Νέα

Τα κατάφερα βρήκα κοπέλα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Danky88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 749
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

easyrider80

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2022
Like
100
Πόντοι
1
Απλώς δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά άνθρωπο με βερμούδες γιατί από εκεί που είναι ενήλικος γίνεται παιδάκι.Ο άνδρας οφείλει να αντέχει τα πάντα σωματικά και ψυχικά και φυσικά την ζέστη....τα παιδάκια δεν αντέχουν.
αχχαχαχααχ η μεγαλυτερη βλακεια που εχω ακουσει,τοτε να βγαινουν ολη μες τη ζεστη με κουστουμι γιατι αλλιως δε ειναι αντρες χαχααχ τι ακουω

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
εισαι απο τους λιγους ωριμους εδω και σωστους γιαυτο ξενερωσα που πριν συμφωνουσες οτι εχω προβλημα,εγω τους γραφω ολους απλα ξερεις δε μαρεσει κιολας γιατι να πω πως ημουν κανας ασχημος δε ειμαι,με το μητσο το φιλο του μαρκου απο το ευτιχισμενοι μαζι μοιαζω ειναι ασχημος αυτος?
Καλά είσαι, τι να πω κι εγώ που μοιάζω με τον Μάκη :confused:

images

easyrider80

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2022
Like
100
Πόντοι
1
Τύπε τότε μήπως οι γκόμενες έξω σε κοιτάνε περίεργα επειδή σε περνάνε για τον αδερφό σου τον σελέμπριτι? :confused:
αχχαχαχαχ δε ξερω ρε φιλε,αλλα εμφανησιακα δε υστερω για να κοιτανε με αυτον τον τροπο πραγμα το οποιο δε συμβαινει μονο σε μενα αλλα και σε αλλους μου τα εχουν πει αλλα οκ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.758
Πόντοι
9.297
Δεν είναι παιδάκια, τα παιδάκια θα φορέσουν αθλητική βερμούδα.
Η βερμούδα με ζώνη και πουκάμισο σε συνδυασμό με κλειστό παπούτσι είναι ωραίο καλοκαιρινό αντρικό ντύσιμο κατά την άποψή μου. Και όχι,η γυμνασμένη γάμπα δεν ισούται με το πέος . Μου αρέσει να προσέχει ο άντρας το σώμα του,όπως θα έπρεπε και η γυναίκα να το κάνει.
Ο άνδρας με βερμούδα σε ΜΗ παραθαλασσιο μέρος είναι απλά γελοίος.
Αν είναι μοντέλο είναι ένας με φράγκα και γελοίο ντύσιμο .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλά είσαι, τι να πω κι εγώ που μοιάζω με τον Μάκη :confused:

images
Τον Ψωμιάδη ,τον Αγαπούλα;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.260
Πόντοι
5.506
τιτανομεγιστε παιχταρα μου θα στο χαλασω λιγο ακομα, αλλα δε βλεπω τελεβυζιον - δεν εχω.
αρα δε ξερω ουτε ευτυχισμενοι μαζι, ουτε μητσο και ουτε μαρκο που λες, σορρυ.
Σε συμπάθησε πάντως τιτάνα Γιώργη

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.758
Πόντοι
9.297
νταξει τωρα γραφεις τρελες. Αν ειναι ετσι βγαινε αποκλειστικα με κοστουμι στους 40 βαθμους εσυ για να αποδειξεις οτι εισαι αντρας. Ελεος, σε λιγο θα μας πεις οτι τα μποξερακια/σλιπακια ειναι γκευ και οτι ο αντρας ο σωστος φοραει μονο ασπρο σωβρακο.
Ξεκολλα δεν ειμαστε στο 1950, δικαιωμα σου να βασανιζεσαι με τζιν και παλτο στον καυσωνα
Οι άνδρες ξεχωρίζουν από μακρυά από τα παιδάκια...ευτυχώς!

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.482
Πόντοι
8.846
...Ελεος, σε λιγο θα μας πεις οτι τα μποξερακια/σλιπακια ειναι γκευ και οτι ο αντρας ο σωστος φοραει μονο ασπρο σωβρακο.
Ξεκολλα δεν ειμαστε στο 1950, δικαιωμα σου να βασανιζεσαι με τζιν και παλτο στον καυσωνα
Η δικαίωση του κμαν

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.758
Πόντοι
9.297
αχχαχαχααχ η μεγαλυτερη βλακεια που εχω ακουσει,τοτε να βγαινουν ολη μες τη ζεστη με κουστουμι γιατι αλλιως δε ειναι αντρες χαχααχ τι ακουω
Με κοστούμι όχι αλλά μπορείς να βάλεις ένα παντελόνι και ένα κοντομανικο.
Δεν θα είσαι σοβαρός με βερμούδα και φανελάκι σαν παππούς που απέδρασε από το γηροκομείο η σαν καφροτραπερ που προωθεί το νέο του "άσμα".

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Δεν θα είσαι σοβαρός με βερμούδα και φανελάκι σαν παππούς που απέδρασε από το γηροκομείο

Οι άνδρες ξεχωρίζουν από μακρυά από τα παιδάκια...ευτυχώς!
τελικα η βερμουδα σε κανει παιδακι ή παππου ρε φιλε γιατι θα μας τρελανεις...
Τελος παντων, οι μεσηλικες και οι μπαρμπες φορεστε τα ασπρα σωβρακα σας, τα ριγε πουκαμισα και τις παντελονες σας.

Ασε εμας τα "πιτσιρικια" να φοραμε τις βερμουδες μας στις βολτες μας και να μην ιδρωνουμε σαν τα γουρουνια

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645

easyrider80

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2022
Like
100
Πόντοι
1
Με κοστούμι όχι αλλά μπορείς να βάλεις ένα παντελόνι και ένα κοντομανικο.
Δεν θα είσαι σοβαρός με βερμούδα και φανελάκι σαν παππούς που απέδρασε από το γηροκομείο η σαν καφροτραπερ που προωθεί το νέο του "άσμα".
χαχααχχα τα ρουχα κανουν το σοβαρο ρε φιλε?οχι η συμπεριφορα?και επισης διαφωνω το καλοκαιρι βερμουδες φοραει ο κοσμος οχι τζιν λες και ειναι χειμονας.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.260
Πόντοι
5.506
Δεν πατάς στο θρεντ του κουλη σήμερα, γιατί;:think:
Σου έμειναν τραύματα από την τελευταία παρτούζα;
Κυκλοφορούν κάτι βλάκες σαν του λόγου σου, τι να σας κάνω εκεί, βαρετοί μέχρι θανάτου είστε.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.892
Πόντοι
3.656
αχχαχαχαχ δε ξερω ρε φιλε,αλλα εμφανησιακα δε υστερω για να κοιτανε με αυτον τον τροπο πραγμα το οποιο δε συμβαινει μονο σε μενα αλλα και σε αλλους μου τα εχουν πει αλλα οκ.
Γάμησετα ρε μπρό...τι τραβάμε και εμείς οι 65-70% ωραίοι :confused:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
  • Χαχα
Αντιδράσεις: barock

easyrider80

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2022
Like
100
Πόντοι
1
Γάμησετα ρε μπρό...τι τραβάμε και εμείς οι 65-70% ωραίοι :confused:
γιατι ενας 70 τοις εκατο ωραιος δε ειναι ωραιος?μια χαρα εισαι αμα εισαι 7αρι,δε δικαιολογει να κοιτανε ετσι,δε το κανουν μονο σε μενα το κανουν και σε αλλους που μονο ασχημοι δε ειναι οποτε μη λες χαζομαρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom