enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.749
- Πόντοι
- 3.656
και το μπανιο θα ειναι
τυπε λες μονο να την παει,και μετα να επιστρεψει για να την παραλαβει;
και το μπανιο θα ειναι
Ναι όπως ο μπαμπάς πάει την κόρη στο κλαμπ στο μπαρ στο μπάνιο έτσι και ο φίλος την πάει και μετά θα την πάρειτυπε λες μονο να την παει,και μετα να επιστρεψει για να την παραλαβει;
Τι μου θύμισες, τι μου θύμισες Α, ναι...έναν άλλον, αμφίβιο, με 1000 posts, που άνοιξε νήμα να μας χαιρετήσει λόγω νέας γκόμενας και σε 10 μέρες, ξαναγύρισε, επειδή δεν τον άντεξε.μετα απο 2 χρονια μπακουριασης τα καταφερα , μιλαω καθημερινα και θα βγω με μια ομορφη κοπελα(27χρ) μετα απο δικια της παροτρινση την κυριακη για μπανιο , θελω να ευχαριστισω ολες τις πορνες αθλιες και μη που μου κρατησαν συντροφια ολο αυτο το διαστημα
χαιρετε αμιγκος ελπιζω να μην χρειαστη να ξαναμπω ποτε σε αυτο το σαι
Τόσα έχουμε πει που είναι ο νηματοθετης να απαντήσει και να κάνουμε και ερωτήσεις....
Τόσα έχουμε πει που είναι ο νηματοθετης να απαντήσει και να κάνουμε και ερωτήσεις....τώρα μιλάμε στον αέρα ...υπάρχουν καίρια ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν ....που την βρήκε την ξέρει ...την έχει δει έστω σε φωτογραφία....ξέρει πως την λένε ....κιλά ύψος ηλικία ...είναι και αυτή μέλος στο μπου ...γιατί όπως ξέρουμε οι γυναίκες μας παρακολουθούν...
Οι απαντήσεις θα δείξουν εάν υπάρχει γυναίκα η είναι στη φαντασία τουΚαι τι μας νοιάζει ρε τυπε ;;; αρκεί να έπεσε σε καλή περιπτωση και μην τον πρηξει με τη παλαβομαρα της οι περισσοτερες παλαβες ειναι.
Εγω εχω μια απορια.μετα απο 2 χρονια μπακουριασης τα καταφερα , μιλαω καθημερινα και θα βγω με μια ομορφη κοπελα(27χρ) μετα απο δικια της παροτρινση την κυριακη για μπανιο , θελω να ευχαριστισω ολες τις πορνες αθλιες και μη που μου κρατησαν συντροφια ολο αυτο το διαστημα
Ποτέ μη λε ποτέ πληρωμένος έρωτας είναι αλκολικη . Παρά ταύτα καλοσκιστη η γκομεναμετα απο 2 χρονια μπακουριασης τα καταφερα , μιλαω καθημερινα και θα βγω με μια ομορφη κοπελα(27χρ) μετα απο δικια της παροτρινση την κυριακη για μπανιο , θελω να ευχαριστισω ολες τις πορνες αθλιες και μη που μου κρατησαν συντροφια ολο αυτο το διαστημα
Εχει παει στη Βαρκιζα και κραταει ομπρελλα για την γκομενα μεχρι την Κυριακηεχει παει να παρει αντιηλιακο και πετσετες
Φίλε συγχαρητήρια και μην τους ακούς όλους αυτούς εδώ μέσα, απλά ζηλεύουν. Μόνο μια φιλική συμβουλή, μετά από δύο χρόνια με πόρνες (άθλιες και μη), αν φανείς τυχερός: Όχι χύσιμο στο στόμα και μη παρασυρθείς και βγάλεις τίποτε λεφτά στο τέλος. Υπάρχει και μια πιθανότητα να μη σου σηκωθεί από το άγχος, απλά πες έγω άγχος πως θα σου φανώ.μετα απο 2 χρονια μπακουριασης τα καταφερα , μιλαω καθημερινα και θα βγω με μια ομορφη κοπελα(27χρ) μετα απο δικια της παροτρινση την κυριακη για μπανιο , θελω να ευχαριστισω ολες τις πορνες αθλιες και μη που μου κρατησαν συντροφια ολο αυτο το διαστημα
Με το Α2 κατέβαινα βουλα για μπάνιοΜήπως θα πάτε παρέα με το λεωφορείο για μπανιο;Ρε μπας και είστε 15χρονα και μέχρι την Κυριακή που σας αφήνουν οι γονείς σας να βγείτε μιλάτε από τα σπίτια σας στο Τικ Τοκ;
Φιλαρακι απο προσωπικη εμπειρια .Το καλυτερο μουνι να κανεις σχεση ή να παντρευτεις μετα απο λιγο καιρο παλι εδω θα γυρισεις.Ειναι σαν την πρεζα η πουτανια εαν μπλεξεις μια φορα δεν ξεμπερδευεις ποτε.θα με θυμηθεις.μετα απο 2 χρονια μπακουριασης τα καταφερα , μιλαω καθημερινα και θα βγω με μια ομορφη κοπελα(27χρ) μετα απο δικια της παροτρινση την κυριακη για μπανιο , θελω να ευχαριστισω ολες τις πορνες αθλιες και μη που μου κρατησαν συντροφια ολο αυτο το διαστημα
Σε σαιτ για Ουκρανεζες νυφες τη γνωρισε τυπεΑδερφε κρατα και μικρο καλαθι. Μπορει τωρα να σου κανει γλυκες να σε καυλωσει και την Κυριακη να σου γυρισει τη μπιφτεκα αναποδα στη συμπεριφορα, και να σε θελει απλα για να παει τσαμπα για μπανιο, να της κανεις ολα τα εξοδα, βενζινες εισοδο ξαπλωστρες καφεδες ποτα φαγητα να της κανεις και τον ταριφα και οταν πας να κανεις κινηση για μπαλαμουτι να σε αποφευγει οτι και καλα μας βλεπει κοσμος ή κανει ζεστη και δε θελω να με πιανουν και ενα σωρο αλλες δικαιολογιες. Και εν τελει να μη γινει τιποτα. Μπορει να το χει συστημα να το κανει δε ξερω κ εγω σε ποσους για να βγαζει στο τζαμπα τα μπανια της και τις διακοπες της. Υπαρχει τοση λιγουριαση που πολλοι ψαρωνουν ευκολα σε τετοιες προτασεις. Μιλαω εκ πειρας γιατι κ εγω εχω φαει τα μουτρα μου με τετοιες περιπτωσεις ξοδεψα ενα σκασμο λεφτα σε ενα σκ και εμεινα με το πουλι στο χερι. Μακαρι να μην ισχυουν τιποτα απο ολα αυτα και να πανε ολα καλα. Αλλα συμβουλη εχε τα ματια σου ανοιχτα να εισαι προετοιμασμενος για καθε ενδεχομενο. Αν επιτρεπεται που τη γνωρισες? Αν ειναι αγνωστη απο κανα facebook ή γενικα απο ιντερνετ μου φαινεται ακρως υποπτη.