόσμια κουράδα...

Γιατι έχεις τόσα νικς?
-Αυτοκλωνοποιήσε? ... δεν σέβεσαι τους κανόνες μια κοινότητας, άρα είσαι και το Νο. 1 κατακάθι της!
-Έχεις μπαναριστεί? ... πάλι δεν σέβεσαι τους κανόνες μια κοινότητας!
-Έχεις μπαναριστεί? ... δεν είσαι άντρας να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες των πράξεων σου σαν τέτοιος! ... Δεν νομίζω να σε είχαν αναγκάσει να συμμετέχεις στην κοινότητα με το ζόρι, είχες δικαιώμα επιλογής και ήξερες να διαάζεις θεωρώ...
-Έχεις μπαναριστεί? ... είσαι και "αγαπούλης", παρακαλάς να γίνεις αποδεκτός εκεί που δεν σε γουστάρουν ... βλήμα!!!
κλπ.

και αυτά αφορούν κυρίως το "νομικό" κομμάτι, να μην θυμηθώ το ηθικό ... που πιθανώς σου δίνει επιπλέον νταν μαλακίας...
1) Είσαι Μακεδόνας και μας το λες περήφανα!!! ... Στα αρχίδια μας ρε μαλάκα!!! ... Τι ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ σε κάνει να νομίζεις ότι είσαι καλύτερος από τον Ηπειρώτη ή τον Πελοποννήσιο, ε? ... Οι άνθρωποι κρίνονται βάση των πράξεων τους ρε βλάκα, και όχι βάση της καταγωγής τους, άσχετα φυσικά αν υπάρχουν "στατιστικά" δεδομένα που φυσικά προιδεάζουν απλά και μόνο για κάτι ...
Και ξέρεις τι λένε τα δικά μου "στατιστικά" ... οι πιο μαλάκες είναι οι Μακεδόνες!!!
Πριν σας γνωρίσω καλύτερα, ούτε που το είχα φανταστεί ...

2)Να μην ξεχάσω τον θαυμασμό σου για τους επιχειρηματίες που σαν λαμόγια ζουν εις βάρος όλων μας!!! ... Και λες τους άλλους μαλακισμένα!!!
Ποτέ δεν ζήλεψα κάποιον που έχει κλεμμένα πράγματα, όσα και να έχει...
κλπ.

Κατακάθι...
Γιατί?
Αφού αυτό είναι το πρόβλημα...
ζηλεύω ρε πουστη τοσο ελεύθερο χρόνο για ψωλαρισμα ώστε να παραθέτει τέτοιο σεντόνι αυτό!

εγω κ ο αρκανς ειμαστε 2 απο τα πιο παλια μελη αυτου του σαιτ....απο το σεπτεμβρη του 2005 ειμαστε κ οι 2 ;)
κι εσυ ακόμα δεν λες να γαμήσεις παρά τη πληροφόρηση και την προτροπή  :jerking:

Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
υπ'οψιν....

ο εκτωρ λοπεζ ειναι ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ετων

κ ο ΠΛΕΖΟΥΡΓΚΙΒΕΡ ειναι ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΠΤΑ ετων!!!!

να ξερετε οτι τα μαλακισμενα δεν ειναι τπτ 16χρονα...αλλα ΜΕΓΑΛΟΙ αντρες!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
υπ'οψιν....

δε με νοιαζει αν βαφτιστηκα Μαριος, θα παω και θα το αλλαξω στις δημοσιες υπηρεσιες ο κοσμος να χαλασει

δε ξερω τι θα κανεις, εγω τιμαω τις παραδοσεις. Ισχυει οτι ειπε ο νονος στον παπα Μαριε

Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
δε ξερω τι θα κανεις, εγω τιμαω τις παραδοσεις. Ισχυει οτι ειπε ο νονος στον παπα Μαριε

πες στους μαλακες τους δικους σου οτι οταν με το καλο ψοφησεις να με καλεσουν στην κηδεια σου για να σε ΘΑΨΩ. θα το κανω με μεγαλη μου χαρα!

Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
πες στους μαλακες τους δικους σου οτι οταν με το καλο ψοφησεις να με καλεσουν στην κηδεια σου για να σε ΘΑΨΩ. θα το κανω με μεγαλη μου χαρα!

αλλα μην ανησυχεις δε θα σε αφησω ετσι.

στον ταφο σου θα σου αφηνω τα ΧΑΠΙΑ σου

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
:o :o

έκανες παραθεση στον εαυτο σου? alter ego? παιρνεις χαπια?

μηπως να ειμαι πιο τρυφερος μαζι σου...

Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
:o :o

έκανες παραθεση στον εαυτο σου? alter ego? παιρνεις χαπια?

μηπως να ειμαι πιο τρυφερος μαζι σου...

ηθελα να συμπληρωσω κατι κ επειδη δε γουσταρω τη τροποποιηση κανω παραθεση

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
ζηλεύω ρε πουστη τοσο ελεύθερο χρόνο για ψωλαρισμα ώστε να παραθέτει τέτοιο σεντόνι αυτό!
Όντως μου τρώει πολύ χρόνο για την επόμενη απόφαση μου ...
΄Όποιος μπορεί βοηθάει ... Γαλλική Πολυνησία μέσω κρουαζιέρας ή αυτόνομη?

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Tα μαλακισμενα του Σιτε... μαλιστα... ενδιαφερον θρεντ..

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
O Mαριος σημερα εφαγε αποβολη απο το σχολειο του γιατι χεστηκε πανω του...

mario_shit.gif

OP
OP
A

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Βλάκας με ιδιαίτερα ψηλό IQ δύσκολο...

Από την άλλη ΕΣΥ ρε βλήμα είσαι από τα πιο γκράντε μαλακισμένα...
Το ξέρω ρε βλήμα ότι δεν γράφτηκες προχθές, αλλά ήθελα να επιβεβαιώσεις μόνο σου το πόσο μαλάκας είσαι ... όπως και εν τέλει το έκανες!!!
Νοοτροπίες σαν την δικιά σου είναι που κάνουν τον σύγχρονο Έλληνα την πιο γραφική δίποδη παγκόσμια κουράδα...

Γιατι έχεις τόσα νικς?
-Αυτοκλωνοποιήσε? ... δεν σέβεσαι τους κανόνες μια κοινότητας, άρα είσαι και το Νο. 1 κατακάθι της!
-Έχεις μπαναριστεί? ... πάλι δεν σέβεσαι τους κανόνες μια κοινότητας!
-Έχεις μπαναριστεί? ... δεν είσαι άντρας να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες των πράξεων σου σαν τέτοιος! ... Δεν νομίζω να σε είχαν αναγκάσει να συμμετέχεις στην κοινότητα με το ζόρι, είχες δικαιώμα επιλογής και ήξερες να διαάζεις θεωρώ...
-Έχεις μπαναριστεί? ... είσαι και "αγαπούλης", παρακαλάς να γίνεις αποδεκτός εκεί που δεν σε γουστάρουν ... βλήμα!!!
κλπ.

και αυτά αφορούν κυρίως το "νομικό" κομμάτι, να μην θυμηθώ το ηθικό ... που πιθανώς σου δίνει επιπλέον νταν μαλακίας...
1) Είσαι Μακεδόνας και μας το λες περήφανα!!! ... Στα αρχίδια μας ρε μαλάκα!!! ... Τι ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ σε κάνει να νομίζεις ότι είσαι καλύτερος από τον Ηπειρώτη ή τον Πελοποννήσιο, ε? ... Οι άνθρωποι κρίνονται βάση των πράξεων τους ρε βλάκα, και όχι βάση της καταγωγής τους, άσχετα φυσικά αν υπάρχουν "στατιστικά" δεδομένα που φυσικά προιδεάζουν απλά και μόνο για κάτι ...
Και ξέρεις τι λένε τα δικά μου "στατιστικά" ... οι πιο μαλάκες είναι οι Μακεδόνες!!!
Πριν σας γνωρίσω καλύτερα, ούτε που το είχα φανταστεί ...

2)Να μην ξεχάσω τον θαυμασμό σου για τους επιχειρηματίες που σαν λαμόγια ζουν εις βάρος όλων μας!!! ... Και λες τους άλλους μαλακισμένα!!!
Ποτέ δεν ζήλεψα κάποιον που έχει κλεμμένα πράγματα, όσα και να έχει...
κλπ.

Κατακάθι...
Γιατί?
Αφού αυτό είναι το πρόβλημα...
φιλε ευχαριστω που ασχολησε μαζι μου,και γραφεις κατεβατα ολοκληρα.

αλλα δεν γαμαω πουστρακια,ψαξε αλλου για γκομενο.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
φιλε ευχαριστω που ασχολησε μαζι μου,και γραφεις κατεβατα ολοκληρα.

αλλα δεν γαμαω πουστρακια,ψαξε αλλου για γκομενο.

Στον βουλωσε τον κωλαρακο σου και δεν ξερεις τι να πεις ε?
Χαλαρωσε κι απολαυσε το! Το πολυ πολυ να ανοιξεις και ααααλλον εναν λογαριασμο....  :birdman:

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Αποκλειστικες φωτο του Μαριου αβραμη που χεστηκε στο σχολειο του

poopy-diaper.jpg

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Παραγωγε που χαθηκε ο ΜΑΡΙΟΣ σημερα ρε???

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Στον βουλωσε τον κωλαρακο σου και δεν ξερεις τι να πεις ε?
Χαλαρωσε κι απολαυσε το! Το πολυ πολυ να ανοιξεις και ααααλλον εναν λογαριασμο....  :birdman:

η θα ανοιξει αλλη μια ρετσίνα  :rockon:

Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
εχω μια ιδεα για το πτωμα του αλοχα κ πως μπορουμε να γαλουμε λεφτα απο αυτο.

οταν με το καλο ψοφησει ο αλοχα θα του φτιαξουμε εναν ωραιοτατο ταφο που πανω θα γραφει με κεφαλαια γραμματα ΜΑΡΙΟΣ...ουτες επωνυμο ουτε τιποτε αλλο!

αφου τον φτιαξουμε θα φτιαξουμε μια ταμπελα απ'εξω απο τον ταφο του που θα λεει....

"ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΧΕΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΑΛΟΧΑ.....5 € Η ΕΙΣΟΔΟΣ!"

ερχεστε ζεχετε κ φευγετε.

κ ετσι λοιπον θα τα κονομησουμε απο το πτωμα αυτης της βιοχλαπατσας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom