Νέα

τα μαλακισμενα του σαιτ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 651
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
καταλαβαινω στο ειπα...
αλλα αυτο που κανεις ειναι γραφικο..
οπως ειπε κ ενα παιδι πιο πανω παντα ενας"παλιος"βγαινει κ κραζει την"καταντια του σαιτ"...
και οπως λεγατε κ σε μενα παλι...η μπες στο κλιμα η πισω στο κοσμοπολιταν...
μπορεσα κ τα κανω κ τα δυο πια...
δε θα σταματησουν αυτες οι κουνεντες!!!
ουτε οι φωτο με βυζια..
ουτε οι μουνοδουλοι να υπαρχουν..
χμμμ..ποτε εγινα δυσλεκτικη;

OP
OP
A

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Κοιτα τα ποστ σου και θα καταλαβεις,ενι γουει ελπιζω να μην εισαι αυτο που παιρνω απο τα ποστ σου,στην εξω απο εδω ζωη σου.
Και δεν υπαρχει καμια κοντρα μεταξυ μας ;)
τυπε τουλαχιστον ξερεις οτι δεν εχω καμια σχεση με αυτα που γραφω στην πραγματικη μου ζωη,και το ξερεις καλα,για να μην γραφω λεπτομερειες τωρα.
εγω εδω μεσα μπαινω για τον χαβαλε μου και μονο.
οσο για την κοντρα που ειχαμε,πιστευω να καταλαβες οτι την εσβησα με τον καλυτερο τροπο.
ηδη το φιλαρακι σου εχει γινει και δικο μου να ξερεις. ;) ;) ;) ;) ;)

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
το θεμα ειναι οτι οι 5-10 κομπλεξικοι που ητανε στο τσατ μεταφερθηκαν στα θρεντ γιαυτο εχει γινει ολο αυτο το μπαχαλο.
μην ξεχνας οτι εξαιτιας ενος αβραμης,εμφανιστηκαν αλλοι 100 προβληματικοι εντος 3μηνου οι οποιοι δεν τολομουσαν να γραψουν σε θρεντ ουτε για πλακα.

Χαλαρωσε ρε συ.
Μικροκοσμος ειναι το σαιτ..
Καποια στιγμη οι περισσοτεροι στραβωνουν με κατι εδω μεσα αλλα μετα χαλαρωνουν...
Αλλωστε εχεις επιλογη... ;)

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
το θεμα ειναι οτι οι 5-10 κομπλεξικοι που ητανε στο τσατ μεταφερθηκαν στα θρεντ γιαυτο εχει γινει ολο αυτο το μπαχαλο.
μην ξεχνας οτι εξαιτιας ενος αβραμης,εμφανιστηκαν αλλοι 100 προβληματικοι εντος 3μηνου οι οποιοι δεν τολομουσαν να γραψουν σε θρεντ ουτε για πλακα.
γιατι ρε φιλε δεν τολμουσαν υπαρχει απαγορευτικο???
Και ποιος σε κανει εσενα και οποιονδηποτε αλλον εδω μεσα αξιολογο μελος?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
φιλαρακο αν και με εσενα εχω βριστει πολλες φορες,σε εκτιμω γιατι εισαι απο τα ατομα που εισαι σταθερος στις αποψεις σου,και δεν εισαι ρουφιανος.

οσο για τον βγενοπουλος που λες,και τα αλλα θρεντ,εγω ειμαι υπερ τις αποψεις να ανοιγει ο καθενας οτι θρεντ θελει αρκει να υπαρχει ουσια και συζητηση.
το να ανοιγωντε 10 θρεντ για το μουνι τις κατγουμαν και τα βυζια τις σεξουλας ειναι παρακμη,τουλαχιστον για τα νορμαλ μελη του σαιτ.

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...

Και εμένα δεν μου αρέσουν κάποια θέματα ή κάποιες πρακτικές...

Ωστόσο είναι ένα ανοικτό σάιτ όπου αφενός ο καθένας γράφει το μακρύ του και το κοντό του και αφετέρου, σε ένα σάιτ για μπουρδέλα δεν υπάρχουν "νορμάλ" μέλη...
Ή μάλλον, τα μόνα  νορμάλ μέλη είναι αυτά που γράφουν κατά βάση για πουτάνες ή/ και στριπτιτζούδες...
Οι υπόλοιποι είμαστε λιγότερο ή περίσσότερο καμμένοι!
:2funny:  :2funny:  :2funny:

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
151
Πόντοι
6
λουγκρ-ιτια για ποιο λογο εισαι στο σαιτ αν επιτρεπεται?Και στο θρεντ με τα βυζια ποσταρες ΕΚΑΝΤΟΝΤΑΔΕΣ φωτογραφιες με βυζια και μπουτια,παιζοντας με τις λεξεις οτι ειναι δικα σου αλλα και δεν ειναι

OP
OP
A

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
καταλαβαινω στο ειπα...
αλλα αυτο που κανεις ειναι γραφικο..
οπως ειπε κ ενα παιδι πιο πανω παντα ενας"παλιος"βγαινει κ κραζει την"καταντια του σαιτ"...
και οπως λεγατε κ σε μενα παλι...η μπες στο κλιμα η πισω στο κοσμοπολιταν...
μπορεσα κ τα κανω κ τα δυο πια...
δε θα σταματησουν αυτες οι κουνεντες!!!
ουτε οι φωτο με βυζια..
ουτε οι μουνοδουλοι να υπαρχουν..
δεν ειναι γραφικοτητα να ξερεις ουτε εγω θελω να κανω τον εξυπνος.απλα μπαινω τωρα τελευταια στο σαιτ να δω τι γινετε,και το μονο που βλεπω ειναι μαλακιες του στυλ, 5 πατσαβουρες αγαμητες ξαφνικα βρεθηκαν να το παιζουν γκομενες σε ενα σαιτ και καμια 10 αγαμητα λιγουρια να παρακαλανε.αυτα ειναι τα θρεντ τις παρακμης,κανε σοβαρο θεμα δεν υπαρχει.

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
δεν ειναι γραφικοτητα να ξερεις ουτε εγω θελω να κανω τον εξυπνος.απλα μπαινω τωρα τελευταια στο σαιτ να δω τι γινετε,και το μονο που βλεπω ειναι μαλακιες του στυλ, 5 πατσαβουρες αγαμητες ξαφνικα βρεθηκαν να το παιζουν γκομενες σε ενα σαιτ και καμια 10 αγαμητα λιγουρια να παρακαλανε.αυτα ειναι τα θρεντ τις παρακμης,κανε σοβαρο θεμα δεν υπαρχει.
Ρε φιλε και ποιο ειναι σοβαρο θεμα στο σαιτ???το Κουμουνισμος=φασισμος ας πουμε??η το Θα τα φτιαχνατε ποτε με τρανς???

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
λουγκρ-ιτια για ποιο λογο εισαι στο σαιτ αν επιτρεπεται?Και στο θρεντ με τα βυζια ποσταρες ΕΚΑΝΤΟΝΤΑΔΕΣ φωτογραφιες με βυζια και μπουτια,παιζοντας με τις λεξεις οτι ειναι δικα σου αλλα και δεν ειναι
Εσυ για ποιον λογο εισαι στο σαιτ???

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τυπε τωρα κατι λες,και οχι μονο αυτο αλλα το εχουν γαμησει το σαιτ με τα πολιτικα τα βολεμενα μαμουχαλα βουτυροπεδα

OP
OP
A

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Χαλαρωσε ρε συ.
Μικροκοσμος ειναι το σαιτ..
Καποια στιγμη οι περισσοτεροι στραβωνουν με κατι εδω μεσα αλλα μετα χαλαρωνουν...
Αλλωστε εχεις επιλογη... ;)
το οτι εχεις επιλογη και μαλιστα πολλες ειναι το μονο σιγουρο να ξερεις,στο χερι του καθενος ειναι τι θα κανει.οσο για το σαιτ να ξερεις οτι δεν ειναι μικροκοσμος φιλε παντως να ξερεις,εχει πολλων ειδων φρουτα να ξερεις. ;) ;) ;) ;) ;)

γιατι ρε φιλε δεν τολμουσαν υπαρχει απαγορευτικο???
Και ποιος σε κανει εσενα και οποιονδηποτε αλλον εδω μεσα αξιολογο μελος?
απαγορευτικο δεν υπηρχε και δεν υπαρχει για κανενα,ο καθενας μπορει να γραψει οτι θελει.αλλα για να συμμετασχει καποιος σε μια σοβαρη συζητηση πρεπει να εχει επιχειρηματα και αποψη,οταν ειναι μαλακια η συζητηση ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει.

αξιολογο μελος δεν γινεσε απο μονος και δεν σε κανει κανεις.αξιολογο μελος ειναι καποιος,που οταν λεει μια αποψη καθετε και αναλυετε και συζητητε,απο τους υπολοιπους.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
το καλύτερο θρεντ εδώ μέσα ήταν το ααααααααα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

πουτάνα λογοκρισία  :s&m_3:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Από τσατ δεν ξέρω. Αυτό που βλέπω είναι ότι οι υπεύθυνοι του site σε έχουν αποβάλλει ουκ ολίγες φορές, εξ ου και το 76 στο ψευδώνυμό σου. Δεν έχω δει ούτε μια αποβολή σου. Εάν ήταν δηλαδή άδικες ή δίκαιες. Ποτέ δεν έχουμε έλθει σε κόντρα. Με δύο άτομα έχω έλθει σε κόντρα εδώ μέσα και για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Δεν συμφωνούσα πάντα με αυτά που έγραφες.

ΥΓ: Ιδιαίτερα αυτό με τη μερέντα που γράφεις κι επιμένεις όμως. Με έχεις κάνει να σιχαθώ τη μερέντα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom