papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.471
- Πόντοι
- 27.261
κανενα παραπονο, απλα εστιασα στο συγκεκριμενο.Εσύ δε θα έπρεπε να έχεις παράπονο παπαφιλιψ. Εδώ ακόμα και στο σάιτ έχεις το φαν κλαμπ σου.
κανενα παραπονο, απλα εστιασα στο συγκεκριμενο.Εσύ δε θα έπρεπε να έχεις παράπονο παπαφιλιψ. Εδώ ακόμα και στο σάιτ έχεις το φαν κλαμπ σου.
Τότε γιατί δεν του λες ότι και στην Ελλάδα ακριβώς το ίδιο γίνεται?κανενα παραπονο, απλα εστιασα στο συγκεκριμενο.
Υπερβάλουμε λιγάκι?Καταλαβαίνω... Έχω δει τέτοιους... Είσαι ήρωας που κράτησες την ψυχραιμία σου και δεν του έσκασες μπουκέτο ή το ποτήρι στα μούτρα...
Αν είναι και γιος δικαστικού αυτό "δικαιολογεί" την συμπεριφορά του, λόγω του αποστειρωμένου περιβάλλοντος που θα έχει μεγαλώσει μαζί με την νοοτροπία ότι είναι ο γιος του γαμάω...
Τι σου έκανε η κακούργα η ζωή, πε μας...απλα ειστε ετσι οι ελληνιδες ειρωνικες,ολα ετοιμα και αγενεις,ετσι μαθατε να ειστε αγενης με το κοσμο χωρις τροπους,αμα δε κοιτας τη αγαπη και κοιτας να μη ειναι ανεργος ο αλλος εισαι αξια της μοιρας σου και εσυ και οι αλλες αχρηστες ελληνιδες,στο εξωτερικο ομως οι κοπελες δε εχουν αρνητικη σταση,αυτες γιατι δε ειναι?γιατι απλα ξερουν να φερθουν δε ειναι ζωα σαν εσας,ουτε ειρωνικες ειναι και οχι να ειναι δεκτικες οταν τις φλερταρεις αλλα σε φλερταρουν απο μονες τους,εκει δε χαραμιζεται κανεις,παρθενος αντρας δε υπαρχει,και ξερεις γιατι?γιατι εκει ειναι ανθρωπινες,και οχι ζωα σα τις ελληνιδες,στο εξωτερικο τετοιες μαλακιες δε εχουν μια χαρα κανουν τη πρωτη κινηση,αυτες τι?πιο εξυπνες ειναι?αλλα τι λεω φυσικα εκει οι γυναικες ξερουν να φερθουν οχι σαν εσας τις αχρηστες τις ελληνιδες,ειδα και οταν ο αντρας γινεται κυνηγος μονο τη ειρωνεια εισπρατει και απαξιωση,οι ξενες οχι απλα ειναι δεκτικες αμα τις φλερταρεις και δε κοιτανε σα ειρωνικες οπως εσεις αλλα σου μιλανε και απο μονες τους δλδ 30 φορες πιο εξυπνες και φυσιολογικες απο εσας τις σαβουρες τις ελληνιδες.
γιατι δε γινεται απλα, σε συγκριση με τις ξενες.Τότε γιατί δεν του λες ότι και στην Ελλάδα ακριβώς το ίδιο γίνεται?
Έχετε πάει πολλοί εξωτερικό για να έχετε την άποψη ή το λέτε γιατί εδώ συναναστρεφεστε με ξένες?γιατι δε γινεται απλα, σε συγκριση με τις ξενες.
προσωπικα και εχω παει εξωτερικο και εχω συναναστρεφει με ξενες εδω, αλλα και στο εξωτερικο που εχω παει.Έχετε πάει πολλοί εξωτερικό για να έχετε την άποψη ή το λέτε γιατί εδώ συναναστρεφεστε με ξένες?
Το μισό μπου έχει διάσπαρτες βίλες σε γερμανο-αυστριακο-ιταλο-γαλλικές άλπεις μαντώ...Έχετε πάει πολλοί εξωτερικό για να έχετε την άποψη ή το λέτε γιατί εδώ συναναστρεφεστε με ξένες?
Οι ξενες στην πατρίδα τους φέρονται ακριβώς όπως και οι Ελληνίδες εδώ. Μην έχετε αυταπάτες ότι θα πάτε εξωτερικό και θα γαματε όποια βρείτε μπροστά σας. Εδώ και κάποια χρόνια ιδίως τους Έλληνες δεν τους έχουν σε εκτίμηση.προσωπικα και εχω παει εξωτερικο και εχω συναναστρεφει με ξενες εδω, αλλα και στο εξωτερικο που εχω παει.
Βρε να μην βρω έναν από εκείνο το πρώτο μισόΤο μισό μπου έχει διάσπαρτες βίλες σε γερμανο-αυστριακο-ιταλο-γαλλικές άλπεις μαντώ...
(σαμωνιά τα λέμε εδωπά)
Το άλλο μισό στις ριβιέρες
Σνομπάρεις πορτοφίνα, τσινκουε τερρα και μονακά μαντώ?Βρε να μην βρω έναν από εκείνο το πρώτο μισό
Δεν μου ταιριάζουν και τόσο όχι ότι τα σνομπάρωΣνομπάρεις πορτοφίνα, τσινκουε τερρα και μονακά μαντώ?
τρελο φαουλ ρε τζων ομωςΤο μισό μπου έχει διάσπαρτες βίλες σε γερμανο-αυστριακο-ιταλο-γαλλικές άλπεις μαντώ...
(σαμωνιά τα λέμε εδωπά)
Το άλλο μισό στις ριβιέρες
εγω δεν εχω αυταπατες, μιλαω με τις δικες μου εμπειριες και κανω συγκριση με τις ελληνιδες, γι'αυτο το κομματι συγκεκριμενα.Οι ξενες στην πατρίδα τους φέρονται ακριβώς όπως και οι Ελληνίδες εδώ. Μην έχετε αυταπάτες ότι θα πάτε εξωτερικό και θα γαματε όποια βρείτε μπροστά σας. Εδώ και κάποια χρόνια ιδίως τους Έλληνες δεν τους έχουν σε εκτίμηση.
Για καποιο καιρο καλα πηγαινει,μετα αρχιζει η βαρεμαρα.
Ζήτα από κάποιο εκ των εξεχοντων μελών να σε πάει με το σκάφος να δεις...Δεν μου ταιριάζουν και τόσο όχι ότι τα σνομπάρω
Μπα στ'αρχιδια μου αυτο,εσυ το σκεφτεσαι ετσι,σιγα μη σκεφτομαστε ολοι το ιδιο. Και οπως ειπα 3 χρονια ηταν καλα εως υποφερτα,τον τελευταιο χρονο αρχισε να πρηζει αρχιδια και σιγα σιγα επερνε το δρομο του το πραμα.Έρχεται η βαρεμάρα,αλλά για να κάθεσαι 4 χρόνια με μία,πάει να πει ότι έρχεται και το βόλεμα
Και όταν σκέφτεσαι 'πότε θα ξαναβρω άλλη...αν θα ξαναβρώ...άντε να ξαναμαθαίνει ο ένας τον άλλο...την ψωλαρία/μοναξιά ...μάλλον λες καλά είμαι
Καμία σχέση...τα περί εύνοιας τα προσπερνάω σα να μην τα άκουσα...τρελο φαουλ ρε τζων ομως
δεν εχω χειροτερο απο αντρα που ειρωνευεται/κατηγορει/κατινιαζει τους "αλλους" αντρες για να τσιμπησει την ευνοια των μουνιων
Μην τα γράφετε ρε αυτά, είναι και οι εποχές δύσκολες, καραδοκούν από παντούΟταν βλεπω γυναικες γυρω μου ξεκωλα ντυμενες νοιωθω πως εχω καθε δικαιωμα να απλωσω τις χερουκλες μου πανω τους και αυτες την υποχρεωση να μου κατσουν!
η κοπελα τι εγινε ρε φιλε και χαρηκα που ειδα το θεμα?Πόσο πάει το ακα τσιμπούκι στο μαγαζί ? 70?
δεν είναι ο johnτρελο φαουλ ρε τζων ομως