Νέα

τα μαλακισμενα του σαιτ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 651
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ασε την ιδια να με ρωτησει
το εχω πει κ θα το ξαναπω...
οταν σας κλεισανε καποια μελη που εκτιμω πραγματικα πολυ ηρθαν στο κοσμοπολιταν...
οταν ξανανοιξατε καλεσαν εμενα κ 2-3 ακομα απο δω...
ηρθα..
επαθα ενα πολιτισμικο σοκ...
αλλα επειδη εχω το καλο του να προσαρμοζομαι παντου αραξα...

ααα!τα βυζια τα ποσταρω ετσι...
φυσικα κ δεν ειναι τπτ δικο μου απο αυτα οπως καταλαβατε κ απο τα λινκ..
δε θα το εκανα κ δε θα το κανω ποτε αυτο...
αλλη απορια?!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
1)ανοιγεις ενα θρεντ με τιτλο τα μαλακισμενα του σαιτ....δεν λεω πιασιαρικος τιτλος...κατονομασε τους κιολας ομως να τελειωνουμε
2)ΤΟ σαιτ παρακμαζει.....συμφωνω....εσυ αρκανς σε αυτο το σαιτ τι κανεις;μονο χαβαλε και φορουμ....και καλα κανεις....μας εγραψες για καμια πουτανα που πηγες ποτε;δεν θυμαμαι....
3)Η συμπεριφορα σου ειναι κοσμια;την βελβυ στην ψυχρα το βραδακι την αποκαλεσες πουτανακι φτηνιαρικο κλπ κλπ....τι σεβασμο απαιτεις;
4)περα απο το αν ειχες οπως λες σχολη με μαθηματα εδω πραγμα που προς το παρον δεν θα σχολιασω επι της ουσιας απο που αντλεις τις ιδεες μεγαλειου οτι εισαι κατι διαφορετικο απο τους αλλους και πρεπει να σε σεβονται χωρις να τους σεβεσαι εσυ πρωτα;
5)τα προσωπικα σου με τον εκτορα λυστα με απλη αδιαφορια....γνωμη μου....γιατι δυναμιτιζεις το κλιμα;θες απαντηση και απο αυτον για να συνεχιστει ο χαβας;
6)ποιος σε εμποδισε να ανοιξεις εσυ οτι θες και να ποσταρεις;και γιατι στην τελικη δεν σ ακολουθει κανεις σε οτι πλεον ανοιγεις;αναρωτηθηκες ή μονο διαπιστωσεις κανεις;
7)τα μελη που ανεφερες εκτος απο τρεις ορκισμενους σου φιλους εδω ειναι κανονικα....δεν βλεπω κανεναν να λειπει ή να σιχαθηκε.....
8)καθε πραγμα και κατασταση αλλαζει..το σαιτ εχει ανανεωση και νεα δυναμικα μελη...λογικο ειναι....που κολλας;εισαι μηπως απο αυτους που θεωρουν οτι εδω ειναι κανα στρατοπεδο με επιλοχιες και φανταρια που πρεπει να αποδιδουν σεβασμο στους παλιους;;και ποιον οριζεις ως παλιο στην τελικη;
9)Τα θρεντ που ανοιγονται ειναι γελοια....συμφωνω....σπαμοθρεντ για χαβαλε και καβλαντισμα ειναι....γιατι τα παρακολουθεις;και γω τις ουκρανιδες μουναρες τις θεωρω γελοιο θρεντ....δεν το διαβασα ποτε και τελεια.....δεν μ απασχολει τι γραφετε εκει...
10)προβληματισου και παλι μηπως με την εν γενει συμπεριφορα σου εχεις γινει απωθητικος και μην βιαζεσαι να κανεις μονο κριτικη...κανε πρωτα την αυτοκριτικη σου....και να ξερεις οτι αν τα χαλας με ολους εν τελει δεν θα χεις ανθρωπο να μιλησεις στο σαιτ...και μην θες σε ολα τα θεματα να εχεις την πρωτοκαθεδρια...ενταξει το καταλαβαινουμε εισαι παιδι με αρχηγικες τασεις και ανταγωνιστικη προσωπικοτητα....κανε ομως και καπου τον κομπαρσο οταν πρεπει για να περνας καλα οπως κανουμε ολοι μας....μην πιπιλας την καραμελα εγω δεν εχω προβλημα με κανεναν την ωρα που εχεις βριστει με το μισο μην πω ολο το σαιτ...
φιλικα...και μην μπαινεις και στον κοπο να απαντησεις απλα διαβασε το

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Από τσατ δεν ξέρω. Αυτό που βλέπω είναι ότι οι υπεύθυνοι του site σε έχουν αποβάλλει ουκ ολίγες φορές, εξ ου και το 76 στο ψευδώνυμό σου. Δεν έχω δει ούτε μια αποβολή σου. Εάν ήταν δηλαδή άδικες ή δίκαιες. Ποτέ δεν έχουμε έλθει σε κόντρα. Με δύο άτομα έχω έλθει σε κόντρα εδώ μέσα και για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Δεν συμφωνούσα πάντα με αυτά που έγραφες.

ΥΓ: Ιδιαίτερα αυτό με τη μερέντα που γράφεις κι επιμένεις όμως. Με έχεις κάνει να σιχαθώ τη μερέντα
Τρώγε νουτέλα τότε παίχτη  :rockon: :rockon: .

Σε σάιτ με μπουρδέλα είμαστε, άμα δεν μιλήσουμε εδώ για μερέντα, πού θα το κάνουμε? :2funny:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Τύπε απ'όταν τελείωσε το έργο με τη Χίλντα μας πήρε η κάτω βόλτα. Θυμάσαι τι ωραία ξεροχύναμε;
Τώρα ζητάς απ'τις άλλες να γδυθούν και αυθαδιάζουν μη τα πάρω στην κράνα. :s&m_1:

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
απαγορευτικο δεν υπηρχε και δεν υπαρχει για κανενα,ο καθενας μπορει να γραψει οτι θελει.αλλα για να συμμετασχει καποιος σε μια σοβαρη συζητηση πρεπει να εχει επιχειρηματα και αποψη,οταν ειναι μαλακια η συζητηση ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει.

αξιολογο μελος δεν γινεσε απο μονος και δεν σε κανει κανεις.αξιολογο μελος ειναι καποιος,που οταν λεει μια αποψη καθετε και αναλυετε και συζητητε,απο τους υπολοιπους.
Τωρα κατι ειπες και τα ποιο "αξιολογα" μελοι εδω μεσα βγαζουν τα αποθημενα τους.
πολλα παλια μελη τα εχω δει να γαμανε πολλα θρεντ κραζοντας αυτον που το ανοιξε και θελησε να μαθει κατι.
και ηλιθια θρεντ δεν υπαρχουν αυτα ειναι αποψεις.Το σαιτ δεν ασχολειται μονο με αγοραιο ερωτα εχει και αλλες κατηγοριες.αν εχεις προβλημα μπορεις να αποχωρησεις η να διαβαζεις αυτα που σε ενδιαφερουν μονο.Τωρα κλαψουρισματα του τυπου "5-10 κομπλεξικα εχουν γαμησει το σαιτ" ειναι ατοπα.Υπαρχουν και θρεντ που ασχολουνται αποκλειστικα με το αντικειμενο του σαιτ και τα ιδια τα παλια μελοι τα εχουν γαμησει.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
1)ανοιγεις ενα θρεντ με τιτλο τα μαλακισμενα του σαιτ....δεν λεω πιασιαρικος τιτλος...κατονομασε τους κιολας ομως να τελειωνουμε
2)ΤΟ σαιτ παρακμαζει.....συμφωνω....εσυ αρκανς σε αυτο το σαιτ τι κανεις;μονο χαβαλε και φορουμ....και καλα κανεις....μας εγραψες για καμια πουτανα που πηγες ποτε;δεν θυμαμαι....
3)Η συμπεριφορα σου ειναι κοσμια;την βελβυ στην ψυχρα το βραδακι την αποκαλεσες πουτανακι φτηνιαρικο κλπ κλπ....τι σεβασμο απαιτεις;
4)περα απο το αν ειχες οπως λες σχολη με μαθηματα εδω πραγμα που προς το παρον δεν θα σχολιασω επι της ουσιας απο που αντλεις τις ιδεες μεγαλειου οτι εισαι κατι διαφορετικο απο τους αλλους και πρεπει να σε σεβονται χωρις να τους σεβεσαι εσυ πρωτα;
5)τα προσωπικα σου με τον εκτορα λυστα με απλη αδιαφορια....γνωμη μου....γιατι δυναμιτιζεις το κλιμα;θες απαντηση και απο αυτον για να συνεχιστει ο χαβας;
6)ποιος σε εμποδισε να ανοιξεις εσυ οτι θες και να ποσταρεις;και γιατι στην τελικη δεν σ ακολουθει κανεις σε οτι πλεον ανοιγεις;αναρωτηθηκες ή μονο διαπιστωσεις κανεις;
7)τα μελη που ανεφερες εκτος απο τρεις ορκισμενους σου φιλους εδω ειναι κανονικα....δεν βλεπω κανεναν να λειπει ή να σιχαθηκε.....
8)καθε πραγμα και κατασταση αλλαζει..το σαιτ εχει ανανεωση και νεα δυναμικα μελη...λογικο ειναι....που κολλας;εισαι μηπως απο αυτους που θεωρουν οτι εδω ειναι κανα στρατοπεδο με επιλοχιες και φανταρια που πρεπει να αποδιδουν σεβασμο στους παλιους;;και ποιον οριζεις ως παλιο στην τελικη;
9)Τα θρεντ που ανοιγονται ειναι γελοια....συμφωνω....σπαμοθρεντ για χαβαλε και καβλαντισμα ειναι....γιατι τα παρακολουθεις;και γω τις ουκρανιδες μουναρες τις θεωρω γελοιο θρεντ....δεν το διαβασα ποτε και τελεια.....δεν μ απασχολει τι γραφετε εκει...
10)προβληματισου και παλι μηπως με την εν γενει συμπεριφορα σου εχεις γινει απωθητικος και μην βιαζεσαι να κανεις μονο κριτικη...κανε πρωτα την αυτοκριτικη σου....και να ξερεις οτι αν τα χαλας με ολους εν τελει δεν θα χεις ανθρωπο να μιλησεις στο σαιτ...και μην θες σε ολα τα θεματα να εχεις την πρωτοκαθεδρια...ενταξει το καταλαβαινουμε εισαι παιδι με αρχηγικες τασεις και ανταγωνιστικη προσωπικοτητα....κανε ομως και καπου τον κομπαρσο οταν πρεπει για να περνας καλα οπως κανουμε ολοι μας....μην πιπιλας την καραμελα εγω δεν εχω προβλημα με κανεναν την ωρα που εχεις βριστει με το μισο μην πω ολο το σαιτ...
φιλικα...και μην μπαινεις και στον κοπο να απαντησεις απλα διαβασε το

quotin' for the lulz  :rockon: :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
παλι σε καυγα θα καταληξει το θρεντ... :helpplea:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Τον Απρίλη κλέινω 4 χρόνια στο σάιτ και αυτά που γράφει ο άρκανς τα έχω διαβάσει ουκ ολίγες φορές...
Πάνοτε υπήρχε κάποιος παλιός ή "παλιός" που διαμαρτυρόταν για το επίπεδο που έχει πέσει, για τις ελλεεινίδες που έχουν ξεψαρώσει, για την προώθηση συμφερόντων, για άνοιγμα άσχετων θεμάτων (όπως πχ οι επιχειρηματικές κινήσεις του βγενόπουλου) και άλλα πολλά...
Τέσσερα χρόνια πάντως, όλο για παρακμή ακούω και παρακμή δεν βλέπω...Μόνο προσωπικές δυσαρέσκειες, άλλοτε δικαιολογημένες, άλλοτε αδικαιολόγητες.

Έτσι είναι φίλε. Θα κλείσω τα 4 το καλοκαίρι. Τα ίδια βλέπω.

Και για μη βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω....

Είναι αλήθεια πως κάποιες φορές πράγματα δε μου αρέσουν, γι αυτό και γράφω/διαβάζω πιο σπάνια, όπως και οι περισσότεροι από τους παλιότερους. Αυτούς που έχουν μείνει ακόμα δηλαδή. Απλά το  site είναι ένα προϊόν και ως τέτοιο κάνει τον κύκλο του και ξανά μανά από την αρχή.

Για όποιον δεν αρέσει μοναδική λύση είναι η αποστασιοποίηση ή η απομάκρυνση. Τα άλλα μου φαίνονται αστεία.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ενα σαιτ ειναι...
την βασικη του θεματολογια εγω τουλαχιστον δε την γαμησα..
δε μπηκα ποτε να χαβαλεδιασω σε θεμα με κριτικες πχ...
ουτε σε θεματα υγειας...

τα αλλα ειναι καθαρο χαβαλε...

τι μουσικη ακουνε οι στριπερς?
ελεος...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
σαν ενα απο τα παλαιοτερα μελη του σαιτ εχω να επισημανω τα εξης.
(ειναι καθαρα δικες μου επισημανσεις και δεν ειναι υποχρεωτικο να συμφωνειτε ολοι).

εδω και ενα 2μηνο οπως θα εχετε παρατηρησει πολλοι δεν γραφω αλλα και δεν συμμετεχω στις συζητησεις στα διαφορα θρεντ του σαιτ.
πιστευω οτι εχει πεσει παρα πολυ το επιπεδο,εχει αρχισει η ολη φαση και γινετε εντελως βλακωδεις απο χαβαλετζιδικη που ητανε,πολλα μελη παλαια,οπως και εγω γραφουν αραια και που,και οταν γραψουμε κατι μας την πεφτουν αμεσως για φασαρια διαφοροι κομπλεξικοι τυποι του σαιτ που πιστευω οτι εχουν προβλημα υπαρξιακο καθαρα.
επισης πολλες μελη εχουν γινει ξαφνικα κολλητηρια με καποιους που καινουργιους οι οποιοι ειναι εντελως τοπου και χρονου,και τους εχουν παρασυρει σε μια εντελως βλακωδει κατασταση.τα θεματα του σαιτ ειναι σχεδον τα ιδια και τα ιδια,βλακειες και μαλακιες σε πολλες παραλλαγες.

θα παρακαλουσα τα καλα μελη του σαιτ να παρουν μια θεση και να αρχισουν να ανοιγουν ενδιαφερωντα θρεντ,ξερουν ποιοι ειναι αυτοι και καλο θα ειναι να βγουνε απο τα καβουκι τους.

δεν μπορει εδω και ενα μηνα ενα σαιτ με χιλιαδες μελη να ασχολητε με τα βιζια απο 5 αγαμητες πατσαβουρες,και τις αγαμιες τις καθε σαβουρας ποτυ στην πραγματικη ζωη δεν θελει να την βλεπει ουτε η μανα τις.
αλλα ουτε και απο καποιους αγαμητους-κομπλεξικους-μισογυνιδες τυπους που βρηκαν εδω μεσα την γιατρεια τους.

ελπιζω ολα τα σοβαρα και αξιολογα μελη του σαιτ να κνουν κατι γιαυτο το χαλι που υπαρχει εδω και 2 μηνες σχεδον.

Που ζεις ρε φιλε?

Τo site και το περιεχομενο και το επιπεδο των χρηστων εχει πεσει εδω και δυο χρονια τουλαχιστον. Τι δυο μηνες.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Που ζεις ρε φιλε?

Τo site και το περιεχομενο και το επιπεδο των χρηστων εχει πεσει εδω και δυο χρονια τουλαχιστον. Τι δυο μηνες.

είναι κάτι λιγότερο από χρόνο μέλος ο αρκανς, μην ψαρώνετε οι πάλιουρες ότι συγκρίνει με το παλιό φόρουμ  :rockon: :rockon: :rockon:

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
131
Πόντοι
6
το εχω πει κ θα το ξαναπω...
οταν σας κλεισανε καποια μελη που εκτιμω πραγματικα πολυ ηρθαν στο κοσμοπολιταν...
οταν ξανανοιξατε καλεσαν εμενα κ 2-3 ακομα απο δω...
ηρθα..
επαθα ενα πολιτισμικο σοκ...
αλλα επειδη εχω το καλο του να προσαρμοζομαι παντου αραξα...

ααα!τα βυζια τα ποσταρω ετσι...
φυσικα κ δεν ειναι τπτ δικο μου απο αυτα οπως καταλαβατε κ απο τα λινκ..
δε θα το εκανα κ δε θα το κανω ποτε αυτο...
αλλη απορια?!
ενταξει με καλυψες και μπραβο για την ειλικρινεια σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom