Νέα

Τα κατάφερα βρήκα κοπέλα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Danky88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 749
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.482
Πόντοι
8.846
γιατι ενας 70 τοις εκατο ωραιος δε ειναι ωραιος?μια χαρα εισαι αμα εισαι 7αρι,δε δικαιολογει να κοιτανε ετσι,δε το κανουν μονο σε μενα το κανουν και σε αλλους που μονο ασχημοι δε ειναι οποτε μη λες χαζομαρες.
Φίλε γρήγορα σε ψυχολόγο.
Δεν ειναι κακό...

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.727
Πόντοι
2.846
εχεις απολυτο δικιο ειλικρινα,να εισαι μια χαρα εμφανησιμος,σωμα νορμαλ και τις περισσοτερες εκει εξω να τις πηδαει ενας πιο ασχημος απο σενα μονο και μονο γιατι εχει αυτοπεποιθηση λεγειν ή καποια δουλεια καλουτσικη,ενω εισαι καλο παιδι,ωραιος και σωμα νορμαλ αλλα τι να κανουμε στη ελλαδα χαραμιζεσαι αμα δε εχεις λεγειν αυτοπεποιθηση ή καλουτσικη δουλεια δυστιχως,εξωτερικο δε υπαρχει αντρας που να χαραμιστει γιατι εκει και να μη εχεις αυτοπεποιθηση ερχεται και σου μιλαει η γυναικα,οχι το χαλι εδω που τα περιμενουν ολα ετοιμα και δε μιλαει καμια απο μονη της και επισης σνομπαρουν αυτους που δε εχουν λεγειν ή αυτοπεποιθηση,εξωτερικο ουτε δουλεια κοιτανε και ανεργος ακομα και ντροπαλος να εισαι κατι θα βρεις,στη ελλαδα δυστιχως πολλοι χαραμιζονται δε ειναι οπως στο εξωτερικο,στη ελλαδα οι πιο πολλοι μπορει να μην εχουν γαμησει ουτε μια φορα εκτος μπουρδελου,στο εξωτερικο να μη γαμησει καποιος ουτε μια φορα εκτο ςμπουρδελου δε ακουγεται,γιατι εκει οι γυναικες ειναι ανθρωπινες,φυσιολογικες.
σωστά τα λες αλλά το να λέμε "στο εξωτερικό" είναι κάπως γενικό κι αόριστο, νομίζω. Εξωτερικό π.χ. είναι η Δανία, το Ιράν, η Χιλή, η Μαλαισία, η Γκάνα, η Ισπανία κ.ο.κ. Κοινωνίες με εντελώς διαφορετικά ήθη μεταξύ τους. Δεν νομίζω ας πούμε ότι σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου οι γυναίκες είναι εντελώς ακομπλεξάριστες και μόνο οι δικές μας εδώ είναι επηρμένες και αλλοπρόσαλλες.

easyrider80

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2022
Like
100
Πόντοι
1
σωστά τα λες αλλά το να λέμε "στο εξωτερικό" είναι κάπως γενικό κι αόριστο, νομίζω. Εξωτερικό π.χ. είναι η Δανία, το Ιράν, η Χιλή, η Μαλαισία, η Γκάνα, η Ισπανία κ.ο.κ. Κοινωνίες με εντελώς διαφορετικά ήθη μεταξύ τους. Δεν νομίζω ας πούμε ότι σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου οι γυναίκες είναι εντελώς ακομπλεξάριστες και μόνο οι δικές μας εδώ είναι επηρμένες και αλλοπρόσαλλες.
καλα ναι εχεις ενα δικιο εδω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εγω ειμαι 72% ωραιος 29% καυλιαρης και 42% αμορφωτος
για να εχεις 54 κριτικες δε νομιζω να εισαι 7αρι φιλε,μαλλον κανα 4αρι θα εισαι.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Με κοστούμι όχι αλλά μπορείς να βάλεις ένα παντελόνι και ένα κοντομανικο.
Δεν θα είσαι σοβαρός με βερμούδα και φανελάκι σαν παππούς που απέδρασε από το γηροκομείο η σαν καφροτραπερ που προωθεί το νέο του "άσμα".
Όμως με τέτοιο ντύσιμο ο Charlie Sheen έριχνε τα γκομενάκια στο Two and A Half Men

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.758
Πόντοι
9.297
τελικα η βερμουδα σε κανει παιδακι ή παππου ρε φιλε γιατι θα μας τρελανεις...
Τελος παντων, οι μεσηλικες και οι μπαρμπες φορεστε τα ασπρα σωβρακα σας, τα ριγε πουκαμισα και τις παντελονες σας.

