Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.665
- Πόντοι
- 8.346
Νομίζεις!??!μετα απο 2 χρονια μπακουριασης τα καταφερα , μιλαω καθημερινα και θα βγω με μια ομορφη κοπελα(27χρ) μετα απο δικια της παροτρινση την κυριακη για μπανιο , θελω να ευχαριστισω ολες τις πορνες αθλιες και μη που μου κρατησαν συντροφια ολο αυτο το διαστημα
χαιρετε αμιγκος ελπιζω να μην χρειαστη να ξαναμπω ποτε σε αυτο το σαι
Νομίζεις!!!!!νταξ η αληθεια ειναι στα 28 μου μια σχεση 5 χρονια ειχα οποτε γενικα ναι ειμαι απειρος
οχι το λεω γιατι υπαρχουν κιαλα σημαδια πλην του " παω για μπανιο με μια γκομενα " απλα κανει μπαμ οτι για εκει παει
Δικηγόρε αμα παντρευτεί ο Σαντ και σε θέλει για κουμπάρο του θα δεχτείς;Χάρηκα κι εγω, οτι το νημα το ανοιξε ο σαντμαν
Αλλά πού...
Εξαρταται ποιαν θα παντρευτειΔικηγόρε αμα παντρευτεί ο Σαντ και σε θέλει για κουμπάρο του θα δεχτείς;
Ε τώρα κι εσύ.. δε φτανει που ΘΑ, έχεις και απαιτήσειςΕξαρταται ποιαν θα παντρευτει
Νάτος ο σωστοςΕγώ που θέλω να μείνω καναν μήνα χωρίς κοπέλα και να πέσω με τα μούτρα στις πουτάνες πρέπει να ανοίξω διαφορετικό νήμα?
Αν δεν εχει ο κουμπαρος απαιτησεις, ποιος θα εχει?Ε τώρα κι εσύ.. δε φτανει που ΘΑ, έχεις και απαιτήσεις
Το μόνο λαθος που έκανε ο τύπος στο νήμα ήταν πως είπε πως χαίρεται που θα κόψει τις πουτάνες!Νάτος ο σωστος
Τόσους αγώνες έχεις κάνει εδώ μέσα να δει την ζωή πιο αισιόδοξα, πιο ολιστικά, και τωρα έχεις βλέψεις να κουτουπωσεις την κυρά του Σαντ, αν είναι δυναμόν τύπεΑν δεν εχει ο κουμπαρος απαιτησεις, ποιος θα εχει?