Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.143
- Πόντοι
- 3.506
Ρε μύστη από το σαλέπι το γύρισες σε λιλα?? Πολύ σταθερές απόψεις έχειςτυπε λες να του σκασει τιποτα περιεργο;
Ρε μύστη από το σαλέπι το γύρισες σε λιλα?? Πολύ σταθερές απόψεις έχειςτυπε λες να του σκασει τιποτα περιεργο;
μυθικό είναι το πουλί...Επειδή είμαι σχετικά καινούριος εδώ μέσα...ο κύριος είναι ο μυθικός λίλας?
για να βγει το κυριακάτικοΕγω εχω μια απορια.
Σημερα ειναι Τριτη.
Γιατι θα πατε την Κυριακη για μπανιο, μετα απο τοσες ημερες?
Ενδιαμέσως πειραζει να βρεθειτε για κανεναν καφέ ας πουμε?
Εχετε συναντηθει ακομη ή οχι? Δεν εχω καταλαβει.
Στα τσακιδια μπετοβλακα, ηλιθιε που πανηγυριζεις κιολας. Τραβα στην μιζερια της ελλεινιδας π@παρα, αφου δεν σου αρεσε η οαση του φορουμ καταντησε ζητιανος της καθε μ@λακισμενης.μετα απο 2 χρονια μπακουριασης τα καταφερα , μιλαω καθημερινα και θα βγω με μια ομορφη κοπελα(27χρ) μετα απο δικια της παροτρινση την κυριακη για μπανιο , θελω να ευχαριστισω ολες τις πορνες αθλιες και μη που μου κρατησαν συντροφια ολο αυτο το διαστημα
χαιρετε αμιγκος ελπιζω να μην χρειαστη να ξαναμπω ποτε σε αυτο το σαι
Στα τσακιδια μπετοβλακα, ηλιθιε που πανηγυριζεις κιολας. Τραβα στην μιζερια της ελλεινιδας π@παρα, αφου δεν σου αρεσε η οαση του φορουμ καταντησε ζητιανος της καθε μ@λακισμενης.
Εδώ θα μας βρεις και εδώ θα σε ξαναβρούμε με το ίδιο ή με άλλο nick.Kανείς δεν φεύγει από το bou,όλοι αργά ή γρήγορα επιστρέφουνμετα απο 2 χρονια μπακουριασης τα καταφερα , μιλαω καθημερινα και θα βγω με μια ομορφη κοπελα(27χρ) μετα απο δικια της παροτρινση την κυριακη για μπανιο , θελω να ευχαριστισω ολες τις πορνες αθλιες και μη που μου κρατησαν συντροφια ολο αυτο το διαστημα
Καλησπέρα, συναγωνιστή.μετα απο 2 χρονια μπακουριασης τα καταφερα , μιλαω καθημερινα και θα βγω με μια ομορφη κοπελα(27χρ) μετα απο δικια της παροτρινση την κυριακη για μπανιο , θελω να ευχαριστισω ολες τις πορνες αθλιες και μη που μου κρατησαν συντροφια ολο αυτο το διαστημα
Την έχεις δει ή απλά τα λέτε σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ;μετα απο 2 χρονια μπακουριασης τα καταφερα , μιλαω καθημερινα και θα βγω με μια ομορφη κοπελα(27χρ) μετα απο δικια της παροτρινση την κυριακη για μπανιο , θελω να ευχαριστισω ολες τις πορνες αθλιες και μη που μου κρατησαν συντροφια ολο αυτο το διαστημα
Ρε τύπε, ραντεβού μετα απο 6 μερες διναμε οταν πηγαιναμε σχολειο.Την έχεις δει ή απλά τα λέτε σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ;
Μην είναι κάνας Μπάμπης μουστακαλής που ψάχνει άντρες και τρέχεις και δε φτάνεις
Καλή τύχη πάντως και ρίξε και για μας καμία ( βουτιά εννοώ...)
Μπας και γουσταρει καναν φιλο σου και σε θελει για προξενητρα?μετα απο 2 χρονια μπακουριασης τα καταφερα , μιλαω καθημερινα και θα βγω με μια ομορφη κοπελα(27χρ) μετα απο δικια της παροτρινση την κυριακη για μπανιο , θελω να ευχαριστισω ολες τις πορνες αθλιες και μη που μου κρατησαν συντροφια ολο αυτο το διαστημα
Σωστός τυπε συνήθως κανονίσεις το ίδιο βράδυ αν μπορει η άλλη. Οχι σε κανα μηνα μετα χαχαΕγω εχω μια απορια.
Σημερα ειναι Τριτη.
Γιατι θα πατε την Κυριακη για μπανιο, μετα απο τοσες ημερες?
Ενδιαμέσως πειραζει να βρεθειτε για κανεναν καφέ ας πουμε?
Εχετε συναντηθει ακομη ή οχι? Δεν εχω καταλαβει.
Στα τσακιδια μπετοβλακα, ηλιθιε που πανηγυριζεις κιολας. Τραβα στην μιζερια της ελλεινιδας π@παρα, αφου δεν σου αρεσε η οαση του φορουμ καταντησε ζητιανος της καθε μ@λακισμενης.
μετα απο 2 χρονια μπακουριασης τα καταφερα , μιλαω καθημερινα και θα βγω με μια ομορφη κοπελα(27χρ) μετα απο δικια της παροτρινση την κυριακη για μπανιο , θελω να ευχαριστισω ολες τις πορνες αθλιες και μη που μου κρατησαν συντροφια ολο αυτο το διαστημα
Τυπε τον βλεπω να κατανταει πιρφορος στα κωλομπαρα αν του μεινει κανα ευρω απο την μ@λακω.Τυπε μιλάς επιθετικά και θα τον χάσεις αν στο μέλλον θέλει να επισκεφτεί το τσοντάδικο με τη δικιά του!!!