Ασε εμας τα "πιτσιρικια" να φοραμε τις βερμουδες μας στις βολτες μας και να μην ιδρωνουμε σαν τα γουρουνια
Aυτο λέω...αν χρειάζεσαι βερμούδες για να μην ιδρώνεις έχεις πρόβλημα ήδη.Παιδακια και άνθρωποι με θέματα υγείας έχουν ανάγκη παιδικό ντύσιμο ,στοργή και προδερμ για να μην συγκαούν τα πωπουδακια.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.727
Πόντοι
2.846
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω φίλε μου ! Ενα από τα πράγματα που έμαθα στην ζωή είναι πως η αξία μου σαν άνθρωπος δεν καθορίζεται από την πιθανή ''κοινωνική'' μου κατάσταση ! Φυσικά αγαπώ και λατρεύω πολύ το άλλο φύλο ! Το αν ''μετράω'' σαν 'ανδρας όμως δεν καθορίζεται από αυτό ! Οπως είπες υπάρχουν και κυκλοφορούν όμορφες κοπέλες έξω αλλά μια ''επιτυχημένη συνεύρεση'' δεν έχει καθόλου να κάνει όμως με μια εικόνα. Τι να την κάνω πχ μια όμορφη γυναίκα όταν πχ δεν είναι κάθόλου ερωτική ? Μιας και είμαι ξεκάθαρα εγκεφαλικός τύπος σε ένα βαθμό η ''εικόνα'' με αφήνει αδιάφορο! Η μοναξιά δεν είναι κάτι κακό, μάλλον την έχουμε δαιμονοποιήσει άδικα, θεωρώ πως είναι μια καλή ευκαιρία για ενδοσκόπηση και βελτιώση του εαυτού μας ! Προσωπικά με έχει βοηθήσει πολύ να ωριμάσω και να δω τα πράγματα από διαφορετική αλλά και καλύτερη οπτική γωνία ! :hi:
Η μοναξιά δεν είναι κάτι κακό, συμφωνώ απόλυτα. Κι εγώ θέλω χρόνο με τον εαυτό μου. Όμως καλό είναι να είναι αποτέλεσμα δικής μας επιλογής κι όχι καταναγκαστική. Είναι άλλο να πει κάποιος δεν θέλω να δεσμευθώ π.χ. για το επόμενο εξάμηνο κι άλλο να θέλει γυναικεία συντροφιά και να περνάει απαρατήρητος από το άλλο φύλο και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.758
Πόντοι
9.297
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.482
Πόντοι
8.846
καλα ναι εχεις ενα δικιο εδω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

για να εχεις 54 κριτικες δε νομιζω να εισαι 7αρι φιλε,μαλλον κανα 4αρι θα εισαι.
Άρα εγώ είμαι 9,35 :grin:

easyrider80

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2022
Like
100
Πόντοι
1
Η μοναξιά δεν είναι κάτι κακό, συμφωνώ απόλυτα. Κι εγώ θέλω χρόνο με τον εαυτό μου. Όμως καλό είναι να είναι αποτέλεσμα δικής μας επιλογής κι όχι καταναγκαστική. Είναι άλλο να πει κάποιος δεν θέλω να δεσμευθώ π.χ. για το επόμενο εξάμηνο κι άλλο να θέλει γυναικεία συντροφιά και να περνάει απαρατήρητος από το άλλο φύλο και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα.
εχεις δικιο εδω,αλλα εχω δει ερευνα και μαλιστα οι πιο πολλοι αντρες ειναι μπακουρια και οχι μονο μπακουρια αλλα και αγαμητοι,λιγοι τα καταφερνουν με τις ελληνιδες,ειναι περιεργες με πολλα στανταρ δυστιχως αλλα τι να κανουμε.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.727
Πόντοι
2.846
Όπως λέω εγώ :"Υπάρχουν αυτές που πληρώνονται σε χρήμα και αυτές που πληρώνονται σε είδος....οι πιο πολλοι την δεύτερη κατηγορία δεν θεωρούν ότι ασκεί την πορνεία ενώ ισχύει ακριβώς το αντίθετο".
υπό μια έννοια οι ιερόδουλες είναι οι πιο τίμιες. Τουλάχιστον αυτές μας λένε εκ των προτέρων κι ακριβώς τι ζητάνε.
Θυμάμαι ακριβώς τη φράση του φίλου που με προέτρεψε να μπω στο χορό του σεξ επί πληρωμή: "Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου ζητήσει μια γυναίκα" - εννοούσε τις μη επαγγελματίες, φυσικά :grin:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Aυτο λέω...αν χρειάζεσαι βερμούδες για να μην ιδρώνεις έχεις πρόβλημα ήδη.Παιδακια και άνθρωποι με θέματα υγείας έχουν ανάγκη παιδικό ντύσιμο ,στοργή και προδερμ για να μην συγκαούν τα πωπουδακια.
δηλαδη εσυ στον καυσωνα της αθηνας με μακρυ παντελονι ας πουμε δεν ιδρωνεις;
πες απλα ειμαι βλαχος και βρωμυλος ρε τυπε δεν ειναι αναγκη να το φερνεις γυρω γυρω.
Ευτυχως η κοινωνια πηγε μπροστα επειδη δεν εμεινε στα μεσηλικα μυαλα σου :wink:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.892
Πόντοι
3.656
γιατι ενας 70 τοις εκατο ωραιος δε ειναι ωραιος?μια χαρα εισαι αμα εισαι 7αρι,δε δικαιολογει να κοιτανε ετσι,δε το κανουν μονο σε μενα το κανουν και σε αλλους που μονο ασχημοι δε ειναι οποτε μη λες χαζομαρες.
τύπε δε μπορώ να καταλάβω...μήπως τρέχει τίποτα άλλο? δηλαδή πχ στη μούρη είσαι 70% σαν αυτόν από την τηλεόραση αλλά στο σώμα είσαι 90% σα τον πάγκαλο?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.710
Πόντοι
3.656
Απλώς δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά άνθρωπο με βερμούδες γιατί από εκεί που είναι ενήλικος γίνεται παιδάκι.Ο άνδρας οφείλει να αντέχει τα πάντα σωματικά και ψυχικά και φυσικά την ζέστη....τα παιδάκια δεν αντέχουν.

Μάλλον δεν ξέρεις τί είναι ιδρώτας τύπε.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
young-man-sweating-26611632.jpg

Μάλλον δεν ξέρεις τί είναι ιδρώτας τύπε.
ξερει, απλα προτιμαει να βρωμοκοπαει σαν σαπισμενο αλλαντικο και να φευγουν ολοι γυρω του, παρα να βαλει ενα κοντο παντελονακι στον καυσωνα, γιατι "τι θα πει ο κοσμος" λες και χεστηκε κανενας :2funny:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.710
Πόντοι
3.656

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.710
Πόντοι
3.656

Τύπε αυτοί που λένε ότι η μοναξιά δεν είναι κακή,δεν έχουν ζήσει ούτε μια μέρα μόνοι τους.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Τύπε αυτοί που λένε ότι η μοναξιά δεν είναι κακή,δεν έχουν ζήσει ούτε μια μέρα μόνοι τους.
ή απλα τα χουν βρει με τον εαυτο τους. Στο τελος της ημερας μονος σου εισαι παντα, συνυπαρχεις με καποιους ανθρωπους για καποιο χρονικο διαστημα, αλλα παντα μονος σου θα εισαι. Ενας παντρεμενος πιστευεις δεν νιωθει μοναξια;
Το δυσκολο δεν ειναι το να μεινεις μονος σου, το δυσκολο ειναι να μεινεις μονος σου και να μην μπορεις να αντεξεις τον εαυτο σου και τις σκεψεις σου.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.898
Πόντοι
3.506
Μη τα λες αυτά το μισό μπου έχει γνώσεις από 100 χώρες και έχει ταξιδέψει σε πενήντα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom