easyrider80
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2022
- Like
- 100
- Πόντοι
- 1
αφου δε σου κανει το 6μισι ναιΤο στρογγυλοποιεις προς τα πάνω ε
αφου δε σου κανει το 6μισι ναιΤο στρογγυλοποιεις προς τα πάνω ε
μηπως εισαι ο μακης; καθαρο 6.5μοιαζω λιγο με καποιον απο ενα εργο το ευτιχισμενοι μαζι αν το ξερεις,μοιαζω λιγο με το φιλο του μαρκου το μητσο.
γραψε στο πουλακι σου τι λενε οι αλλοι για σενα και προχωρα τη ζωη σου.θελω βοηθεια επειδη και καλα ασχολουμαι με τη αντιδραση των αλλων κοριτσιων ενω δε θα επρεπε να με νοιαζει και καλα?
η φαση εδω μεσα ειναι και καλα τύπεθελω βοηθεια επειδη και καλα ασχολουμαι με τη αντιδραση των αλλων κοριτσιων ενω δε θα επρεπε να με νοιαζει και καλα?
εισαι απο τους λιγους ωριμους εδω και σωστους γιαυτο ξενερωσα που πριν συμφωνουσες οτι εχω προβλημα,εγω τους γραφω ολους απλα ξερεις δε μαρεσει κιολας γιατι να πω πως ημουν κανας ασχημος δε ειμαι,με το μητσο το φιλο του μαρκου απο το ευτιχισμενοι μαζι μοιαζω ειναι ασχημος αυτος?γραψε στο πουλακι σου τι λενε οι αλλοι για σενα και προχωρα τη ζωη σου.
διωξε τη μυγα απο πανω σου κοινως.
χαχα οχι δε μοιαζω με το μακη με το μητσο μοιαζω το φιλο του μαρκου,εσυ θες να μοιαζω με τον μακη για να ειναι πιο πολλοι οι ασχημοι και να μη νοιωθεις μονος αλλα ελα που δε μοιαζωμηπως εισαι ο μακης; καθαρο 6.5
βαλε καμια φωτο του να βαθμολογησουμε δεν βλεπουμε τβεισαι απο τους λιγου ωριμους εδω και σωστους γιαυτο ξενερωσα που πριν συμφωνουσες οτι εχω προβλημα,εγω τους γραφω ολους απλα ξερεις δε μαρεσει κιολας γιατι να πω πως ημουν κανας ασχημος δε ειμαι,με το μητσο το φιλο του μαρκου απο το ευτιχισμενοι μαζι μοιαζω ειναι ασχημος αυτος?
κοιτα δε ξερω για τη φατσα του μακη, το μυαλο του παντως το χεις σιγουραχαχα οχι δε μοιαζω με το μακη με το μητσο μοιαζω το φιλο του μαρκου,εσυ θες να μοιαζω με τον μακη για να ειναι πιο πολλοι οι ασχημοι και να μη νοιωθεις μονος αλλα ελα που δε μοιαζω
τιτανομεγιστε παιχταρα μου θα στο χαλασω λιγο ακομα, αλλα δε βλεπω τελεβυζιον - δεν εχω.εισαι απο τους λιγους ωριμους εδω και σωστους γιαυτο ξενερωσα που πριν συμφωνουσες οτι εχω προβλημα,εγω τους γραφω ολους απλα ξερεις δε μαρεσει κιολας γιατι να πω πως ημουν κανας ασχημος δε ειμαι,με το μητσο το φιλο του μαρκου απο το ευτιχισμενοι μαζι μοιαζω ειναι ασχημος αυτος?
τιτανομεγιστε παιχταρα μου θα στο χαλασω λιγο ακομα, αλλα δε βλεπω τελεβυζιον - δεν εχω.
αρα δε ξερω ουτε ευτυχισμενοι μαζι, ουτε μητσο και ουτε μαρκο που λες, σορρυ.
θα μας εκανες ανετα για αδερφια.Ναι αλλά τύπε δεν μας είπες ποσό μοιάζεις...20% με 70% ακριβώς?
παιζει και βιντεο τύπε ορίτζιναλ που μοιάζουν σα δυο σταγονες νεροβαλε καμια φωτο του να βαθμολογησουμε δεν βλεπουμε τβ
Όχι αλλά δε βγαζει γκόμενα. .εισαι απο τους λιγους ωριμους εδω και σωστους γιαυτο ξενερωσα που πριν συμφωνουσες οτι εχω προβλημα,εγω τους γραφω ολους απλα ξερεις δε μαρεσει κιολας γιατι να πω πως ημουν κανας ασχημος δε ειμαι,με το μητσο το φιλο του μαρκου απο το ευτιχισμενοι μαζι μοιαζω ειναι ασχημος αυτος?
Απλώς δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά άνθρωπο με βερμούδες γιατί από εκεί που είναι ενήλικος γίνεται παιδάκι.Ο άνδρας οφείλει να αντέχει τα πάντα σωματικά και ψυχικά και φυσικά την ζέστη....τα παιδάκια δεν αντέχουν.Καλοκαίρι κι εγώ βερμούδες φοράω,δεν παλεύεται η ζέστη με τζιν
και μενα οι γυναικες με σορτσακια μ'αρεσουν παντως
Τύπε τότε μήπως οι γκόμενες έξω σε κοιτάνε περίεργα επειδή σε περνάνε για τον αδερφό σου τον σελέμπριτι?θα μας εκανες ανετα για αδερφια.
Απλώς δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά άνθρωπο με βερμούδες γιατί από εκεί που είναι ενήλικος γίνεται παιδάκι.Ο άνδρας οφείλει να αντέχει τα πάντα σωματικά και ψυχικά και φυσικά την ζέστη....τα παιδάκια δεν αντέχουν.
νταξει τωρα γραφεις τρελες. Αν ειναι ετσι βγαινε αποκλειστικα με κοστουμι στους 40 βαθμους εσυ για να αποδειξεις οτι εισαι αντρας. Ελεος, σε λιγο θα μας πεις οτι τα μποξερακια/σλιπακια ειναι γκευ και οτι ο αντρας ο σωστος φοραει μονο ασπρο σωβρακο.
Ο άνδρας με σορτσάκια και βερμούδες σε κοινή θέα η έχει θηλυκοποιμημενο στυλ η δεν αντέχει την ζέστη.Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο από τα δύο αλλά δεν παίρνω στα σοβαρά τέτοιους ανθρώπους όταν τους δω έξω.
Χωρίς παρεξήγηση....
εισαι υπερβολικος.
Ο άνδρας με σορτσάκια και βερμούδες σε κοινή θέα η έχει θηλυκοποιμημενο στυλ η δεν αντέχει την ζέστη.Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο από τα δύο αλλά δεν παίρνω στα σοβαρά τέτοιους ανθρώπους όταν τους δω έξω.
Χωρίς παρεξήγηση....