pathos_gia_ta_souvlakia
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
οταν μιλαμε για το ιντερνετ το νεοπας αντικαθισταται απο το νουμπας!
εσυ για να'σαι....
γλυψε μου τα @@ τωρα μπαζο
οταν μιλαμε για το ιντερνετ το νεοπας αντικαθισταται απο το νουμπας!
εσυ για να'σαι....
γλυψε μου τα @@ τωρα μπαζο
Σαν πολυ γυρνας στο θρεντ με τα μαλακισμενα εσυ! Γκομενο ψαχνεις παλι μωρη?βρωμας! αδυνατω..
βρωμας! αδυνατω..
Αμα βρωμαει τι ασχολεισαι μαζι του συνεχεια ?
Μηπως σ αρεσουν τα σκατα ?
Σαν πολυ γυρνας στο θρεντ με τα μαλακισμενα εσυ! Γκομενο ψαχνεις παλι μωρη?
επιβεβαιωνω την εμμονη του να με μπαναρουν!
πηγαινε στο κοσμο να τα λεμε απο κει....
εδω ειναι σαιτ για πουτανες...δεν εχετε θεση εσεις εδω
πηγαινε στο κοσμο να τα λεμε απο κει....
εδω ειναι σαιτ για πουτανες...δεν εχετε θεση εσεις εδω
ρε αρκ!Εκτονωθήκανε προηγουμένως ...
Οπότε ας θυμηθούμε κάτι ελαφρώς παλιότερο και καλό...
τινος πουτανακι εισαι συ ωρε?
Βλάκας με ιδιαίτερα ψηλό IQ δύσκολο...λες να γραφτηκα τοτε βλακα?
Γιατί?ρε αρκ!
αυτός νομίζει ότι γράφτηκες πριν ένα μήνα!
ρε φιρδημήγδην! πόσο ψάρακλας είσαι βρε?
(ελπίζω να μην αρχίσεις τα περί 76 μπαν, και του ποιος είναι πιο μαλάκας.....βρες κάτι άλλο)
τελικα ποσο παλιος ειναι ο αρκανς?
τελικα ποσο παλιος ειναι ο αρκανς?
εγω κ ο αρκανς ειμαστε 2 απο τα πιο παλια μελη αυτου του σαιτ....απο το σεπτεμβρη του 2005 ειμαστε κ οι 2 ;)
εγω κ ο αρκανς ειμαστε 2 απο τα πιο παλια μελη αυτου του σαιτ....απο το σεπτεμβρη του 2005 ειμαστε κ οι 2 ;)
Βλάκας με ιδιαίτερα ψηλό IQ δύσκολο...
Από την άλλη ΕΣΥ ρε βλήμα είσαι από τα πιο γκράντε μαλακισμένα...
Το ξέρω ρε βλήμα ότι δεν γράφτηκες προχθές, αλλά ήθελα να επιβεβαιώσεις μόνο σου το πόσο μαλάκας είσαι ... όπως και εν τέλει το έκανες!!!
Νοοτροπίες σαν την δικιά σου είναι που κάνουν τον σύγχρονο Έλληνα την πιο γραφική δίποδη παγκόσμια κουράδα...
Γιατι έχεις τόσα νικς?
-Αυτοκλωνοποιήσε? ... δεν σέβεσαι τους κανόνες μια κοινότητας, άρα είσαι και το Νο. 1 κατακάθι της!
-Έχεις μπαναριστεί? ... πάλι δεν σέβεσαι τους κανόνες μια κοινότητας!
-Έχεις μπαναριστεί? ... δεν είσαι άντρας να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες των πράξεων σου σαν τέτοιος! ... Δεν νομίζω να σε είχαν αναγκάσει να συμμετέχεις στην κοινότητα με το ζόρι, είχες δικαιώμα επιλογής και ήξερες να διαάζεις θεωρώ...
-Έχεις μπαναριστεί? ... είσαι και "αγαπούλης", παρακαλάς να γίνεις αποδεκτός εκεί που δεν σε γουστάρουν ... βλήμα!!!
κλπ.
και αυτά αφορούν κυρίως το "νομικό" κομμάτι, να μην θυμηθώ το ηθικό ... που πιθανώς σου δίνει επιπλέον νταν μαλακίας...
1) Είσαι Μακεδόνας και μας το λες περήφανα!!! ... Στα αρχίδια μας ρε μαλάκα!!! ... Τι ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ σε κάνει να νομίζεις ότι είσαι καλύτερος από τον Ηπειρώτη ή τον Πελοποννήσιο, ε? ... Οι άνθρωποι κρίνονται βάση των πράξεων τους ρε βλάκα, και όχι βάση της καταγωγής τους, άσχετα φυσικά αν υπάρχουν "στατιστικά" δεδομένα που φυσικά προιδεάζουν απλά και μόνο για κάτι ...
Και ξέρεις τι λένε τα δικά μου "στατιστικά" ... οι πιο μαλάκες είναι οι Μακεδόνες!!!
Πριν σας γνωρίσω καλύτερα, ούτε που το είχα φανταστεί ...
2)Να μην ξεχάσω τον θαυμασμό σου για τους επιχειρηματίες που σαν λαμόγια ζουν εις βάρος όλων μας!!! ... Και λες τους άλλους μαλακισμένα!!!
Ποτέ δεν ζήλεψα κάποιον που έχει κλεμμένα πράγματα, όσα και να έχει...
κλπ.
Κατακάθι...
Γιατί?
Αφού αυτό είναι το πρόβλημα...
πεσε λεβελ τυπεΒλάκας με ιδιαίτερα ψηλό IQ δύσκολο...